Panther ima 140mm efektivnog oklopa tiger ima samo 100mm.Kalibar nema nikakve veze sa efikasnosti topa.Tiger ima top od 88mm sto znaci da zrno ima veću masu i to znaci da ce imati vise eksplozivnog punjenja ali to znaci granata ce biti sporija.Panther ima 75mm top sa dugačkom granatom ali manjim kalibrom znaci njegova granata ima vecu brzinu sto znaci probojnost,manji pad granate na većoj udaljenosti,Panther je imao polu automatski punjač i puno brze je punio od tigera.Panther je bio opasniji od tigera,tiger je bio dobar u početku rata kasnije je vise bio korišten za teror.Panther u WT je "nerfan" zaprave je turret puno brze okrecao,mogao je koristit vise vrsti granata i imao je poluautomatski punjač a to u wt sve nema.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zna li itko zasto mi se stalno rascvjeta top na tigru kad puknem? Nekuzim zasto mi se to stalno desava?I onda moram cekat minutu i pol da se popravi.
Zato sto je oštećen.
Zna li itko zasto mi se stalno rascvjeta top na tigru kad puknem? Nekuzim zasto mi se to stalno desava?I onda moram cekat minutu i pol da se popravi.
......
Zato sto je oštećen.
Hebo me svako ako Tole ne trola!
...imajte na umu da je otključao Tigera!
Veća šansa je da ti se rascvjeta ako su mape smještene u nekakva toplija okruženja tipa proljeće... Kada ubace neku zimsku mapu bit če sve kako treba.
Pa valjda ga pogode u top, pa tek kad opali mu se rascvjeta. Očito su svi skužili da topovi na njemačkim tenkovima iz nekog razloga imaju malo veći hitbox na topovima pa svi rokaju prema njemu. I ja sam počeo to raditi nedavno jer kad se sa T34 85 D5T nađem s njim prsa u prsa jedino što mi preostaje je da mu onesposobim top, a onda kasnije ga je lako uništiti.
Veća šansa je da ti se rascvjeta ako su mape smještene u nekakva toplija okruženja tipa proljeće... Kada ubace neku zimsku mapu bit če sve kako treba.
Na trenutak sam se zapitao "kaj fakat?" onda sam skužio da troll
Ovaj top na pantheri je buggovan.
1.Kao da je od stakla svaki pogodak top oštećen.
2.Odjednom nista ne probija već mi se desilo par puta da T34 dode 10m od mene i moja se granata odbije.
3.Oklop mu je postao totalno sranje od jednom stalno sam one shotan.
4.Granata kad pogod i napravi samo zeleni dmg nekad ubije odmah ali većinom ultra malan dmg.
Prije 2mj se to nije dešavalo tako da je nesto 100% promijenjeno. Ono sto sam rekao za panthera kako je odličan tank možete poništiti trenutačno je sranje i već svaki match vidim kako ljudi govore da panther nista nevalja od novog patcha.
Izbjegavam voziti pantere jer im je reverse speed očajan, ali da, primijetio sam da ih u zadnje vrijeme rokam bez problema.
Ne znam da li je do toga što imam već hrpu iskustva protiv njih ili su ih fakat oslabili kao što kolega kaže, ali padaju ko ništa.
Ne trollam! Ozbiljan sam.Razlog sto neznam puno tih stvari je taj sto vecinu puta kad zavrsim partiju sam isfrustriran i onda ona sranja sto iskacu nakon meca samo pokliktam sto prije da mogu ic dalje igrat.Nisam to nist ni cito vecinom. To s topm da se rascvjeta mi se prvi put sad pocelo desavat s tigrom! To mi se nijednom prije nije desilo pa nisam primjetio.A skica tenka u ljevom cosku jako je lose napravljena,jako slabo primjetim da mi je top promjenio boju i neskuzim da je ostecen.
A ono sto sam prije pito da nemogu popravljat tenk jer nisam znao da nemam otkljucan parts,na svim prijasnjim tenkovima sam imo to otkljucano pa sad kad sam preso na tigra mi je bilo cudno zasto nece popravljat kad stisnem U,nisam znao da parts treba bit ugraden.
Jer ja igram war thunder odpocetka sa avionima,i na samom pocetku kad si nest otkljuco ti si moro otic na avion i modifications i sam to "ugradit",moro si stisnut a sad je to sve automatski pa mi se to nista vise neda kontat ko prije s avionima.
Jedno pitanjce.
Koje grafičke postavke moram pomrdat za onaj efekt jet motora iza, mislim na onaj efekt vručine iza, ne znam kak da bolje objasnim. Primjer video -
Igram na max postavkama ali nemama takav efekt iza. Nadam se da znate na kaj mislim?!
Neznam kako vama ali meni je pantera (prva) odlična top u večini slučajeva napraviti puno štete ili one shot-a. Prednji slope armor dosta dobro odbija projektile, Ali taj rikverc je katastrofa... Jeste primjetili kod xray kill cama kada gledate raspršivanje projektila uvjek ide u smjeru centra tenka neovisno dali ide od ispod ili iza, i uvjek je efekat u obliku piramide...
Top je katastrofa naspram onoga od prije 2mj..Prije nije bilo šanse da T-34 odbija granate od Panthera na udaljenosti manjom od 100M.Sada stalno se to dešava a ako te nemogu probit onda ti razhebu top pa se ti hebi i onda dode sa strane i ubije.Treba popraviti vise taj hitbox od topa na pantheri svaki pogodak top raznesen.Još je bugovan top ili granata 50%.Pogodaka samo pogodi tenka i prikaze crvenu tocku i ne probije.Matchmaker treba popraviti stalno stavlja protiv is2 1944 kojeg je nemoguće ubit.Pokvarili su SB totalno.
Ja sam prije par dana kupio T34 85 D5T i jako je teško s njim igrati, dosta zna frustrirati što sam stalno oneshotan. Obično izgubim partije jer kod mene večina ima isti tenk, a na drugoj strani Tigeri nas jednostavno jedu, dok Pantheri padaju ko od šale samo ga dokneš u kupolu pokraj topa i bez beda padaju.
Na kojom levelu vam je posada tenka?
Izgleda da su malo promijenili matchmaker.
Prije sam sa IS2i IS2 mod 1944 stalno upadao sa Tiger H1 i Panther D i A. Sada sam svaku partiju sa Tiger 2 B (P) i (H), i ferdijima.
Izgleda da su malo promijenili matchmaker.
Prije sam sa IS2i IS2 mod 1944 stalno upadao sa Tiger H1 i Panther D i A. Sada sam svaku partiju sa Tiger 2 B (P) i (H), i ferdijima.
Prije sam malo igrao i došao do PZIV F1 i sad prije 2 tjedan počeo opet pa ne znam kako je prije bilo, ali izgleda da jesu ako je tako bilo prije.
Sad Tigeri i Pantheri upadaju u borbe sa T34-85 D5T, T34-85, KV2, KV85, IS1, SU-85 i SU-85M, bio je jedanom čad i protiv mene T44. Uglavnom sve to bez beda tigeri buše.
Adje hvala bogu da sam se rjesio IS 2 više ak je tak kak kazete.Ja uglavnom samo s Tigerom igram
Ovo vise ne vrijedi igrat sa svabama poslje tier-a 2.Stalno me one shotaju kroz top,jedino to i ciljaju,svaki match protiv hebenih T-44 i is2 44.Simulator event od aviona naravno uklonjen.
Dali itko zna dali ce i kad izaci americki i engleski tenkovi?
eno piše na fejsbuku ovaj mjesec, baš je danas netko pitao
Jedva cekam shermane rokat ko u Fury-u XD
Glupo pitanje.
Kako igrati tenkove?
U garaži imam samo avione.
EDIT:
Vidim da ima neki zasebni client za skinuti još...znači ako želim igrat avione palim jedan client, ako tenkove drugi.
Isprobao sam malo US tenkove, dosta su brzi pa često driftam s njima kada skrećem ;)
Nisam proučio njihove "weak spotove" pa tu i tamo znam dobiti target undamaged...
Na kojim postavkama igrate i koliki vam je fps otprilike nakon ovog patcha u ground unitsima ?
- Ja sam malo smanjio postavke i ugasio sjene jer znam da posliej svakog patcha znaju bit performance issues...
Isprobao sam malo streamati na Twitchu ali sam namjestio da koristi NVENC enkoder umjesto procesora, stoga se slika zna blurati ponekada.
Ako je netko voljan, može baciti oko na video (iako neznam zašto no odlučuli su mutati zvuk )
EDIT:
Vidim da ima neki zasebni client za skinuti još...znači ako želim igrat avione palim jedan client, ako tenkove drugi.
Kako to misliš dva clienta? Sve bi trebalo biti zajedno. Kad otvoris research u hangaru u gornjem desnom kutu imas dva taba. Jedan ti je Aviation koji je za zrakoplove, a drugi Army gdje se nalaze tenkovi. Tamo ih mozes istraziti i sve sto se vec radi u researchu. A tenkove za igranje mozes odabrati isto kao sto i mijenjas zrakoplove. Cak bi ti se trebali i prikazati u istom stupcu kao i zrakoplovi kad ides promijeniti avion.
Ah to početno grindanje je najzabavnije :) Sad sam ko i Iko dobio -600 lionsa jel sam sa artyjem ubio svoj avion :D
Izgleda da su omogučili napokon da kad stavimo manje municije da je stvarno ima manje
za primjer sam uzeo panzer IV vidite kako su prazne ove gluposti iza vozaća.
Neke stvari se ne mjenjaju tipična priča da moj tim neželi osvajat zone ja stvarno neznam šta je njima...
Kako pucat iz strojnice?Vidim da netko moze pucat iz strojnice i ostalim nekim cudnim projektilima.To sam na tigru vidio.
space, i ja skužio maloprije