Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 734.527
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Postoje u misijama.

Herbalife
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Starcraft i Starcraft 2
Postoje. U kampanji.
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Ah, misije...

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Ovako, imam jednu molbu za vas koji igrate MP SC2 - da vidite koliko će vam u sat vremena igranja potrošiti prometa bez obizra koliko partija odigrali, te pošto ozbiljno planiram kupiti igru recite mi jel treba ikakav update a da nije veći od 500mb skidati kad kupim igru i instaliram je. HVALA!

U učenju je spas, u neučenju uživanje - sve do zaključivanja ocjena! :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Ovako, imam jednu molbu za vas koji igrate MP SC2 - da vidite koliko će vam u sat vremena igranja potrošiti prometa bez obizra koliko partija odigrali, te pošto ozbiljno planiram kupiti igru recite mi jel treba ikakav update a da nije veći od 500mb skidati kad kupim igru i instaliram je. HVALA!

stvarno neznam kolko trosi prometa ali nije bas puno

updateava ima i treba ce ti barem 15min da se ti igra ispecira do kraja

updatevi nisu veci od 500mb ja mislim

16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

novosti o novom patchu http://eu.battle.net/sc2/en/blog/554901

[url=http://www.userbars.com][img]http://img36.imageshack.us/img36/7731/ubd3943.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TopForumaš kaže...
4ucker kaže...

stvarno neznam kolko trosi prometa ali nije bas puno

updateava ima i treba ce ti barem 15min da se ti igra ispecira do kraja

updatevi nisu veci od 500mb ja mislim

Updateovi su ako se sjećam po 30MB ima i slika na prošloj/pretprošloj stranici.

A igra mislim da spiska oko 20MB downloada i oko 20MB uploada za par sati igranja.

Maps

We're going to be adding destructible rocks to the Desert Oasis map to make natural expansions easier to protect. In addition, the center map watchtower area is being narrowed.

Protoss

We have two key changes in mind for the zealot: the build time is being increased from 33 to 38 seconds, and the warpgate cooldown is being increased from 23 to 28 seconds. Zealot rushes are currently too powerful at various skill levels, particularly those that rely on rapidly assaulting an enemy base from nearby "proxy" gateways. We feel the window players have to scout for and fend off this rush is too small. We also want to address the problem of protoss being able to dump minerals a bit too quickly with the combination of warpgates and Chrono Boost.

Terran

There are several changes in the works for terrans. Reapers against zerg are stronger than expected. Due to the zealot build time increase, reapers would be a bit problematic in combination with proxy barracks, bunkers, and/or marauders against protoss. Therefore, we have decided to increase the build time of reapers as well from 40 to 45 seconds. Fast reaper + bunker, or fast marine + bunker rushes are problematic against zerg. Although this rush would never outright destroy the zerg player, we feel zerg suffers too much of a disadvantage from either having to cancel the fast expansion, or getting trapped inside the main base for too long, so we are also increasing the bunker build time from 30 to 35 seconds.

Siege tanks in large numbers are performing too well in all matchups. In the mid- to late-game, siege tanks are too dominant against all ground units. We want a small set of light and unarmored ground units to perform better against siege tanks. With this in mind, we're changing the Siege Mode damage of the siege tank from 50 to 35, +15 vs. armored; to correspond with this, damage upgrades will be changed from +5 to +3, +2 vs. armored. This change reduces the base damage of the siege tank against light and unarmored units, as well as the splash damage.

Battlecruisers currently lack good counters from the ground and still perform very well against a wide array of unit types. We're aware that it is not easy to get battlecruisers out for the cost, but at the same time, it is possible in both 1v1s and team games to create stalemate situations to bring them out. Overall, we feel that battlecruisers are too strong for their cost, and the terran-forced stalemate situations are causing less interesting gameplay. We will be lowering their damage against ground units from 10 to 8.

Zerg

Ultralisk damage is being decreased from 15, +25 vs. armored to 15, +20 vs. armored. This reduction is comparable to the changes being made to the battlecruiser and siege tank. Like the battlecruiser, ultralisks are simply too powerful for the cost, even though they are difficult to muster. Also, in combination with other units, ultralisks are difficult to counter from the ground. The ultralisk building attack (Ram) is being removed because the damage rate is too similar to its normal attack, which will be used against buildings instead. When ultralisks target tightly packed smaller buildings such as supply depots, the Ram attack is actually outputting considerably less overall damage than its normal attack, as Ram only hits a single target.

OMG terrana su najviše skurili. Damage haubice smanjili sa 55 na 35, oslabili su battlecruisera OMG, pa su oni normalni??? Vrijeme izgradnje zealota i warpanje unita je povećano, to podržavam.

Kud onako treba ogromno puno para za BC-a oni ga još oslabe...

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.8.2010 20:20 (Hyperion).
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

i treba da terrane nerfaju xD

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Starcraft i Starcraft 2

Joj sad kad zerg počne masakrirati....

[url=http://sc2sig.com/profile/eu/216192/1/Seka%25C4%258D/][img]http://sc2sig.com/s/eu/216192-1.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Starcraft i Starcraft 2

Fala kifli nisu thorove i vikinge nerfali pa još ima countera na corruptor + broodlord combo.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

nece biti vise 2 gate zealot rusha koji me je doveo u platinum

vjerujte samo to sam igrao

al sam u platinumu 6. i nikad nisam igrao tu taktiku :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Skurili su Terran-a, odlično! Osobno bi ih skurio još i više, onako, iz principa.Cool

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.

2 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Jao decki, jos samo par dana onda do nabavke SC2. Jedino me brine (ako je to istina) sto cu morati preko neta igru skinuti pa instalirati.

BTW. Ne svida mi se sto su shebali terrane (jer mislim da je previse) jer po meni nije istina da su najjaci kad ih sa dobrom taktikom Protossi mogu skuriti bez po' muke i njih i sve Battlecruisere (Warp + Mothership = OWN).

Najmrzi su mi Zergovi a najdrazi Protossi btw.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.8.2010 14:16 (4ucker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Odakle ti ideja da komentiras sto je dobro ili lose u balansu, a ni nemas igru? LOL

17 godina
Bioball je OP tak da no comment.
17 godina
NEW_MAN kaže...
Bioball je OP tak da no comment.

Ma je vraga, bez medivaca je to k*rac od ovce govorim iz iskustva.

par collosa to spali za 5 sec, a da negovorim šta rade haubice i high templari sa stormom. Ja sam odustao od gradnja samo marinaca pa imam nešto raznovrsniju vojsku koja uključuje medivace, haubice, maraudere i ponekad kojeg thora koja je po meni more effective.

Bar marince nisu dirali sa update-om.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.8.2010 16:32 (Hyperion).
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2
Ne razumijem tu mržnju prema terranima, al ću ih ipak braniti. Terrani su jaki u početku igre, slabi kasnije. I suprotno bilo kojoj logici, nerfali su siege tenkove i battlecruisere. Svašta. Odigrao sam 200+ partija kao terran. Niti jednom nisam igrao mass tenk, niti sam ijednom doživio masovne siege tenkove. Teško mi je vjerovati da itko to koristi kao taktiku.

Kad se to točno masovno mogu napraviti siege tenkovi? Prije ili poslije masovnih hidraliska ili masovnih void rays?

Ovo o cemu se priča u patchu je napravljeno zbog 3v3 partija, i uništiti će terrane u 1v1.

Siege tenkove koristim većinom defenzivno za čuvanje baze, u nedostatku terran ground turreta. BC su uzasno spore jedinice koje uvijek zaginu i prije nego se Y cannon napuni i koje vise uopće ne koristim. Ako je igra došla do točke da moram graditi BCove, već imam osjećaj da sam izgubio.

Gdje se vidi ta terran dominacija? http://sc2ranks.com/stats/region/all/1/all
Globalno, terrani dobijaju 49% bitaka koje odigraju. I Protoss i Zerg imaju iznad 50%.

0 1 hvala 0
15 godina
Starcraft i Starcraft 2

nije problem neke jedinice kod terrana nego  im je lako unistit protivnika npr . nuke treba definitivno nerfati bar kako sam ja vidio

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Tenkovi su nerfani samo protiv bio unita, zasluzeno po mom misljenju jer 5-7 tankova bez problema bazu cuvaju od roach/hydra massa ili bioball-a (i sam igram terrana). Battlecruiser nerf nisam ocekivao, a sto se tice nuklearke mislim da netreba nikakav nerf jer ju je poprilicno tesko pa cak i nemoguce "dostaviti" jer kad te jednom protivnik skuzi da imas ghostove odmah gradi detectore.

16 godina
odjavljen
Starcraft i Starcraft 2

Nema potrebe za jadanjem. Sve je to jos u fazi isprobavanja. Trebati ce podosta patcheva da se ispoliraju strane...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

mass void po meni op

jos kad se chargaju johohoho

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Plemeniti kaže...

Tenkovi su nerfani samo protiv bio unita, zasluzeno po mom misljenju jer 5-7 tankova bez problema bazu cuvaju od roach/hydra massa ili bioball-a (i sam igram terrana). Battlecruiser nerf nisam ocekivao, a sto se tice nuklearke mislim da netreba nikakav nerf jer ju je poprilicno tesko pa cak i nemoguce "dostaviti" jer kad te jednom protivnik skuzi da imas ghostove odmah gradi detectore.

da ali mixano sa dosta marinova ih je tesko vidjeti 

15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Evo ako koga zanima collector's edition, ovdje ga možete kupiti.

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TopForumaš kaže...

mass void po meni op

Mogu reći bome je. Jednom kada voidovi budu u punoj snazi malo što ih može ubit.

Terrana mi je dosta možda ću se na toss-a prebacit.

Dosjetio sam se kako ubit sa recimo 3-4 voida puno marinaca koji baš ulaze u bazu. Sa voidovima si naciljam neku svoju građevinu(ili više njih) i derem po njoj dok voidovi nedođu do pune snage i onda zakoljem marince.

17 godina
neaktivan

@ Hyperion... amateru ;)

Vidio sam video di lik na puni na kamneju i onda drzi charge na svojoj vojsci i onda razvali lika. :D

BTW VR su mi fora, al ako razmislite glupo je to napravljeno... ono nek puca u travu pa nek se puni. :D

Bolje bi bilo da imaju neki cooldown ili nešto

15 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

mass void po meni op

evo da se citiram

nije op uvijek tak mislim kad spusim

sto se tice patcha

los je

terrana su trebali nerfati na mmm-u a ne tenkove i BC

ultra nerf  nije los posto je battering ram ultimativni gayness

ali zealot nerf je retardiran

kako cu se sad obraniti od 6 poola ako je povecano vrijeme gradenja zealota

cak i sa chrono boostom bit ce prekasno

i svi se zale na to....

edit:http://www.mlgpro.com/content/page/311771/HuK-Wins-First-Ever-MLG-StarCraft-2-Tournament

evo za one koji hocu znat tko je prvi ikada osvojio starcraft 2 MLG

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.8.2010 10:05 (TopForumaš).
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

U chokeu ti je dosta jedan zealot za obranit 6 pool ako napraviš dobar choke, znači gateway i forge, zealot i photon, problem je kod većih rampi, al onda napraviš photon bliže nexusa. 6 pool se dosta rijetko radi kolko sam ja vidio, u beti se često radio sada više ne tolko, ali morali su nerfat zealote jer su prejaki za zealot rush tj. prebrzo se rade i tu nedostaje baš tih nekih 10 sec da bi se komotno obranilo.

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Odakle ti ideja da komentiras sto je dobro ili lose u balansu, a ni nemas igru? LOL

Nemam druže komesare ali sam odigrao 10tak partija kod prijatelja u par navrata tako da već misim da su rase mmmmmrrrrvicu imbalanced.

17 godina
neaktivan
4ucker kaže...
naxeem kaže...

Nemam druže komesare ali sam odigrao 10tak partija kod prijatelja u par navrata tako da već misim da su rase mmmmmrrrrvicu imbalanced.

Pa s 10 partija ne možeš znati zaista ništa o balansu. Balans je dobar s posljednjim patchem.

Terrani su prejaki s tenkovima i to su morali nerfati.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.8.2010 19:16 (naxeem).
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Može maleni odgovor? Živcira me što imam da u kampanji igram samo sa protoss-ima i human-ima, zanima me da li postoje "misije" i sa zerzima?

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.8.2010 19:22 (BannedOnThisForum).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice