- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kupio prvi IS-2 ali mi se čini da je top nekako neprecizan bezobzira što je dugačka cijev? namjerno su ga tako napravili ili treba crew traning?
Kupio prvi IS-2 ali mi se čini da je top nekako neprecizan bezobzira što je dugačka cijev? namjerno su ga tako napravili ili treba crew traning?
Ja imam IS-2 i IS-2 mod 1944 prvi puta kda ih koristiš misliš da je neprecizan gun bar sam ja tako mislio ali moraš upgredati malo crew i onda ti je jako precizan ja stalno upgredam tank lodara za reload, isto tako imam i 2 tiger 2 i oni su precizni jako jedino šta mi kod IS tenkova smeta je šta nemogu spustiti cijev.
To ti nema veze sa crew,to si ti ćorav!
Da ja sam čorav tenk stoji ispred mene 500 metara čist tenk nije sakriven znači cijeli je vidljiv ciljam u sredinu prvi puta metak ode iznad njega drugi puta ljevo od njega... al dobro u 70% slucajeva pogodi dobro...
metak hahahahahha, ma moraš istražit onaj modul za bolji aligment(ili kako god) ciljnika sa topom
Ja opet počeo igrat, još i streamam :)
Koja grana tenkova je bolja, ruska ili njemačka? U wotu sam igrao s rusima pa mi ih je vala i vec preko glave, jesu švabe dobre ili su rusi totalni op?
3 | Rusi |
---|---|
7 | Nijemci |
ekipa pocetnik sam u ovome i dosta toga sam pohvatao,samo dva pitanja imam. 1. U crew sta je najbolje levelat i kad kupim tenk jel taj trenirani crew prelazi u taj bolji tenk sta ga izaberem?(ili za svaki tenk moram levelat crew)
2. kako se koristi strojnica na odredjenim tenkovima to nikako skuzit a nisam vidio da ima u controlsima na f1 izborniku
kako dobit taj premium? unaprijed hvala
Zanimljivi su ti cannoni na jetovima nisam znao da su punjeni piro prskalicama
Je li se dogodilo nekome da mu se resetiraju oni daily bonusi? Jučer sam dobio nagradu za 13. uzastopni dan, a danas mi se vratilo na 2. pa mi nije jasno.
kako dobit taj premium aircobra? unaprijed hvala
bump
kako dobit taj premium aircobra? unaprijed hvala
bump
Evo kako ;)
http://warthunder.com/en/news/2912-special-pokryshkin-s-p-39-en
Koja grana tenkova je bolja, ruska ili njemačka? U wotu sam igrao s rusima pa mi ih je vala i vec preko glave, jesu švabe dobre ili su rusi totalni op?
Sveukupno dajem prednost Njemackim tenkovima,mada po mome osobnom sudu,kada dođeš do petica,tek ces onda vidjeti koliko su Rusi tamo OP.
Mislim da je taj balans snaga sasvim ok,svatko ima "svoga konja za utrku"
1-2 tier RUSI
3-4 tier Njemci
5-tier Rusi
3 i 4 tier se najvise igra i najduže-tako da sveukupno pobjeđuju Njemci!
ekipa pocetnik sam u ovome i dosta toga sam pohvatao,samo dva pitanja imam. 1. U crew sta je najbolje levelat i kad kupim tenk jel taj trenirani crew prelazi u taj bolji tenk sta ga izaberem?(ili za svaki tenk moram levelat crew)
2. kako se koristi strojnica na odredjenim tenkovima to nikako skuzit a nisam vidio da ima u controlsima na f1 izborniku
1-Uvjek gledam da Commandera nabrijem se Leadership i vitality,nakon njega ostalima field repair+vitality.Crew ti ostaje na tome mjestu u hangaru.Dakle,ne moras ponovo nabrijavati crew za svaki novi tenk!
Ako na tome mjestu nabrijavaš protuavionca,onda ti je pametno naprijavati samo gunnera,pogotovo ken vision,koji ti omogučava da metu primjetiš puno prije ostalkih AA-ova!
2-Space
kako dobit taj premium? unaprijed hvala
U hangaru kada klikneš na svoj nick/events/special uvjek pogledaj koji event ti je u tjeku,sta moras napraviti za nesta i koliko si necega napravio do sada za nešta!
To kada ti uđe u naviku da svakodnevno prije igranja provjeriš-neće ti nikada niti jedan event za premiume "pobjeći"
Odgovor:Taj premium se dobiva rjesavanjem eventa kojega ti je kolega gore linkao!
Je li se dogodilo nekome da mu se resetiraju oni daily bonusi? Jučer sam dobio nagradu za 13. uzastopni dan, a danas mi se vratilo na 2. pa mi nije jasno.
Evo identicna stvar se i meni dogodila
Danas fino sjelo 150 % silver boost,
http://cloud-2.steamusercontent.com/ugc/714157323040528127/1917E621CE0E9428A25614E3E4F91158067F89FF/
Ja sam u jednaoj partiji napravio neki atchivment i dobo milijun i nse sitno liona.
Nego upgredao sam crew tj. lodera za reload na 50/50 i nisam primjetio da mi reloda brze radi se o is2 tenkovima i i tigerima 2.
ja kako sam prešao na tenkove odma sam bez ikakvih istraživanja krenuo sa Njemcima, u početku sam se malo gubio i Rusi su večinom (kao što je kolega iznad rekao) nadjačali, ali kako sam dizao i istraživao nove tenkove tako sam došao do tier 3-4, odma bi ti preporučio da ako se upuštaš u Njemačke tenkovske vode da kreneš sa 2 i 3 granom (eventualno 1 radi kupovine i prelaska na viši tier), ali da ponajviše guraš prema Pantheri, ja sam napravio grešku veliku jer sam pushao istraživanje da što prije otključam famoznog Tigera ali sam požalio jer prve dvije varijante Tigera su očajne, imaju okomitu prednju stranu i okomite ravne bokove, kao kocka je i onaj tko zna će bez pol frke knock-out crew odnaprijed, ili raznjeti ammo sa strana jer se tamo nalazi, kada sam Pantheru otključao sam ostao fasciniran, brza, snažna, skoro pa ni nemam neke primjedbe, još sam sada uzeo Pantheru A i još je bolja od D (prve varijante)... sada lagano guram Tigera opet ali do ove novije verzije (redizajnirane)...
EDIT: Evo i jedan screenshot od jučer, obrambeni zid
Meni je prvi Tigar odličan više je problematičan prvi Tigar 2 ima odlican frontalni slope armor ali taj turret... sve me ubije kroz turret... katastrofa...
Jel zna neko zasto mi tenk is2 i tiger 2 ne relodaju brze a imam tenk loadera na 50/50 plus 30 jer sam kupio da je posada expert?
Evo identicna stvar se i meni dogodila
Daily login bonusi se reseiraju svaka 2 tjedna.
Huh, kako to da su onda stavili prikaz mogućih nagrada sve do 28. dana?
Jel zna neko zasto mi tenk is2 i tiger 2 ne relodaju brze a imam tenk loadera na 50/50 plus 30 jer sam kupio da je posada expert?
Kolko sam skužio ne dobiva se brži reload kao u avionima... gaijin logic.
Momci jel se ja varam ili su mlađim generacijama tenkovi draži za igrati od zrakoplova ?
Generalni chat u igri je gotovo uvijek zasut tenkovskim temama. Kod mene je situacija da po imenu znam svega 2 tenka, a sukladno filmovima, dokumentarcima i igrama imena zrakoplova u vrijeme WW2 gotovo znam na pamet i sama fascinacija letom me tjerala da odigram sve aviosimulacije do kojih sam mogao doći u posljednjih 20 i kusur godina.
Huh, kako to da su onda stavili prikaz mogućih nagrada sve do 28. dana?
Navodno da bi ljudi mogli lakše odrediti kada će šta dobiti. Inače su nagrade za 7. i 21. dan iste, kao i nagrade za 14. i 28. dan. Među dani imaju iste nagrade.
Meni je resetiralo sa 11. dana na 8. dan. Nekima se isto tako resetiralo na neke čudne dane.
Meni brže reloada što su mi ti skillovi razvijeniji, ali razlika između 30/50 i 50/50 ti i nije nešto posebna, oko pola sekunde.
Osim toga ona informacija kada hoveraš preko tenka nije uvijek točna, tj. nekad zna pokazivati default vrijednost. Ne znam zašto, kao da se zašteka.