War Thunder

poruka: 2.333
|
čitano: 439.258
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
War Thunder

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
War Thunder

Ma ubili su RP gain za tenkove. Srokam sa Tigerom 2 12 tenkova, hrpa assistova, flag capture i dobijem jedva 1000 rp-a.

Zato tenkove sad odigram ful rijetko, samo za promjenu malo, dok otključavam avione.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.10.2014 11:12 (Vash).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
War Thunder

Mani se arkade igraj simulator ja sam sa tigrom sa 4-5 kilova dobijem oko 2500 RP-A + ako imam x2 to se popne i na 4000.

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.10.2014 13:30 (Kewin).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
War Thunder

Sve 5, al za simulator treba znat procijenit udaljenost, što ja naravno ne znam. :D

Prije se toliko dobivalo na arkadi bez problema...

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.10.2014 13:42 (Vash).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
War Thunder

Moja preporuka ti je da odigraš koji simulator i da koristiš neki  tenk ali baš onaj tenk s kojim češ igrati simulator i u par rundi lako savladaš pad projektila i udaljenost mete.. Vijeruj mi isplati se {#}. Tako sam i realistic a avionima počeo igrati. Sad jedino neigram simulator avione to mi je overkill. Fučkaš ga ekonomiju su stvarno upropastili arkada je stvarno očajna.

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.10.2014 13:52 (Kewin).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
War Thunder

Volio bih igrati avione realistic, ali fakat nemam vremena za toliko duge partije i letenje 20 minuta do određene visine.

Imam malo vremena za igru pa želim što više akcije, a s obzirom na RP u avionima koji je koliko toliko ok, više mi se arkada isplati igrat. Za tenkove bih mogao simulator probati. Tnx na savjetu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.10.2014 15:41 (Vash).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
War Thunder

Moze li mi netko pojasnit malo kako nisanit u Realistic batles kad mi nepise kolka je udaljenost? Kako da znam na kolko onih crtica moram stavit ak nemogu dobacit sa sredinom nisana ak me kuzite?

0 0 hvala 0
15 godina
Re: War Thunder
Tole1710 kaže...

Moze li mi netko pojasnit malo kako nisanit u Realistic batles kad mi nepise kolka je udaljenost? Kako da znam na kolko onih crtica moram stavit ak nemogu dobacit sa sredinom nisana ak me kuzite?

Predpostavljam da pitaš za tenkove?!

Ne može ti to niko baš pojasnit, moraš otprilike znat gdje će past "metak". Testiraj tenk i vidi koliko moraš nišan dignut na određenoj udaljenosti. Sa skoro svakim tenkom/vrstom municije je drukčije.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
13 godina
neaktivan

Da za tenkove :)Zaboravio sam napisat.Sad upravo gledam video gdje lik s tigrom to objasnjava i kaze da moras to osjetit nekak :) Da nema pravila.

15 godina
Tole1710 kaže...

Da za tenkove :)Zaboravio sam napisat.Sad upravo gledam video gdje lik s tigrom to objasnjava i kaze da moras to osjetit nekak :) Da nema pravila.

Da, to jednostavno moraš naučit.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
13 godina
neaktivan
War Thunder

Zanima me zasto mi nekad nece pokazat boju tenka? Desi mi se da pokraj mene prode tenk i da mi izgleda ko u simulator borbi.Nema ni imena ni boje ni nicega i onda se pojavi nakon par sekundi sto je u zaru borbe jako puno.Sad sam pogino zbog tog.Neznam jel to bug ili sta?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
War Thunder

Ako uperiš cijev u tenk i ne pokaže ti plavi iksić u ciljniku (oznaku da ne pucaš) pucaj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
War Thunder

Rangefinding 101 (odnosno: "Kako pogoditi tenk u RB-u ili SB-u?")

Vjerujem da ste svi prilikom nišanjenja vidjeli nekakve crte po horizontali s oznakama 8, 16, 24, 32.
Ta oznaka se naziva mil i ona nam služi za izračunavanje udljenosti. Da bismo točno izračunali udaljenost, moramo znati i veličinu objekta kojeg gađamo.

Za primjer ćemo uzeti T-34. http://i.imgur.com/mMhlGtR.png (ovaj T-26 ispred ignorirajte)
Njegova duljina iznosi 6.1 metar (bez topa). Na slici on zauzima 12 milova (4 lijevo i 8 desno).
Duljinu tenka moramo pomnožiti sa 1000, a zatim podijeliti sa brojem milova koje zauzima.
U ovom slučaju to je 6.1* 1000/ 12= 6100/ 12= 508m
Udaljenost tenka je 508 metara što se može rastegnuti na 400-600 m prilikom gađanja jer gunner bez skilla zna malo fulati.
Nakon što smo dobili udaljenost, tenk nišanimo sa vertikalnim brojkama (4, 8, 12, 16, 20. To je udaljenost u metrima: 400m, 800m, 1200m...)
http://i.imgur.com/mslwlKI.png

Možda je malo komplicirano u početku i treba znati puno podataka (dužina i širina svakog tenka), no postane dosta korisno.
http://i.imgur.com/tYdd7TE.jpg

Good luck!

Tko visoko leti, štedi gorivo.
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.11.2014 14:58 (Shamrock).

1 0 hvala 2
14 godina
Shamrock kaže...

Rangefinding 101 (odnosno: "Kako pogoditi tenk u RB-u ili SB-u?").....

Svaka čast na detaljnom turotialu,ali u praksi (barem kod mene) to rijetko pali!

Rjetko da itko mirno stoji i rjetko da itko stoji tako bočno kao bot na test driveu.

Kako množiti ako netko stoji ukoso(položaj dijamanta)?

Kod mene je to sve "onako otprilike" i nikada ne koristim HEAT anti tank shell,jer imaju grozan drop i ne rade u 50% slučajeva štetu koju bi trebali!

Koristim APCR u kojega je drop zanemariv (gotovo nikakav) na velike udaljenosti i APCBC na blizinu i nema frke!

-Također obavezno pratim mini map za mjerenje udaljenosti od mene do mete:Onako otprilike po kvadratićima (C5,C6,C7...nprm)Svaki kvadratić je crtica iznad mete{#} i to je to,šibaj!

Moram se pohvaliti "makinama" koje sam jučer na popustu kupio!

Panzerbefehlswagen IV  i  Pz.Kpfw Kv 1b 756r,ma do jaja tenkići,pogotovo KV-spaja te sa 3 tierom,di ti gotovo nitko ništa ne može,ubijaš ko lud i RP-ova ko blata!{#}

16 godina
War Thunder

T-34 je širok 3 metra, a dužina mu iznosi 6.1 metar.
Ako je nakošen, velićina mu, zavisi od nakošenosti iznosi nekih 4-5 metara.
Zato je bitno znati i dužinu i širinu tenka pa ovisno o situaciji primjeniti određenu veličinu.

Kad tražite podatke o tenkovima na internetu, pazite na što se odnosi veličina tenka.
Recimo, na wikipediji za T-34 piše dužina:6.68m, a to je dužina zajedno sa topom dok je sam tenk dugačak 6.1m.

Evo nekih veličina koje sam našao:

Tank.txt

(Bugov editor mi ne da poravnati brojeve kao notepad pa sam stavio file u Google docs)

Tko visoko leti, štedi gorivo.
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.11.2014 15:07 (Shamrock).

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
War Thunder

Nije mi jasno zasto na dva mjesta broji kolko si tenkova unistio? Ono groud targets destroyed i graun targets destroyed (ai).Koja je razlika?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tole1710 kaže...

Nije mi jasno zasto na dva mjesta broji kolko si tenkova unistio? Ono groud targets destroyed i graun targets destroyed (ai).Koja je razlika?

Ovo prvo ti je za tenkove kojima upravljaju igrači, drugo za NPC tj. AI tenkove.

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
13 godina
neaktivan
War Thunder

Nisam znao da igrica ubacuje botove :S 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
War Thunder

Ako nema imena igrača pored oznake tenka znači da je bot.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tole1710 kaže...

To ti je Gajinova matematika,nema veze sa NIČIME,nemoj se puno zamarati!

Nprm. ako pogledaš sliku dolje vidjeti češ da pod leaderboards,na drugom mjestu,izvjesni gospodin Ceaseless je ukupno do sada odigrao 302 bitke,548 puta se respawnao,546 puta je krepao...a ubio je 0 ljudova {#},battle ration mu je 93.7%-što znaći da je tip OD JAJA UPORAN,gotovo SVAKI PUTA POBJEDIO-A NIKOGA NIKADA UBIO???!!!

Od nas svih koji igramo realistic-on je na drugome mjestu!

PRO tip!

Sqadron battles,broj ljudi koji čeka,opet nema veze sa stvarnošću,zavisno od broja odabranih servera,broj "čekaća" se duplicira EU server 8 ljudi-broj 16,EU+RU 8 ljudi 32 broj....problem nastaje kada netko od nas odabere recimo 1 ili 3 servera,dok ostali ostaju na 2,tada se Ruska matematika malo pobrka i brojevi mogu biti 33,14,17,22,44,ma ono do jaja,nikako logički niti matematički ne možeš ustvrditi koliko zapravo ljudi čeka!

Lista čekanja ljudi na obične bitke,opet nije točna,da ne objašnjavam,kada to svi znaju!

Battle rating je također,do jaja,recimo;

Uzimate tenk tier 4 battle rating 4.7 (Zsu 37),sam on u 90% slučajeva vas baca u 4 tier!

Uzmite tenk tier 4  4.7 battle rating i u hangar stavite još dva tenka tier 3 battle rating 3.7(uopće ih ne morate koristiti,SAMO DA SU U HANGARU)-u 90% slučajeva vas baca sa 3 tierom!

Zanimljivo je da kombinacija 3 tenka, 4 tier 4.7 , 3 tier 3.7 , 3 tier 3.2  baca u 70% slučajeva sa četvorkama...

2 opcija nikako nije logična naspram prve,dok 3 nikako nema smisla!

Može li to netko objasniti?

Sve u svemu,naučio sam da ne treba gledati puno na te Ruske brojke,jednostavno nemaju logike!

15 godina
War Thunder

igra mi je do yaya, ali taj BR mi ne ide pod kapu nikako, zašto su uopće pravili te tiere ako me svaki put baci u viši tier, neka jednostavno ubace taj avion ili tenk u veći tier

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
War Thunder

Ma neš probavaju sa tim i zjahali su.

Rule of thumb ti je da pogledaš koje vozilo ti ima najviši BR i računaj da možeš upasti u partije +-1.0 BR.

Ako imaš vozilo sa 5.7 BR-om računaj da ćeš upadati u partije sa recimo Panther D-om (6.0), a ponekad čak i sa Tiger II B(P)-om (7.0).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
War Thunder

znači igram tenkove tier 1 npr, i naravno da mi protivnik bude sa KV11, moš se jebat a ne ga ubit, onda ja uzmem taj tenk i cijeli tier 2 i stalno me baca u tier 3, ne kontam

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
JuXo kaže...

znači igram tenkove tier 1 npr, i naravno da mi protivnik bude sa KV11, moš se jebat a ne ga ubit, onda ja uzmem taj tenk i cijeli tier 2 i stalno me baca u tier 3, ne kontam

Da, matchmaking je malo čudno napravljen, i meni se zna desiti da me stavi s većim tierom pa ih jedva penetriram...

Glavni uzrok za to je battle rating...

14 godina
JuXo kaže...

Moram priznati da nisam čuo za KV 11,ali ajd dobro...XD

Probaj skontati ono što sam gore napisao-probaj taj KV 11 kombinirati sa još dva tenka 1.0 battle rating manje Nprm:

Taj tvoj KV recimo 3.3+ još dva koja su 2.2 BR.

Probaj!

Ps:ako stignem probati ću ti ja iskombinirati kombinaciju za KV 11{#}

15 godina
War Thunder

moja greška :D

KV 1 L-11

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.11.2014 19:06 (JuXo).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
War Thunder

Kaže meni pero ne mogu pucati strgali mi top. Pogledam u njega kad ono:

Pimp my anti air:

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
War Thunder

To sa KV-om se i meni dešavalo. To su mi tako ghej fore kad si ekipa rihta BR i uleti u tier 1 partiju i samo demolira.

Tier 3 i 4 su mi najbolji jer manje više sve probija sve bez većih problema.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
War Thunder

se samo meni može desiti{#}

Uglavnom,ostao sam "kraći" za 10 000 silvera!

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
War Thunder

Moj PC  
3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice