Street Fighter IV

poruka: 125
|
čitano: 28.394
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Street Fighter IV

na maxzoni sam gledo game report o ovoj igri i cuo da se moze igrat preko interneta a mene zanima kako pa kao neko zna nek kaze plss..

Šta imaju podmornica i windowsi zajedničko? Čim otvoriš prozor počinju problemi!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Street Fighter IV
MarioVk kaže...

na maxzoni sam gledo game report o ovoj igri i cuo da se moze igrat preko interneta a mene zanima kako pa kao neko zna nek kaze plss..

Jednostavno.

Kupiš igru, ak već nemaš, napraviš acc za Windows Live, ulogiraš se i igraš...

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
17 godina
neaktivan

Jesi pametan .

Pogledaj na pp .

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Street Fighter IV

Molio bih da netko objasni ultra poteze. Kako se dobivaju, kako se iskorištavaju? Sad samo bezbveze lupam i Ryu radi neke poteze. Nešto sam shvatio, ali ne razumijem one poteze kretanja, šta koji označava? Molim pomoć!

Power to the afro!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

pa, utra combo možeš jedino napravit kada ti se napuni onaj ultra bar il kak već... recimo s ryuom, kad ti se napuni stisneš :

dolje desno dolje desno i stisneš tipku "F"..

17 godina
neaktivan
Street Fighter IV

Još nešto. Kako napraviti ono slovo Z koje je napravljeno u krugu. Pogledajte za Ryua pa ćete shvatiti.

EDIT: Shvatio sam neke napade. Igra owna :D Igram na easyu, ako mi bude išlo prelazim na medium. Zbog ovoga kupujem kontrolere :D Konačno nešto osim PES-a što se može igrati s ekipom :D

Power to the afro!
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.7.2009 20:05 (Horagio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Street Fighter IV

Ja imam problema sa rezolucijom. Prvo, igra mi nije preko cijelog ekrana, nego pola. Onaj uvodni video se odlično vidi, i onda onaj neki lik kaže Street Fighter IV i onda ništa, sve crno... idem tipkama gore dole i čuje se nešto, ali slike niđe... Zna li ko kako mogu promjenit rezoluciju???

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.7.2009 17:42 (mesomeone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

.

Sentient Hyper Optimized Data Access Network
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.6.2010 14:02 (70R4N).
16 godina
neaktivan
70R4N kaže...

Monitor ne ti valja (ne moze vise od 60hz). Smali refresh i ako to ne upali, rucno upisi rez u config...

---------------------------------------------------------------------------

-- My SF4 MOD:

--

Download:
** Macedonian-Guile : http://70r4n.deviantart.com/art/SF4-Guile-skin-mod-130781645
** Cammy-MORRiGAN : http://70r4n.deviantart.com/art/SF4-Cammy-skin-mod-MORRiGAN-130782713

Kako to mogu napravit... Kako smanjim refresh i gdje se to upiše???

16 godina
neaktivan
mesomeone kaže...
70R4N kaže...

Monitor ne ti valja (ne moze vise od 60hz). Smali refresh i ako to ne upali, rucno upisi rez u config...

-- My SF4 MOD:

--

Download:
** Macedonian-Guile : http://70r4n.deviantart.com/art/SF4-Guile-skin-mod-130781645
** Cammy-MORRiGAN : http://70r4n.deviantart.com/art/SF4-Cammy-skin-mod-MORRiGAN-130782713

Kako to mogu napravit... Kako smanjim refresh i gdje se to upiše??? Malo jasnije piši...

17 godina
neaktivan

.

Sentient Hyper Optimized Data Access Network
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.6.2010 14:02 (70R4N).
16 godina
neaktivan
70R4N kaže...

1. C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLiVE

2. Uzmi jedan CRT Namigiva namjesti na 60, pa vrati si LCD...

*More mods Smijeh :

1. ja ne igram igu preko XLive-a

2. možda baš zato u folderu Microsoft nemam datoteku XLive

I ovi drugo uopće ne znam kako napraviti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.7.2009 13:54 (mesomeone).
17 godina
neaktivan
Street Fighter IV

Se može podesiti da se lik kreće pomoću gljivica? Ako da, kako?

Ivo Sanader: "U Hrvatskoj neće biti krize!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Street Fighter IV

Kod M. Bisona, za charge držim tipke ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Street Fighter IV

Ugl za kretanje pomocu gljivica pri namjestanju kontrola upali analog i jednostavno namjesti gljiva lijevo za lijevo ... znas dalje :P

Kad ti stoji charge onda drzis par sekundi (samo prvi smijer) i to je toCool

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Street Fighter IV

Kaj trebam izabrat da mi bude gljiva lijevo - lijevo? Koje slovo/brojku?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
70R4N kaže...

1. C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLiVE

2. Uzmi jedan CRT Namigiva namjesti na 60, pa vrati si LCD...

*More mods Smijeh :

IznenađenEDiTOsmijeh:

Znam da ne igras preko Xlive, lol.ZNACI ili pod 1, da otvoris sa notepad i da upises refresh,detali i sl u config (XLIVE papka je sakrivena, pa moras=show hidden files) ili pod 2, da uzmes (frenda/neko) CRT monitor, da ga ukljucis, dobices sliku, podesis na 60Hz (u igru), gasis igru, montiras tvoi LCD & game on...

Monitor mi je SAMSUNG SyncMaster 710n... i namješten je na 60Hz, a može i 70Hz ili 75Hz. Znači, da ja u prijatelja posudim CRT monitor i spojim ga na svoj komp. Onda pokrenem igru i stavim u igri pod settings da je na 60Hz i onda vratim svoj monitor.

U ovom folderu XLive imam folder Content (u kojemu nema ništa), pa Sys cache (u kojem isto nema ništa), pa onda Titles u kojemu je folder 434307F4, a u njemu su cconfig.bin i Token.big, zatim folder Update u kojemu su neka dva nevažna foldera i u samom ovom folderu XLive pored ovih ostalih je xlsqm00.sqm... ista ja tu trebam???

Ovo sa monitorom sam svatio.

Meni jedino nije jasno zašto mi se slika ne vidi, a onaj prvi video i neke slike onog Ryua kad negdje uđem, a nigdje nema ovog menija i slike likova... čak sam jedan put ušao u fight i dole su mi bili titlovi sa onim što likovi govore,ali ostale slike nigdje.... Očajno molim za pomoć jer ovu igru čekam još od onog dijela EX2 PLUS na PlaystationOne.

16 godina
neaktivan
Street Fighter IV

Može li tko od vas poslati slike kako od onog zvuka street fighter 4 kad onaj lik govori doć do postavke da namjestim da mi igra bude na 60Hz jer se meni ništa ne vidi, osim crne slike...

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.8.2009 18:50 (mesomeone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Street Fighter IV

oce meni radit ta igra?

mp14
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lamborghini murcelago lp640 kaže...

oce meni radit ta igra?

Teško da hoće.

17 godina

oce meni radit ta igra?

mislim da oce

Minimum requirements:
CPU: Intel Pentium 4 2.0GHz or higher
RAM: 1 GB or higher
HDD: 10 GB of free space or more
Video Card: DirectX 9.0c/Shader3.0 or higher compatible, NVIDIA GeForce 6600 series, ATI Radeon(TM) X1600 or higher or higher, VRAM :256MB or higher
Sound: DirectSound compatible, DirectX 9.0c (or higher) compatible
Input Devices: Mouse, Keyboard

Maximum requirements:
CPU: Intel Core 2 Duo 2.0 GHz or higher
RAM: 2 GB or higher
HDD: 10 GB of free space or more
Video Card: DirectX 9.0c/Shader3.0 or higher compatible, NVIDIA GeForce 8600 series or higher, ATI Radeon(TM) X 1900 or higher, VRAM :512MB or higher
Sound: DirectSound compatible, DirectX 9.0c (or higher) compatible
Input Devices: Gamepad - Xbox 360 Controller for Windows

...iskustvo je zbir naših razočarenja... http://computerstuff-forum.forumotion.com/forum.htm
16 godina
neaktivan
Street Fighter IV

Zna li tko hoće li Street Fighter IV izaći za PSP?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

oce meni radit ta igra?

Tesko da ce ti raditi.Ako uopce hoce.Najbolje bi ti bilo da uzmes novi komp jer buduce igre nemaju sanse da prorade na tvom kompu.Ako se hoces igrat-trk u informaticki ducan!

Batman je zakon!
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

oce meni radit ta igra?

Tesko da ce ti raditi.Ako uopce hoce.Najbolje bi ti bilo da uzmes novi komp jer buduce igre nemaju sanse da prorade na tvom kompu.Ako se hoces igrat-trk u informaticki ducan!

Ma taman posla... ako se hoću igrat kupit ću Playstation 3, a ne PC jer će on sa tim igrama brzo past u zaborav.

16 godina
neaktivan
Street Fighter IV

Odlična igra! Po prvi put igram street fighter naslov tako da nisam imao nikakvog iskustva iz prijašnjih naslova. Malo sam se mučio dok sam pohvatao poteze ali nakon što se to usavrši igra postaje stvarno odlična. Preporuka svakome!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Street Fighter IV

Fantastična igra. Malo sam počeo s M. Bisonom, pošto je s njim najlakše igrati na tipkovnici (meni), a i ne da mi se nabavljati gamepad. Psycho CRUSHER!!!

I jedan problem. Kako da izvedem EX poteze. Čitam manual, al nikako ne kužim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Street Fighter IV

Pomoć!!! Ne znam kako bacanja napraviti. Čitam manual, gledam tipove i ta s**nja i nikako ne mogu izvesti, al' znam da nešto ima veze s pritiskanjem light kicka i puncha. Uglavnom, koristim tipkovnicu jer mi se ne da kupovati gamepad ili onaj arcade-style joystick. POMOĆ! Plač

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Street Fighter IV

Jednostavno budi blizu protivniku i stisni light kick i light punch u isto vrijeme... ne može bit jednostavnije.  Ne znam koje su točno tipke na tipkovnici ali valjda znaš koja ti je LP i LK ako si igrao do sad.

We Are Yourself, You'll Never Be Alone Again! ........... P.L.U.R.
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.8.2009 20:00 (zv'jer2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...

Jednostavno budi blizu protivniku i stisni light kick i light punch u isto vrijeme... ne može bit jednostavnije.  Ne znam koje su točno tipke na tipkovnici ali valjda znaš koja ti je LP i LK ako si igrao do sad.

Znam, ali uvijek to čudo udara, nikad ga ne hvata.

17 godina
neaktivan
Street Fighter IV

Ne mogu ti ovak pomoć, isprobaj sve, možda jednostavno ne stisneš u isto vrijeme...   aj sretno!  Smijeh

We Are Yourself, You'll Never Be Alone Again! ........... P.L.U.R.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice