Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 733.311
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Starcraft i Starcraft 2

Jel ti komp stabilan u drugim stvarima i igrama? Ako imaš ATI karticu skini zadnju verziju drivera.

I tried being reasonable, I didn't like it.
17 godina
neaktivan
Moonwalker82 kaže...

Jel ti komp stabilan u drugim stvarima i igrama? Ako imaš ATI karticu skini zadnju verziju drivera.

Stabilan u svemu i imam zadnje drivere za ATI.

15 godina
neaktivan
jel original, i dali si nekom posuđivao key?
50Niggas
17 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
jel original, i dali si nekom posuđivao key?

Da, igra je original i davao sam one ključeve za besplatno igranje. Svoj ključ nisam dao nikome. Inače, mogu se bez problema logirati na SC2 stranicu, ali čim se pokušam logirati sa svojim e-mailom u igri ona se odmah sruši. Nekad zna duže potrajati prije nego se sruši, ali uvijek se sruši. Inače, nanovo sam instalirao i opet isto.

Vidio sam da na službenom forumu ima ljudi sa istim problemom, ali nitko iz Blizza nije odgovorio.

Btw, igru sam uzeo nedugo nakon izlaska, prešao ju, deinstalirao i ponovno se zaželio igranja ali od ove nove zakrpe igra se ruši.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.10.2010 22:28 (MegaMass 2000).
16 godina
Starcraft i Starcraft 2
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Moonwalker82 kaže...

To je to! problem je bio u Comodo Internet Securityu. Iz nekog razloga nije htio pustiti igru ili battle.net da se logira, i ako je sve u njemu bilo na namješteno da omogući ulaznu i izlaznu komunikaciju sa SC2 i battle netom. Deinstalacija je pomogla.

16 godina

Eto super! Meni je igra smrzavala komp na exit game a stvar je bila u ATI driverima 10.7

GG Cool

17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Ako netko slučajno koristi Comodo Internet Security 2011 ovo je način kako omogućiti da SC2 nesmetano radi. Inače, ovo vrijedi iza neke druge aplikacije tipa Daemon Tools itd....

Btw, obratiti pozornost gdje se nalazi cursor.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.10.2010 10:54 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
17 godina

Pod Defense+ uđi pod unrecognized filese i označi SCII i sve povezano s njime i klikni move to trusted files. Meni je to pomoglo.

Herbalife
15 godina
neaktivan
PROTECTOR kaže...

Blizzard je objavio zanimljive statističke podatke i planove za sljedeći patch.

Za one koje ne zanima statistika:

Here are a few of the changes we currently have planned:

- We're increasing roach range. This will allow roaches to be more effective in large groups, giving the zerg more options in the mid to end game.

- Fungal Growth will now prevent Blink, which will give zerg a way to stop endlessly Blinking stalkers which can be very challenging to deal with in large numbers.

- The Barracks are going to require a Supply Depot, which will impact a lot of early terran reaper pushes.

- The reaper speed upgrade will require the Factory, which is meant to weaken a lot of the early terran reaper attacks that dominate so many matches, especially in team games.

- We're making a number of increases to the health of zerg buildings, which will make the very vulnerable zerg technology structures more resistant to raids.

We don’t expect these hit point changes to have a super significant impact on the game, but the current numbers felt way too low.

Meni se čini da Blizz fakat nema pojma što radi.

Kao prvo, stalno drve po tim reaperima a reaper rush stvarno više nije problem. S druge strane MMM je i dalje preučinkovit (barem što se tiče uloženog micro/macro i postignutog rezultata) i nikom ništa. PF sa tonom SCV-ova je i dalje bolesno prejak, a ono rješenje sa trčećim zerglingom je možda fora nekom koji ima APM 500, ali prosječan igrač to ne može izvesti, pogotovo uz održavanje macroa i eventualne dodatne stvari koje se događaju u igri. Žohare treba popraviti, definitivno, ali njihov problem nije u range-u nego što nemaju nikakvu sinergiju sa ostalim jedinicama a ona njihova "ubrzana regeneracija" potpuno promašena (simulacije pokazuju da jednostavni A-move radi puno bolje nego micranje burrow/unborrow ozljeđenih žohara sa APM-om 200). Povećanje HP-ova Zergovih zgrada? Svašta.

U svakom slučaju po meni Terrane zaista ne treba dalje nerfati (eventualno ubiti stimpack na Marauderima jer je ta jedinica zaista malo prejaka za Tier 1.5), a Zerga treba lagano boostati, tek toliko da zahtijeva malo manji APM. Direktno masakriranje Terran rush build ordera i boostanje Zerga na aspektima koji nikad nisu bili posebno problematični je blesavo i nepotrebno.

Jedva čekam komentare profića.

P.S.  Tko nije gledao finale GSL-a, zaista se isplati, čak i ako niste fanovi gledanja tuđih mečeva:

http://sc2casts.com/cast1032-Cool-vs-IntoTheRainBOw-Best-of-7-GSL-Finals

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.10.2010 13:00 (baba).
16 godina
Starcraft i Starcraft 2
@ baba:
obožavam te prijenose (hd, husky,,,)
ako imaš još koji ovakav link, samo stavi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tomo Yoda kaže...
@ baba:

taj prijenos su castali Artosis i Tasteless-2 jako dobra pro igraca

GSL je najaci turnir na svijetu i evo prva sc2 GSL sezona je zavrsila odlicnim finalem

btw Fruitdealer aka Cool je osvojio 89000$

jako puno novaca

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.10.2010 20:13 (TopForumaš).
15 godina
neaktivan
Tomo Yoda kaže...
@ baba:

Pa taj sajt - www.sc2casts.com - mi je relativno najbolji portal za te stvari. Možeš pretraživat po casteru ili po igraču i relativno često se osvježava. Ja igram Zerga pa mi je i neloš  youtube kanal Psy Starcrafta - od njega sam pokupio neke zgodne trikove.

A HD i Husky inače imaju svoj sajt - www.starcraftarena.net - ali baš nemam previše vremena da i tamo visim.

Edit: tek sad skužio kako staviti linkove.. :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.10.2010 10:11 (baba).
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Evo update sto se tice starlige

Prijave su produzene do 24.10 te je turnir prosiren na balkan, tj sve one koji razumiju hrvatski. Fond nagrada za ovu starligu ce biti oko 2000kuna, te ce bit nagrade za prva 3mjesta.

http://gamer.hr/forum/viewforum.php?f=89

Pozdrav!

0 0 hvala 0
17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Jel ima tko od vas da je registriran na ladder na esl-u?

http://www.esl.eu/hr/#/hr/sc2/1on1/ladder/

Herbalife
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Novi patch:

http://us.starcraft2.com/launcher/patch-notes.htm

Barrack nerf je toliko debilan da je to strašno... (i ne, ne igram Terrana)

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
baba kaže...

Novi patch:

http://us.starcraft2.com/launcher/patch-notes.htm

Barrack nerf je toliko debilan da je to strašno... (i ne, ne igram Terrana)

pa jest debilan

sad recimo 12 double rax build vise nece postojati

ili 9 racks reaper

ma steta

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Uvijek je tako s blizzardom, ceka se previse s nerfovima, a kad dodu onda nerfaju krive stvari ili jednostavno pretjeraju i naprave jos veci disbalans. Igram zerga i ne volim terrane, ali reaper nerf je odvratan. I ovo s rax-om da treba supply depot je totalno debilno jer problem nisu neki ful early rushevi... Svi se zale da su zergovi slabi i ovi im buffaju hp na zgradama....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Plemeniti kaže...

Uvijek je tako s blizzardom, ceka se previse s nerfovima, a kad dodu onda nerfaju krive stvari ili jednostavno pretjeraju i naprave jos veci disbalans. Igram zerga i ne volim terrane, ali reaper nerf je odvratan. I ovo s rax-om da treba supply depot je totalno debilno jer problem nisu neki ful early rushevi... Svi se zale da su zergovi slabi i ovi im buffaju hp na zgradama...

reapere uopce nisam vidao nakon prvog patca

i jos su sad stavili nakraju da trebas tech lab na factoryu za nitro packs

pa tko ce to onda ikada i koristiti?

smanjili speed koji donosi flux venes

a taj upgrade također rijetko vidamo

ma steta kazem

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.10.2010 18:57 (TopForumaš).
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Veći range na žoharima mi je jedini polusmisleni buff, jer ako već blizz u svom službenom vodiču navodi da su žohari hard counter za stalkere, bilo bi dobro da i nešto zapravo mogu napraviti protiv njih. :) Sve ostalo mi izgleda kao da su pali s Marsa. Veći HP Zerg zgradama? Kad je to bio problem?

A ovo konstantno nerfanje reapera je nevjerojatno. Biće da je neki Blizz dev popušio jednom previše od reaper rusha pa se sad iživljava nad njima koliko može.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Zerg zgrade su prilično slabe i masu puta mi se desilo da je momak došao sa jednim droppom i uništio mi neki tech building sa nekoliko maraudera. Mislim da nerf reaperima nije za 1v1 kolko za 2v2 i više jer tamo su dosta jaki, ako ih imaš 15-ak mogu 2 shottat neku zgradu tako da mi je to jedino logično.

Evo i primjera za one koji se bune za supply prije baraka.

Potpis
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.10.2010 14:30 (hellraiser1110).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

void ray ona 2. zraka kad se aktivira je nerfana... sad ćemo još rijeđe viđati void rayove...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...

Zerg zgrade su prilično slabe i masu puta mi se desilo da je momak došao sa jednim droppom i uništio mi neki tech building sa nekoliko maraudera. Mislim da nerf reaperima nije za 1v1 kolko za 2v2 i više jer tamo su dosta jaki, ako ih imaš 15-ak mogu 2 shottat neku zgradu tako da mi je to jedino logično.

vidio sam taj replay neki dan i mogu reći da je totalno pederski odigrano... nebi to išao radit nikad od srama... nije mi baš tolko stalo do pobjede da ispadnem totalni gej...

15 godina
neaktivan
smrad06 kaže...
hellraiser1110 kaže...

vidio sam taj replay neki dan i mogu reći da je totalno pederski odigrano... nebi to išao radit nikad od srama... nije mi baš tolko stalo do pobjede da ispadnem totalni gej...

al pazi taj lik je osvojio GSL najaci turnir na svijetu

mislim da je 6 poolao u polufinalu ili cetvrtfinalu

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.10.2010 19:26 (TopForumaš).
16 godina
neaktivan

al pazi taj lik je osvojio GLS najaci turnir na svijetu

mislim da je 6 poolao u polufinalu ili cetvrtfinalu

sve je to super al je pederski... barem meni koji sam heteroSmijeh

16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Mi moze netko objasniti sto je to tocno gay u tom videu?

I have got no money, I have got no power, I have got no fame... I have my strong beliefs...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

vjerojatno @smrad06 smatra kad pro igrac cheesa jako homoseksualnom radnjom

16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
Deus ex machina kaže...

vjerojatno @smrad06 smatra kad pro igrac cheesa jako homoseksualnom radnjom

Cheesing = (Verb) To become high by way of snorting or sniffing cat piss...

???

I have got no money, I have got no power, I have got no fame... I have my strong beliefs...
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

meni kad neko proda tako nešto npišem gg i izađem bez ljutnje, ali ja to nikad ne bi mogao nekom napravit jer po meni to uništava igru... jedno je kad se igra za lovu pa moraš po svaku cijenu pobijedit(kao primjer iz videa), a drugo je rekreativa odnosno gušt...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Ja ili pricam turski, ili sam toliki noob da ne razumijem da se neke stvari ovdje uzimaju zdravo za gotovo.

Jedan tip je pobijedio u videu. Sta je on tocno napravio, a da se to smatra pederskim?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice