Zna se dogoditi da prvi put kad palis igru traje dosta dugo ili da zablokira totalno. Meni se dogodilo s 5-6 igara. Uglavnom nakon sto restartam steam sve profunkcionira.
EDIT: Ne, 30 minuta nije normalno. Restartaj steam pa pokusaj ponovno.
Zna se dogoditi da prvi put kad palis igru traje dosta dugo ili da zablokira totalno. Meni se dogodilo s 5-6 igara. Uglavnom nakon sto restartam steam sve profunkcionira.
EDIT: Ne, 30 minuta nije normalno. Restartaj steam pa pokusaj ponovno.
Daj molim te ip od nekog servera..zelim to igrat, odmah! :D
Igrao par puta, nije mi se dopao.
A ako je netko za ovakne modove, ima dobar server, gdje samo idu modovi. Ima ovo, neki zombie mod, pa neki gdje je cilj ubiti Saxton Hale-a itd...
EDIT: A mogao sam i staviti ip: 188.165.250.21:27015
Daj molim te ip od nekog servera..zelim to igrat, odmah! :D
Nisam doma pa nemrem sad.
Odi u serevr browser...i poredj modove po abecedi i traži. Naći ćeš za manje od minute.
Možda se u server infu umjesto hide&seek zove propt hunt.
Ja kada uđem u erver nakon 10-15 sekundi mi pukne konekcija i pise auto ban in 30s tako stalno kad uđem a nemam problema s pingom ni u jednoj drugoj igrici.
Moze pomoc sta da radim
Ja kada uđem u erver nakon 10-15 sekundi mi pukne konekcija i pise auto ban in 30s tako stalno kad uđem a nemam problema s pingom ni u jednoj drugoj igrici.
Moze pomoc sta da radim
Makni haxove pa će bit u redu
dajte ljudi ideo jednu nabaciti.
Ticket na Steamu vezan za TF2 gdje moras zapaljen skocit u vodu.
Da li se moze obaviti na Practice ili mora bas biti u online mecu?
Ticket na Steamu vezan za TF2 gdje moras zapaljen skocit u vodu.
Da li se moze obaviti na Practice ili mora bas biti u online mecu?
Online, ali ima jedan custom server sa brodovima i vodom i tamo se lovi achivement.
Ili bilo koja mapa s vodom ,ne fali ih.
zabavan je HnS mod... ali najgore kad mi da neku veliku stvar da budem... npr. capture point ili kamion xD
Skinem igru , prvi put je igram ili ipak ne.
Pokrnem onaj tutorijal i kad mi odloada ona mi se skreša igra.
Kad pokušam igrati neki mod online piše da nema servera , jel kaj moram prije napraviti?
Edit:
Trebalo se odlogirati sa steama da bi proradlio i opet logirati:).
Pazi vamo malo.
Evo slijedi prototip eventa koji bi vam složio malo za motivaciju, možemo i na redovnoj bazi organizirat ako će vam se svidjet. Naime, izaberemo neki dan u tjednu, evo za početak recimo sad u nedjelju (10.07) s početkom u 21:00h na Guru publicu. Svaki put zadamo neki challenge i nagradu za isti onome ko ga prvi ispuni. Recmo prvi koji me uspije dominirat tu večer od mene osobno dobije kapicu neku :)
Kako hvatam nekoliko foruma sa ovakvim stvarima htio bi si malo olakšat život pa bi sve announcmente i schedulove eventova baco preko steam grupe. Mislim da je tako najpraktičnije kad je steam već obavezan, a s 2 klika odma vidite sve schedulane eventove koji vas se tiču.
Eto, to je manje više sve, prosim da se malo izjasnite oko toga da znam iteme stavljat sastrane za podijelit :D
Guru Server: 85.17.208.76:27015
Steam Grupa: http://steamcommunity.com/groups/guru-gaming-fans
Isto tako slobodno ostavite prijedloge i kritike za server na našem forumu ili bacite oko na neke tutoriale.
http://forum.guru-gaming.org/
Ak hoćete slobodno navratite na:
1337 nj00bz [HR] Public - 188.138.48.214:28115
-24 slota s malo smanjenim respawn vremenom
Slobodan ulaz je i na Mumble voice server ako hoćete lakšu komunikaciju za bolji teamwork
PODACI ZA SPAJANJE NA MUMBLE:
adresa: 85.25.73.137
port: 4662
ja to dobro vidim TF2 je besplatan na steamu (free to play)? O.o
je bio i prije? ili je ovo samo privremeno
Dobro vidiš.
Prije nije bio.
Nije privremeno.
Dobro vidiš.
Prije nije bio.
Nije privremeno.
a ja bu**la skidao s pirat baya xD
a ja bu**la skidao s pirat baya xD
Sad se qurči s tim po forumu, budući da je dl igre besplatan, nemože ti nitko ništa.
Isuse Boze kako me Spy klasa zivcira. Se to moze nekak detektirati? Dode lik s ledja i potamani 5 coveka u 5 sec. :S
Budi pyro i spasi svoj tim
Isuse Boze kako me Spy klasa zivcira. Se to moze nekak detektirati? Dode lik s ledja i potamani 5 coveka u 5 sec. :S
Može, uzmi pyroa i pali nasumično, il' po članovima tima ukoliko ti se učini da je ustvari on.
Ili se drži skupine, mada ih kako igraš sve lakše i lakše počneš primječivati i očekivati, pa ne smetaju toliko, ako ništa, uhvati se spya i radi ti njima isto.
To je njegova svrha. Spycheck pomaže u tome.
Uz standardne savjete mozda ti i ovo pomogne:
Default watch i death ringer su prilicno glasni i trebao bi ih cuti kada se decloak-aju, i isto se moras istrenirati cuti kada netko na tvom timu bude backstaban i na te zvukove odmah se okrenuti, s time da se backstab ne cuje ako spy nosi Eternal Reward. Isto tako je dobra praksa, da kada nema protivnika ispred tebe povremeno se okretati i gledati da li te netko sumljivo prati.
Također mislim da u TF2 vrijedi Staljinova naredba broj 227: NOT ONE STEP BACK.
Tj. kad vidiš nekoga da se vraća natrag, a nije zapaljen, prvo pucaj a onda postavljaj pitanja. :)
Također mislim da u TF2 vrijedi Staljinova naredba broj 227: NOT ONE STEP BACK.
Tj. kad vidiš nekoga da se vraća natrag, a nije zapaljen, prvo pucaj a onda postavljaj pitanja. :)
Zato se oni malo iskusniji povlace iduci unazad ili zovuci medic-a... Ili eventualno u cloak-u.
Idi na /v/ na 4chan-u i tamo ćeš najčešće naći team fortress raffle temu, u njoj ti ljudi stavljaju linkove od svojih raffle-ova.
Znači, prijaviš se sa ostalima u raffle, kad istekne vrijeme ili se popune sva predviđena mjesta, random se odabere pobjednik.
Ako dobiješ neki item, lik koji je organizirao raffle će ti posltai frend request i onda će ti u igri dati tvoj osvojeni item.
Ja sam već svašta osvojio, a možeš i ti napraviti raffle, pa podijeliš stvari koje ti ne trebaju.
Valjda si me uspio shvatiti, malo sam nerazumljiv