- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa pogledaj kolko je tiera 8 u queu
is-3 se moze frontalno penat bez golda i sa t-34-2, i sa type59, i sa t-44, tak da to nije nikakav "issue"-jedino ak neznas, onda pravac wotarmoury
ja sam uspio sa svakim od tih tenkova, tak da mogu i drugi ak je tomato nub uspio
t-44 je kak kaze kolega cisti med, al tek sa zadnjim motorom je pokretan med, a imas i opciju furat ga ko t-44-122 tj. t-44 stronk sport jako slicno ko i t-34-2
Može onaj ko zna šta radi u stock t 29 prosječnog is 3 vozača riješit, al ipak će svi odabrat rađe 105 mm ;) No t 44 bar kolko ja znam se mora potrudit da ga pena u trup is 3-cu s svojih 175 mm pena dok STA-1 s 185 mm prolazi puno pouzdanije i to je ono što ja pokušavam reć.
I sad slatke brige kad se ima top na t54, prva baza
https://eu.alienwarearena.com/contest-sweeps/the-world-of-tanks-scavenger-hunt
Evo nagradna pitanja, dijele 3 nagrade, 750, 500 i 250 US$. Znam drugi i četvrti odgovor, ostale još tražim. Ako netko zna odgovore, cijenio bih pomoć. Isto tako me možete pitati ako ne znate 2. i 4. odgovor.
Ili ako netko zna link gdje se može prokužiti odg. Ko da vodim istragu o atentatu na Kennedya, nigdje ne vidim npr. službeni online časopis WG-a pokrenut prošli mjesec... Hvala.
EDIT: Koliko vidjeh službeni časopis se zove "Let's battle"...
https://eu.alienwarearena.com/contest-sweeps/the-world-of-tanks-scavenger-hunt
Evo nagradna pitanja, dijele 3 nagrade, 750, 500 i 250 US$. Znam drugi i četvrti odgovor, ostale još tražim. Ako netko zna odgovore, cijenio bih pomoć. Isto tako me možete pitati ako ne znate 2. i 4. odgovor.
Ili ako netko zna link gdje se može prokužiti odg. Ko da vodim istragu o atentatu na Kennedya, nigdje ne vidim npr. službeni online časopis WG-a pokrenut prošli mjesec... Hvala.
EDIT: Koliko vidjeh službeni časopis se zove "Let's battle"...
Valjda je to to: http://worldoftanks.com/en/news/eSports/fulcrum-fnatic/
To je to kolega. Hvala.
Još samo da otkrijem zadnji odgovor -> koji tenk najbolje "predstavlja" Alienware i zašto? Tako glasi pitanje...
Ostalo imam odgovoreno, koga zanima nek pita...
To je to kolega. Hvala.
Još samo da otkrijem zadnji odgovor -> koji tenk najbolje "predstavlja" Alienware i zašto? Tako glasi pitanje...
Ostalo imam odgovoreno, koga zanima nek pita...
AMX50b zato što izgleda kao vanzemaljac?
Kontao sam AMX 40 jer izgleda futuristički... To je, čini se, fora pitanje...
EDIT: Nije za državljane RH, tek naknadno pogledah uvjete... Bastardz...
3 minute čekanja za 40%...
Koja je ovo PM???
reterdirani developeri...djeca u vrtiću znaju bolje programirat nego oni
Koja je ovo PM???
Prijavi se u WG i pokaži im kako se programira.
Koja je ovo PM???
Oni ne koriste Xvm statse. Tako da za njih to nije 40 %
1. Let's battle
2. Nashorn
3. Fnatic
4. Third ?
5. 50b
1. Let's battle
2. Nashorn
3. Fnatic
4. Third ?
5. 50b
I ja sam tako stavio (samo pod 5. AMX 50B i napisao "it is futuristic") ali pod uvjetima igre ne navode Hrvatsku (hrvatske državljane) da je uključena... Možeš poslati ali kontam da ništa od toga.
Kolega fight
Topove istražuješ sa expirience (iskustvom) tenka koje stječeš igranjem. To su srebrne zvijezdice. Zlatne zvjezdice mogu koristit svi tenkovi u garaži. Npr. kad ti tenk zaradi 100 srebrnih zvjezdica dobiješ 5 zlatnih (5% uvijek, ovo je primjer). S tim zvjezdicama tj. exp-om istražuješ (netko veli otključavaš) bolje kupole, motore, gusjenice, radio, topove i tako poboljšaš tenk. I s tim exp-ima otključavaš iduće tenkove (to radi sa exp-ima od tenka-srebrne zvjezdice, sa zlatnim tj free exp-ima otključavaš bolje dijelove na idućem tenku kojeg kupiš).
Preporučam ti sovjetski MS-1, s njega idi na T-26 -> T-46 -> T-28 -> KV-1. KV-1 ti je teški tenk 5 nivo (veli se tier umjesto nivo), to ti je dobar tenk za početnike a bome i za iskusnije. Polako, to traje danima, tjednima... Sretno.
a sto znace one opcije pri ulasku u server. kad se registrilas ima ovako kvadratic,uz njega je auto,wot eu1,wot eu2,pa izbires s kvacicom, inace mi je kavcica na aut ,i tako igram a nije mi jasno sto znace dr,dvije opcije.
i cemu sluze.lp...
evo ratnici mene opet, premda sam tek poceo da igram tu igru,i nisam jos vele majstor poput vas.ali me zanima recimo kupio sam tenk,ali kao da nisam,jer mu fali posada.
sad mene zanima kako dodi do te posade,jer imam tenk,nemogu ga koristit,jer sam ga kupio bez posade,znaci kako sad posebno da kupim posadu gdije bih trebao u koju
opciju ic.pom..lp...
evo jedna za doktora nestija
Researched:
AT 7 researched. Undistributed experience spent: 56000. Free Experience spent: 0.
Purchased:
'AT 7' sucessfully purchased. Spent credits: 1.400.000.
top je skroz na desnoj strani tak da mozes i izvirivat
Oooo, pa davno ja kupio i nabrijao AT7 do kraja. Još nisam ni puno igrao, onako preko qrca, slabo. Sad za vikend nisam ni upalio, al što sam primjetio kod AT7 je da 20pdr gubi lovu like a boss. Skoro 700 kredita za 230dmg-a. Kakav će horor biti sa AT15 i tim topom kad upadne u t10, to ne želim ni znati.
Zadnji gejm sam onako sa stilom pobrao sve što se dalo hehe. pola milje srebra jos da mi je premium jojoj
i dobio bi još oko 14k kredita jer ti je ovo većina od nagrada
Kolega fight.
Kad kupuješ tenk odmah ti ponudi i nabavu posade. Posada sa 50% obučenosti je besplatna, sa 75% obučenosti košta 20k srebrnjaka po članu (ako je popust onda je član 10k) a 100% obučena posada je 300 zlatnika.
EDIT: Imam jedan tenk kojem fali posada (prebacivao ljude). Klikni na polje gdje inače budu face članova posade i unovačiš nove tenkiste.
Pomagajte savjetom...
Sa svojih 15K bitaka još nisam ozbiljno igrao ruske mediume, na T-34 sam trenutno i istražit ću oba T-34-85 i A-43. E sad, tko ima iskustva više T10 ruskih mediuma, na koji T10 da idem (pošto mi se neda grindat više od jednog :-) )?
Hvala svima za glasove i komentare!
9 | Obj 140 |
---|---|
2 | Obj 430 |
7 | T-62A |
Evo imam pitanje u vezi pucnja
Kad nanišanim tenk i cijeli onak krug je na tenku i opet mu ne skine život
Hvala
Evo imam pitanje u vezi pucnja
Kad nanišanim tenk i cijeli onak krug je na tenku i opet mu ne skine život
Hvala
Ili si ga promašio (oće to) ili se odbila granata... A možda si mu skinuo npr. 55 HP a ostalo mu još 200... Moguće da si mu oštetio gusjenicu tada mu ne skidaš HP...
pa pogledaj kolko je tiera 8 u queu
i ja sam popi**dio kad sam cekal 2 minute za t8 tenk, prije je bilo t8 = auto start battle
jucer i prekjucer t8 =queue line 1 min minimum
cak sam ukljucil i assault i encounter (inace samo standard pichim), nazalost i confrontation , al nakon par borbi odusto od njega, poslije sam i assault maknul
al samo sa encounterom ukljucenim koji je razmjerno balansiran moze se pristojno igrat i u sitne sate sa 15k ljudi na serveru
Jel vam igra steka malo zadnjih par dana ?
i sta razvijati nakon t26 t50 ili t28
i sta razvijati nakon t26 t50 ili t28
t28
Ne šteka malo, šteka toliko da bacam premium jer ne igram s obzirom da nemam živce....
queue predug, lag ogroman, ping mi duplo veći od frameratea, a zna i po tri puta veći biti.
team killera ko u priči, tenk sve fula što god pucam, gold ammo ne probija ništa...
Kupljen Obj.268 :) Sada još samo istražit 50 exp do t110e5 i onda i njega kupit . Može prijedlog za neke non-premium moneymakere ??
Kupljen Obj.268 :) Sada još samo istražit 50 exp do t110e5 i onda i njega kupit . Može prijedlog za neke non-premium moneymakere ??
Uff da mi je lipe svaki put kad je ovo pitanje neko postavio bilo tu ili na wot forumu
Uglavnom bilo koji tenk tiera 5-7 s kojim si dobar a da nema neke posebno skupe granate, tipa kv1s
Znaci nema neki ultimativni odgovor koji bi ti neko rekao pa bi onda ti ostao u wow efektu, jer tenk stvarno sere pare...
KV-1 od tier 5 je nekako najpopularniji jer ga svako moze igrati...
T49 ili kv1 uglavnom neki t 5koji vam odgovara stilu igre i uživancija je za igrat.
Uff da mi je lipe svaki put kad je ovo pitanje neko postavio bilo tu ili na wot forumu
Uglavnom bilo koji tenk tiera 5-7 s kojim si dobar a da nema neke posebno skupe granate, tipa kv1s
Znaci nema neki ultimativni odgovor koji bi ti neko rekao pa bi onda ti ostao u wow efektu, jer tenk stvarno sere pare...
KV-1 od tier 5 je nekako najpopularniji jer ga svako moze igrati...
Koji to točno tenk ne može svatko igrati?
Svi koji napreduju kroz igru mogu igrati sve tenkove ili one koje vole igrati. Nije da trebaš IQ od 200 da igraš igru.