OK je igra, protiv orkova je stvarno lagano igrat. Jedino je problematično kad ti boss baci bombu među tvoje , a oni bleje i ne miču se.
Jel zna neko kako napravit drugi offline profil? Imam jedan, a za drugi me traži cd key (kojeg nemam)
zanima me jel netko igra dow2 online? (nek mi se javi na private)
ja i igran igre i odlično učin tako da njih briga...i neš ti velikog nasilja....ugl starci su mi odlični al nemaju para za uzet...tako zato pitam jel ima uzet falša al i koja je razlika u te dvi stvari????original i falša???? koja je razlika????
ja i igran igre i odlično učin tako da njih briga...i neš ti velikog nasilja....ugl starci su mi odlični al nemaju para za uzet...tako zato pitam jel ima uzet falša al i koja je razlika u te dvi stvari????original i falša???? koja je razlika????

uf...dobro....pitanje.....mozda......jer nisu sve igre....ISTE???!!!

Jedina razlika između originala i kopije je u ONLINE experiencu :)
Ako igraš strategije zbog SinglePlayera, ilegalna metoda je vjerojatno tvoj izbor, međutim ako želiš više od toga, kompetativno se takmičiti protiv igrača po cijelom svijetu, onda leti i kupuj original. Dosta strategija (crackovanih) možeš igrati preko hamachija protiv prijatelja (i prilično sam siguran da i ovu možeš), ali kompetativan igrač traži nešto više ^^
Doduše, ne možeš igrati direkt online na službenim serverima, nego si emuliraš virtualnu lan mrežu i čisto se praviš da igraš u LANu :)
Dalje, što se patcheva tiče... DoW2 se može i bez Steama patchovati bez problema, samo nađi patch na netu i patchuj (neovisno imaš li crackovanu verziju ili original - s tim da je kod creckovane potrebno obratiti pažnju na verziju cracka onda).
A ne bi se složio da Single player nije nešto u svim RTS-ovima. Postoje iznimke, s tim da ga u većini strategija zaseru. Inače postoji skupina igrača koje KUPUJU igre čisto zbog SP-a, dok MP ni ne diraju. Znam ih osobno par (i zbog njih sam ponosan vlasnik par KEY-ova koji njima ne trebaju XD).
Recimo meni je CoH SP super, a o genijalnosti Starcrafta i Warcrafta3 neću ni pričati.
o genijalnosti Warcrafta3 neću ni pričati.
Moj original DOW2 kasnio je tek 25 dana.. sitnica :S a u Hrvatsku ušao prije 23...
Moj original DOW2 kasnio je tek 25 dana.. sitnica :S a u Hrvatsku ušao prije 23...
Promjene koje će se vidjeti u 1.4. Dolazi osam novih mapa, od kojih su dvije za četiri igrača, dvije za šest igrača i četiri mape za dva igrača.
Nisam dugo bio na Dow2, jesu izbalansirali igru!?
GAME - ali anomalija je bila pa je pošiljka puno kasnila.
Ne. Eledari GAZE marince.
Ovo bi trebao biti patch za balans.
Dawn of war 2 je teski promasaj
Jel vama ljudi lagga na ranked matchevima?
Na Costum game kada igram sa ekipom ne trza uopce a kad odem igrat na ranked trza ko ludo.
Sad mi je bio frajer sa 3000 pingom jel to neka vizualna greska ili je fakat moguc toliki ping?
Prokleti , sugavi Eldari idu mi toliko na zivce da kad vidim da igram protiv 3 eladra odma izlazim van, nema smisal onaj sugavi Avatar je prej***** jak nemogu mu nista.
Inace igram Space marina
Izašao je beta 1.4 patch i svi mogu u njemu sudjelovati.
Malo pojašnjenje kako sudjelovati:
1).Pokrenuti Steam
2).Kliknuti na "File"
3). Settings
4). Beta paticipation
5). Change
6). Odabrati DOW 2 beta
Ako više ne želite sudjelovati samo ponovite postupak do broja pet, i umjesto DOW 2 odaberite "NONE".
Btw, mali update. Dakle, zaboravio sam staviti link na službeni forum gdje ljudi mogu postati svoja mišljenja o beti. Treba samo potražiti, "Beta Balance Feedback" podforum, i naravno postati ako se ima što za reći.
Ej znas li cd key za Dow 2
Da, znam cd key za DOW 2. Cd key možeš naći u svakoj boljoj trgovini video igrama. Na ovom forumu se ne smiju tražiti ilegalni ključevi, ilegalne exe. datoteke (crackovi), pa bih te zamolio da se sve ovo završi sa mojim postom, tako da ljudi koje zanima original mogu doći do svih relevantnih informacija.
Preview za besplatni DLC koji dolazi.
http://pc.gamespy.com/pc/warhammer-40000-dawn-of-war-ii/1019421p1.html
dlc samo doda kartu,mogu li jednom nove jedinice dodat
dlc samo doda kartu,mogu li jednom nove jedinice dodat
Za to služe ekspanzije, a ne DLC-ovi..