Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 734.210
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Starcraft i Starcraft 2

Sta nije bolje na pic*u potrosit 100kn nego na igru...

A da, zaboravio sam kad igras wow mozes se hvalit da nemas zivot...

Btw. ima netko iz silver-gold lige da bi igrao?

1 na 1 nek javi u privatne poruke...

92% mladih bi palo u depresiju kada bi mi crko ekran,ako si među onih 8% koji bi pop.zdili kada bi ih to snašlo stavi onda ovo u svoj potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2011 13:38 (ivm).

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Starcraft i Starcraft 2
ivm kaže...

nemora značit... ima ljudi koji izgube kontrolu no većina igra casual, znaci kojih 2-3sata koje baciš navecer na televiziju/igrice. oni bace na wow...

15 godina
neaktivan
alscaul kaže...
ivm kaže...

nemora značit... ima ljudi koji izgube kontrolu no većina igra casual, znaci kojih 2-3sata koje baciš navecer na televiziju/igrice. oni bace na wow...

Istina

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2011 19:06 (Bera).
15 godina
protjeran
Starcraft i Starcraft 2

{#}{#}{#} 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Opa, blizz nudi ownerima starcrafta II punu verziju warcrafta 30 dana znači kao da ste kupili igru, naravno ja to neću igrat XD

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2011 19:06 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Starcraft i Starcraft 2

Ljudi jel igra tko još uvijek SC:BW?

Imam {#} khm khm verziju i igram preko garene.

Pa ako netko igra, post ili pm molim..

Socijalizam, nacionalizam i antiimeperijalizam. To nam treba.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Opa, blizz nudi ownerima starcrafta II punu verziju warcrafta 30 dana znači kao da ste kupili igru, naravno ja to neću igrat XD 

meni nis ne nudi a imam starcraft 2 pupu :(

الشيفرات الخبيثة : الكبرياء الجودة والتميز
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Mislim da je to samo za beta testere jer je meni tako u mailu pisalo.

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Starcraft i Starcraft 2

Evo i kraja sezone,,, 

Od 23. do 30. su lige zaključane. 

http://eu.battle.net/sc2/en/blog/2063750#blog

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tomo Yoda kaže...

Evo i kraja sezone,,, 

Od 23. do 30. su lige zaključane. 

http://eu.battle.net/sc2/en/blog/2063750#blog

Znači, ljudi, imate još dva dana da se što prije zakucate do Bronce i onda spamate pobjede. {#}

17 godina
baba kaže...

Znači, ljudi, imate još dva dana da se što prije zakucate do Bronce i onda spamate pobjede. {#}

Ja i frend smo bili daleko ispred svih u našoj lizi (3200 bodova platinum, slijedeći 1700 bodova), sad nam je BN ubacio neke likove (sa 3100 bodova), sad se moramo boriti za prvo mjesto, jer likovi stalno igraju :))... Damit. Bolje da nas onda promota...

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Može li mi netko ukratko objasniti koja je poanta tih sezona, da ne tražim sad 83 stranice teme. Nisam baš dobro shvatio, hoće li se bodovi u ligama resetirati ili što će se točno dogoditi?

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2011 13:30 (mata_87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Poanta je ta da ide reset i onda svi imaju istu šansu.
Masu ljudi je došlo visoko i sad gore kopaju nos dok se novi nikak ne mogu probit.
Sam dobro napisal?
17 godina
NEW_MAN kaže...
Poanta je ta da ide reset i onda svi imaju istu šansu.
Masu ljudi je došlo visoko i sad gore kopaju nos dok se novi nikak ne mogu probit.
Sam dobro napisal?

Jep. Još uz to ima onih taktika kako nabombati bodove (da te više niti Isus nebre dostići), spomenuo je netko tu gore. Ja sam potpuno za ove Sezone, samo da to malo rjeđe restartaju. Neznam, svakih 3-6 mjeseci bi bilo super. Pa da ima smisla se boriti.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Decki di vidim te bodove ?

الشيفرات الخبيثة : الكبرياء الجودة والتميز
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2011 21:43 (DoDSrcolomac).

0 0 hvala 0
16 godina
Starcraft i Starcraft 2

Od sada na dalje, sezone će trajati po 3, 4 mjeseca. 

@ DoD - na koje bodove misliš?

Ako misliš na one koje dobijaš u 1v1 ladder, onda odi u svoj profil, klikni na 'leagues and ladders' (ili odmah klikni onu ikonicu koja izgleda ko ljestve) i zatim 'my leagues'. 

Tamo ti piše koji si u diviziji, koliko bodova imaš, i koliko pobjeda i poraza. 

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Kad to tocno restartavaju i vracaju na pocetak

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Jedno 10-tak postova iznad piše

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Hvala im ali radije bih pozivnicu za betu Diabla III {#}.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
16 godina
Starcraft i Starcraft 2

Ako je nekoga zanimalo kakve će biti nagrade na kraju sezone, odgovor je - Milestones

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tomo Yoda kaže...

Ako je nekoga zanimalo kakve će biti nagrade na kraju sezone, odgovor je - Milestones

Znači još malo dodatnih mamaca za smurfere... {#}

Edit: Inače, patch 1.3 je živ na SEA, kreće na US znači i mi smo blizu.  I da, stvarno su ubili Kandarin Amulet, tek toliko da se ne zabunimo i pomislimo da možda čak i znaju što rade.. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2011 15:15 (baba).
17 godina
baba kaže...

Znači još malo dodatnih mamaca za smurfere... {#}

Edit: Inače, patch 1.3 je živ na SEA, kreće na US znači i mi smo blizu.  I da, stvarno su ubili Kandarin Amulet, tek toliko da se ne zabunimo i pomislimo da možda čak i znaju što rade.. {#}

Iako mislim da su stormeri (high templar) ako ne najjače jedinice, onda sigurno jedne od najjačih i naj "cost effective" jedinica i ako ih je puno (sve više od 5 komada) (npr protiv zerga ili terrana koji nema EMP), doslovno sve umire pod stormovima (siegevi, ultre, thorovi, roachevi, a o marincima, zerglinzima i hydrama da ne govorim), mislim da Amuleta nisu morali maknuti. Mislim da je toss bio dobro izbalansirana rasa. Al hebi ga, trebaju i blizzardovci nešto raditi.

17 godina
neaktivan
baba kaže...

Mislim da je Protoss-u dovoljno što može warp-at jedinice bilo gdje na mapi, warp-anje templara sa storm-om je ,ipak, overkill. Daleko više me brine novi fungal. 

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
14 godina
protjeran

Jako mnogo ljudi kada napada sa protossom nestavi onaj transport (zaboravio sam ime...) tako kada si u borbi da odmah mozes dovesti pojacanje u roku 2 sekunde a ne se vracat nazad u bazu onda opet napadati ^^

17 godina
neaktivan
PROTECTOR kaže...
baba kaže...

Mislim da je Protoss-u dovoljno što može warp-at jedinice bilo gdje na mapi, warp-anje templara sa storm-om je ,ipak, overkill. Daleko više me brine novi fungal.

Mene opce ne brine, dupli dps \o/ 30% vs armored \o/

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Mene uopće ne brine novi fungal. Ionako se radi o Tier 3 casteru kojem su već prije nepotrebno nerfali njegov glavni spell (NP), a i bilo je prilično blesavo da Terran tako jednostavno counter-a fungal sa par Medivaca. A uostalom neto učinkovitost je ista, tako da je samo derivacija štete promijenjena - banelinzi će imati manje vremena loviti marince, a Toss će prije moći odblinkati svoje stalkere.

Ali uklanjanje KA mi je šokantno. Da se razumijemo, mislim da je Toss trenutno malo prejak i da definitivno ima preučinkovitu i preuniverzalnu vojsku, ali Blizz bi trebao uspostaviti balans tako da otvori dodatne strateške opcije, a ne da uklanja postojeće i to na tako sirov i bezvezan način. Ako su htjeli ubiti insta-storm bilo je suptilnijih načina da se to napravi, ovako će samo HT-ovi nestati putem Reapera a Toss će još jače forsirati ionako iritantne Colosse. A da uopće ne govorim kako postoji hrpa stvari koje zaista škripe (Tier 3 je totalno endemičan, ne znam kad sam zadnji put vidio Mothership, Carriera, Battle Cruisera a pogotovo totalno upropaštenog Ultraliska) a koje se uopće ne diraju ili se tweakaju na krajnje debilan način (još uvijek nitko nije dešifrirao čemu onaj tweak Battle Cruisera otprije par patcheva).

Uglavnom ja sam se prestao nadati nekom pametnom patchu, igram random a sve promjene doživljavam kao da netko tamo igra pikado i mijenja stvari kako mu pukne; pa kak kocka padne, padne. Ako sutra Blizz odluči ukinuti Maraudere ili Banelinge ili skinute dvije noge Colossima... a neka im.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
baba kaže...

Mene uopće ne brine novi fungal. Ionako se radi o Tier 3 casteru kojem su već prije nepotrebno nerfali njegov glavni spell (NP), a i bilo je prilično blesavo da Terran tako jednostavno counter-a fungal sa par Medivaca. A uostalom neto učinkovitost je ista, tako da je samo derivacija štete promijenjena - banelinzi će imati manje vremena loviti marince, a Toss će prije moći odblinkati svoje stalkere.

Ali uklanjanje KA mi je šokantno. Da se razumijemo, mislim da je Toss trenutno malo prejak i da definitivno ima preučinkovitu i preuniverzalnu vojsku, ali Blizz bi trebao uspostaviti balans tako da otvori dodatne strateške opcije, a ne da uklanja postojeće i to na tako sirov i bezvezan način. Ako su htjeli ubiti insta-storm bilo je suptilnijih načina da se to napravi, ovako će samo HT-ovi nestati putem Reapera a Toss će još jače forsirati ionako iritantne Colosse. A da uopće ne govorim kako postoji hrpa stvari koje zaista škripe (Tier 3 je totalno endemičan, ne znam kad sam zadnji put vidio Mothership, Carriera, Battle Cruisera a pogotovo totalno upropaštenog Ultraliska) a koje se uopće ne diraju ili se tweakaju na krajnje debilan način (još uvijek nitko nije dešifrirao čemu onaj tweak Battle Cruisera otprije par patcheva).

Iskreno, ove tvrdnje da će HT nestati su hrpa gluposti koje se šire po forumima kao kuga. Fungal radi 30% više dmg-a protiv armored unita. Colossus,Stalker i Void ray su armored. Bez HT-a Protoss će se topiti kao sladoled.

Od kada je Infestor tier 3 ?

15 godina
neaktivan

Ne mogu se složiti s tim "topljenjem ko sladoled" dok ne vidim u praksi (a siguran sam da baš i neću, bio Zerg ili Protoss).

FG radi 36 dmg, sa još 30% to je 46.8, tj. nešto manje od +12 HP po fungalu. Znači treba četiri fungala za ubiti Stalkera i osam za dotući Colossa, s tim da se fungal ne stack-a tako da se ne smiju preklapati i da ne uzimam u obzir upgrade-e koje će Toss sigurno nabaviti do trenutka kad se pojave Inferstori i da Stalkeri sad mogu ranije odblinkati na sigurno. S druge strane, jedan storm je dovoljan za uništiti Hidru i Linga a Stalkeri već ionako deru Roachove pošto iz nekog razloga imaju bonus +40% na armored (iako bi i bez toga za tu cijenu i Tier bili fenomenalna allaround jedinica). A kad stalker death-ball dere po žoharima bonus  se ne izračunava samo jednom, već se dobija za svakog stalkera po shotu.

Malo matematike ne škodi... {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 11:26 (baba).
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Ja neshvaćam zašto svi pljuju po stalkerima. OK, istina je da su stvarno dobra all around jedinica, i da su jaci od roachesa, ali kad se uzme u obzir cijena od 125/50, u usporedbi sa marauderom (koji je još jači) ili roachom koji košta smiješnih 75/25, vidi se i zašto su jaki. Malo sam se nespretno izrazio, nadam se da shvaćate što mislim.

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mata_87 kaže...

Ja neshvaćam zašto svi pljuju po stalkerima. OK, istina je da su stvarno dobra all around jedinica, i da su jaci od roachesa, ali kad se uzme u obzir cijena od 125/50, u usporedbi sa marauderom (koji je još jači) ili roachom koji košta smiješnih 75/25, vidi se i zašto su jaki. Malo sam se nespretno izrazio, nadam se da shvaćate što mislim.

Jes, ali žohar ne puca u zrak, nema blinka, ne možeš tako lako insta-reinforsat s njim preko cijele mape, ima domet 4 (Stalker ima 6) i  - što je često najvažnije - ne može računati na FF za support. I trošak žohara nije samo "smješnih" 75/25 nego  uz to "košta" jednu larvu i 2 supply što je Zergu jako puno za način kako Zerg mora igrati i za ono koliko doprinosi učinkovitosti vojske.

Inače ja ne pljujem po stalkerima, oni su razlog da mi je gotovo svaki meč insta-win kad mi random padne na Protossa. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 11:38 (baba).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice