kak u trecoj kampanji preskocit onaj hebeni most????
most?! jel možeš malo bolje opisati...nikako da se sjetim toga.........
evo ga postavio sam sliku
nema ništa
nema ništa
nema ništa
iznad posta sto sam napiso da sam postavio sliku al ajd opet cu
nema ništa
iznad posta sto sam napiso da sam postavio sliku al ajd opet cu
neznam šta da ti kažem ja sam prešao cijelu igru ali te scene nikako da se sjetim zablokiro sam totalno.....
imas most srusen a izmedju njega je bio jedan KIP VELIKI njega sam srusio i ostade mi rupe u sredini most i sad treba preskocit a nemogu nikako uvek mi za dlaku fali
imas most srusen a izmedju njega je bio jedan KIP VELIKI njega sam srusio i ostade mi rupe u sredini most i sad treba preskocit a nemogu nikako uvek mi za dlaku fali
Jesi probao skočit i stisni shift? Onda dalje skoči..
e da, skoči i u zraku još jednom stisni skakanje i skočit ćeš duplo i još dok si u zraku stisni SHIFT i on će kao naprijed ubrzano odletit metar -dva
imas 2 puta kojima ides da bi srusio taj kip i kad dodjem do tog nemam nista sta mogu koristit niti mogu most probat dignit a pokusavo sam
imas 2 puta kojima ides da bi srusio taj kip i kad dodjem do tog nemam nista sta mogu koristit niti mogu most probat dignit a pokusavo sam
pročitaj moju poruku iznad to će ti sigurno upalit
e hvala
Nakon par misija mogu reći - igra je odlična! The Force je prejaka(postoji hrpa kombinacija), borbe s bossovima su mi odlične(nekima se neće svidjeti, ali meni izgledaju epic). Zadnji boss kojeg sam sredio je bila Shaak Ti. Ne znam zašto neki govore da grafika ne valja, igra izgleda super! Igrajte malo dulje, ljepše izgleda poslije misije s Vaderom, a i igra postaje puno zabavnija.
P.S. Koliko bossova imam još do kraja?
A jel ima rezanja neprijatelja s light saberom!
A jel ima rezanja neprijatelja s light saberom!
ne ...ma nema nista sto je krasilo prijasnji nastavak
Nakon par misija mogu reći - igra je odlična! The Force je prejaka(postoji hrpa kombinacija), borbe s bossovima su mi odlične(nekima se neće svidjeti, ali meni izgledaju epic). Zadnji boss kojeg sam sredio je bila Shaak Ti. Ne znam zašto neki govore da grafika ne valja, igra izgleda super! Igrajte malo dulje, ljepše izgleda poslije misije s Vaderom, a i igra postaje puno zabavnija.
P.S. Koliko bossova imam još do kraja?
posle misije sa vaderom sve izgleda bolje ono je bas presmesno.... al ocekivalo se vise jebaga
Može li mi neko pojasniti neke stvari. Prešo sam igru i ubio vadera al mi nikako nije jasno kako kad ga ima i u 6 filmu a radnja se kao zbiva između 5 i 6 filma i ko je onaj zadnji sith u koji se ja pretvorim. Navodno se budu snimali 7, 8 i 9 dio pa možda on bude glavni sith u recimo 7 djelu. Ima li ko kakvu informaciju?
nemam pojma
Može li mi neko pojasniti neke stvari. Prešo sam igru i ubio vadera al mi nikako nije jasno kako kad ga ima i u 6 filmu a radnja se kao zbiva između 5 i 6 filma i ko je onaj zadnji sith u koji se ja pretvorim. Navodno se budu snimali 7, 8 i 9 dio pa možda on bude glavni sith u recimo 7 djelu. Ima li ko kakvu informaciju?
7,8,9 se ne budu snimali. Barem je Lucas tako rekao.
Inače, radnja igre je nakon epizode 3, ne 5.
7,8,9 se ne budu snimali. Barem je Lucas tako rekao.
Inače, radnja igre je nakon epizode 3, ne 5.
za prvo se slaažem ali za drugo ne, naime i sam Lucas je nedavno potvrdio da će se snimati nova trilogija
samo je pitanje u kojem vremenu, u vrijeme the old republica ili u vrijeme legacya... ja se nadam u vrijeme old republica. :)
po meni je to najzanimljivije vrijeme star warsa (uz clone warse) i od tamo ima zaista puno izbora za odličan film. :)
samo je pitanje u kojem vremenu, u vrijeme the old republica ili u vrijeme legacya... ja se nadam u vrijeme old republica. :)
po meni je to najzanimljivije vrijeme star warsa (uz clone warse) i od tamo ima zaista puno izbora za odličan film. :)
Najvjerovatnije ništa od old republica. U početku Star wars je bio zamišljen ovako
3 generacijski povezane trilogije
Prva trilogija o usponu Anakina i tamne strane sile
Druga o usponu njegova sina i kćeri (Luke i Leia) te uvođenjem ravnoteže sile ( Anakin je doveo preveliku prevlast)
Treća o unucima (nezna se da li se radi o Lukeovim ili Leinim ili oboje) koji dokrajčuju tamnu stranu sile i guraju je na opet na marginu kakvo je bilo stanje prije Anakinovog prelaska
Prijeđi na light side, imaš 2 završetka, a light side je pravi tamo vader preživi, ti umreš ionako, osnuje se rebbel alliance...
I da to se događa između 3. i 4. dijela.
Ajoj izgubio danas živce na Emperoru, Vadera sa sam sredio sa treceg pokušaja al Cara ne mogu nikako, imate mozda kakav savjet, par puta sam ga uspio dobiti na jako malo healtha, crveno vec trepta pri kraju, al onda on komade počne bacati na mene, I nemam dovoljno sile da ih sve odbijem i dokrajči me onda.
EDIT:e i bas za inat sad sam ga uspio dokrajčiti, sve u svemu igra mi se jako dopala, svakako cu ju prolazit opet
Ajoj izgubio danas živce na Emperoru, Vadera sa sam sredio sa treceg pokušaja al Cara ne mogu nikako, imate mozda kakav savjet, par puta sam ga uspio dobiti na jako malo healtha, crveno vec trepta pri kraju, al onda on komade počne bacati na mene, I nemam dovoljno sile da ih sve odbijem i dokrajči me onda.
EDIT:e i bas za inat sad sam ga uspio dokrajčiti, sve u svemu igra mi se jako dopala, svakako cu ju prolazit opet
ma nije bas nesto...nedami se igrat ponovo a i dosta je kratka
Došao sam do onog Bull Rancorna. Previše zdravlja ima :S
Ja sam samo skakao okolo i drmao ga sa lightining, hehe. Okinuo ga sa strujom, onda skakao u krug dok se sila ne napuni, opet ga drmnuo, pa opet skakao okolo dok se sila ne napuni.Tu i tamo sa lighsaberom malo isto.
bit će gorih prema kraju, necu ti kvariti sad al ćeš se namučiti na nekima više nek na tom rancoru.
Jel jos nekom igra crasha cesto na desktop? :S
Windows 7 64 bit.
Windows 7 64 bit.
da meni se često crashala prije nego što sam stavio onaj reloaded cr**k, i nakon što sam prešao tu prvu misiju, poslje mi se nije ni jednom srušila.
Windows 7 64 bit.
da meni se često crashala prije nego što sam stavio onaj reloaded cr**k, i nakon što sam prešao tu prvu misiju, poslje mi se nije ni jednom srušila.
Da, tako je i meni.
Treba stavit taj crackfix.
Sad je sve 5.
doso patch 1.1 tezak 415 mb
GAME NOTES:
~ see update.txt for changes
- general performance optimizations
- optimized in game cloth handling
- optimized in game trees leaf handling
- added a detail setting to improve performance on lower end (dual core) machines
- addressed audio stuttering issues
- addressed options disappearing briefly after pressing [Esc] at the Main Menu
- addressed flashing placeholder text
-Added additional controller support:
Xbox 360 Controller for Windows
Xbox 360 Wired Controller
Logitech Rumblepad 2
Logitech Cordless Rumblepad 2
Logitech Dual Action Controller
Saitek Cyborg Rumble
Saitek P32 Rumble
GAME NOTES:
A gdje piše: "- fixed game instability using most honoured ViTALiTY's executable file" ?
GAME NOTES:
A gdje piše: "- fixed game instability using most honoured RELOADED's executable file" ?
ma ovo nije reloaded ovo je netko drugi