Ma joj vama nubekima su svi tenkovi govna.
Dobro deda imas i ti svojih ga samo neces da podjelis sa nama,i uvjek pametujes
Ma joj vama nubekima su svi tenkovi govna.
Dobro deda imas i ti svojih ga samo neces da podjelis sa nama,i uvjek pametujes
http://www.worldoftanks-wot.com/updates/wot-9-0/
IS7 - gun nerf
IS4 - armor buf, gun nerf
AMX 50B - speed, HP nerf, gun buf
Foch 155 - ROF, armor i speed nerf
FV4202 - speed armor buf
t57 Heavy - ROF i hp nerf
110e5 - armor i rof buf
IS7 - gun nerf
FV4202 - speed armor buf
110e5 - armor i rof buf
FV4202 imam i fala k***u da će ga buffat i još mi malo fali do 110e5 i njega će buffat
jedino još koji je u "mojoj" liniji je IS7 do kojeg mi isto fali malo, ali dobro, ne možeš dobiti sve
IS7 - gun nerf
FV4202 - speed armor buf
110e5 - armor i rof buf
lame
IS7 - gun nerf
FV4202 - speed armor buf
110e5 - armor i rof buf
Po meni IS7 vec ima uzasan top
Nadam se samo da nece dirati prednji oklop Focha
Usput ako je netko zainteresovan da kupi acc:
T34 i KV5 od premiuma i ima otkljucano 9 desetki: GwE100, E100, Maus, E50M, 57Heavy, E5, E4, Is7, IS4 i jos nekih linija je dogurano pofino npr. Jagdtigar, ISU 152 i 13 90
Cijena: 120 ojra
IS7 - gun nerf
FV4202 - speed armor buf
110e5 - armor i rof buf
Nerfaju is-7 kojeg je iovako pregazio dolazak novijih tier X tenkova, a buffaju T110E5 koji je već ionako OP (barem 1vs1 protiv IS-7), fuck logic.
Osim ako taj novi S-70A nema 640 - 750 alpha damage, gold ammo neću trošit na njega, stajat će u garaži, a koristit ću osjetno bolji E-100.
a nes ti nerfa na t57 heavy... sad imam 22-23 sec reload, a sa nerfom na 25....
Znači IS-7 je blizu toga da postane smeće... Ionako mu je top već sada loš. TD-i ga sada pregaze, a ima ih puno u gotovo svakoj partiji. Ali dobro, razbucaju i svaki drugi tenk.
Bilo bi dobro kada bi bio taj novi top precizniji i radio više štete. Zapravo imam osjećaj da će biti bolji po pitanju štete koju nanosi od ovog sadašnjeg, ali vidjeti ćemo još.
Sry guys. Klan OSVETA traži nove aktivne igrače, WN7 1200 + ili u zadnjih 30 dana 1400+, 18+. Trenutno igramo timske, satnije (srednja divizija), ESL i takođe imamo unutarklanske turnire (sa nagradama). Kasnije se nadamo i klanskima. Kontaktiraje mene: tony23pro ili nekoga od deputya. TS3: osveta.mainvoice.us i web: osveta.site90.net TNX
Znači IS-7 je blizu toga da postane smeće... Ionako mu je top već sada loš. TD-i ga sada pregaze, a ima ih puno u gotovo svakoj partiji. Ali dobro, razbucaju i svaki drugi tenk.
Bilo bi dobro kada bi bio taj novi top precizniji i radio više štete. Zapravo imam osjećaj da će biti bolji po pitanju štete koju nanosi od ovog sadašnjeg, ali vidjeti ćemo još.
Nažalost još se nigdje ne spominje da je alpha povećana, već se čini jednostavno kao jako teški nerf i RoF-a i penetracije. Ako ima sreće ovo su izmislili troll-ovi s neke kineske stranice.
Ako i bude povećanje alphe, nevjerujem da će biti ni na 750 ni na 640 dmg(što nitko trenutno nema) već mizernih 550 kao na S-70A na objectu 263.
11mm penetracije + 0.38 RoF za 60 damage-a više što ukupno vodi ka 54 DPM-a više, ali koliko je to efektivnih penetracija manje u igri? Čisti nerf
Prisjetimo se prije par patcheva je penetracija već nerfana za 10mm.
IS-7 je uvijek bio well rounded tank, koji je konstantno nerfan kroz patcheve što potiho što službeno. Nikad prije se ovaj tenk nije zapalio pogotkom sprijeda kao danas i eksplodirao ammo rack također sprijeda, pa njemu ni prokleti motor nije naprijed. Došlo je i do toga da upper plate svaka druga siemka probije (pogotovo ako gold koriste) iako je kljun okrenut prema njima, više ni lower plate nemoraju ciljat. Turret koji je najjača stavka ovog tenka, se da probit kroz gun mantlet ili malo ispod kroz turret ring, ali i dalje je najjači turret pa zna prevagnuti u igri baš zbog toga jer jako puno ljudi ne zna loadat HE granate. I još ću spomenuti onaj famozni terrain resistance koji je veći i nego kod e-100.
Primjetio sam da sada i spaced armor na upper side plate-u skoro ništa ne apsorbira već velika većina shooteva prolazi, a prije je praktički ta cijela linija na boku bila gotovo imuna, pa sjećam se da sam sa IS-4 u training sobi sa s-70 topom (7.2-7.4 patch) pucao u to više puta sa par metara i niti jednu penetraciju nisam mogao ostvarit sve je apsorbiralo.
Top je već sad osrednja žalost osim za close combat u kojem vas mediumi, pa čak i brži heavy-ji poput t110e5 vozaju i kruže oko vas. Ako još netko nezna bočni armor uopće nije 150mm već 100mm ispod spaced armora, pa side scraping i nije baš najbolji s njim pogotovo kada izlazite iza zida kuće da bi pucali jer time pokazujete prednji armor koji nema efektivan armor ~269mm već osjetno manji jer niste direktno prema neprijateljima okrenuti.
Kod one normalizacije armora, sad se nesjećam u kojem točno patchu kada su zakošeni armori postali efektniji, na IS-7 se na kraju nije ništa promjenilo jer su za kompenzaciju nerfali nagib upper i lower plate-a za par stupnjeva da nebude "OP".
Da sumiramo, tenk cijelo vrijeme nerfaju od zlatnih dana, a uvode bolje i jače tenkove simple as that, a po viđenom na wot forumima ako slučajno whine-ate da je tenk loš odmah vas svi sasjeku da ste noob i da neznate igrat s njim. Tako je otprilike završila svaka tema o IS-7, a ima mjesta za napredak, jednom je storm izjavio da "real" IS-7 bi bio tier XII-XIII...
DPM | PEN | ACC | AIM
T57 - 3096 | 258 | 0.35 | 2.7
T62A - 2908 | 264 | 0.35 | 2.1
Obj. 140 - 2908 | 264 | 0.35 | 2.1
FV215b - 2760 | 259 | 0.33 | 1.7
WZ-120 - 2750 | 268 | 0.35 | 2.7
M48 Patton - 2660 | 268 | 0.36 | 2
Leopard 1 - 2601 | 268 | 0.3 | 1.9
AMX 50B - 2560 | 257 | 0.35 | 3
FV4202 - 2515 | 268 | 0.32 | 2.1
E-50M - 2437 | 270 | 0.3 | 2.1
113 - 2420 | 249 | 0.36 | 2.7
T110E5 - 2400 | 258 | 0.35 | 2.0
Batchat - 2259 | 259 | 0.38 | 2.7
E-100 - 2250 | 235 | 0.4 | 2.9 (ionako svi pametni koriste gold na e-100 pa recimo da je najmanja penetracija 248)
IS-4 - 2200 | 258 | 0.38 | 2.9
IS-7 - 2146 | 250 | 0.4 | 3.4
MAUS - 1871 | 248 | 0.38 | 2.9
*informacije preuzete sa wotdb.info, moguće da sam negdje nešto krivo prepisao
** boldano - najgore, obojano zeleno - najbolje
*** DPM dobiven množenjem ROF-a i alphe
S-70 - 4. najgori po penetraciji, 2. najgori po DPM-u, na zadnjem mjestu zajedno sa E-100 po preciznosti i zadnje mjesto po aim time-u i onda mi hebeno pričajte kako je top OK.
Uzeo bi 128-icu s mausa any day, bolja preciznost, manji aim time i koliko sam primjetio bolji damage roll-ovi, kod mausa samo da povećaju DPM na nekih 2200+ bio bi puno bolji.
Di ste se zaletili sa zakljucima,nista nije sluzbeno. IS7 je smece i nema nikakvog razloga na nerf. Prije mi se cini da je to netko napisa da podjebaje. Meni je E4 najbolji heavy sa kolom i zlatom
od onih bonus codova i sad ovog giveawaya imam 3800 golda na sta je najbolje utrositi?
od onih bonus codova i sad ovog giveawaya imam 3800 golda na sta je najbolje utrositi?
Ako nemas premium tenk bilo bi dobro ulozit u tir8 premiumi uzet zlata za 150 kn. Ako nemas love kupi premium mj dana i ostalo cuvas,da imas za skinit opremu sa tenka i ostatak za iduci mj premium.
Edit: Za bozic ce bit popusti za tier8 premium...
moze pomoc? vise je tehnicke prirode! vezano za slusalice, obicne su! posto ih stalno iskapcam/ukapcam pojavljivao mi se neki prozorcic koji sam stisnuo da mi ga neprikaziva vise, i od tada vise nemogu pricati na slusalice, niti mi se ista pojavljiva kada stiskam tipku "Q":/ gledao sam postavke u igri i na kompu, sve mi se cini ok, zna li netko sto sam pogrjesio?? hvala!
E ovo je partija, kada sa stock tierom 5 napravis kaos u tier 7 fajtu
E deda, kad bi se, barem, s tim Pancer sifilisom našao u mom timu u randomu...
A replay? :)
A replay? :)
http://wotreplays.com/site/442125#arctic_region-guntherprien-pz_sfl_ivc
bio sam u pravu da neko podjebaje.
Dobro da nije istina.
IS7 - gun nerf
FV4202 - speed armor buf
110e5 - armor i rof buf
Nerfaju is-7 kojeg je iovako pregazio dolazak novijih tier X tenkova, a buffaju T110E5 koji je već ionako OP (barem 1vs1 protiv IS-7), fuck logic.
Osim ako taj novi S-70A nema 640 - 750 alpha damage, gold ammo neću trošit na njega, stajat će u garaži, a koristit ću osjetno bolji E-100.
Ne brinite ljudi,to je izgleda fail:
Očajno iskustvo sa stock E-75...nije mi uopće jasno zbog čega...praktički isti MM kao i s Tigrom II i bolji hull armor, ali partije su mi koma...u kupolu me buše iz nevjerovatnih kuteva...i to tier 7 pa na više...
Lošiji od ferdinanda ali zna bouncat.
Očajno iskustvo sa stock E-75...nije mi uopće jasno zbog čega...praktički isti MM kao i s Tigrom II i bolji hull armor, ali partije su mi koma...u kupolu me buše iz nevjerovatnih kuteva...i to tier 7 pa na više...
Hehe, baš sam i ja prije par dana pisao tu kako je kupola s KT-a loša. Druga je jasno, puno bolja. I oklop sveukupno je odličan. Meni nedostaje još oko 22k iskustva za top, a nakon njega mi ostaje još samo motor za otključati i kupiti.
No, bez obzira na činjenicu da mu je oklop odličan, kada mi je brat igrao s njim (druga kupola) imao sam priliku vidjeti kako ga FV215b 183 probija u najjači dio oklopa, gornju ploču i radi preko 800 štete. Isto tako, ali ne sjećam se je li to bila ista partija i taj isti FV ili T110E3 vidio sam kako ga je probio u kupolu i to u onaj ojačani dio oko topa, tzv. mantlet. U oba slučaja su bile premium granate. Zapravo ovo kada ga je probilo u trup sam 100% siguran da je pisalo HESH. Dobro da nije napravilo još i veću štetu.
Sreca pa njub 183 ne zna gadat. Samo se mrdaj sa e75 nedaj nikome cistu metu.
Hoćeš reći da je to bila eksplozija kao npr. kod HE granate, ali puno jača?
Hoćeš reći da je to bila eksplozija kao npr. kod HE granate, ali puno jača?
Da eksplozija na vanjskom oklopu. Kreten ga pogodio u nakrivljenji prednji dio lol i jos ga gada u top poslje