zasad srednja žalost pošto je stock, ali čini mi se da će mi se sviđat, poboljšana verzija T-44 koji mi se jako dopao
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zasad srednja žalost pošto je stock, ali čini mi se da će mi se sviđat, poboljšana verzija T-44 koji mi se jako dopao
i sad pitanje, zašto ja njega nisam oneshootao a pogodio sam ga u bok?
RNG - Random Number Generator
Misliš da sam ja sretan kada sa 750 alpha topom dilam 560 damage-a ili kada sa onim shitom od S-70 dilam 380 damage-a (što se zna često desit).
i sad pitanje, zašto ja njega nisam oneshootao a pogodio sam ga u bok?
RNG - Random Number Generator
Misliš da sam ja sretan kada sa 750 alpha topom dilam 560 damage-a ili kada sa onim shitom od S-70 dilam 380 damage-a (što se zna često desit).
Jedan od boljih primjera za to je mislim BL10. Meni pred nosom Lorraine, ja opucam i samo ga trackam, a kad opucam nasllijepo na tenk koji mi je izašao iz vidokruga, njega pogodim u ammorack i raznesem...
Taj RNG nekad tako zna raspi*dit čovjeka a opet nekad svaka prođe bez obzira ciljao ti ili ne...
Taj RNG i nama nekad ide u korist pa se ne smijemo ljutiti :) :)
Dali vam se kada isplatilo da ste u global chatu blefirali da vam je lemming train na jednoj strani a da tog lemming traina zapravo nije bilo?ili da je lemming train bio na suprotnoj strani?
Imam ja kod viske. Ako netko ima neku Indie igricu za trejd na Steam-u, nek se javi :D
Ili nesto drugo! Dogovorit cemo se vec :)
Panther I ljudi moji koje GNO od tenka gotovo nemoguce preokrenuti bitku busi ga kv1 ko papir muka mi je od njeg,bez platoona ako dobijes lose teammateove poraz zagarantovan.
Nauci igrat.

Nauci igrat.
Nisam ja tamo neka siemka da neznam igrat,ovim si obuhvatio puno,ali stil igre i nacin na koji se igra P1 mi se nesvidja i nevolim ga.
Nauci igrat.
Nisam ja tamo neka siemka da neznam igrat,ovim si obuhvatio puno,ali stil igre i nacin na koji se igra P1 mi se nesvidja i nevolim ga.
Tako već može...:)
Tenk je odličan ako ga se koristi kako spada - long range sniper.
Panther I ljudi moji koje GNO od tenka gotovo nemoguce preokrenuti bitku busi ga kv1 ko papir muka mi je od njeg,bez platoona ako dobijes lose teammateove poraz zagarantovan.
kak veli jungles, suck long enough i imaces panter 2
znam kako ti je, ni meni nije lego ni malo,sjecam se kak su svi pricali da je tenk snajper, al majko moja ja sam suxal
mislim da sam i cak iskoristil dosta free expa i ubo panter 2, sa otkljucanim svim osim kupole, odma stavio ovjes kao equpment-mislim da ide isti ko i na tiger 2, kupolu sa free expima i lang 8.8 gore i peri deri
panter 1 je nesto kao i pzr 3/4, moras zagrist gov*o i prozvakat, ono kaj dolazi je nagrada, jedan od boljih tir 8 medsa po meni, sa opakim topom
medju sedmicama sam isto imao dosta iskustava sa nekoliko nacija u isto vrijeme, dugo sam imao t20, do nedavno i t-43 (prodan zbog slota) i kv-13 koji jos gotivim, al pantera sam prvog prodal sa veseljem
znas, jednostavno nekim ljudima neki tenkovi ne sjednu i to je to
dok su se svi kleli u 3601 dok je bio med, ja sam pilio po 3001h
kao sto je i auto i ljubimac odraz karaktera vlasnika, tako je i omiljeni tenk sa pripadajucim stilom gejmpleja
i da citiram sam sebe od vrlo davno:
tenkovi su ko zene, morate im posvetit dovoljno vremena da naucite kak se ponasaju, da pokazu svoje musice i da otkriju svoje tajne
npr. onaj tenk iznad mog posta koji balansira na 1 gusjenici i tak stoji i puca......
Kao stock je, ali kad ga istražiš... Meni osobno u top 3 tenka u wot-u!
uopće me strah ko igra taj tenk ako ja sa stockom mogu u 95% :D
Ma joj vama nubekima su svi tenkovi govna.
m3 lee?
m3 lee?
Nisam igrao al dam se kladit da nije govno.
m3 lee?
sta svi imate protiv m3 lee-a, istina tenk nije bog zna što ali za snajpat iz daljine u bušu odlican, radi odlican dmg, pa sta vi mislite da je kao amx 40 da se zaletite u njih i da vas nece probit?
m3 lee?
M3lee je unikat i vjerovatno najlošiji tenk u igri.Stvar je u tome ako nekome neide sa nekim tenkom,nekaže se tenk je govno nego nepaše mi taj tenk ili slično,jer gotovo uvijek je problem u vozaču a ne u tenku.
Ima boljih i lošijih tenkova naravno ali svi mogu biti korisni u obavljanju barem jedne zadaće,i pomoći timu na neki način,što je tenk fleksibilniji meni je bolji npr.
itd.itd.
m3 lee?
Nisam igrao al dam se kladit da nije govno.
Meni je M3 Lee jedan od boljih Tier 4 tenkova....
igraš ga ko TD-a i nikom ništ
m3 lee?
sta svi imate protiv m3 lee-a, istina tenk nije bog zna što ali za snajpat iz daljine u bušu odlican, radi odlican dmg, pa sta vi mislite da je kao amx 40 da se zaletite u njih i da vas nece probit?
sau 40 anyone?
s njim sam se napatil
i sa at-2 bome posteno, dusu sam ispustio
al da su losi? nisu. at-2 je pokretni zid, al za sau nisam naso neku jaku stranu
osim da te jako motivira na koristenje free expa
osim toga vec smo davno ustvrdili da ne postoje dobri i losi tenkovi nego dobri i losi igraci
i oni koji osvajaju laptope
top je smeće, ali nema lijepšeg dok naletiš na full hp kv-1 koji misli da će te sad pojest za ručak kad ono - kita, i mrcvariš ga uzimajući mu po 65hpa svake 2 sekunde a on te može y...
na većim tierovima taj armor ne dolazi do izražaja
(ajde šestica još da, i s AT-8 igram iz zabave)
AT-2 mi je najdraži tenk kojim sam ikada igrao. Pokretni zid, još haubicu na njega i ni 6. nivo ti ne može ništa sprijeda kada ga siemka vozi (dakle u 80% slučajeva).
Jel zna netko kad je bio zadnji popust na slotove? I kad bi otprilike mogli očekivati idući?
Jel zna netko kad je bio zadnji popust na slotove? I kad bi otprilike mogli očekivati idući?
Uskoro vjerojatno,bit će sad veliki special od 29.11 koliko sam vidio,dobit će se dan premiuma itd pa mislim da bi trebali biti i popusti na slotove