Tom Clancy’s The Division PC

poruka: 2.435
|
čitano: 252.021
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran

Postoje i rupe u zakonu pa kada se njim koristis niko te nece kazniti , mislim da ovo sa explotima nema veze sa citerima i nemoze to nikako biti ista stvar . 

Po meni jedini ko je kriv je UBI jer njihova je greska sta je rupa u igri isto tako i vlada jer ima rupa u zakonu , i sada ce oni mene kaznit jer sam ja koristio rupu u igri ma moš si ga mislit , lagano mi se mogu okačit na onu stvar . Oni bi jedino trebali kaznit sebe jer neznaju igru napraviti kako bog zapovjeda . Čitere nekažnjavaju a nas koji smo explojtali ce kaznit hahaha smjesan je taj ubi . 

Ako im je cilj u igri imati čitere nega ga onda nazovu the cheatervision . Mislim da za svojih 90 eura sta sam dao za igru mogu koristit rupu u istoj jer je to njihova krivica a mojih je 90 eura :D 

Nemoj se prkosit gravitaciji .
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo, čovjek lijepo objašnjava da je dizajn Incursiona zapravo blesav:

Slažem se s njim.

A oni koji žele exploitat, već su našli novi način kako uništiti APC sa sticky-ima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Koji su idioti ovi u Ubisoftu. Jedini razlog zašto je sve puno cheatera su oni i to ne zbog nepostoječeg anticheat sustava. Koja budala kaže igračima da ako ih uhvate da koriste cheat engine, prvi put prolaze samo sa upozorenjem. Doslovno su pozvali sve da koriste cheat. Zamislite da policija u Hrvatskoj kaže svojim žiteljima da će za prvo ubojstvo proći samo s upozorenjem. Jel vi znate koliko bi bilo mrtvih punica u Hrvatskoj. Da su rekli da odma ide perma ban bilo bi minimalno 90% manje cheatera. Mislim glupost.

Marko Ištuk
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.4.2016 9:07 (Marko008).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

i onda su još šlag na tortu rekli da će najjači Blueprintovi koje su stavili ne znam zašto biti aktivni samo 52 sata a ne 148 kao i svaki put do sad ( da ne spominjem da se do sad nisu ni mjenjali ) i to je natjeralo one koji su shvatili da to nece stic da instaliraju cheat engine jer najgore kaj im se može desiti je ban 48 sati ali ce u međuvremenu dignut LV75 u DZ i naci 500.000 DZ kredita i kupiti GS204 AUG i M1a ili oni još gori kaj su išli na lv90 Valkiru - to i je razlog kaj je bilo više cheatera nego normalnih igrača u igri od 12.04., sad naravno izgirani ko budale mogu maknurt cheat a i mogu ga imati u pripremi ako ga žele opet jer zakaj sad nebi nafarmali na nama i Vectora kad Massive boli tuki za chetere jer su nesposobni rješiti jednostavno kodiranje da rješe incursion a i sve ostale glicheve u igri - sistem svih glicheva ide preko štita kojeg bacaš na pod, da njega maknu odnosno iskodiraju kak spada nebi 95% clicheva radilo i oni to mj dana ne mogu rješiti - i takvoj igri da ja dajem još svojeg vremena, daj molim te ..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

svidja mi se kako je jedina svrha mobile covera exploitanje (prolazenje kroz zidove lol)..

sam po sebi kao skill je beskoristan u fajtovima zato sto si okruzen bulletproof coverima, wejst skill slota opremanje tog mobile covera u fajtu..

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina

Evo, zašto rijetko nađeš ne-loot-anu Division Tech kutiju na PC-u:

It's magic!

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.4.2016 21:58 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Ovim putem želin pozdravit rage quitera koji je deinstalira igru just cause shit got serious....... PUSICAAAA

e i btw PRN8

YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCAAui2B1chG8tt5Aoow6e_A TWITCH: http://www.twitch.tv/du_jo_cro
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Re: Tom Clancy’s The Division PC
Dobar ovaj cheat jebote 😂😂😂😂😂😂
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCAAui2B1chG8tt5Aoow6e_A TWITCH: http://www.twitch.tv/du_jo_cro
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Du_Jo_Cro kaže...

e i btw PRN8

Rlly? "prno sam"? 

16 godina
Du_Jo_Cro kaže...
Dobar ovaj cheat jebote 😂😂😂😂😂😂

Samo 500k? :D Meni sa 100 stackova prikazuje 859k

There are some things so serious you have to laugh at them. -Niels Bohr
11 godina
protjeran

Velika je razlika smith sa nabijanjen dpsa i slaganja puške kako triba, da prominin scopove magazine i sranja mogu ga nabit koliko oću......

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Du_Jo_Cro kaže...

Velika je razlika smith sa nabijanjen dpsa i slaganja puške kako triba, da prominin scopove magazine i sranja mogu ga nabit koliko oću......

Kako mislis nabijanjem dps-a? Sve je crit/crit dmg :) jedini pravilan nacin. Onaj accuracy i ostalo je za nubove i stat whores.

15 godina

Rokate ono stickyima kroz zid a? 

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...

Rokate ono stickyima kroz zid a? 

Nemam pojma kako se to sad radi. Skupio sam sve setove 240 pa mi ni ne treba :P

12 godina
Bitanga kaže...
TomoR kaže...
mrsmith kaže...

Lol :D stižu sankcije uskoro... or not?

Vjerojatno hoće, ali oni (Massive/Ubi) su najviše krivi.

Kad su vidjeli da se exploit-a, jednostavno su trebali onemogućiti Incursion dok ga ne patch-aju (tj. uopće ovo prolaženje kroz zidove/zatvorena vrata).

Zašto bi onemogućili dio igre za sve poštene igrače zbog vas par exploitera?

Nek vas lijepo kazne i dobro :-P

Dodji u DZ pa me kazni....

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
17 godina
mrsmith kaže...

Nemam pojma kako se to sad radi. Skupio sam sve setove 240 pa mi ni ne treba :P

A i to ti ne pomogne kad te čiter u DZ ubije jednim metkom...

S obzirom da si "toliko iskusan" u Challenge Incursion-u, daj mi reci je'l bolji Sentry's Call (4 komada) + 2 random itema ili Sentry's Call + Striker (3+3).

Meni na jednom slotu fali po komad od svakog, pa ne mogu sam isprobati.

A od "farmanja" Incursion-a sam dobio rak očiju i mozga na prvom pokušaju...

EDIT:

Prekjučer mi u DZ-u dropalo 3-4 komada set itema (može se dobiti i druge, ne samo Nomad), a jučer ni jedan...

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2016 8:34 (TomoR).
16 godina
TomoR kaže...

A i to ti ne pomogne kad te čiter u DZ ubije jednim metkom...

S obzirom da si "toliko iskusan" u Challenge Incursion-u, daj mi reci je'l bolji Sentry's Call (4 komada) + 2 random itema ili Sentry's Call + Striker (3+3).

Meni na jednom slotu fali po komad od svakog, pa ne mogu sam isprobati.

True story... zato sam i prestao igrati. Jednostavno izgubim volju kad uđem u DZ i poginem kroz zidove ili budem one shottan pa mi još na francuskom 3 kretenčića nešto pričaju i smiju se. Ono, gg wp.

Ovo drugo...LOL, ipak sam "iskusno farmao" kakvih 5-6 puta više nego ti, pa evo da ti "iskusni kolega" ispriča

Uglavnom, meni izgleda da je 4pt sentry i 2pt striker ili 2 random itema (možda savage gloves i reckless chest) najbolji combo trenutno - to ja koristim.

Striker 4pt mi je nekako lame i nikako mi nije odgovarao. Probao sam i 3+3 te je dmg definitivno najveci overall, ali mi se čini da dosta gubim što nemam 4pt sentry za 45% dmg increase ako idem tim putem - pa sam se vratio na prvi setup.

17 godina

Evo "Interview" sa hacker-om:

https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/4f9wx0/had_conversation_with_hacker_here_is_what_happen/

Ukratko, kaže on, svi ostali koriste hack, zašto ne bi on, kaznili ga nisu nikad...

Problem, čak i kad dođem do rank 90 u DZ, ipak ću morati ulaziti da skupljam DZ lovu ako ću htjeti dalje kupovati nove blueprintove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

A onda opet, lik sa GS199 odigra solo Incursion na Hard, "normalnim putem", pola sata mu trebalo:

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
TomoR kaže...

A onda opet, lik sa GS199 odigra solo Incursion na Hard, "normalnim putem", pola sata mu trebalo:

Wow, svaka mu čast. GS oko 200 je već poprilično dobar level, ali nema šta - lik igra super. U poštenom svijetu, skill > gear definitivno.

13 godina

Bas ti blueprintovi su i razlog najezde hackera u DZ, od kad su to tamo prebacili automatski je DZ dobio hackera ili vise njih na apsolutno svakom serveru..

Ima na redditu stavio je lik razgovor koji je imao s hackerom i bas to potvrdjuje, lik je skupljao normalno i onda su ga 1000 puta zgazili hacker i vidio je da tak nece uloviti dz75 i reko zajebi instalirao cheat engine i lupao sa hackom sve zivo i nezivo..

E sad najzanimljiviji dio, kaze ban ni upozorenje nikad nikakvo nije dobio tak da report ocito ni ne radi a kaze ak i radi jel znas hacera sa imenom hacker1, hacker2, hacker 3 veli ovaj ne znam, kaze e pa to sam ja jer mozes mjenjati ime svaki dan tak da uzalud ti kaj pises i reportas me..

E sad vidli ste svi likove koji kolju sve zivo i nezivo i svaki ima ime nenormalno tipa ducfjurc45b ili fuckjgik4 ili turralt.exe ili tak nesto..

Uzas, a i ono kaj je bio problem massive ga je sad na 100tu uvecao od kad su blueprintovi lv75 stavljeni

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Dogurao sam do ranka 86 u DZ. Nisam koristio ništa "sumnjivo", ali, kada vidimo Rogue, pogotovo Manhunt, uglavnom bježimo u drugu stranu.

Štoviše, jučer situacija, stisnemo dva Rogue-a u malu sobicu, potrošimo sve shock granate, pa ubacimo vatrene granate, uđemo i dokrajčimo Rogue-ove, no, naravno, dva randoma namjerno utrče na naše Incendiary, mi postanemo Rogue 20s, i ova dvojica nas sateru vatrenim mecima u leđa - nema veze što smo zajedno ubijali Rogue-ove.

Dečki, drugi puta kada vidimo druge da idu na Rogue koje i mi lovimo, pustimo ih ili naprijed, pa nek ubiju Rogue-ove, ili Rogue-ovi prvo njih...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
VooDooZg kaže...

Bas ti blueprintovi su i razlog najezde hackera u DZ, od kad su to tamo prebacili automatski je DZ dobio hackera ili vise njih na apsolutno svakom serveru..

Ima na redditu stavio je lik razgovor koji je imao s hackerom i bas to potvrdjuje, lik je skupljao normalno i onda su ga 1000 puta zgazili hacker i vidio je da tak nece uloviti dz75 i reko zajebi instalirao cheat engine i lupao sa hackom sve zivo i nezivo..

E sad najzanimljiviji dio, kaze ban ni upozorenje nikad nikakvo nije dobio tak da report ocito ni ne radi a kaze ak i radi jel znas hacera sa imenom hacker1, hacker2, hacker 3 veli ovaj ne znam, kaze e pa to sam ja jer mozes mjenjati ime svaki dan tak da uzalud ti kaj pises i reportas me..

E sad vidli ste svi likove koji kolju sve zivo i nezivo i svaki ima ime nenormalno tipa ducfjurc45b ili fuckjgik4 ili turralt.exe ili tak nesto..

Uzas, a i ono kaj je bio problem massive ga je sad na 100tu uvecao od kad su blueprintovi lv75 stavljeni

ima tu gore link za razgovor...

nego ja sam jucer prvi puta nakon patcha dozivio citere na incursionu, tj misiji, lik sa 204GS je one shootao sve mobe i dok sam ga pitao kaj koristi, kickao me iz grupe lol.

dok nekoga vidim da ima ime tipa lIIIIlllIIlllIIIllllllIlIlIl odma znam o kome se radi

uplay: LeftY_CRO | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
14 godina
Tabasco kaže...

Igram na PS4, imam oko 200 sati igranja (ebiga imam dvoje klinaca, više ne ide),  L 30, DZ 49, GS 174... nikada nisam iskoristio niti jedan exploit! To mi nema nikakvog smisla. U biti mislim da između explojtera i čitera nema nikakve razlike, obadva varaju i na nepošten način sudjeluju u igri. Ako exploitaš ne možeš reći da si igranjem došao do GS 200+, već varanjem iliti iskorištavanjem rupa u igri. Nekima je utjeha da to svi rade...meni je onda drago što sam u manjini. 

Inače vas pratim od početka u ovoj temi svaki dan, ali ne učestvujem zbog ovog PC u naslovu...puno toga korisnog sam saznao od vas i za to tnx...

Bok

Slična situacija kod mene. Igram sa frendom i lagano lvl-iramo i istražujemo. Jedan od razloga zašto sam se prebacio sa PC-a na PS su upravo čiteri tak da mogu shvatit frustraciju ekipe u ovoj temi. Znam da ima hrpa glitcheva ali ono...nemoj ih tražit (mislim na youtube..reddit itd) a ako i naletiš na koji skipaš ga i lagano dalje.

You should never underestimate the predictability of stupidity
17 godina
LeftY_CRO kaže...

ima tu gore link za razgovor...

nego ja sam jucer prvi puta nakon patcha dozivio citere na incursionu, tj misiji, lik sa 204GS je one shootao sve mobe i dok sam ga pitao kaj koristi, kickao me iz grupe lol.

dok nekoga vidim da ima ime tipa lIIIIlllIIlllIIIllllllIlIlIl odma znam o kome se radi

Početak videa, jedan od takvih...

EDIT:

Pih, hackeri cheateri na "našim" serverima ne ginu kada ih spustiš u zadnji health bar (ako uspiješ), ali to je rijetko jer te samo pogledaju i ti padaš mrtav...

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2016 11:02 (TomoR).
13 godina

e bas tako, ak im je ime random niz znakova i brojeva odmah znaš koliko je sati ..

uredno ih spustiš na 1/3 hp i onda se napuni skroz, i tako sve dok svi ne zginu u tvojvoj ekipi ali uredno vidiš da mu se napuni prebrzo jer skill i medpack ne možeš koristiti određeno vrijeme kad se heal-aš a isusu se u 5 sec digne sa 1/3 na full 10 puta., pa onda u asortimanu imamo da su u manh. i to tipa 220 sec ubiju te ti se vratiš za 30 sec isti igrač istog imena više nije u rogue ( ja jučer nisam uspio iz manh. izac 10min jer se stalno moraš braniti, nebi ni izašao da dvojice iz moje ekipe nisu zginuli prije pa se vratili kao ne rogue-ovi i sašili dvojicu zadnjih koja su me pratila ), pa rpm, pa teleport itd 

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2016 11:07 (VooDooZg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Izgleda da je exploit-anje OK u očima game dev-ova/Community Manager-a, čak i igraju s takivma da "legit" riješe Incursion na Challenge težini...

https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/4fb0gp/major_cringe_watching_hamishs_stream/

Jedan od komentara:

Here is proof of Hamish playing with a glitcher (SOLIDFPS) literally on the official Twitch The Division stream.

The Division official stream - https://www.twitch.tv/thedivisiongame

SOLIDFPS abusing the glitch - https://www.twitch.tv/solidfps/v/60458837

I'm not even mad. This is just hilarious.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

The Two Scotsmen, koji inače u zadnje vrijeme rade službene trailere za Battlefield-ove, počinju raditi Cinematic-e za The Division.

Meni se uvijek sviđao njihov rad, pa pogledajte ako vas zanima:

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

A Division player has died and is sent up to the pearly gates. Saint Peter meets said Division player.

"So my child, I see you have done many bad things. Exploiting, cheating your way to 240 gear score, aim hacking...what in the world..."

The Division player throws an extended mobile cover in front of the pearly gates, and rolls his way into heaven.

"God damn it"

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
mrsmith kaže...

A Division player has died and is sent up to the pearly gates. Saint Peter meets said Division player.

"So my child, I see you have done many bad things. Exploiting, cheating your way to 240 gear score, aim hacking...what in the world..."

The Division player throws an extended mobile cover in front of the pearly gates, and rolls his way into heaven.

"God damn it"

Jedan od komentara u tom postu:

I have been hacking non stop, raging hack aimbotting for at very least 2 weeks. Everytime I log in I get angry to the fact that I am not banned yet. How the fuck are they this slow to ban?

Yea I am completely bored with the game and you will usually find me when you queue up for Falcon on Challenging for your free loot. I have been running people all day.

Sometimes I go to DZ and speedhack and kill people shooting them at 5 million rounds per second (literally that is an option on the hack I use) as a lazer.

Literally fuck this game I do this out of boredom and because it is fun to see how broken the game is.

A fun fact, the first day I toggled on ESP in DZ I came to the conclusion that about 1/3 of the players there do hack. It would be incredibility easy to ban majority of hackers just by looking at them run across the map with speed hack.

I will continue to hack until I get banned, will report back when and if I do so. Meanwhile queue up for falcon on challenging you will eventually bump into me :)

Cheers.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice