Total War: Rome 2

poruka: 1.409
|
čitano: 323.602
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Nikakav problem sa igrom a računalo možete vidjet pod "Moj PC". Malo sam si dao vrimena pa se poigrao grafičkim postavkama i sve je ok.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel ima neko rijesenje za crni ekran tokom igre?

Igram kampanju cca 5 minuta i samo se pojavi crni ekran, audio se i dalje cuje, samo se vidi kursor misa i ako klikam, cujem da odabirem gradove, jedinice, postavke.... ali cijeli ekran je u crnilu - nema slike.

Probao sam se igrat sa video postavkama no nista ne pomaze.

Ili preostaje pricekat neki skori patch za igru, posto vidim da ima dosta bugova osim ovog mojeg...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Total War: Rome 2

Upalio igru...sve postavila na Extreme sa svim mogucim ukljucenim...sta s obzirom kakav komp imam, trebalo bi ne vrtit nego da leti...pokrenem benchmark suma i ono 60 FPS-a na Vsync...kad krenu trupe i to pada na 25 i onda se spusta na 20...smanjio na Very Hiigh...dobio mozda 2-3 FPS-a.. nakraju me puklo i stavio na Low i dobio oko 5-6 FPS-a s tim da kad sam krneuo Prologue sve mi je palo na 25-30 FPS-a na Low! Jednostavno neigrivo i nedopustivo da mi tako radi na mojoj konfi...cekam nove drivere od ATI-a i neke patcheve koji ce sredit to malo..jer ovo granici sa GTA4 optimizacijom...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
17 godina
pataljunga kaže...

Igram kampanju cca 5 minuta i samo se pojavi crni ekran, audio se i dalje cuje, samo se vidi kursor misa i ako klikam, cujem da odabirem gradove, jedinice, postavke.... ali cijeli ekran je u crnilu - nema slike.

Ili preostaje pricekat neki skori patch za igru, posto vidim da ima dosta bugova osim ovog mojeg...

Da ti grafa ili CPU nije OC?

Jesi pokušao repair install ili kako li se već zove u steamu?

Jesili instalira nove drivere za GF, Zvuk, matičnu, reinstall direct x ?

17 godina
TheDarkSide kaže...

Upalio igru...sve postavila na Extreme sa svim mogucim ukljucenim...sta s obzirom kakav komp imam, trebalo bi ne vrtit nego da leti...pokrenem benchmark suma i ono 60 FPS-a na Vsync...kad krenu trupe i to pada na 25 i onda se spusta na 20...smanjio na Very Hiigh...dobio mozda 2-3 FPS-a.. nakraju me puklo i stavio na Low i dobio oko 5-6 FPS-a s tim da kad sam krneuo Prologue sve mi je palo na 25-30 FPS-a na Low! Jednostavno neigrivo i nedopustivo da mi tako radi na mojoj konfi...cekam nove drivere od ATI-a i neke patcheve koji ce sredit to malo..jer ovo granici sa GTA4 optimizacijom...

Slažem se na "neka tamo kanta" računalo je OP, trebalo bi sve na njemu letit...

14 godina
neaktivan
Vakaka kaže...
pataljunga kaže...

Da ti grafa ili CPU nije OC?

Jesi pokušao repair install ili kako li se već zove u steamu?

Jesili instalira nove drivere za GF, Zvuk, matičnu, reinstall direct x ?

Nije nista OCano.

Pokrenuo sam i "Verify integrity of game cache" u Steamu.

Imam 560Ti - 320.49 drivere. Ostali driveri su updejtani.

Jedino directX , neznam kakve bi to veze imalo ali oke, budem i to sada rijesio.

13 godina
neaktivan
Vakaka kaže...
TheDarkSide kaže...

Slažem se na "neka tamo kanta" računalo je OP, trebalo bi sve na njemu letit...

Sarkazam u Moj PC...znaju drugi clanovi konfu,  imam dvije 7970 u Crossfireu , i7 od 12 jezgra na 4.2 turbo, 8 gb rama i tako dalje....tako da po mom igra bi trebala LETIT...kao i sve druge sta rade MAXED OUT bez problema...al ipak to nije slucaj sa ovom...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
17 godina
TheDarkSide kaže...

Sarkazam u Moj PC...znaju drugi clanovi konfu,  imam dvije 7970 u Crossfireu , i7 od 12 jezgra na 4.2 turbo, 8 gb rama i tako dalje....tako da po mom igra bi trebala LETIT...kao i sve druge sta rade MAXED OUT bez problema...al ipak to nije slucaj sa ovom...

Lipo računalo, btw prvi put čujem za i7 sa 12 jezgra, to nešto novo?

14 godina
odjavljen

ima li ikakvih najava kad možemo očekivati prvi patch?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vakaka kaže...
TheDarkSide kaže...

Lipo računalo, btw prvi put čujem za i7 sa 12 jezgra, to nešto novo?

Virtualno...i ja bi bio presretan da je 12 fizickih...

Ugl..citao sam nesto po forumima da kompovi sa NVIDIA grafickama bolje zvacu igru...ocito cemo mi sa ATI morat cekat da se ovi udostoje naprvit kakve drivere da se optimizira igrivost..

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.9.2013 14:16 (TheDarkSide).
16 godina

Meni igra još nije stigla{#}

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TheDarkSide kaže...

Virtualno...i ja bi bio presretan da je 12 fizickih...

Ugl..citao sam nesto po forumima da kompovi sa NVIDIA grafickama bolje zvacu igru...ocito cemo mi sa ATI morat cekat da se ovi udostoje naprvit kakve drivere da se optimizira igrivost..

Ispao sam iz đira, kako ovde naši kažu, pa zato pitam. :)

Izgleda da ni oni "ne žvaču" igru nego da igra automatski spusti postavke i ako je namišteno sve na extreme.

Nadam se da si u pravu i da NVIDIA stvarno gura odlično grafiku u igri, jer to bi značilo da je do drivera odnosno da je popravljivo (koliko toliko) krpljenjem igre ili novim driverima za gf.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.9.2013 14:25 (Vakaka).
13 godina
neaktivan

Bilo kako bilo...ovo je neigrivo..i sramotno...da izmedju Extreme i Low ja dobijem 5-8 FPS-a razlike kad pricamo o trupama u borbi ili mašru odnosno kad je puno jedinica na ekranu..ovako kad ekran leluja po šumi di je samo raslinje i mir onda je sve ok. Sad nije mozda toliko ni problem u grafici koliko je mozda CPU optimiziranost losa...jer cim je veca guzva na ekranu odma je neigrivo..na bilo kojem PC-u skoro...cast izuzecima koji su te srece da im ocito igra radi kako bi i trebala...

14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Bilo kako bilo...ovo je neigrivo..i sramotno...da izmedju Extreme i Low ja dobijem 5-8 FPS-a razlike kad pricamo o trupama u borbi ili mašru odnosno kad je puno jedinica na ekranu..ovako kad ekran leluja po šumi di je samo raslinje i mir onda je sve ok. Sad nije mozda toliko ni problem u grafici koliko je mozda CPU optimiziranost losa...jer cim je veca guzva na ekranu odma je neigrivo..na bilo kojem PC-u skoro...cast izuzecima koji su te srece da im ocito igra radi kako bi i trebala...

Meni radi besprijekorno, napravi update drivera..

12 godina
neaktivan

ne znam, kopam po total war forumu već 2 sata, vidim da ima dosta tema i postova oko grafike, tj. tih automatskih low tekstura, rješenje nisam našao...

zadnji put sam ovako čekao pa hladan tuš kad je izašao GTA IV :D

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mislim da polovica onih koji "seru" po optimizaciji niti nemaju igru, frend ima dual core i uspjeva igrati na konfi staroj 5 godina. Trebam napomenuti da meni igra bolje radi nego Shogun, kojeg sam imao na ovoj konfiguraciji.

0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Đapa club kaže...
TheDarkSide kaže...

Meni radi besprijekorno, napravi update drivera..

Imam 13.4...jedino da stavim beta zadnje, al neznam dal ce pomoc...budem probao...CF mi ne radi, ni kad ga forsiram...

17 godina
Đapa club kaže...

Mislim da polovica onih koji "seru" po optimizaciji niti nemaju igru, frend ima dual core i uspjeva igrati na konfi staroj 5 godina. Trebam napomenuti da meni igra bolje radi nego Shogun, kojeg sam imao na ovoj konfiguraciji.

Neznam za ostale ali meni je u Shogunu uvijek bio prisutan kao neki čudan lag, nije bilo do grafike nego jedinice jednostavno nisu reagirale odmah. Još više je bilo izraženije u MP COOP ali to je bilo za očekivat ali opet ne extremno kao što je.

16 godina

meni sve ide lipo, ... mislim lipo... malo sa vrimena na vrime trzne... Nisam gledao FPS jel to inace ne radim. Ako ide glatko ide glatko. Vrtim na Extreme, mislim se i malo smanjit jel nije mi do grafie... U ovoj igri vise gledam zvuk. Jel nema nista sladje od zvuka borbe prsa u prsa...

Vrijeme cekanja je mozda oko minute. uvatija sam nekoliko bugova ali nista nerjesivo... nemam neku extreme kantu pa nisam ni ocekivao spektakl grafiku....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

na mojoj konfiguraciji prevelikog čekanja između  turnova uopće nema,sve je uobičajno,samo prokleto dugo traje loading screen kad prvi put učitava campaign mapu,isto tako dugo traje i loading screen od bitki nekih 3-4 minute.Na ostalo nemam primjedbi vrti se dobro a detalji su na high i units details na very high,shader 4.1.

Konfiguracija:phenom II x4 955BE,8 gigs of ddr3 ram i 4870 1gb of gddr5

Edit:dali netko zna kako da se oporave unitsi kojih je ostalo malo iz bitke,kako da se retreniraju?

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.9.2013 15:06 (Nitro233).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Vidim vi se svi vec zabavljate, a mi kolekcionari cekamo kutije {#}  Ja sam narucio u ponedeljak, pa ako kome stigne prije sa game.co.uk nek se obavezno javi da znam kad da ocekujem svoju kutiju!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

meni su igru poslali u petak i nemam pojma kad mogu očekivat.ono što znam da su mi slobodni dani prošli u čekanju overseasa

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.9.2013 15:28 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Vec padam u napast da si skratim cekanje sa {#} verzijom. Zove me: "Come to the dark side" {#} Ima ko kakav goblen viska dok cekam???

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Prvo dojmovi....solidno,na početku malo zbunjujuće ali kasnije kako sve više igram sretan sam sa nekim stinicama koje su dodali.

Zasad odlično, ali loše mi radi na laptopu...pa čekam neki peč :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

moze li mi netko reci sto znaci ona crvena lubanja iznad unitsa na campaign mapi?

0 0 hvala 0
17 godina
Nitro233 kaže...

moze li mi netko reci sto znaci ona crvena lubanja iznad unitsa na campaign mapi?

ja sam je primjetio kada sam napravio opsadu dvorca... I sada prilikom opsade i mi gubimo ljude.. Nešto kao kosturska glava u Shogunu kada bi se po zimi našli na tuđem terenu pa bi vojnici umirali od hladnoće i gladi.

Isto sam vidio crvenu glavu kada sam poslao špijuna da otruje vojsku, /iznad neprijateljske vojske).

GamModdok - http://gamemoddok.webs.com/
17 godina
neaktivan

Evo upravo na Total War Facebook stranici:

First Total War: ROME II Update this Friday.{#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Jeli bi mogao itko od vas koji imate igru, otići u custom battle i napraviti screenshot od vojske koju ima Parthia. Nitko još nije slikao a baš me zanima kaj imaju na raspolaganju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pa dobro kako natjerati battering ram da trga vrata? neće, daje mi mali iksić kad želim kliknut na vrata umjesto onog za napad.

Onda sam sa konjanicima bacao neke zapaljene strijele ili šta već i zapalio vrata. Negdje griješim ali ne znam gdje, namonitirao sam i pokrenuo ali neće da ruše vrata.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

LJudi ja imam problema sa Kontrastom, ili je preblijedo ili pretamno nikako nemogu namjestit.

Ne igrivo ne vidim vojsku tako, koje god postavke da naredim, sve isto nema razlike. {#}

Rappy
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice