The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.459.816
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
16 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Skyrim je najbolji. Bez njega život ne bi imao smisla.

“Choose your battles wisely. Life is too short to spend it on warring. Fight only the most, most, most important ones, let the rest go.”
Moj PC  
1 6 hvala 0
13 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
The Man kaže...

Skyrim je najbolji. Bez njega život ne bi imao smisla.

Steta sto se prvenstveno radila za konzole, moglo je to i bolje mada je igra stvarno odlicna {#}

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
16 godina
neaktivan
Comi123 kaže...

Brbljrbrlj, Skyrim whoa 100:1 Spyro ahead, kill it with napalm. Bla bla.

Da igra ima nešto plitko u sebi što se meni ne sviđa, ima, ali gledam da zažmurim na to i uživam u igri u onim stvarima što ona najbolje nudi. Nešto se moralo žrtvovati za rad drugih stvari, a ako ti se to ne sviđa, koga ovde boli ku*ac? Prestani da troluješ! Ljudi čitaju postove, a ti svašta pišeš.

Blablabla Skyrim je zakon, blablabla, vlažim se na vilenjake i Khajiite, blabla, svrš svrš.

Exactly.

Dovoljno rečeno. Kthx.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.12.2013 18:36 (4ucker).
14 godina

Dosadni ste i bogu i narodu. Igra je stara dvije godine, sa razlogom je pokupila sve moguće nagrade tada, a vrijedi još i danas i vrijedit će još dugo. Da ima svojih mana, ima, isto kao i svaka igra. Uostalom, tko zna cijeniti igre ovog tipa će je igrat, tko ne zna ili mu je igra smeće neće ju igrat i bok. 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
13 godina
neaktivan
Ljudi na forumu stvarno mrze raspravljat, iako je to smisao foruma. Ako se čovjeku ne sviđa igra zašto ne bi pljuvao? Nisu mi jasni ti stavovi "prestani trollat i ajde bok", meni je baš zanimljivo čitat mišljenja jednih i drugih, s tim da su vam ti argumenti kako je pobrala sve nagrade pa sigurno valja blesavi. Ja sam je uzeo sad na saleu i otprilike znam što očekivati od igre, samo što ne znam bi li prvi prelaz odma moddao na bolju verziju igre ili igrao vanilla jer su tako kao devovi zamislili (iako možda i nisu, ali treba se nekako masama podleći). Stoga prijedlozi, moddano sa nekim immersion/realism modovima (što inače obožavam u igrama tipa, Fallout NV, Stalker...) ili vanilla?
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
Lopoc kaže...
Ljudi na forumu stvarno mrze raspravljat, iako je to smisao foruma. Ako se čovjeku ne sviđa igra zašto ne bi pljuvao? Nisu mi jasni ti stavovi "prestani trollat i ajde bok", meni je baš zanimljivo čitat mišljenja jednih i drugih, s tim da su vam ti argumenti kako je pobrala sve nagrade pa sigurno valja blesavi. Ja sam je uzeo sad na saleu i otprilike znam što očekivati od igre, samo što ne znam bi li prvi prelaz odma moddao na bolju verziju igre ili igrao vanilla jer su tako kao devovi zamislili (iako možda i nisu, ali treba se nekako masama podleći). Stoga prijedlozi, moddano sa nekim immersion/realism modovima (što inače obožavam u igrama tipa, Fallout NV, Stalker...) ili vanilla?

modovi su definitivno way to go. treba probrat najbolje jer ima nekih blesavih ali bez njih ,kao vanilla neisplati se igrat.

modovi blistaju u ovakvim igrama

16 godina
Rocinante2112 kaže...
Lopoc kaže...

modovi su definitivno way to go. treba probrat najbolje jer ima nekih blesavih ali bez njih ,kao vanilla neisplati se igrat.

modovi blistaju u ovakvim igrama

Što onda preporučuješ za početnika? Davno sam igrao 15ak sati bez modova i sad sam opet instalirao igru i planiram preći bar main quest, što da instaliram? Ništa ludo, htio bih da ostane blizu stock igre, a s modovima za grafiku i HD teksturama ne mogu baš pretjerivati jer imam samo 768MB VRAMa

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
odjavljen
power_user kaže...

Što onda preporučuješ za početnika? Davno sam igrao 15ak sati bez modova i sad sam opet instalirao igru i planiram preći bar main quest, što da instaliram? Ništa ludo, htio bih da ostane blizu stock igre, a s modovima za grafiku i HD teksturama ne mogu baš pretjerivati jer imam samo 768MB VRAMa

Ma igraj običnu verziju igre i uživaj.

14 godina
neaktivan

najveca boljka skyrima sto je radjen primarno za konzole . nesmijem se ni sjetiti kakav sam poluproizvod dobio kad je igra tek dosla. mutne teksture - sejvovi ne rade tona bugova.. konzolaski ui ...  trebalo je podosta da se to ispravi. srecom pa modding com je tu jak inace bi odavno vec otislo u k. 

xfact
Moj PC  
6 3 hvala 0
13 godina
=xfact= kaže...

najveca boljka skyrima sto je radjen primarno za konzole . nesmijem se ni sjetiti kakav sam poluproizvod dobio kad je igra tek dosla. mutne teksture - sejvovi ne rade tona bugova.. konzolaski ui ...  trebalo je podosta da se to ispravi. srecom pa modding com je tu jak inace bi odavno vec otislo u k. 

Jedini nedostatak sto sam nasao u Skyrim igri je, sto je relativno prelagana. Tek je igranje na expert tezini zanimljivo, a tu su *boss* fightovi poprilicno i iznenadjujuce teski! Mjesta za greske realno nema!

13 godina
odjavljen
Rocinante2112 kaže...
Endymon kaže...

Hmm,da toliko igra ne valja i da ima tolike mane,koje ste vi nabrojali,ne bi igra i dan danas bila u prvih 10 po prodajnim rezultatima.A ja se ne sjecam,koja je to igra uspijela ostati na sceni tako dugo.Cak niti jedan mass effect nije uspio u tome.

iskreno sto mu jedan metacritic da cca 90% neznaci da je dobar RPG.

skyrim je tehnicko dostignuce i lijepo izgleda. ali budimo realni,to RPG nije.

nekazem da baš sve nevalja u skyrimu,i nekazem da igra nemre bit zadovoljavajuca,pa i ja sam se naguštao skyrima. samo nevidim pompu oko toga jer kad dublje pogledaš njegovi RPG elementi JESU jako slabi. Skill tree je mizeran,inventory i UI je totalno konzolaški,combat je jednostavan dozlaboga,magija ima valjda 6 xD samo heavy i light armor,a light armor na 100 je ko da nosis heavy armor (i obratno). crafting je tolko jednostavan da je to nešto frustrirajuce...

dobro je neko reko,skyrim je GTA u srednjem vijeku. doslovce.

to je RPG za mase stoga jako plitka igra
cijeli sistem je jako jednostavan tak da i igraci koji ne igraju RPG igre i uopce ih ne kuze mogu igrat

To je daleko od prave RPG igre

Tu konzole ne igraju bas nikakvu ulogu

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.1.2014 15:59 (Arnold Layne).
14 godina
odjavljen
chaselol kaže...
=xfact= kaže...

Jedini nedostatak sto sam nasao u Skyrim igri je, sto je relativno prelagana. Tek je igranje na expert tezini zanimljivo, a tu su *boss* fightovi poprilicno i iznenadjujuce teski! Mjesta za greske realno nema!

Moze se igrati na Legendary difficulty, medjutim ne vidim poentu, jedina razlika izmedju legendary i novice je u HP i DMG. Da ubijes vuka na legendary trebas ga udariti 10 puta, sto kad skontas nema veze sa RPG-em. Sta meni moze biti zabavno ubijanje vuka pola sata, tu su trebali ubaciti combat sistem gdje protivnik blokira tvoje udarce i kontrira i kada promjenis na tezi difikulti combat sistem postane tezi (kao the witcher 2).

Darko
13 godina
neaktivan

Pozdrav,

prilicno sam nov u temi i poceo sam igrat Skyrim jucer opet nanovo. Trenutno sam Wood Elf na 7. levelu i namjeravam ispraksirat streljastvo. Dosao sam do questa koji se zove "Diplomatic immunity" tj. na zabavi sam u kojoj se moram prosuljat. Naime gledao sam malo walkthroughove na yt i vidim sa neki ljudi na taj quest dolaze na 27. levelu, 45 levelu itd itd. Ja imam dosta problema sa questom jer me uvijek primjete kada se zelim prosuljat nevidjen a ako se pokusam suocit protiv njih isprebijaju me ko vola. Volio bih ako bi mi netko mogao dati neke savjete oko sto lakseg prolaska, bilo bi mi draze da silu po mogucnosti nikako ne upotrebljavam. Hvala unaprijed.

EUNE: RayzCRO

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Radi side questove i tumaraj svijetom pa kad dobiješ par levela u Sneaku pokušaj opet.

14 godina
odjavljen
Rayz00 kaže...

Pozdrav,

prilicno sam nov u temi i poceo sam igrat Skyrim jucer opet nanovo. Trenutno sam Wood Elf na 7. levelu i namjeravam ispraksirat streljastvo. Dosao sam do questa koji se zove "Diplomatic immunity" tj. na zabavi sam u kojoj se moram prosuljat. Naime gledao sam malo walkthroughove na yt i vidim sa neki ljudi na taj quest dolaze na 27. levelu, 45 levelu itd itd. Ja imam dosta problema sa questom jer me uvijek primjete kada se zelim prosuljat nevidjen a ako se pokusam suocit protiv njih isprebijaju me ko vola. Volio bih ako bi mi netko mogao dati neke savjete oko sto lakseg prolaska, bilo bi mi draze da silu po mogucnosti nikako ne upotrebljavam. Hvala unaprijed.

Mozda imas bug koji sam i ja imao, na tom questu ti trebaju vratiti tvoje oruzje, medjutim desi se da ti ne vrate oruzje i onda nema sanse preci taj quest. Ako je u pitanju taj bug, onda prebaci difficulty na novice i ubij strazare sakama (samo ona prva dva) i uzmi od njih oruzje/armor i predji taj quest na difficulty na kojem si vec igrao. Ako si teski roleplayer i neces da kvaris pricu onda radi side questove i leveluj oruzje, magije, armor, naci sve, jer tako se nabija level, a sa vecim levelom imaces bolji sneaking. Uglavnom u Skyrimu nije bitan level da bi ti mogao raditi komplikovanije questove, ja sam glavnu pricu presao negdje na 12-15 levelu. Po meni Skyrim ima najbolji leveling sistem, najrealniji. Nemas onog tipicnog, ubij 10 ovih i 10 ovih i dobices 1000 exp, toga nema u Skyrimu.

Darko
12 godina
neaktivan

Ovo je fenomenalno.

Kao što neki znate. Jedna mod zajednica radi na portu Morrowinda u Skyrim Engine. Ali ovo neče biti samo port. Kada je gotov imat če sve questove, nove animacije, novu muzikom. Svi NPC če sada imati voice acting.

Team je sada več na 70 ljudi od kojih je 30 voice actora.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.1.2014 13:33 (Firefox72).
Moj PC  
12 0 hvala 9
14 godina
odjavljen
Firefox72 kaže...

Ovo je fenomenalno.

Kao što neki znate. Jedna mod zajednica radi na portu Morrowinda u Skyrim Engine. Ali ovo neče biti samo port. Kada je gotov imat če sve questove, nove animacije, novu muzikom. Svi NPC če sada imati voice acting.

Jedva cekam, sva sreca pa nisam nikad igrao Morrowind pa mi nece biti dosadno igrati :)

Darko
13 godina
odjavljen
Firefox72 kaže...

Ovo je fenomenalno.

E svaka im čast da im svaka čast... Skyrimov creation kit nudi zaista mnogo po ovome. Hmmm... Čudi me da se neko nije prihvatio posla demonstracije Fallout 4. Da znam da ovo nije prekomplikovano, rado bih stvorio neku malu lokaciju, kako ja zamišljam Fallout 4...

13 godina
DarkoKwon kaže...

Jedva cekam, sva sreca pa nisam nikad igrao Morrowind pa mi nece biti dosadno igrati :)

Ko ti brani da ga sad odigras? Igra je fenomenalna, jednostavno najbolja u serijalu! Ako pratis pricu i radis questove vidjeces dosta vise nego u Skyrim/Oblivionu zajedno! :)

Gledao sam vec, ali mi nekako voice act ne zvuci kako treba, bar neki likovi su imali svoje glasove u Morrowindu i cudi me sto ne koriste originalne glasove, bice bolje za stare fanove ^^

pfff tek sto sam skinuo i modao skyrim da igram, sad mi se igra Morrowind opet {#}

16 godina
neaktivan
Firefox72 kaže...

Ovo je fenomenalno.

Ako se ovo dogodi.. Ja ću... Izvinite svi, brišem suze, pa ne stignem.. Pisati...

13 godina

Taman instalirao Real Vision ENB mod koji uvelike poboljšava grafiku i Seasons & Climates of Skyrim pa počeo iz početka igrat... evo da podjelim s vama svoje avanture u par screenova {#}

(inače imam tonu hardcore gameplay modova, ali još nikad se nisam posvetio grafici)

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.1.2014 2:44 (sylar951).
Moj PC  
10 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Igram Falskaar i kako je to loše napravljeno boli glava. Lik je napravio jedan veliki, veliki qucik save/quick load mod. Battlemage level 48 sa ebony oklopom (legendary) i ebony flash spelom i ekipa me one - two shota sa najobičnijim lukom i sa željeznim strijelama. Čujem da je lik dobio posao u Bungieu.

Edit:

Vidim na netu da je sve bandite postavio na level 81 \o/.

Osveta je slatka. Tip me je u ranijem save zakuca sa običnim lukom Osveta je slatka. Tip me je u ranijem save zakuca sa običnim lukom
Gologuzi lik protiv nas četvoro, i drugovi jedva smo živu glavu izvukli Gologuzi lik protiv nas četvoro, i drugovi jedva smo živu glavu izvukli
Nije sve tako crno, svijet je zbilja lijepo napravljen Nije sve tako crno, svijet je zbilja lijepo napravljen
Da je barem toliko truda uložio u gameplay Da je barem toliko truda uložio u gameplay
arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.1.2014 21:07 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
13 godina

vidim da su vam se svidjeli screenovi... uskoro dolaze summer edition screenovi samo moram pričekat malo da u skyrim dođe ljeto... sad je sve pod snijegom... onda ću malo pokazati ove ženske body teksture u punom sjaju... stvarno jako dobro izgleda... toliko dobro da skoro pa se možeš i seksualno uzbuditi {#}

a do tada, evo moja suradnja sa jednom pjevačicom... obrada pjesme The Dragonborn Comes (skyrim's main theme)

eh, taj Skyrim... nepresušan izvor inspiracije {#}

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.1.2014 19:43 (sylar951).
Moj PC  
11 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

dobra svirka maksime

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina

Kako dobro pjeva najezio sam se {#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Trenutno sam 79. level i (pošto sam nabio
enchanting na max) odlučio sam si napraviti
custom gear...

Archmage's Boots
● shock resistance +42%
● wearer is muffled and moves silently

Archmage's Circlet
● alteration spells cost 28% less to cast
● destruction spells cost 28% less to cast

Archmage's Necklace

Archmage's Ring

Archmage's Robes
● all spells cost 15% less to cast
● magicka +50
● magicka regeneration +100%

Kad dođem na 81. level stvari će izgledati
ovako...

ARMOR RATING @ 350
HEALTH @ 100
MAGICKA @ 1000
MAGICKA REGENERATION @ 250%
STAMINA @ 100
● alteration spells cost 99% less to cast
● conjuration spells cost 15% less to cast
● destruction spells cost 99% less to cast
● illusion spells cost 15% less to cast
● magic resistance +70%
● restoration spells cost 15% less to cast
● shock resistance +42%
● wearer is muffled and moves silently

P.S. Archmage's Robes nije custom gear, ali mi
je prefora i zato sam si odlučio napraviti ostatak
opreme u tom stilu.
“Choose your battles wisely. Life is too short to spend it on warring. Fight only the most, most, most important ones, let the rest go.”
17 godina
protjeran

Moćno.

Kad dođeš na lvl 80 ne zaboravi na ovaj quest

http://www.uesp.net/wiki/Dragonborn:The_Ebony_Warrior

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mislim ipak da ću smanjiti Circlet, Necklace i Ring sa -28% na -25% zbog ovoga dole.

Seeker of Sorcery
• All spells cost 10% less magicka.
• Enchantments are 10% more powerful.

Kad to sredim imat ću -100% na Alteration i Destruction, a na Conjuration, Illusion i Restoration -25%.
13 godina

lol kak ti se da?

:D

16 godina
neaktivan
Isto pitanje bi i ja mogao pitati tebe.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice