Watch Dogs

poruka: 1.438
|
čitano: 276.876
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Watch Dogs

Ubisoft se pozabavio marketingom! {#}

Battlelog: D3XT3R_HR
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.5.2014 15:43 (-zip-).
Moj PC  
17 0 hvala 5
11 godina
protjeran
Re: Watch Dogs
-zip- kaže...

Ubisoft se pozabavio marketingom! {#}

Da to rade druge firme imale bi neke igre puno bolju prodaju.............sve je u marketingu

13 godina
neaktivan
Watch Dogs

Poz ekipa.

Šta kažete na kojim ću postavkama moći igrati WD? Kliknite "moj pc". :)

I always tell the truth.Even when I lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Watch Dogs

proguglaj malo,   kaj je to toliko tesko??

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

ja sam siguran da necu moc pokrenuti igru, a da budem iskren ne zelim slagat novu konfu radi jedne igre

radije cu pricekat kad izade witcher 3 pa tek onda kupovat novu masinu.

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

ja sam siguran da necu moc pokrenuti igru, a da budem iskren ne zelim slagat novu konfu radi jedne igre

radije cu pricekat kad izade witcher 3 pa tek onda kupovat novu masinu.

Pa najbolje čekat Witchera III za upgrade konfe. Radi WD se ne isplati...

15 godina
Watch Dogs

necu je moci peglat na ultra postavkama / žalosno   {#}    {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.5.2014 13:14 (zagy15061984).
Moj PC  
0 6 hvala 0
16 godina
neaktivan
Watch Dogs

Pa normalno da nećeš šta se čudiš...

I sad kad izađe igra ljudi će kukat kak ne mogu lockat fps na 60 {#}{#}{#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Watch Dogs

Nije zalosno nego je igra graficki napredna. Nije da se radi o neoptimiziranom portu pa je tuzno kako lose izgleda a treba ti skup hardver za je igrat. Igra ce izgledat fenomenalno. 

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Watch Dogs

A na koju vi sad foru vec znate kako je igra optimizirana i kako ce se vrtit, jedino što se zna su službeni zahtjevi koji su obično jako općeniti i nemože se previše zaključit, po njima bi ja trebo sa svojom grafickom derat sve na max pošto je HD7850 pod recommended u što čisto sumljam.

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
k1klop kaže...

A na koju vi sad foru vec znate kako je igra optimizirana i kako ce se vrtit, jedino što se zna su službeni zahtjevi koji su obično jako općeniti i nemože se previše zaključit, po njima bi ja trebo sa svojom grafickom derat sve na max pošto je HD7850 pod recommended u što čisto sumljam.

Neznam kako je optimizirana ali ovo:  

iskreno opradava zahjteve igre... 7850 je pod recomenmended za medium postavke. Za ultra je gtx780 preporucena. Naravno vise detalja cemo moc samo zakljucit kad igra izade. Nadam se da cu uzivat s gtx680. 

14 godina
odjavljen
zagy15061984 kaže...

Kako si to provjerio?

11 godina
protjeran
Watch Dogs
Hoću li ja moći na bilokakvim postavkama?
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Reanimator kaže...
Hoću li ja moći na bilokakvim postavkama?

Trebao bi neki medium moc gurat :) 

14 godina
neaktivan
Watch Dogs

U slideshowu radi rama, isto kao i ja. Osim ako ne izađe neki fix tipa onaj za zadnji cod koij bi mogao ucinit igru ogavnom sa super low texturama i slicno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Watch Dogs

A dobro to stoji. Al 4 jos 4 gige rama mu nebi bilo skupo nabavit... a i prodisala bi mu konfa malo. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Watch Dogs
Pozdrav, zanima me samo gdje u Hrv mogu kupiti nvidiu s kuponom za Watch Dogs. Hvala.

0 0 hvala 0
14 godina
MateDMate kaže...
Pozdrav, zanima me samo gdje u Hrv mogu kupiti nvidiu s kuponom za Watch Dogs. Hvala.

http://www.futura-it.hr/katalog/komponente/graficke-kartice/nvidia/

Znam za ovu ponudu.

13 godina
neaktivan
zagy15061984 kaže...

Pa ne znam što se čudiš, jel ju Ubi radi ili ne.

11 godina
protjeran
Watch Dogs
I planirao sam nadogradit do 27og ovog mjeseca na 8 gigi......al neznam hoće li me procesor zajebavat ili su samo rami problem?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Reanimator kaže...
I planirao sam nadogradit do 27og ovog mjeseca na 8 gigi......al neznam hoće li me procesor zajebavat ili su samo rami problem?

A procesor i graficka su ti uravnotezeni. Nisu ni jedan ni drugi toliko jaki ali bi trebalo biti okej za medium. 

14 godina
neaktivan
Watch Dogs

Imam jedno pitanje.
Igra mi se po trailerima jako sviđa i prednaručio bih si na zavviju pa me zanima dali će se cijena dignuti nakon datuma izlaska, tj. dali je cijena na prednarudžbi manja nego par dana nakon izlaska.
Htio bih prvo {#}, pa onda ako mi se svidi kupiti na zavviju, ali me sad to oko cijene malo gloca da si prednaručim.

EDIT: Ispitujem tu vas, a piše mi na zavviju. LINK 

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.5.2014 20:56 (dombak1608).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
athlon64 kaže...
Reanimator kaže...

A procesor i graficka su ti uravnotezeni. Nisu ni jedan ni drugi toliko jaki ali bi trebalo biti okej za medium. 

E sad pitanje u svezi rama. Imam 2 slota na matičnoj, jeli bolje uzeti 2X4 gb ili 1X8 GB? Ova druga opcija za slučaj kad si u budućnosti budem stavljao još 8.

13 godina
neaktivan
Reanimator kaže...

E sad pitanje u svezi rama. Imam 2 slota na matičnoj, jeli bolje uzeti 2X4 gb ili 1X8 GB? Ova druga opcija za slučaj kad si u budućnosti budem stavljao još 8.

Ukoliko PC koristiš samo za office, filmove i gaming onda nema razlike (ili je razlika u FPSu ~0.2%).

14 godina
odjavljen
Reanimator kaže...
athlon64 kaže...
Reanimator kaže...

Prvo provjeri koliko ti moze max. ici GBova po slotu... Ja sam se zeznio oko toga :/ Uzeo jednu plocicu od 8 GB a po slotu mi je max 4 GB, pa sam morao ici ponovno u VK da zamjenim za kekse...

11 godina
protjeran
Dex.pwn kaže...
Reanimator kaže...
athlon64 kaže...
Reanimator kaže...

Prvo provjeri koliko ti moze max. ici GBova po slotu... Ja sam se zeznio oko toga :/ Uzeo jednu plocicu od 8 GB a po slotu mi je max 4 GB, pa sam morao ici ponovno u VK da zamjenim za kekse...

Piše na kutiji matične upgradable do 16 GB, pa pretpostavljam da može 8 po slotu

14 godina
odjavljen
Watch Dogs

Da, onda bocni 8 GB :)

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Watch Dogs

Stavi jednu od 8 pa imas slobodan slot jos jedan {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Watch Dogs

Evo site od moje matične, pa ako može netko pogledati jel sigurno supporta da nemoram vraćat haha

http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Product/Product_Detail.aspx?DetailID=1316&CategoryID=1&MenuID=115&LanID=0

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Watch Dogs

Zasto nebi moglo? Pa jednostavno koristi ovu formulu

Max koliko ti maticna moze primiti rama(u tvom slucaju je 8 GB) / Broj slotova koji imas na maticnoj(u tvom slucaju je 2) = 8 GB moze ici po slotu

I to ti je to  ;)

0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice