The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.458.268
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
15 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Dozvo sam se pameti, jbg ljudi smo griješimo :)

Igram na adept uglavnom, tu i tamo na expert. Koju ti težinu preporučaš?

Eh da i ova igra valjda najbolji soundtrack u igrama što sam igrao.

Kad sam finishirao zmaja, pa kad je krenula ona pjesma The song of the Dragonborn {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2014 19:33 (Praetorian1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
ja bi ti prpeoručao expert, na početku možda je malo teže al' daje veći užitak kad nekog prikolješ, isto tako poslije je igra prelagana
One ring to bring them all and in the darkness bind them
15 godina
neaktivan

Da, ja sam ponovno počeo s modovima (trenutno 31 level) i postane prelagano.

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
ja bi ti prpeoručao expert, na početku možda je malo teže al' daje veći užitak kad nekog prikolješ, isto tako poslije je igra prelagana

Stavio sam na expert. 11 sam level i ok je zasad težina. jedino me oni snow trolovi ubiju ko od šale, valjda kad budem veći level budu i oni postali lakši.

13 godina
odjavljen
Praetorian1 kaže...

Kad sam finishirao zmaja, pa kad je krenula ona pjesma The song of the Dragonborn {#}

Milo mi je što to čujem... Za soundtrack se slažem. Taj Nordijski barbarski hor nema premca, a Jeremy Soule je još jednom dokazao da je izuzetan umetnik i njemu veliko hvala na ovim fantastičnim temama koji svet Skyrima čine još življijim i daju mu posebnu čar, no dobro... Što se tiče težine ja sam uglavnom igrao na Master, ali to tek nakon jednog prelaza (a ogroman je razlog da se igra odigra i više puta), dok tebi za sada savetujem da ostaneš na expertu, kasnije će igra postati malo lakša pa ti prebaci na Master, ako budeš hteo naravno, a ako hoćeš ekstremne izazove onda Legendary... Postoji mnogo vrsta zmajeva, mislim njih dvadesetak, koji znatno variraju po snazi, tako da će te najmoćniji čak i na većim levelima jako daviti, no neće to biti samo zmajevi... Inače, ja sam uglavnom bio tenk-specijalista za korišćenje mača i štita, tu i tamo heala, i trap magičnih runa... Enchanting skill puni obavezno bez obzira kako igraš, jer je taj skill "must have", pogotovo na težim levelima igre... Uostalom, kako igraš? Rasa, klasa?... Ako te nešto interesuje, pitaj me slobodno...

13 godina

Pošto se svi hvale kako su ubijali zmajeve, divove itd., evo ja ću se sada pohvaliti kako sam dobio batina od jednog nabildanog orc bandita sa glass hammerom... i ja i moj Fandal jedva živu glavu izvukli...

(A koristim jedan gameplay mod gdje nikako nije preporučljivo "umrijeti" pa smo i ja i Fandal pobjegli ko pi*kice)

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Comi123 kaže...
Praetorian1 kaže...

Milo mi je što to čujem... Za soundtrack se slažem. Taj Nordijski barbarski hor nema premca, a Jeremy Soule je još jednom dokazao da je izuzetan umetnik i njemu veliko hvala na ovim fantastičnim temama koji svet Skyrima čine još življijim i daju mu posebnu čar, no dobro... Što se tiče težine ja sam uglavnom igrao na Master, ali to tek nakon jednog prelaza (a ogroman je razlog da se igra odigra i više puta), dok tebi za sada savetujem da ostaneš na expertu, kasnije će igra postati malo lakša pa ti prebaci na Master, ako budeš hteo naravno, a ako hoćeš ekstremne izazove onda Legendary... Postoji mnogo vrsta zmajeva, mislim njih dvadesetak, koji znatno variraju po snazi, tako da će te najmoćniji čak i na većim levelima jako daviti, no neće to biti samo zmajevi... Inače, ja sam uglavnom bio tenk-specijalista za korišćenje mača i štita, tu i tamo heala, i trap magičnih runa... Enchanting skill puni obavezno bez obzira kako igraš, jer je taj skill "must have", pogotovo na težim levelima igre... Uostalom, kako igraš? Rasa, klasa?... Ako te nešto interesuje, pitaj me slobodno...

Igram kao Nord, fokusirao sam se na teški okolp, štit i oružje za jednu ruku (mač, sikira itd).

E vidiš fala za ovo što kažeš da moram razvijat Enchanting, sad ću se na to fokusirat.

15 godina
neaktivan

Enchanting je jako važan da, smithing je dobar također. Ja sam level 32, enchanting mi je trenutno na 91, još malo i maxed.

Ja igram s Dark Elfom, Fire Destruction all the way.

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 15:43 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Jel vas bole oči dok igrate Skyrim? Ja igram 20 min Skyrim i oči mi se počnu jako naprezati i irititrati. Čudno mi je to a mogu igrati battlefield 3 puno duze bez da osjetim umor u ocima. Jos kad uzmem u obzir da je bf3 puno brza igra od skyrima{#} 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BlackEagle kaže...

Jel vas bole oči dok igrate Skyrim? Ja igram 20 min Skyrim i oči mi se počnu jako naprezati i irititrati. Čudno mi je to a mogu igrati battlefield 3 puno duze bez da osjetim umor u ocima. Jos kad uzmem u obzir da je bf3 puno brza igra od skyrima{#} 

Ako igraš u mraku, pokušaj upali neko pozadinsko svjetlo, lampu neku, mene je to počelo zeza otkad sam pošo na brod prvi put, dotad nisam imo problema, ali sad mora nešto svjetlit oko mene

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 18:07 (infernoxcro).
15 godina
neaktivan
BlackEagle kaže...

Evo baš kad si spomenuo BF3, ja njega ne mogu igrati 30min da mi nije mukam, heh. 

Na kakav brod misliš?

16 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...
BlackEagle kaže...

Evo baš kad si spomenuo BF3, ja njega ne mogu igrati 30min da mi nije mukam, heh. 

Na kakav brod misliš?

Nevezano za igricu

14 godina
odjavljen

Drzite svijetlo upaljeno stalno dok ste za racunarom, jako je stetno biti za racunarom sa ugasenim svijetlom u sobi. Brat moj nema sanse da bude za racunarom bez ugasenog svijetla, eno ga sada nosa cvike, a ja sam prije po 20 sati visio za kompom, no lifer bio i evo danas nemam nikakvih problema sa ocima.

Darko

1 0 hvala 0
13 godina
Praetorian1 kaže...

Ubio sam dosad 2 zmaja. I borbe protiv zmajeva su puno bolje nego one u Dragon Age Originsu. Puno više su epic i naježim se kad vidim zmaja.

lol?

u dragon ageu je barem izazov, u skyirmu prdneš na zmaja i on umre. štoviše od svog bestiarija u skyrimu zmajevi su jedni od laksih za ubit.

15 godina
neaktivan

Na legendary te zmaj smaže go govno, stoga nije istina ovo što kažeš...

A da ne spominjem trolove, divove i ostale karakonđule.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 19:32 (Praetorian1).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Rocinante2112 kaže...
Praetorian1 kaže...

Ubio sam dosad 2 zmaja. I borbe protiv zmajeva su puno bolje nego one u Dragon Age Originsu. Puno više su epic i naježim se kad vidim zmaja.

lol?

u dragon ageu je barem izazov, u skyirmu prdneš na zmaja i on umre. štoviše od svog bestiarija u skyrimu zmajevi su jedni od laksih za ubit.

Ne sprdaj se... Jesi ikada sreo Elder Dragona ili Ancient? Da ne pominjem druge vrste...

13 godina
Praetorian1 kaže...

iz mog iskustva div je jači od zmaja u skyrimu.

nečesto sam se znao valjat od smijeha kad se potuku div i zmaj

17 godina
protjeran
Rocinante2112 kaže...
Praetorian1 kaže...

iz mog iskustva div je jači od zmaja u skyrimu.

Nije, pogotovo ako doguraš na vrlo visoke lvle npr. na 78+. Tada se počnu javljati legendary zmajevi, jači i od Alduina...(uvjet je da imaš Dawnguard DLC)

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
16 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

I ja isto sa 100 archery i 100 light armor + bonusi za oba je ubiti zmaja cas posla....

Nema razloga da ne bude...

Al zato kad okrenem na sekundarne skilove onda bjezim oko prvog kamena kao zavezani pas oko kucice...

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 12:03 (Abomb).
16 godina
neaktivan

Pa dobro nisu divovi tako zajebani, ja sam ih ubijo na početnim levelima, 3-4 level možda, samo treba 15 minuta za ubit ga haha, udarac, trči oko njega, udarac, trči...ali je dobar osjećaj ubit ga tako

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ma sve se to da sredit ako imaš dobru taktiku. Ja diva paraliziram i onda mu šakom (imam prsten za ekstra štetu) porazbijam žute zube. Za zmaja postoji Storm Atronach (dok đubre leti) ili Dremora Lord (kad đubre sleti) i nema tu neke velike sekiracije ako si 100% mag. Pure joy and happiness.

P.S. Evo dve zbrdazdola slike. Još samo malo i peglaona je završena. Lik mi je namjerno malo zakinut da ne bi bilo prelagano.

SLIKA #1 @ http://zaslike.com/files/p8ppbmc8ybhlfr7qivpw.jpg

SLIKA #2 @ http://zaslike.com/files/v6txkwd22p3ief8xan.jpg
“Choose your battles wisely. Life is too short to spend it on warring. Fight only the most, most, most important ones, let the rest go.”
14 godina
odjavljen

Sa Archerom se ubijaju trolovi i zmajevi ko vukovi :)

Darko

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Man kaže...
Ma sve se to da sredit ako imaš dobru taktiku. Ja diva paraliziram i onda mu šakom (imam prsten za ekstra štetu) porazbijam žute zube. Za zmaja postoji Storm Atronach (dok đubre leti) ili Dremora Lord (kad đubre sleti) i nema tu neke velike sekiracije ako si 100% mag. Pure joy and happiness.

P.S. Evo dve zbrdazdola slike. Još samo malo i peglaona je završena. Lik mi je namjerno malo zakinut da ne bi bilo prelagano.

SLIKA #1 @ http://zaslike.com/files/p8ppbmc8ybhlfr7qivpw.jpg

SLIKA #2 @ http://zaslike.com/files/v6txkwd22p3ief8xan.jpg

Jel to default UI?

13 godina

p.s ko bi volio vidjeti promjenu combat/potion sistema u buducim TES serijalima (ako ih bude)?

neznam kak je vama,al meni je recimo witcherov pristup super,mozes radit super potione ali moras sjest,meditirat,popit ga prethodno nekoj bitci i tako...

u skyrimu me uvijek zivciralo što sam mogao biti doslovce 1 hit od smrti,pauziram igru i usred combata bez ikakve animacije popijem pot,i pojedem 3 tone voća i sirovog mesa (jer zasto ne) i bum! odjednom full hp ...and round and round it goes!

u skoro svim igrama koje sam ikad igrao (da su rpg ili semi rpg ko skyrim) pijenje potiona znaci predanost,ilitiga uzima nešto zauzvrat od igrača. uu vecini rpgova koji su turn based uzima cijeli red nekog charactera ili barem nešto action pointsa...

enivejs,raspisite se!

15 godina
neaktivan

Slazem se apsolutno, puno mi je to bolje u Witcheru, ovdje s dovoljno potiona je praktički nemoguće umrijeti, ali zato pokušavam sam sebe ograničiti. Da barem ima neki cooldown hajde ili da se moraš sakriti negdje i treba par sekundi da ga popiješ ili nešto...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

da,tako nešto sam i ja mislio...

ako imas dovoljno health potova u inventoriju nemozes umrijet. osim ak si 1 shottan,što se prakticki pa nemre desit.

13 godina

Jedinu promjenu u TES serijalu sto bih volio vidjeti je da malo urade balans tezine, nista vise.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
chaselol kaže...

Jedinu promjenu u TES serijalu sto bih volio vidjeti je da malo urade balans tezine, nista vise.

i immersivan svijet,pogotovo što se AI u gradovima tiče!

i više spellova i talenata u talent treeju.

pobogu skyrim ima kolko,10 razlicitih spellova? i to sam previše reko xD

16 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

i immersivan svijet,pogotovo što se AI u gradovima tiče!

i više spellova i talenata u talent treeju.

pobogu skyrim ima kolko,10 razlicitih spellova? i to sam previše reko xD

Ja imam osjecaj da ti nisi daleko stigao u igri... jel pomalo pocinjes pretjerivati sa glupostima...

Uostalom i da imas vise od 5 spellova, ne znaci ti previse jer zmaja ubijes sa prvim...{#}

ja sam na 54 lvl i nisam osim Destruction fireballa i Restorationa nista od magije koristio(ako jesam ista, nesto sitno). Niti, one-handed niti two-handed niti block, te mi je hevy armor na 20...

Al to sta ja nisam to koristio ne znaci da to ne postoji...

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 15:46 (Abomb).
15 godina
neaktivan

http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/axNbKAn_700b_v1.jpg

Sad sam samo siguran da hoću Gokua u igri :o

Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice