- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hmmm... Nije loše ;)
Može i bolje :)
To sigurno :D
Danas u 24 bitke na acc gdje imam francuze i M8A1 poboljšam win rate za 0,75%. Doduše, imam samo 683 bitke na tom acc...
Baš sam pročitao za te misije i biti će gadan vikend
Rekoh da skinem prašinu nakon cca godinu dana, još su stronk refleksi tu
S obzirom da je posada s 50b mnogo zadovoljan.
kupiš sad super pershinga napraviš misiju i dobiš poslje 15% više golda nego kaj si ga platil,nice wg
Ove subote je u 15:00 hrvatski 7on7 kup http://www.esl.eu/hr/wot/news/241702/
a u nedjelju u 19:00h je prvi balkanski 7on7 kup http://www.esl.eu/hr/wot/news/241842/
kupiš sad super pershinga napraviš misiju i dobiš poslje 15% više golda nego kaj si ga platil,nice wg
Čisti marketinški potez WGa. Oni koji budu htjeli tih 15% golda će kupiti SP i još utrošiti vrijeme da ga dobiju, vjerojatno utrošiti i golde malo. Nije to baš previd WGa.
Objašnjeno i na FTR.
Čisti marketinški potez WGa. Oni koji budu htjeli tih 15% golda će kupiti SP i još utrošiti vrijeme da ga dobiju, vjerojatno utrošiti i golde malo. Nije to baš previd WGa.
Objašnjeno i na FTR.
Pa to je i sam Serb ili ko iz WG-a reko u svojim propagandnim video materijalima.
Pitanje upućeno njima je bilo u smislu zašto nisu iste misije i eventi/speciali na svim serverima?
Odgovor je bio da se svi specijali promatraju za svaku regiju s marketing strane pa onda idu live!
A i da nema tih koji će odrišit kesu, to jest da je većina kao ja odavno bi WG propao zbog financiske neisplativosti, tako da hvala svima koji održavaju game!
Planiram uzeti opremu sutra na popustu za Type 64.
Valja li ova kombinacija Optics,Binos,Camo net?
Imam na svakom clanu posade camo.
htio sam ti rec vent obavezno, pa se sjetih da je type 62 coupe a type 64 cabrio nista od venta
ak posada ima camo, netreba i camo net-eventualno ak ces radit bush spoting
ramer, optika i binos bi bilo ok po meni, tak i ja imam na skautovima pretezno
ak imas na comanderu 6th sense to je najvaznije, spasit ce te vise puta nego camo net-samo nemoj pucat iz grmlja
a ak si prepun para, uzmi sad na popustu one premium hrane za kineze (dolina lizha ) to ti povecava i camo, i repair, i view range, i osnovne skilove svim clanovima i comander bonus za 10 gore u odnosu na osnovni postotak koji imaju
U zadnje vrijeme sa katastrofa igracima upadam -.-
uopce nisam mislio krenut na SP-a, al jucer nakon igre bacim ja neku racunicu i vidim da sam laganini napravio puno vise exp-a nego bi trebalo po danu i tako se ja nalozim...
i danas krenem ja...
odjednom ko da sam jucer krenuo igrat wot, pa onda takvi bajni timovi da je to strasno, neke usrane situacije... x2 mi obavezno prodje za neku mizeriju...
nevjerojantno!?!?
na davnom testu kupio persina, bacio uber posadu, spimpo ga i krenuo, kad ono...wtf...ide 34 km/h kolko i t34, a ovo je medium?ftw?
u teoriji je moguce sad kroz ovaj specijal x5 uzet persina
u praksi kad se navataju sve vikend siemke na server, trebace x5 apaurina i normabela (dragi proizvodjaci tableta, naknadu za reklamiranje mi mozete uplatit u goldima)
unaprijed hvala, vas pouzdan suradnik EDO
Ponekad mi treba taj xvm, samo zato da vidim si dnevnu statistiku i postotke od igrača prije bitke. Ostalo me ne zanima.
Ponekad mi treba taj xvm, samo zato da vidim si dnevnu statistiku i postotke od igrača prije bitke. Ostalo me ne zanima.
Bolje ga ne koristiti. Eto bio kod frenda, ide mi se pohvaliti s Mausom, frisko ga kupio, gledao sam ga jadnog skoro sat vremena, pobjede nije vidio, crvenih igraca more, bilo mi ga zao gledati. Za nevjerovati kad su speciali kolika koričina idiota navali na servere, ja sam mislio da ih ima samo na manjim tierima, ali tier X i IX su prica za sebe.
E da, sve partije su glatko izgubili, najbolja je bila 15-7.
A ja jos T49 nisam kupio, valjda cu skupiti te kredite za njega. :)
Bolje ga ne koristiti. Eto bio kod frenda, ide mi se pohvaliti s Mausom, frisko ga kupio, gledao sam ga jadnog skoro sat vremena, pobjede nije vidio, crvenih igraca more, bilo mi ga zao gledati. Za nevjerovati kad su speciali kolika koričina idiota navali na servere, ja sam mislio da ih ima samo na manjim tierima, ali tier X i IX su prica za sebe.
Jer statistički, loši igrači mogu upasti samo u tvoj tim...:P
Bitno je samo promijeniti mindset kad su ovakvi eventi i ne računati niti najmanje na podršku tima. Zato je najgore igrati scouta za vrijeme takvih evenata...osvijetliš ih sve, ali nitko ne želi pucati (ili ne zna :P)..
ili su svi toliko posveceni cuvanju artija i rubova mape da pomislis da ima zemalja u kojima prodaju tastature bez W
i dok takvi kemperi uopce dodju do pola mape na pozicije s kojih konacno vide neprijatelje, njihova arti je vec pocistila najtvrdokornije kempere i flenk je pao
od kompletne mehanike wot-a mislim da je spoting mehanika najteza za siemka mindset i nikak da skuze da kad su spotani jer je doso skaut i jos su pucali na njega, da tad arty vec cilja i za 10 sec stize HE HE pozdrav
najveci domet im je na kraju napisat fu arta
i na kraju takvi imaju 0.01 km distance travelled, 3 ispaljene granate, 0 dmg i 5 primljenih pogodaka
i jos takvi uz hrpu specijala dodju i do tira X
Danas 46 borbi...polupo sve petice...WR70%...mila majka...
...još mi nije jasno jel sam igrao Wot ili nešta drugo....
Danas 46 borbi...polupo sve petice...WR70%...mila majka...
...još mi nije jasno jel sam igrao Wot ili nešta drugo....
Čini se kao da dobri igrači više ne igraju random bitke, nego samo mi budale
BIA 100% na Tiger I posadi, koje perkove dalje preporučate?
http://ftr.wot-news.com/2014/05/08/9-1-preliminary-patchnotes/
jao sta mi sve nerfaju, taman tenkove na kojima sam stao
http://ftr.wot-news.com/2014/05/08/9-1-preliminary-patchnotes/
jao sta mi sve nerfaju, taman tenkove na kojima sam stao
Ne mogu vjerovat...
TESTUDO TD Nadaleko naj zanjimljiviji chill td za igrat.
Fino krenulo,3 bitke,3 pobjede i onda ovo...lijepo im naznačim da ću spotat lijevi flank,zatražim support i krenem na predviđeno mjesto,međutim nitko od debila u heavijima me nije pratio već su se zaputili na brdo snajpat iz žbunja...napišem "foch you",okrenem se i skempam kod baze na brdo...takoreći sam sam obranio cijeli lijevi flank,na kraju ostao na 1 AP i 5 HE granata...šteta,bilo bi lijepo da je x5 :(
Zato uvijek pokušavam što više u vodu igrat da uvijek imam potporu i da ispunimo uloge koje pašu jedan drugom npr hvy i scout da ovaj izvidi točno gdje hvy-u paše, med/td i hvy da med/td može ne smetano pucat, ili jednostavno 2 heavy-a za brute force... Ovako ili lemming na glupu lokaciju ili sam di treba.
10/35
BIA 100% na Tiger I posadi, koje perkove dalje preporučate?
Obavezno repair i firefighting...tigar nema nešto oklopa pa ako te trakuju a nemaš repair pojedu te za pola minute...a što taj tenk voli da gori, malo malo pa posada baca rostilj na rešo od donje ploče...poslije po želji.
Što se tiče nerfa...komentarisem tenkove koje imam...
Tigar I...ajd i nije neki nerf pretjeran što se ne bi mogao posadom kompenzirati sem onog debilnog smanjivanja HP...koja glupost.
Hellcat...nidje veze nerf...tenk su usran do bola...tenk koji nema oklopa uopšte oni su nerfail aim time da još duže bude izložen dok nišani više vremena...jedan na jedan taj tenk sad skoro i da nema šanse.
T29...ionako dug reload oni su nerfali još više, ionako dug aim su nerfali još više.
Al nek su ruske tenkove samo buffali...svaka čast WG govna...