STAR WARS: The Old Republic- 3 sata gameplaya

poruka: 16
|
čitano: 2.466
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Beta tester je prekrsio NDA i snimio se kako igra Old Republic uzivo an justin.tv-u. Na video mozete vijeti cista 3 sata gameplaya.

http://betacake.blogspot.com/2011/05/star-wars-old-republic-3-hours-long.html

2 0 hvala 8
18 godina
neaktivan
Re: STAR WARS: The Old Republic- 3 sata gameplaya

Oho, hvala na ovom.

Odoh gledat odmah.

16 godina

Nakon dugo, dugo vremena mmo koji obećava... questovi su jako zanimljivi, grafika mi izgleda jako simpatično i kretanje likova napokon izgleda normalno kad da su živi (za razliku od drugih mmo-ova, gdje programeri nisu baš posvetili puno pažnje kretnji likovi jer ipak njih gledaš cijelu igru! izuzev wow-a gdje su kretnje svake rase priča za sebe.) sviđa mi se prijelaz na tamnu stranu jako lijepo izvedeno. Zasad obećava.

0 0 hvala 0
18 godina

Jel vama radi prvi video?

Igrica izgleda super, jedva čekam da izađe

15 godina
neaktivan

meni iskreno izgleda dosadno, zapravo zaspao sam nakon 15 minuta videa

0 0 hvala 0
16 godina

Promatranje questanje u mmo-u je oprilike zabavno kao promatranje rasta noktiju. Ako gledaš objektivno, questanje je dobro izvedeno postoje obični mobove koje možeš srezat auto attackom i tamo su da popune prazninu i pridonse ugođaju, te postoje mini elite u grupama koje ti taman daju dovoljno izazova da se pomučiš i da se razbije monotonija ubijanja mobova koje obični bot može farmat. Kad se sjetim leveliranja u WoW-u koje je znalo biti morbidno dosadno, a ovo izgleda super.

18 godina
neaktivan
Nos kaže...

Promatranje questanje u mmo-u je oprilike zabavno kao promatranje rasta noktiju. Ako gledaš objektivno, questanje je dobro izvedeno postoje obični mobove koje možeš srezat auto attackom i tamo su da popune prazninu i pridonse ugođaju, te postoje mini elite u grupama koje ti taman daju dovoljno izazova da se pomučiš i da se razbije monotonija ubijanja mobova koje obični bot može farmat. Kad se sjetim leveliranja u WoW-u koje je znalo biti morbidno dosadno, a ovo izgleda super.

A ne znam po čemu ti je ovdje questanje zabavnije ?!

Meni izgleda identično onome u WoWu. Ideš donekle, ubiješ 10 ovih, deaktiviraš neko sranje i onda na povratku natrag isti mobovi se respawnaju pa ih opet trebaš ubijat. Identično wow-u.

16 godina
Dkc kaže...
Nos kaže...

Meni izgleda identično onome u WoWu. Ideš donekle, ubiješ 10 ovih, deaktiviraš neko sranje i onda na povratku natrag isti mobovi se respawnaju pa ih opet trebaš ubijat. Identično wow-u.

Po tome što su mobovi u wow-u jednostavno prelagani i jedini način da se zabaviš dok ih ubijaš je bio aoe grindanje ili naći optimalan broj koje možeš ubiti odjednom a da te ne ubiju. Ovdje imaš npr. 3 moba koji su opasniji od običnih mobova gdje moraš kombinirat skilove da ne umreš što znači da je automatski zabavnije questanje. Nije monotono.

18 godina
neaktivan
Nos kaže...
Dkc kaže...
Nos kaže...

Po tome što su mobovi u wow-u jednostavno prelagani i jedini način da se zabaviš dok ih ubijaš je bio aoe grindanje ili naći optimalan broj koje možeš ubiti odjednom a da te ne ubiju. Ovdje imaš npr. 3 moba koji su opasniji od običnih mobova gdje moraš kombinirat skilove da ne umreš što znači da je automatski zabavnije questanje. Nije monotono.

To je, ali ipak mislim da su mogli napraviti neki sistem npr kad ubiješ koliko trebaš da nestanu ti mobovi za tebe (da ih ne vidiš, tako bi također dobio efekt da si napravio nešto u svijetu) i da ti više ne stvaraju probleme. Stvar je da je ovo vrlo rana beta pa mobovi nemaju nikakve abilitije (kasnije će biti dodani vjerujem) pa možda i zato izgleda monotornije.

Stvar koja mi se sviđa je animacije combata, bar ne udaraju u prazno (barem ne toliko) i mačevi se sudaraju i iskre ^^.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.5.2011 14:18 (Dkc).
16 godina

Combat izgleda super i da sve je još u beti što obećava, ali ako end game bude loš sve pada u vodu. 

18 godina
neaktivan
Nos kaže...

Combat izgleda super i da sve je još u beti što obećava, ali ako end game bude loš sve pada u vodu. 

Ma 100% će iskopirat sistem iz WoW-a pa nema frke :>

18 godina
neaktivan
Leveliranje je najmanji problem, veći problem je koliko će biti end game contenta i hoće li biti zanimljiv..
16 godina
protjeran

kad ce vise ovo izaci ??

cak je i duka nuklearac skoro vani ..

17 godina
neaktivan
ccfly kaže...

kad ce vise ovo izaci ??

cak je i duka nuklearac skoro vani ..

next year

15 godina
neaktivan

WOW u SF-u

Neka uce od njih (wowovaca) pa ce igra bit dobra. Volim SW i rado cu zagejmat.

For The Horde!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

The official opening cinematic for Star Wars: The Old Republic revealed at E3 2011!

http://www.gametrailers.com/video/e3-2011-star-wars/714890

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice