Star Wars: The Force Unleashed: Ultimate Sith Edit

poruka: 350
|
čitano: 60.787
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Star Wars: The Force Unleashed: Ultimate Sith
hrvatskafarkasevec kaže...

ma ovo nije reloaded ovo je netko drugi

Ispravih Belji se

17 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Ja sam samo skakao okolo i drmao ga sa lightining, hehe. Okinuo ga sa strujom, onda skakao u krug dok se sila ne napuni, opet ga drmnuo, pa opet skakao okolo dok se sila ne napuni.Tu i tamo sa lighsaberom malo isto.  Belji se

bit će gorih prema kraju, necu ti kvariti sad al ćeš se namučiti na nekima više nek na tom rancoru.  Namigiva

Ako je stvarno tako, igru ću obrisati. Jednostavno ne volim kad se točno isti postupak ponavlja pola sata. U Prototypeu(konkretno kod borbe protiv Elizabeth Greene) sam to tolerirao, ali Prototype je puno bolja igra od ove. Vidiš, mogao bih Prototype ponovno prelazit :)

Normal's overrated!
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 15:45 (Horagio).
15 godina
neaktivan

kaj se isplati skidat?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Horagio kaže...
tommy2103 kaže...

Ja sam samo skakao okolo i drmao ga sa lightining, hehe. Okinuo ga sa strujom, onda skakao u krug dok se sila ne napuni, opet ga drmnuo, pa opet skakao okolo dok se sila ne napuni.Tu i tamo sa lighsaberom malo isto.  Belji se

bit će gorih prema kraju, necu ti kvariti sad al ćeš se namučiti na nekima više nek na tom rancoru.  Namigiva

Ako je stvarno tako, igru ću obrisati. Jednostavno ne volim kad se točno isti postupak ponavlja pola sata. U Prototypeu(konkretno kod borbe protiv Elizabeth Greene) sam to tolerirao, ali Prototype je puno bolja igra od ove. Vidiš, mogao bih Prototype ponovno prelazit :)

lol kakav si ti ko što ono ameri kažu noob, zbog jednog postupka koji se ponavlja pola sata on će obrisat čitavu igru, haha, u kakvom ti to svijetu živiš, da mi je u tvoju glavu ući haha

17 godina
neaktivan
robo211 kaže...
Horagio kaže...
tommy2103 kaže...

lol kakav si ti ko što ono ameri kažu noob, zbog jednog postupka koji se ponavlja pola sata on će obrisat čitavu igru, haha, u kakvom ti to svijetu živiš, da mi je u tvoju glavu ući haha

:S Pa pogledaj - tommy kaže da se u igri taj postupak ponavlja više puta. Ja u radnom tjednu si na dan mogu priuštiti sat-dva igranja. Nemam ih namjeru potratiti na takve gluposti.

Normal's overrated!
15 godina
protjeran
Horagio kaže...
robo211 kaže...
Horagio kaže...
tommy2103 kaže...

:S Pa pogledaj - tommy kaže da se u igri taj postupak ponavlja više puta. Ja u radnom tjednu si na dan mogu priuštiti sat-dva igranja. Nemam ih namjeru potratiti na takve gluposti.

to je on rekao da je to radio jer nije garant znao drugi način, tj, efektivniji, jer za svakog bossa postoji način kako ga pobjedit i što lakše i što brže, sam što taj lik Tommy nezna, a to ne znači da taj način ne postoji, pa zar misliš zbilja da bi ti ovakva igra, razrađena kakva je , "govorila" pobijedi bossove samo udri saberom i silom i rradi to pola sata? misli svojom glavom a ne samo slijepo slušaj šta drugi pričaju

17 godina
neaktivan
robo211 kaže...
Horagio kaže...
robo211 kaže...

to je on rekao da je to radio jer nije garant znao drugi način, tj, efektivniji, jer za svakog bossa postoji način kako ga pobjedit i što lakše i što brže, sam što taj lik Tommy nezna, a to ne znači da taj način ne postoji, pa zar misliš zbilja da bi ti ovakva igra, razrađena kakva je , "govorila" pobijedi bossove samo udri saberom i silom i rradi to pola sata? misli svojom glavom a ne samo slijepo slušaj šta drugi pričaju

LOL Igra nije toliko razrađena. Sastoji se od dva dijela - 1. idi ravno, ubij sve što ti je na putu i ponovi to sve dok ne dođeš do bossa. 2. dio su boss fightevi su međusobno jako slični. Ne vidim kako bi drugačije ovog rancorna sredio nego izbjegavanjem i napadanjem munjama.

Normal's overrated!
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 18:48 (Horagio).
17 godina
neaktivan

400 mb?! Iznenađen

jel se isplati skinut?

16 godina
protjeran
r420r kaže...

400 mb?! Iznenađen

jel se isplati skinut?

neznam valjda ja ionako igram na ps3

treba netko isprobat da vidite ak valja 

prije postavljanja glupih piratskih pitanja pitajte partis
17 godina
hrvatskafarkasevec kaže...

doso patch 1.1 tezak 415 mb

GAME NOTES:

~ see update.txt for changes 

- general performance optimizations

- optimized in game cloth handling

- optimized in game trees leaf handling

- added a detail setting to improve performance on lower end (dual core) machines

- addressed audio stuttering issues

- addressed options disappearing briefly after pressing [Esc] at the Main Menu

- addressed flashing placeholder text 

-Added additional controller support:

Xbox 360 Controller for Windows

Xbox 360 Wired Controller

Logitech Rumblepad 2

Logitech Cordless Rumblepad 2

Logitech Dual Action Controller

Saitek Cyborg Rumble

Saitek P32 Rumble 

A ono najvažnije? GDJE LINKViče

Part 1

Part 2

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
17 godina
neaktivan

ovo je link na službenoj stranici za američku verziju: http://support.aspyr.com/index.php?x=&mod_id=2&id=647 i za europsku verziju igre: http://support.aspyr.com/index.php?x=&mod_id=2&id=648. ako se dvoumite vaša verzija je vjerojatno europska (multi-5). patch ima 403 mb.

ako koristite crack prije instalacije patcha treba uncrackat. ako imate originalni .exe samo prekopirajte preko cracka, ako ne i ne želite ponovo instalirati igru, ja sam koristio ovaj .exe i radi. link: http://www.mediafire.com/download.php?wmnknijndin.

17 godina
Horagio kaže...

Ajoj kakvi problemi nastali zbog toga kaj sam ja rekel. Sramim se

Pa ima više načina za riješiti ga, ja sam samo reko kak sam ga ja ubio. Možeš bacati lightsaber, skakati po njemu i sa lightsaberom mlatit, malo pogledaj one combove kak se izvode, njima isto možes zdravlje mu smanivati makar možda će malo duže trajati,a i ovaj moj način nije tako dosadan, treba cijelo vrijeme izbjegavati onu koku, pa paziti da se Rancor ne zaleti u tebe, ja sam se izvrsno zabavio dok sam dokučio kak ga najbže srediti. Netrebaš me držati za riječ i raditi kak sam ja,hjoj joj.Belji se

Znam ja da ima drugih načina, al kakva god dobra igra bila kad tad ćeš naići na takve dijelove.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma
17 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...
Horagio kaže...

Ajoj kakvi problemi nastali zbog toga kaj sam ja rekel.  Sramim se

Pa ima više načina za riješiti ga, ja sam samo reko kak sam ga ja ubio. Možeš bacati lightsaber, skakati po njemu i sa lightsaberom mlatit, malo pogledaj one combove kak se izvode, njima isto možes zdravlje mu smanivati makar možda će malo duže trajati,a i ovaj moj način nije tako dosadan, treba cijelo vrijeme izbjegavati onu koku, pa paziti da se Rancor ne zaleti u tebe, ja sam se izvrsno zabavio dok sam dokučio kak ga najbže srediti. Netrebaš me držati za riječ i raditi kak sam ja,hjoj joj.Belji se

Znam ja da ima drugih načina, al kakva god dobra igra bila kad tad ćeš naići na takve dijelove.

Može biti, ali meni se to ne sviđa. Jednostavno izgubim volju da krenem igrati.

Normal's overrated!
17 godina

Instalirao patch na lapu, trajalo je dobrih 40min - 50min, dodaje 4-5GB na težini glavne datoteke igre.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Instalirao patch na lapu, trajalo je dobrih 40min - 50min, dodaje 4-5GB na težini glavne datoteke igre.

Patch od ~400 MB da toliko rastegne cijelu instalaciju?! Iznenađen

17 godina
Faerdhur kaže...
Hyperion kaže...

Patch od ~400 MB da toliko rastegne cijelu instalaciju?! Iznenađen

Očito nisi vidio skullptura kompresirane igre? 1.5GB se razmota u 7GB

17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Očito nisi vidio skullptura kompresirane igre? 1.5GB se razmota u 7GB

Je, imao sam priliku to vidjeti, znam za takve kompresije, ali nikad nisam vidio službene ekspanzije i patcheve da se tako ponašaju, zato se čudim.

15 godina
neaktivan
josipjoso1000 kaže...

počeo sam igrati i grafika je fenomenalna, ali evo šta se desi, igram pola sata i dođem do jednog dijela igre i samo me izbaci iz igre bez ikakvoga upozorenja niti ičega - NIŠTA

samo se pojavi desktop................ jel ima tko kakvu ideju šta da radim ili koji bi mogao biti problem?

nema veze riješio sam ga   lol

evo par sličica iz igre

ej molim te imam isti problem kako si ga rijesio ????

15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Psiho246 kaže...

Jel jos nekom igra crasha cesto na desktop? :S

Windows 7 64 bit.

da meni se često crashala prije nego što sam stavio onaj reloaded cr**k, i nakon što sam prešao tu prvu misiju, poslje mi se nije ni jednom srušila.

mozes li mi molim te poslat link gdje se taj cr**k moze skinut posto i meni crasha ???

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.11.2009 19:00 (The Grim Reaper).
16 godina
neaktivan

evo samo jedno pitanje, fan sam SW-a ali ne igram uopce igre (nemojte me kamenovati), ali ovo bih jako volio probati, da li bih mogao odigrati to s obzirom na moju konfu?thanx!

Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
eterna luchar kaže...

evo samo jedno pitanje, fan sam SW-a ali ne igram uopce igre (nemojte me kamenovati), ali ovo bih jako volio probati, da li bih mogao odigrati to s obzirom na moju konfu?thanx!

Ne jer te grafa koći, preporuka bi ti bilo da si uzmeš normalnu karticu jer te intergrirke niš nevaljaju. Ne samo zbog igrica već hrpe drugih stvari.

http://manutd-cro.com/forum/index.php
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2009 23:47 (IN_trance001).
15 godina
neaktivan

ovako imam problem...iman novu matičnu,bla,bla,bla...ugl dosta jak mi je comp imam dvo jezgreni procesor e3200 i ati radeon hd4850 dok igram na windows 7 32bit digod mi zna zašumit zvuk pa mi to djeluje stvarno iritirajuće, je se ikad vama to desilo čak i sa novim patchem mi je to, do duše igru sam skinia ćim je na torrent došla ulg američka verzia, i ako ja mislim da nema problema nikakvog do toga nego do cracka...je li iko zna je li ima skini idi pravi crack da mi se ne javlja ovakva glupa iritirajuća smetnja sa zvukom?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rapper425 kaže...

ovako imam problem...iman novu matičnu,bla,bla,bla...ugl dosta jak mi je comp imam dvo jezgreni procesor e3200 i ati radeon hd4850 dok igram na windows 7 32bit digod mi zna zašumit zvuk pa mi to djeluje stvarno iritirajuće, je se ikad vama to desilo čak i sa novim patchem mi je to, do duše igru sam skinia ćim je na torrent došla ulg američka verzia, i ako ja mislim da nema problema nikakvog do toga nego do cracka...je li iko zna je li ima skini idi pravi crack da mi se ne javlja ovakva glupa iritirajuća smetnja sa zvukom?

Pošto nova matična i zvučna ti je vjerojatno neka blesava intergrirka stavi najnovije drivere za nju jer ak imaš samo one u windowsima to nije dobro jer su loše kvalitete, druga mogućnost je ak ti kod pojavljivanja šuma igra zbrejka da ti je do procesora koji je dosta slab, pogotovo za gaming.

17 godina
IN_trance001 kaže...
eterna luchar kaže...

Ne jer te grafa koći, preporuka bi ti bilo da si uzmeš normalnu karticu jer te intergrirke niš nevaljaju. Ne samo zbog igrica već hrpe drugih stvari.

Ja prešao na HD3300 koja je još slabija...

Integrirke su super pogotovo ati-eve, nemoj gluposti pričat!

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.1.2010 12:10 (Hyperion).
15 godina
neaktivan

sigurno su kvalitetnije od intelovih i nvidijinih intergrirki al s njima se naigrat nećeš osim ak ne koristiš 800x600 i low postavke al to onda nije doživljaj igre kakav treba biti inače što se tiče igara bilokakva normalna kartica s vlastitom memorijom je bolja

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.1.2010 21:35 (IN_trance001).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

de ljudi pomagajte danas instaliro sve super al kako da listam ono force upgrade pise [ i ] a toga nema na tipkaturi osim kad altgr+ F i G a to nije de pomoc :(

Moja graficka je 100% pamuk!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

de ljudi pomagajte danas instaliro sve super al kako da listam ono force upgrade pise [ i ] a toga nema na tipkaturi osim kad altgr+ F i G a to nije de pomoc :(

de pomoc!...

Moja graficka je 100% pamuk!!
16 godina
neaktivan
desni shift+ Đ,Š mislim da je to...
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
15 godina
neaktivan

Bok, jel može mi netko dat link za download star wars the force unleashed!!, već sam skinuo dva puta ali ne valja!!

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

ee ljudi može mala pomoć; instalirao sam igricu, prebacio crack i pokrenuo igru ali igrica mi je radila nekih par sekundi i onda me izbaci i otvorio mi se prozor u kojem je pisalo "Star wars: the force unleashed has stopped working, a problem caused the program to stop correctly.Windows will close the program and notify you if a solution is available.Inace imam windows 7 ultimate, molim vas ako je netko imo taj isti problem nek mi kaže, jer ja nemam više živaca zajebavat se time MOLIM VASS!!!!!!!!!!!!

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice