Street Fighter IV

poruka: 125
|
čitano: 28.165
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Street Fighter IV

Ugl potvrđen je datum izlaska PC inačice Street fightera IV za 07.07.

Vrime je za bildati palčeve Belji se

BTW zna li itko hoce li mozda biti moguce baciti koju partiju na LAN-u?(citaj ima li igra podrsku za LAN?)

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Street Fighter IV
Slap kaže...

Ugl potvrđen je datum izlaska PC inačice Street fightera IV za 07.07.

Vrime je za bildati palčeve Belji se

BTW zna li itko hoce li mozda biti moguce baciti koju partiju na LAN-u?(citaj ima li igra podrsku za LAN?)

Ajme predobra vijest! A sto se LAN-a tice, mislim da je najbolje pricekati izlazak igre jer ostalo ce biti najvjerojatnije samo nagadanja i pumpanje nade.. Po meni bi trebalo biti, to bi igru diglo na viši nivo :)

16 godina
Street Fighter IV

Evo, izašla je igra na torrenteBelji seIgra vam ima 4.46 GB-RELOADEDOsmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Street Fighter IV

Eh, kad se sjetim SF-a prvog :)

www.clan-cya.com

0 0 hvala 0
17 godina
Street Fighter IV

jel ima LAN? il ne

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Street Fighter IV

Evo ljudi skinuo sam SF4 igrao ga i mogu reći da je ovo jedna od najboljih IKAD napravljenih igara za PC.Igrina grafika je malo djetinjasta ali to nije glavno.Glavno je da se igra može igrati 4 sata u komadu a da nam ne bude dosadno.Stvarno svaka čast. 10/10!

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Ovo kupujem.

Dilema je samo xbox ili PC.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina
neaktivan
Street Fighter IV

I ima li mogucnost igranja preko LAN-a ili  samo hotseat(splitscreen)?

0 0 hvala 0
16 godina
Street Fighter IV

moze se igrati  prek neta samo ak se ima org cd key,nazalostPlač

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Street Fighter IV

igram igru FPS mi bude 60.sve super.i odjednom padne na 20 i vise nejde gore.jer se to vama dogada?konfa pod "Moj PC"

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2009 16:09 (luckyluke).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Street Fighter IV

Igra je predobra i grafika mi se svidja zato sto je ostala u onom starom fazonu ali ovaj put sa 3d animacijama i mnostvo drugih detalja

Uglavnom igra leti na max detaljima,max rezoluciji i AA-8x

www.birtija.co.ba
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.7.2009 15:47 (luxman).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Street Fighter IV

Uffff.....igra je predobra.

Nema što, dobro je netko napisao, može se igrati cijeli dan da ne dosadi...

Tako sam ja upalio, i nisam izlazio dok nisam sve likove otključao...

Grafika je (po meni) izvrsna, najbolja u nekoj tučnjavi ikada.....

Igrao sam prije SF original na nintendu, i baš je super opet zaigrati.

Ne odvajam se od igre dok ne savladam sve moguće comboe i poteze sa Ryuem i Akumom.

Sve se vrti na max mogućim detaljima i rezi, beton 60, bez frame dropova.

Preporučam gamepad!

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Street Fighter IV

evo igram ga vec nekoliko dana. konacno je i PC dobio postenu tucnjavu, zanra uglavnom rezerviranog za konzole. igrao sam dosta tucnjava od Tekkena, Soul Calibura, starijih 2d Street Fightera, Guity Geara... i mogu reci da SF IV spada u sam vrh. krenuo sam na pocetku s Chun Li igrat arcade mod i to na normal tezini da bih dosao (ne tako lako!) do zadnjeg fighta i zapeo. uspio sam ga dobiti tek kada sam naucio sve poteze napamet izvodit fluidno (treba dosta sati vjezbe). ne mogu se nacudit kako su odlicno izbalansirali likove i mehaniku borbe. tako postoje fokus napadi (lik primi udarac kako bi napravio counter), armour breakovi (probijaju obranu), ultra napadi (mozda najzahtjevniji ali i takticki najvazniji), cije kombiniranje je obavezno ako igrate na vecoj tezini. svaki lik je poseban i dolazi sa setom drugacijih poteza i taktika. grafika mi je odlicna cell shaded s raznim efektima (svidja mi se ona tinta). anime animacije su lijepe ali ipak nepotrebne i bolje da su ih radili u engineu igre. ako imalo volite tucnjave ovo je po meni trenutno najbolji predstavnik zanra ali igra je za hard core gamere i trazi dosta vremena za ucenje poteza i mehanike igre.

real life is for people who suck at video games

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Street Fighter IV

igram Arcade s Ryuom na težini između medium i najteže i ubjam se, frustiram, živciram i nekako uspijem nakon puno sati i pokušaja proći.

I sad idem poslje prčkati nešto po postavkama i skužim da na gamepadu imam 6 tipki za udarce a ne samo 4 koje sam ja koristio. A naravno 2 koje nisam koristio služe za strong punch i kick i za ultra combo, omfg Sramim se

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.7.2009 15:37 (ZC_Someone).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Street Fighter IV

Igra je vrlo dobra, a isto tolko, ak ne i više teška.

Treba vremena za pojedinog lika da se pohvataju potezi, obično na treningu.

Ali čim se uđe u pravu borbu, stvari se mijenjaju i teško je iskoristiti naučeno.

Imam dojam da su protivnici brži iako to nije istina.

Treba jednostavno imati živaca i znati gubiti kaj kod mene nije slučaj ni u jednom od navedenog pa me igra frustrira i to žestoko Namigiva

Lokacije u samoj igri su predivne i vrlo dobro smišljene.

Likova ima taman, čak i previše.

Jedina boljka je nedostatak LAN-a.

Svejedno, tu je ipak mogućnost igranja za 2 igrača ali na istom kompu kaj je super za ove ljetne/kišne dane.

Windows Live da i ne spominjem...imam tam acc za Flatout UC, da barem vrijedi i za SF :)

Uglavnom super igra, teška i izazovna ali s druge strane zabavna i dugotrajna.

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

@FlyBoy : Ma kakav game pad Namigiva igra se samo na joystick (as i should) Smijeh Da igra je TOP,fali malo vise komboa,da nije toliko jednostavna,ali zadovoljava i ovakoSmijeh

https://www.youtube.com/watch?v=5p4lGaLc9aI&feature=channel_page

https://www.youtube.com/watch?v=h61SXTMQrXA&feature=channel_page

Sentient Hyper Optimized Data Access Network
17 godina
neaktivan
Street Fighter IV

Nije cetvorka ali pogledajte rulju Cool

P.S. Najzesci zavrsetak ikad Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.7.2009 18:12 (Slap).

1 0 hvala 0
16 godina
Slap kaže...

Nije cetvorka ali pogledajte rulju Cool

P.S. Najzesci zavrsetak ikad Smijeh

isuse ovakvo navijanje jos nisam vidio ni na utakmicamaCool

16 godina
neaktivan
Street Fighter IV

isuse :O ovakvo navijanje nema ni na Sjeveru s pijanim BBBovcima xD uzivila se rulja nema sta....nisam jos zaigro nisam htio igrat pez joisticka sad ovaj vikend kod mene rostiljada pa cec bit deranja i ubijanja ^^

Im But the blade in the Crowd
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Street Fighter IV

evo par korisnih savjeta kako poboljsati skill (posebno korisno ak' planirate 1vs1 s rodjom):

evo jos par komada:

(mislim da fali Akuma)

(primjetite kako lik prije K.O.-a s Akumom napravi focus-cancel-raging demon u 1 sekundi)

jel netko otkljucao Akumu (po mnogima najjaci lik ali vrlo tezak za usavrsavanje, njegov ultra napad ima najveci damage)?

evo kak' se to radi:

1. Otkljucajte ove likove Cammy, Fei Long, Dan, Sakura, Rose, i Gen.
2. Odaberite lika s kojim ste vec jednom presli Arcade Mode.
3. Pobjedite sve matcheve bez koristenja Continue opcije i bez ijedne izgubljene runde prije borbe sa Sethom
4. Ako igrate na 1 rundu trebate imati barem jednu (ili vise) PREFECT rundu, ako se igra na vise rundi onda se i broj PREFECTA povecava 

- 1 round match: 1 perfect round or more

- 3 round match: 2 perfect rounds or more

- 5 round match: 3 perfect rounds or more

- 7 round match: 4 perfect rounds or more

(ukljucuje i zadnju borbu sa Sethom)

5. Ako ispunite ove uvjete Akuma ce se pojaviti. Pobjedite ga kako bi ga otkljucali u character selection meniju.

evo link na pdf strateski guide kojeg sam uploadao na rapid... ogranicenje je 10 downloada pa 'ko prvi njegova djevojka...

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.7.2009 14:16 (r3d3f1n3).

2 0 hvala 4
17 godina
neaktivan
Street Fighter IV

Belji seSmijehnovi "costume pack"SmijehBelji se

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
70R4N kaže...

Belji seSmijehnovi "costume pack"SmijehBelji se

slike: 5. i 6. (koje siseeeeeeee yumm) xD, ae ima li ovo LAN?, il preko hamachija

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
17 godina
neaktivan

Ne znam za LAN-a Neodlučan .Mozes ukljuciti controler da igraju dvojca,bar samo takve opcije vidim.

A online preko "Win-Live"...

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.7.2009 0:06 (70R4N).
17 godina
Street Fighter IV

Online radi prilično dobro iz mog iskustva, iako se neki žale na lag...

Igra mi je odlična inače, još uvijek znam na super nintendu ubaciti Street Fightera 2 i igrati, jedna od najdražih tabačina apsolutno. Tako da mi je Street Fighter 4 došao kao naručen na PC. Par mjeseci prije izlaska PC verzije probao sam i na Xboxu igru kod prijatelja i već tada se zarazio. Sad se PC verzija praši kad god se stigne ;).

Jeste skužili vi da nije baš dobro izbalansirana četvorka? Mislim i dvojka nije bila savršena baš, ali sam očekivao da će poraditi na tome. Iskreno, niti u dvojci niti u četvorci sada ne primječujem to baš previše. Jednostavno se treba prilagoditi stilu igranja. Ali eto, priča se o tome pa da vidim dali netko na ovome forumu to primjećuje.

Evo malo o toj neizbalansiranosti:

Street Fighter IV nije dobro izbalansiran?

Gaming Portal Hrvatske Cyber Lige - www.hcl.hr

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Street Fighter IV

hehe, ali to mozda vrijedi za Sagata i Setha ali niposto za ostale (dobro i Akuma je uber). za Setha znam da za razliku od ostalih likova brze gubi energiju tako da u rukama loseg igraca nije prednost (vec nedostatak). isto je tako i Akumom koji ima najjaci ultra napad ali dosta brzo gubi energiju. na kraju se sve svodi na skill, tako da jak igrac moze i sa slabijim likom bez problema dobit Setha, Sagata ili Akumu. dva skillera ako zele fer fight uvijek mogu igrat s istim likom pa u tom slucaju nema prednosti...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Street Fighter IV

kako otkljucat ove obicne likove(bez akume...), jednom sam priša i otključa neku žensku i poslje kad san prilazio nikako...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Street Fighter IV

@chuck norris : sa nekim mozes otkljucati dr likove sa nekim ne. Zavisi sa koim likom igras i dali si uhvatio 1 ili 2 runde na prefect i sl.

EDiT :

http://www.videogamesblogger.com/2009/02/15/how-to-unlock-all-street-fighter-4-secret-characters-guide.htm

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.7.2009 20:02 (70R4N).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Street Fighter IV

Igram (jako malo jer stalno gubim) sa Rumblepadom 2, kontrole sam si narihtal (vidi sliku) i jednostavno nemrem nikakve super ili ultra komboe napraviti, čak ni na treningu.

Za sad isprobavam i treniram sa Ryu-om.

Uspel sam napraviti jednom onaj potez da ga lupim šakom prema gore i da odeltim s njim u zrak al to nisam mogel ponoviti...

A točno znam da sam za to stisnul RB+LB.

Evo gore su na slici postavke na mom gamepadu pa ak neko zna prema njima napisati nekoliko ubitačnih komboa, bil bi zahvalan.

Znam da postoji lista poteza ali to je potpuno beskorisno, to tak stisnem ali niš posebno se ne dogodi iako imam pun bar za ultra potez.

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Street Fighter IV

Haj neka mi neko kaze moze li se ova igra igrati preko mreze na dva racunara (igra nije orginal)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Street Fighter IV

Za Ultra poteze trebaš stisnut tipke za smjer kao što piše u listi poteza a onaj znak 3 šake il 3 noge ti znači da moraš stisnut sva 3 udarca rukom il nogom, za to su ti shortcuti L1 i L2 (na rumblepadu), iako ti L1 i L2 izgledaju identično R1 i R2 kad ih stisneš oni su ustvari sva 3 udarca zaredom. To kada sam shvatio sve je postalo puuuuno lakše. Smijeh

Evo usput jedna ODLIČNA stranica na kojoj možete saznati doslovno sve o Street Fighteru IV:   http://www.eventhubs.com/guides/2008/jul/08/street-fighter-4-strategy-guide-hints-and-tips/

EDIT:  za Super poteze onaj jedan znak šake/noge znači da se može stisnut bilo koji udarac šakom ili nogom Osmijeh (znam zvuči logično...)

E i igra je meni suuuper, napokon dobra šora na PC-u!   Igra je teška i zahtjeva skill ali je zato dugotrajna i daje veeliki osjećaj zadovoljstva kada se nekog teškog protivnika dobije ili kada se pređe arcade na malo većoj težini (ovdje je već i na medium jako teško Smijeh).

Šteta što nema LAN-a...  ali bar se može pozvat frendove doma pa neki turnir bacit, njušim konkurenciju PES-u u tom pogledu. Namigiva

We Are Yourself, You'll Never Be Alone Again! ........... P.L.U.R.
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.7.2009 13:02 (zv'jer2).
Moj PC  
4 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice