od sveg srca se nadam da neće biti ni Ciri ni Geralta, koliko god ga volio. Njihova priča je gotova i to je to, nema se tu šta više dodati. To bi trebalo biti nešto potpuno novo, ili u prošlosti ili u budućnosti, ja bi više volio budućnost. Znam da je koncept "pokušavanja novog" potpuna nepoznanica mnogim kreatorima, npr Star wars scenaristima i sličnima, ali ako sljedeći WItcher ne bude 100% nova priča sa novim likovima neće biti dobro.
Tako i ja razmišljam... Štoviše, nadao sam se nekom novom svijetu i nekim novim ljudima... Tako da se zapravo ovome uopće ne veselim, ne želim opet witchera samo sa drugim imenom nego želim neki posve novi i drugačiji svijet. Jebeš ovo, imali smo 5-6 igara u tom svijetu daj nešto novo jebote. Ali opet, nije da neću odigrat...
mislim da ne žele sad nikako riskirati, idu na Witchera koji im je provjereni uspjeh i koji će imati publiku šta god bilo.
Osobno volim taj svijet i ok mi je da idemo opet u njega, a ruku na srce koliko god volili Witchera 3 nije da nema mjesta za napredak. Svijet može biti bolji, borba također, nadam se da će se napustiti koncept hrpetine upitnika po mapi. Sve te neke mane je W3 nadoknađivao vrlinama kao što priča, likovi, zapleti, mogućnosti izbora, ali sad kad to bude isključivo na next genu vjerujem da će se sve podići na novu razinu.
Nadam se pokojoj novoj frakciji u Gwentu, jer to je genijalna mini igra, odnosno ne samo da je genijalna, Gwent mi je najbolja mini igra u nekoj igri ikad.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali