Huh, čovječe , opusti se malo. Jel ti to nisi sve previše ozbiljno shvatio ??? Koliko vidim iz postova, želiš hc guild, ali nemaš vremena za njega. Pa što ulaziš u to sve ?? Lošija kopija wow -a ? Ajde ne pretjeruj, sve si ono prvi puta igrao ,pa ti je bilo zanimljivije. Razočaran si i pretjeruješ sada do bola. Quitaj brate igru , uzmi neko laganije štivo... nemaš više 18 , vjerovatno si prije 10 tak godina bio onaj koji je prozivao što nema ljudi na raidu, a sada tebi to rade. U kojoj igri ovakvog tipa nema gear grinda ??? Vidi se da si ozbiljan igrač, ali ovakav post ti nije trebao. Ono, u globalu, nemam vremena za 0/24 igranje pa pljujem po igri. Nekako mi se tvoj post na to svodi..
Objektivno jest kopija WoW-a, to sam rekao prije mjesec, dva mjeseca i šest mjeseci. Ne govorim da je loša per se, ali jest svakako vrlo, vrlo sličan proizvod.
MMo svijetu treba nova mehanika, nova kvaliteta i novi stil. Do sada nitko nije uspio zamijeniti WoW baš zato što svaki novi naslov završi kao igra koja uzme maleni dio igrača nekog drugog, najčešće onih kojima je prvi dosadio. Većina ih se kasnije vrati "originalu". Tek kad izađe MMO dizajniran tako da unese svježinu, ponovit ćemo (barem donekle) WoW-efekt i masovno igranje nove "masovke". Očekujem da će to napraviti Blizzardov Titan, kad god to bilo. Bilo bi super da to uspije i netko drugi, ali mislim da se većina dizajnera novih MMO-a ne želi previše udaljiti od koncepta koji je trenutno atraktivan i koji donosi novac (MMO može živjeti i od 150.000 ljudi). Blizzard nema taj uteg - imaju MMO, imaju obične igre i nemaju nikakvu potrebu žuriti, već mogu resetirati projekt deset godina, dok ne pronađu neki koncept koji će "kliknuti" većini igrača.
Tonči, čemu ovo... Što si htio reći ovim ??? Ti znači ništa ne igraš i čekaš Titana ili što ??? Čemu stalna predviđanja ovo će biti ovakvo ili onakvo ? Imaš li vremena, igraj Wildstar , nemaš - bacaj partiju lol-a dnevno. Kao Rhodin će imati vremena za 5 godina kad igra izađe.... Ili ti ?? Ili ti čekaš Godota i pljuckaš lagano po svemu što je na tržištu ... pa makar vrijedilo svake uložene pare...