War Thunder

poruka: 2.333
|
čitano: 439.438
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: War Thunder
iAvenger kaže...
Del_Boy97 kaže...

WT Ground Forces arcade - upravo imao svoju najbolju partiju ikad sa t-34-85, 15 killova, bez umiranja

jos kad bi znao gdje ju uploadat

Ja sam napravio 18, imam screenshot na steamu. Ma to u toj igri i na arcade...nije ništa posebno znam iz iskustva, ak imaš dobar tenk i poslozi ti se matchmaking, one shotas sve s probijanjem i ubijanjem posade.

Sta je logicnije nego da tenk ima HP :D 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
iAvenger kaže...
Del_Boy97 kaže...

WT Ground Forces arcade - upravo imao svoju najbolju partiju ikad sa t-34-85, 15 killova, bez umiranja

jos kad bi znao gdje ju uploadat

Ja sam napravio 18, imam screenshot na steamu. Ma to u toj igri i na arcade...nije ništa posebno znam iz iskustva, ak imaš dobar tenk i poslozi ti se matchmaking, one shotas sve s probijanjem i ubijanjem posade.

Sta je logicnije nego da tenk ima HP :D 

Logičnije svakako :) nemam ništa protiv toga, samo je lakše nego u WoT-u. Nisam fan niti jedne igre ( prije sam bio War Thunder fan ali kad su uveli sve ove novotarije i gluposti jako sam se razočarao), ali eto sad sam trenutno na WoT-u jer ne mogu jedno i drugo igrat.

16 godina
War Thunder

Imam više od 30k partija u WoT-u  kojeg nisam igrao skoro godinu dana,  WT skoro od početka. Po meni WT gameplay nema nikakvog smisla. Razlika između arkade i realistic je smiješna, za razliku od WoT-a ovdje ti uopće ne treba nikakav skill... Samo čekaš, opališ i crew out, prednji oklop od hvy tenka ti baš ne znači puno jer Ako ti pogodi top pobije ti posadu, ... i to u 70%slučajeva, pouzdati se u kupolu... Kako da ne,  a MM je užas.. Imam 2.3 i 3.7 i igram protiv tigera. Meni je igra užas i svaki update je gora i gora... Zašto je igram... Hoću MAUSA... Xd

Frka85
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
War Thunder

Meni je zanimljiva samo nova simulacija GF-a, ovo ostalo je katastrofa.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
War Thunder

Meni je najgore to grindanje.... Jednostavno te sile da uzmeš Premium ali ja se nedam :) Došo sa rusima do ranka IV i sada igram radi zabave više negledam kolko mi treba za novi tank.

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
War Thunder

Tako sam i ja, ok sa Njemcima imam Jagdtigera i researcham 105-icu, a sa Rusima imam IS3 i researcham IS4, ali odustao sam od grinda.

Od arkade mi se diže želudac od kad su uveli one avione, nemam više živaca za njubleke koji mi se idu osvečivat sa attackerima i bombarderima kad ih izrejpam tank vs tank.

A simulacija i njubleki koji ju igraju na ultra low settingsima su za mene bili fakat kap koja je prelila čašu.

Sad se povremeno ulogiram, bacim koju simulaciju i to je to.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2015 10:59 (Vash).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
War Thunder

ako ima među vama ljubitelja aviona i simulatora (igram sa mišem) možete me naći pod nickom: Boris_CRO

magistar prava

0 0 hvala 0
15 godina
War Thunder

April fools... epic Da bude smješnije likovi pedaliraju na biciklima a umjesto topa je velika pračka xD... 

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2015 13:13 (Kewin).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Kewin kaže...

April fools... epic Da bude smješnije likovi pedaliraju na biciklima a umjesto topa je velika pračka xD... 

A tek ovo:

http://warthunder.com/en/devblog/current/757

ili nova letjelica

http://wiki.warthunder.com/index.php?title=T-65_Fighter

15 godina
War Thunder

Meni se čini da oni sada gadno sprdaju wargaming i njihov wot. Pazi što su napisali:

We're still working on adding to our game special all-piercing potatos, that could be purchased only for Gold, and continuing to improve rubber barrel to achieve proper dispersion mechanics, like in other games. Thank you for your support.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2015 14:26 (Kewin).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
protjeran

warthunder (tenkovi) su bog, vidim u world of warships samo seru o wotu kako ništa nevalja.

www.mmo-balkan.com
15 godina
War Thunder

ST-1 stalin walking to stronk!  (ovi topovi sastrane su bukvalno topovi od tenkova :D znači iskoristili su svoje modele da naprave nožice i ostalo :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
War Thunder

sad kad su stavili ST-1 onda bi ih molio da stave i X-winga u igru barem na 1 dan

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kewin kaže...

Meni se čini da oni sada gadno sprdaju wargaming i njihov wot. Pazi što su napisali:

We're still working on adding to our game special all-piercing potatos, that could be purchased only for Gold, and continuing to improve rubber barrel to achieve proper dispersion mechanics, like in other games. Thank you for your support.

Pa naravno. Pogle gore sliku na WT redditu hahahahaha

http://www.reddit.com/r/Warthunder/

SVEMOGUĆI
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2015 18:20 (Nisam Ja,Nisi Ti).
15 godina
stručnjak kaže...

Imam 2.3 i 3.7 i igram protiv tigera. Meni je igra užas i svaki update je gora i gora... Zašto je igram... Hoću MAUSA... Xd

Ovo me najvise muci. Prve 4 partije sve ok i onda me pocne ubacivati sa 2-3 levela jacim igracima.

Ja uletim sa KV-1 i t34 1940 u Tigere, Pantere, IS-ove i sl. Mozes misliti kak sam se naigrao :)

Ali to ma manje zivcira od KV2 spawn kampera...

14 godina
Wespen kaže...

Ali to ma manje zivcira od KV2 spawn kampera...

Ali ja zaista ne znam sto svi napadate "pušnicu".

Pa taj tenk ide sporo ko puž,reload-a još sporije,pa normalno je da ce onaj koji ga vozi kampati,ne moze on juriti po mapi!

Inace,meni osobno,KV2 je jedan od najgorih tenkova,baš zbog te svoje opće sporosti.

12 godina
War Thunder

meni je jedan najbolljih, one-shotam nekoga, onda se skrivam i tako stalno

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Del_Boy97 kaže...

meni je jedan najbolljih, one-shotam nekoga, onda se skrivam i tako stalno

IS-2 idealan :) dobar rikverc + solidan top.

15 godina
Milka30 kaže...

Ali ja zaista ne znam sto svi napadate "pušnicu".

Pa taj tenk ide sporo ko puž,reload-a još sporije,pa normalno je da ce onaj koji ga vozi kampati,ne moze on juriti po mapi!

Inace,meni osobno,KV2 je jedan od najgorih tenkova,baš zbog te svoje opće sporosti.

Evo im malo own medicine.

Otkljucao ga ja jucer i nastekao killova :)

Najdraze mi je ganjati njihove KV kampere, ali ja igram dosta agresivno sa njime.

Nauzimao se flagova cak i na malim mapama. Super je kad se pojavljuju na flagu jedan po jedan u razmacima od 1 min, taman za reload.

Na Poland-u se stanem iza desne kucice na C flagu i cekam ih. Ako nema nikoga provirim prema njihovom spawnu da posaljem poklon.

Bas sam djubre....

A najveca fora mi je lobanje granate ekipici koja se skriva iza malog brda

14 godina
neaktivan
War Thunder

Evo jedan zanimljiv game sa IS-2, zanimljivo je da me Tiger VI AUSF B dva puta u dupe gadjao i granate su se odbile samo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
War Thunder

Zadnjih dana sam probavao BF109 F-4 u simulatoru.. Nikako da naučim  taj energy stil igre. Još mogu onaj čisti BNZ iako sam loš u tome, ali ovo jednostavno ne ide.

Tako da mi A6M2 Zero ostaje nadraža letjelica za simulator (uz He112 B-0).

magistar prava

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

U PM kako ovo nisam do sada vidio

SAVRŠENSTVO !

www.mmo-balkan.com
13 godina
neaktivan
War Thunder

Dali itko zna zasto mi se reloading time na tigru 1 nece smanjit? Utuko sam preko 200 zlatnika da si kupim one bodove za posadu i sve sam utuko u tenk reloader-a i imam negdne 45/50 i nista brze mi nece reloudad :S

0 0 hvala 0
16 godina
Tole1710 kaže...

Dali itko zna zasto mi se reloading time na tigru 1 nece smanjit? Utuko sam preko 200 zlatnika da si kupim one bodove za posadu i sve sam utuko u tenk reloader-a i imam negdne 45/50 i nista brze mi nece reloudad :S

Bodovi jako malo smanjuju reload, nekih 25% ako je posada na 100%.

Tko visoko leti, štedi gorivo.
14 godina
War Thunder

Evo malo za guštanje

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
War Thunder

Dali itko zna zasto tigar 1 nemoze propucat shermana jumbo-a u prednju plocu od sam 30-tak milimetara efektivne debljine 50-tak milimetara sa udaljenosti od doslovno 10 metara?? :S

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tole1710 kaže...

Dali itko zna zasto tigar 1 nemoze propucat shermana jumbo-a u prednju plocu od sam 30-tak milimetara efektivne debljine 50-tak milimetara sa udaljenosti od doslovno 10 metara?? :S

Zato jer Jumbo ima prednju ploču efektivne debljine oko 180mm, ako se ne varam, i bio je dizajniran da odbije apsolutno sve što ga pogodi sa prednje strane.

And how can man die better than facing fearful odds, for the ashes of his fathers and the temples of his Gods.
13 godina
neaktivan

Onda im krivo pise u podatcima kad odem na jumbo-a i stisnem show armour.Pisu potpuno krivi podatci

14 godina
neaktivan
War Thunder

ill just leave this here XD 

sniper only
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tole1710 kaže...

Onda im krivo pise u podatcima kad odem na jumbo-a i stisnem show armour.Pisu potpuno krivi podatci

To je gornja ploča ispod koje ima još jedna. Ako se dobro sjećam možeš nakositi kameru da ti se prikaže i donja.

And how can man die better than facing fearful odds, for the ashes of his fathers and the temples of his Gods.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice