Moramo cekat Dodinha da on server tweaka.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ma sve ok :) jel ima kakav balkan forum ili slično :D :D tek sam krenuo igrati i nisam još sve skužio :D
Vjerovatno ima ali to ti je sve bzvz, najbolje ces naucit vjezbanjem.
Ali za pocetak odigraj onaj practice sto imas u igri.
I jos pogledaj neke filmice na youtube, napisi nesto tipa "how to play soldier tf2" ili tako nesto.
trening sam odradio :D :D igram već dva dana(5h ukupno) igra je odlična :P :P zato sam je i prvenstveno uzeo :D :D skužio sam da se skupljaju itemi(odnosno dobivaju kako prelazim arhimentse...jel postoji još neki način dobivanja oružja i sličnog osim tako i tradeom....di se skupljaju ti giftovi i slično :S
trening sam odradio :D :D igram već dva dana(5h ukupno) igra je odlična :P :P zato sam je i prvenstveno uzeo :D :D skužio sam da se skupljaju itemi(odnosno dobivaju kako prelazim arhimentse...jel postoji još neki način dobivanja oružja i sličnog osim tako i tradeom....di se skupljaju ti giftovi i slično :S
Ovako:
- određene iteme mozes dobiti samo kad odradis neke achievemente - obicno su to milestone-i za svaku klasu
- nakon sto te achievemente dobijes, ti isti itemi ti dropaju random dok igras (nije bas istina nego moja teorija je da trebas sto vise igrati da ih sto vise dobijes)
- tu i tamo valve baci neki specijal kao recimo za noc vjestica, gdje stave nove mape, nove achievemente i te giftove (oni ti se pojavljaju na mapi na nekom nepredvidjenom mjestu i tko prije pobere taj dobi specijalnu halloween masku - ima ih 9 i svih 9 trebas imati da napravis specijalnu masku (i time izvrsis i jedan achievement)
- dosta oruzja moras dobiti craftanjem, tu ti nema druge
Tu imas objasnjeno o craftanju
svaka čast care :D :D puno hvala :D :D kad igrate samo javi :) moj steam nick strbi18 pa ako me nemaš dodaj me ;)
mores ti sve dobiti dropom, samo sto su kape i rare stvari ispod 1% da dobiješ random, one se uglavnom craftaju, a ostalo ima dosta veliki postotak (oko10%), i u 1 tjednu mores dobiti max. 8 itema na dropu.
Taj item drop sistem su bas syebali, sad sam sretan ako mi padne direct hit jednom u 3 tjedna, prije sam ih imao za guzicu brisat lol, isto tako jarate...
ma kaj 3, mjesec dana!
Meni treba jarate.
Pa imas vec mad milk, ne?
Pa imas vec mad milk, ne?
Da, ali mi treba za nešto drugo.
pozdrav bug ekipa,
mozemo odigrati neki highlander ovaj tjedan? ako i kad se dogovorite (npr. srijeda bi bila odlicna, oko osam?) mozete me kontaktirati preko steama (moj profil: http://steamcommunity.com/id/iznogud )
Danas sam uspio nekako onaj gift uhvatiti, dobio sam Heavy mask, ako ju netko želi mjenjam ju za metale, dva reclaimed ili jedan rafiend.
Meni treba jarate.
Kaj nudis za jarate? Ak me vidis na Steamu javi se.... nemoj se sramit
Meni treba jarate.
Kaj nudis za jarate? Ak me vidis na Steamu javi se.... nemoj se sramit
Scottish Resistance ili Chargin' Targe :)
Oboje za Scotmann's Skullcuttera.
Scottish Resistance ili Chargin' Targe :)
Oboje za Scotmann's Skullcuttera.
Ja ti dam skullcutter za sr i ct.
Onda dečki, hoćemo igrat protiv gurua?
Samo, neda mi se usred tjedna, petak, subota i nedjelja samo :)
Mogu i ja ili je to vjezba za onu ligu? :P
Horagio hoces onda skullcutter za sr i ct?
oćemoo :) mogli bi sutra predvečer :)))))
Onda dečki, hoćemo igrat protiv gurua?
Samo, neda mi se usred tjedna, petak, subota i nedjelja samo :)
ja sam za da igramo...
Inače treba mi još 1 refined metal za horseless headtaker...
Gdje se skupljate, i dal se slobodno uleti ak nije trening za onaj neki turnir?
Jos 2 maske, heavy i soldier i imam saxton's hale
Mogu i ja ili je to vjezba za onu ligu? :P
Horagio hoces onda skullcutter za sr i ct?
Zapravo, ako protivnička ekipa dozvoli da igraš, možeš igrati (highlander pravila), tj. ovo vrijedi za sve igrače koji nisu registrirani kao članovi tima. Vjerujem da će ti gurui dozvoliti da igraš ^^
Craftao saxton's hale! ^_^
Nakon dugo zivciranja i krvi i malo pretjeranih ponuda za nedostajece maske...uspio sam! \m/
Ajmo navratite sada na No Pain No Gain da igramo Manor Event!
Tko hoce kape i ostale stvari... DODAJTE ME NE STEAM: fiveoh70 i podjelit cu sretniku sve moje stvari :D
PODJELJENO... strbi18
Hehe, danas sam na našem serveru dobio Hound Dog.
Sada imam Heavy Duty rag kojeg trejdam --------------- Trejdao sam već za Old Gualadajaru
Javite mi se na steam. dorjan_cro
evala, evo još koja giga i igra je skinuta,
pa tko je voljan da mladog gospodina malo pouči osnovama u TF2 nek me doda na drugi steam (jer sam kupio polovan orange box pa imam multi acc)
kocochoc
eto vidimo se na nišanu
evala, evo još koja giga i igra je skinuta,
pa tko je voljan da mladog gospodina malo pouči osnovama u TF2 nek me doda na drugi steam (jer sam kupio polovan orange box pa imam multi acc)
kocochoc
eto vidimo se na nišanu
Ovdje učiš teoriju, a praksaš se na No Pain No Gain serveru