World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.450
|
čitano: 9.192.458
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
dennocro kaže...

dali svi kad igraju vod igraju protiv puno jacih, npr ja i frend lvl 3 ili 4 oni budu 7 nekad 8 nikad nisu slabiji ili istog lvl-a

mozda bi ti ili tvoj frend trebali pazit da ne vozite tenkove sa scout MM-om tipa M5 stuart i T50

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
12 godina
neaktivan
dennocro kaže...

dali svi kad igraju vod igraju protiv puno jacih, npr ja i frend lvl 3 ili 4 oni budu 7 nekad 8 nikad nisu slabiji ili istog lvl-a

Ne, MM uzima u obzir tenk sa najvećim MM tierom. Jedan od vas je očito uzeo light tenka koji imaju drugačiji MM. Oni prvenstveno služe kao scouti pa ulaze u borbe većeg tiera

16 godina
neaktivan
dennocro kaže...

http://wiki.worldoftanks.com/images/a/a0/Matchmaking_Chart.png

16 godina
neaktivan
ja111 kaže...
ED63 kaže...
ja111 kaže...

Pa mislim da je svaki tier 7 medium u igri razočaranje

mozda si ti razocaranje dok igras svakog od t7 mediuma{#}{#}{#}{#}

Ono što sam htio reći jest da nakon zabavnih t34 85 i cromwella slijede loši tenkovi, a općenito što sam još probao vk i onaj a44 nisam ostao zapanjen dok skoro svaka osmica mi se sviđa 

ja sam danas uzeo t-34-1. Odlican tenk. Imao sam odlicne rezultate s typeom 58,mislio sam da se ne moze ponovit,ali s ovim je jos bolje...

17 godina
moderator
World of Tanks

Dobar ovaj fejsbuk x2 event, kupio Cometa i elitirao Cromwella pa ću ubaciti novu posadu kad budu na popustu.

Sad painfull grind dok ne otključam ovjes i kupolu, pa ću vidjeti jel valja išta.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ED63 kaže...

panteru necu komentirat jer ju nisam volio i nije mi legla nikak-a nisam se ni trudio

ah panther. dok nisam imao premium račun uz gw panthera i još par tier 5 tenkova mi je bio moneymaker. igru sam počeo igrati mjesec dana nakon izlaska i sa pantherom se tada igralo bez tier ograničenja pa je po potrebi taj trom tenk bio skaut za svoje desetke pa opet sam guštao do iznemoglosti sa njime. precizan top, 15 granata u minuti (sada je više) i srebro je na računu. iako sam imao 3002db ipak sam pantheru volio više.  t43 je isto dobar tenkić koji me nije razočarao ali pati od nepreciznosti. t23 (danas t20) je bio odlična američka zujalica ali opet, panther je car u tieru7.

14 godina
World of Tanks

Stigla zvijer prije par dana {#}

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
9 0 hvala 0
11 godina
dennocro kaže...

Svaka vrsta ima svoj MM(MM= scouta ili lakog tenka je +4 a on vjerovatno igra s takvim tenkom tipa m5 stuart moze uletit medu is3) dok m3 lee moze maksimalno vidit t6 tj kv1s naravno osim ako ne igra s scoutom. Artiljerija isto ima +2 kao i TD-ovi.(MM=šširina levela u koje možeš upast)

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
11 godina
Stolnik kaže...

Stigla zvijer prije par dana {#}

Ne da je tenk futuristička izmišljotina nego i Over Powered  na 10-tu

Samomrzeći hrvat
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Izvučem se cijelu borbu bez da sam primio štetu (par puta odbio) 4k šteta, izgleda kao dobra partija nas 5 on 1 (wtf e100) i spusti me lik na 300 hpa prije nego mso ga ubili.

Ali bitno je da su nerfali e4 sa 850 na 750, ovo čudo je "balansirano"

2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

naravno da je "balansirano" posto je "historically accurate"

balansirali su ga da je najbolji, najjaci i najzabavniji zbog potrosnje golda i free expa, naravno da igraci sa parama jednostavno iskesiraju da uzmu wafela, to se zove power creep

svaki iduci tenk ce bit teze za istrazit, imace nove module koji ce trebat vise expa za istrazit, i naravno nece bit kompatibilni sa ostalima iz tech treeja te nacije

@stolnik u free exp vvh0r3

a kaj se tice mediuma, ako ti je type 58 bio dobar, onda ce ti t-34-85 bit jos bolji, jer kad sam igral is-6 misiju tek tad sam shvatio koja je razlika medju njima, s tim da je kinez imal posadu iz type59, sa 3 skila, bia, perkovi, repair, a t-34-85 samo sa jednim skilom, i dalje ga je outperformal

p.s. na wowp je mjesecna misija daju slotove, za 100,200,....600 gejmova po slot-ukupno 6

i nacionalne misije ko za is-6: napravit 100k expa po naciji, tir 4-6 dobije se po 3 dana prem acc, puta 5 nacija, 15 dana sve skupa, plus  ak se svih 5 nacija rijesi daju prem avione t6 jap i amer i 2 slota,pa ko voli nek izvoli {#}...i slotovi su po 100 golda komad

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

World of Warplanes... kaj nije to propalo?

Moj PC  
9 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

sto da odaberem?

4 kv 13
16 t 43
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.5.2014 13:25 (mrki98).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LordNIbbler kaže...
dennocro kaže...

Svaka vrsta ima svoj MM(MM= scouta ili lakog tenka je +4 a on vjerovatno igra s takvim tenkom tipa m5 stuart moze uletit medu is3) dok m3 lee moze maksimalno vidit t6 tj kv1s naravno osim ako ne igra s scoutom. Artiljerija isto ima +2 kao i TD-ovi.(MM=šširina levela u koje možeš upast)

http://wiki.worldoftanks.com/images/a/a0/Matchmaking_Chart.png

Ponavljam,samo za Nibblera. Pokidat ce se covjek objasnjavajuci. {#}

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Nakon skoro 100 održanih hrvatskih World of Tanks kupova, napokon je došlo vrijeme da se prošire granice i organizira se prvi balkanski World of Tanks kup.

Radi se o 7on7 kupu u kojem će se najbolja 3 balkanska tima nagraditi WoT zlatom.

http://www.esl.eu/hr/wot/news/241842/

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Hahaha 

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Hahaha dobar {#}

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks
1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
World of Tanks

evo slijedi mi buff performansi u wotu, skocice mi effe, wr, wn7-8-9-10 i fps, kao i rng koji je opet bit na mojoj strani

iduci tjedan nosim lap doktoru na ciscenje prasine,jer strasno kolko se sad gusi

maloprije ga upalim, cpu i grafa temp 30 C, sad je vec cpu na 62 a grafa na 57-od desktopa i foruma {#}

tako da svi oni koji su kukali sa padom performansi, mozda vam se i ja pridruzim iduci tjedam kad vidim kak ce moj lap kupljen za wot vrtit wot

sad je sve na min, stari render, i gasi se dok sam u garazi na chatu-stronk cooling {#}

pa cim uspijem ga opet upogonit, slijedi wot performance test i bragganje na forumu

do tada, stay stronk {#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Sjetilo me kad si spomenio performanse, instalirao sam 14.4. drivere od AMD-a i dobio sam u prosjeku 10-ak FPS-a. CPU mi je sada na stock, OC-at ću ga danas/sutra pa da vidimo koliko će on donjet FPS-a.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ne znam dal je već bilo, al eto, postoji mogućnost da kod nas dođe misija za besplatno osvajanje SP-a, slično kao IS-6 misija, ali puno lakše... iako držim fige da bude T34 umjesto SP-a :P

http://ftr.wot-news.com/2014/05/02/2-5-2014/ 

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.5.2014 20:34 (Unimatrix 007).
Moj PC  
4 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
World of Tanks

do kad vrijedi ta ponuda za tier 8 premium?

koji odabrati:

6 T34
7 Lowe
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.5.2014 20:24 (game789).

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Unimatrix 007 kaže...

Ne znam dal je već bilo, al eto, postoji mogućnost da kod nas dođe misija za besplatno osvajanje SP-a, slično kao IS-6 misija, ali puno lakše... iako držim fige da bude T34 umjesto SP-a :P

http://ftr.wot-news.com/2014/05/02/2-5-2014/ 

Neće biti T34, već je na stranici u kalendaru SP misija.

K ću grindati 75k expa na svakoj naciji zbog 7k golda, to ne bi radio da daju t8 premiume od 12k.

Ja se samo nadam da će se SP naći u onih 14 (ili koliko već) najgorih tenkova i dobiti buff.

Mada WG može i okrenuti ploču pa smanjiti zaradu i ostaviti ovakvog kad ga već daju ''besplatno''.

Jedna zanimljivost:

Po vbaddict statistici, neto zarada SP-a je jako loša, čak je iza t5 i t6 premiuma, na 17. mjestu:

http://www.vbaddict.net/statistics.php?tier=0&tanktype=0&nation=0&premium=2&modeid=0&team=0&battles=1000&groupby=0&fieldname=creditsn&server=

12 godina
neaktivan
World of Tanks
Kako se obično dobije ovaj As Tenkist , po XPu ili po damage?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

večeras (za mene) odlična igra u T28 prot...na početku blind shot i kill a poslije dobra završnica..

http://wotreplays.com/site/825579#south_coast-rubinhowhr-t28_prototype

pretpostavljam da može i bolje ali za sada zadovoljan

ako ima zainteresiranih za vôd možemo dogovorit na privat (igram u večernjim satima){#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mastery Badge: Ace tanker - Earn more experience in a single battle than the average highest experience of 99% of all players in the same tank within the last seven days.
A to znaci :Sto je manje popularan tenk,lakse se dobije ace tanker. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.5.2014 2:12 (guinness).
13 godina
neaktivan
guinness kaže...

Mastery Badge: Ace tanker - Earn more experience in a single battle than the average highest experience of 99% of all players in the same tank within the last seven days.

Više ovisi dali tenk igraju siemke ili ne, npr ja sam ace dobio na is8 sa ~940 exp

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
16 godina
neaktivan
ja111 kaže...

Više ovisi dali tenk igraju siemke ili ne, npr ja sam ace dobio na is8 sa ~940 exp

Jedino u slucaju da si igrao tenk isti dan kad je dosao, dakle prije nekih godinu dana.

12 godina
neaktivan
ja111 kaže...
guinness kaže...

Mastery Badge: Ace tanker 

ja sam sa IS8 imao 7 killova i 7,1 k dmg i nisam dobio mastera :/

12 godina
neaktivan
ja111 kaže...
guinness kaže...

Ja sam sa IS8 dobio 1,7k XP i prvu klasu haha

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice