- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
LP
Danas bi trebao patch:
http://forums.ubi.com/showthread.php/1437212-Changelog-April-21-maintenance
Notes:
Here is the list of changes implemented during the maintenance of April 21:
Falcon Lost
The APC will now only take damage from C4
Characters will now be killed when going inside the spawn closet
Gameplay
- Weapon mods added automatically to a newly crafted weapon can now be deconstructed properly
UI
Fixed an issue where items from the Reward Claim Vendor would be granted abnormally
PC: Fixed an issue where using ASCII code in in-game chat could lead to client crash
The servers will shut down for maintenance on Thursday, April 21 at 09:00 AM CEST / 03:00 AM EDT / 00:00 AM PDT. Estimated downtime is approximately 2 hours.
LP
Izvoli:
https://division.zone/abilities/
Skillova možeš imati 3 aktivna (2 "normalna" i jedan od 3 Ultimate)
Talenata možeš imati maksimalno 4 (sam ih biraš), otključavaju se kao i perkovi (koji su ti na raspolaganju bez da ih moraš "aktivirati") nadograđivanjem BoO.
Loot tables, u teoriji, jedan od 14 Air supply dropova u DZ bi trebao baciti "zeleni" item:
Jučer sam craftao 2 kneepad-a s Prosperous talentom, napravio macro u Steelseries app-u od miša da automatski switcha između ta dva itema u iteracijama od 30ms-a... vratio sam se nakon pola sata, odvalio headshot u lvl 25 moba i "zaradio" 100k creditsa... U 15min sa imao 10 milijuna i odustao. Mislim da je Tekno nafarmao preko 50 milijuna
Probao sam istu foru s weaponima i "Competent" talentom... dignuo damage na 3 milijuna dps-a u cirka 10min switchanja s makrom (ide to u beskonačno, samo treba ostaviti duže da switcha) i odsolirao challenge Lexington i Warren daily.
Kakve gluposti
Jučer sam craftao 2 kneepad-a s Prosperous talentom, napravio macro u Steelseries app-u od miša da automatski switcha između ta dva itema u iteracijama od 30ms-a... vratio sam se nakon pola sata, odvalio headshot u lvl 25 moba i "zaradio" 100k creditsa... U 15min sa imao 10 milijuna i odustao. Mislim da je Tekno nafarmao preko 50 milijuna
Probao sam istu foru s weaponima i "Competent" talentom... dignuo damage na 3 milijuna dps-a u cirka 10min switchanja s makrom (ide to u beskonačno, samo treba ostaviti duže da switcha) i odsolirao challenge Lexington i Warren daily.
Kakve gluposti
najveca glupost je kaj nisu maknuli danas te glich talente ili ih rješili u hotpatch-u
Ovdje je popis nagrada koje mogu dropati u chelmodu boss
Lincoln Tunnel- Weapon : Pistol, SMG, Shotgun - Gear : Backpack, Gloves - Set : Striker (Knee, Gloves) - Weapon Mod : Magazine - Gear Mod : Bonus - Skin : Teal
Lexington Event Center- Weapon : Pistol, Shotgun, Marksmen Rifle - Gear : Knee, Chest - Set : Strike (Knee, Glove) - Weapon Mod : Muzzle - Gear Mod : Bonus - Skin : Solid Pink
WarrenGate - Weapon : Assault Rifle, LMG, SMG - Gear : Mask, Gloves - Set : Tactician (Knee, Gloves) - Weapon Mod : Bottom Rail (Grips) - Gear Mod : Skill - Skin : Solid Green
Russian Consulate - Weapon : Assault Rifle, LMG, Marksmen Rifle - Gear : Knee, Chest - Set : Sentry (Knee, Gloves) - Weapon Mod : Top Rail (Scopes) - Gear Mod : Skill - Skin : Red, White and Blue
Ovdje je popis nagrada koje mogu dropati u chelmodu boss
Ti dropovi imaju najveću težinu, ali ekipa je već reportala da padaju i druge stvari.
Mene iritira da set holsteri i chestovi dropaju samo u Incursion-u...
i to dropa na incursionu 9 puta za redom ruksak od toga 6 puta tacti. a ovo ostalo kaj baci isto je 80% tacti., od 8 stvari koje imam gs240 je 5 tacti. a to mi treba ko trece jaje, ostal 3 su 2 striker ruksaka i 1 sentry ruksak tak da...
Ja imam jedan jedini set ruksak. Jer sam budala koja je probala glitch 2 puta i rekao sam nikad više.
Toliko o tome.
Zar već?
- Form your team (no need for electronics build now), and get to the boss fight area; don't jump down, don't get seen by mobs
- Have one teammate go out and go to the nearest safehouse
- Use mobile cover to glitch through texture and get the "You are out of the map" notification. Before you get teleported, fast travel to a teammate
- You should now fall thru the map and land on top of the APC (or close to it). Use sticky bombs to damage the mobs and get their attention.
- Enemies should now throw grenades at you, but will instead hit and damage the APC
note - it still takes damage from grenades, just from enemies = friendlyfire
- Go watch a movie
- Get your loot
@lopesz, mislim da je to samo sarkastični post (nisam do sad nigdje vidio da se glitcha u SafeHouse-u, pogotovo da dok se portaš na nekog da ćeš završiti toliko daleko od njega i to još u zraku), ali ako je istina, više me ne bi ni čudilo
Iako je ovo 100% šala... ne bi se više začudio da tako nešto radi
Post maintenance APC exploit self.thedivision
Start the Incursion mission normally
All 4 of you run to the APC and do chain ultimates
Once you reached the APC, MobileCover(TM) thru it to push the APC to the direction where the spawn closet
The APC will slide through spawn closet and will explode
Get your loot
Iako je ovo 100% šala... ne bi se više začudio da tako nešto radi
Post maintenance APC exploit self.thedivision
Start the Incursion mission normally
All 4 of you run to the APC and do chain ultimates
Once you reached the APC, MobileCover(TM) thru it to push the APC to the direction where the spawn closet
The APC will slide through spawn closet and will explode
Get your loot
Bio sam vidio video još prije da je ekipa uspjela ući u APC sa MobileCover-om, ali se dotični ne miče.
Kakve gluposti
I onda to koristiš....
Igra se svela da nađeš što luđi exploit...umjesto da farmaš i gearaš se...ajde bar su u nečemu uspjeli, zaintrigirati igrače da exploitaju jakkkko :)
Ljudi se žale da su, pogotovo na PC-u, totalno u banani - lag je neizdrživ. Izgleda da se svi žele nakupiti "free" love i imati jednom "šus od 100 milijona".
Pretpostavljam da kad i igraš "svoju" instancu, ti zapravo server dijeliš sa drugih 23 igrača (što je limit DZ-a trenutno). Vjerojatno server CPU radi na 666% kapaciteta dok umjesto 125 kredita isporuči nekome preko 100.000 po HS-u. Kada dotična instanca počne lag-at, lag-a svima.
Slično je bilo i jučer, no srećom, u DZ-u smo nakon nekoliko relog-ova uletjeli na instancu koja skoro pa uopće nije imala lag. Preživjeli smo dva puta Manhunt (i bar 10-ak puta rank 1-2), ubilo nas koji put dok smo bili u Manhunt-u, ali nije bilo onih sumnjivih smrti (bilo je padanja od snipera/Sticky-a) ali baš je bilo dobro. Lovili smo druge Rogue-ove, i to uglavnom uspješno. Šteta što sam to do sad samo jednom doživio u tom obimu kao jučer.
Kakve gluposti
I onda to koristiš....
Ispravak:
Ja to koristim, a on ne može odoljet nakon što mu pročitam količinu matsa \ kredita \ crit dmg na mobovima koju imam / radim!
Isprobao svaki exploit i još ću na kraju dobit phoenix coinove kao reward od ubisofta! Gdje toga ima?! :)
Dok nekoga ne banaju exploit ne postoji već samo clever use of game mechanics!
Ljudi se žale da su, pogotovo na PC-u, totalno u banani - lag je neizdrživ. Izgleda da se svi žele nakupiti "free" love i imati jednom "šus od 100 milijona".
Pretpostavljam da kad i igraš "svoju" instancu, ti zapravo server dijeliš sa drugih 23 igrača (što je limit DZ-a trenutno). Vjerojatno server CPU radi na 666% kapaciteta dok umjesto 125 kredita isporuči nekome preko 100.000 po HS-u. Kada dotična instanca počne lag-at, lag-a svima.
Jučer sam nakon par sati "stackanja" prosperous talenta dobivao 600k credita po headshotu, a danas kad dodjem kući ću srušit server jer mi se navedeni talent stacka od sinoć! (ako se igra nije skršila u međuvremenu, :))
Zaboravio na današnji maintenance... izgleda da ću morati stackati još jednu noć! :)
Ono ne igra mi se solo, citaj exploata lol.
Kakve gluposti
I onda to koristiš....
Pa naravno da koristim :) Neću jedini ja biti budala koja se pravi poštena kad na kraju dobiješ kurč**u u usta za to. Ovako si olakšam, uštedim vrijeme i živce i još mi na kraju Massive da poklon - GG. Na to se odnosio dio "Kakve gluposti".
Dobro koji od exploita sad rade da se i ja nagiram, jer sam zbilja siromašak kraj neke ekipe koja trči kroz incursion kao da je hard broadway emporium.
Ono ne igra mi se solo, citaj exploata lol.
Vrlo je vjerojatno da se promašilo ako si pisao ingame :) Ja sam od 4h što sam bio ingame, proveo 3h AFK stackajući statse s macrom dok sam radio druge stvari van igre. Ostalih 1h sam potrošio na headshotanje 50 low level mobova u glavu i soliranje Lex-a i Warren-a :D
Dobro koji od exploita sad rade da se i ja nagiram, jer sam zbilja siromašak kraj neke ekipe koja trči kroz incursion kao da je hard broadway emporium.
Nastackaj competent talent, uđi sam u bilo koji challenge mode, (makar na sebi imao zeleni gear!) pljuvaj po mobovima i gotov si za 30min! (bez glitchanja kroz zid itd.)
Upravo je server restart u tijeku:
http://forums.ubi.com/showthread.php/1437907-Changelog-April-21-2nd-maintenance
Here is the list of changes implemented with the server restart of April 21:
Fixed a bug where players could revive others twice by holding the Revive key
Fixed a bug where Talent effects could be stacked by repeatedly switching the equipped weapon. This should also resolve the recent server instability that was due to the increased traffic generated by this bug.