Star Citizen izdvojena tema

poruka: 4.785
|
čitano: 907.584
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
12 godina
protjeran
Re: Star Citizen

ali bit će najbolja!

17 godina
neaktivan
Star Citizen

Igra je od početka najavljivana kao 'cutting edge' i samo za najjače gamerske strojeve - djelomično zašto sam ju toliko i podržao ;)

Mislim da PC tržištu treba jedan takav naslov koji će (kao i drugi tipa Wing Commander, Commanche Maximum Overkill, Quake II nekad davno..) biti razlog za upgrade konfiguracija, kupnju jačih grafulja, večih monitora, razne periferije itd.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
Dado_ZG78 kaže...

Igra je od početka najavljivana kao 'cutting edge' i samo za najjače gamerske strojeve - djelomično zašto sam ju toliko i podržao ;)

Mislim da PC tržištu treba jedan takav naslov koji će (kao i drugi tipa Wing Commander, Commanche Maximum Overkill, Quake II nekad davno..) biti razlog za upgrade konfiguracija, kupnju jačih grafulja, večih monitora, razne periferije itd.

A otkud ekipi lova za te strojeve? Dado ne uzgajaju svi drva na kojima rastu novci u dvorištu. Ako hoće da im igra što veći broj igrača neka je optimiziraju, to bi mi bilo ljepše vidjeti nego nekakve brutalne texture za koje će ti trebati 980GTx u sli-u da pokreneš u 24 FPS-a.

13 godina
Dado_ZG78 kaže...

Onda ce imat veliku populaciju u igri...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Nije ni cilj da mogu svi igrat na početku - prebrzo bi zastarila, a za 2-3 godine će se fino vrtiti i na mid-range makinama ;)

Eh vi mladi danas ste malo razmaženi - ajmo da radi na svemu :P

Sjećam se dobro kad se zbog novih naslova moralo kupovat 3D akceleratorske kartice (Voodoo anyone?), raznu periferiju i jače procesore, više ram-a itd.

(za prvu Voodoo-icu sam čitavo ljeto davao instrukcije iz matematike kako bi mogao nadograditi komp.. eh, nostalgije..)

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 6 hvala 0
17 godina
Dado_ZG78 kaže...

Nije ni cilj da mogu svi igrat na početku - prebrzo bi zastarila, a za 2-3 godine će se fino vrtiti i na mid-range makinama ;)

Zar im nebi bilo u interesu da što više ekipe nahrli na igru odmah? A ti vidiš u budućnost? Daj mi reci hoću li i ja imati komp koje će igru moći pokrenuti kako si ti zamislio?

Ono što ti zoveš razmaženim je danas nažalost tako, takva vremena mentalitet ljudi se promjenio.

16 godina
Star Citizen

pobornik sam toga da se usluga prilagodjava korisniku a ne obrnuto.

Ni CR ne ocekuje ovu igru u bliskoj buducnosti, pa se i ne vidi problem sa sistemskim zahtjevima.

Svi ce vjerojatno imati minimum req. dok ovo ne postane igrivo...

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Point-X kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Zar im nebi bilo u interesu da što više ekipe nahrli na igru odmah? A ti vidiš u budućnost? Daj mi reci hoću li i ja imati komp koje će igru moći pokrenuti kako si ti zamislio?

Ono što ti zoveš razmaženim je danas nažalost tako, takva vremena mentalitet ljudi se promjenio.

Koga boli briga oces li ti moc pokrenut igru ili ne (U CIGu jer pare si im vec dao ako nisi cekaj da izađe pa procjeni samo u međuvremenu ne trolaj). Ako ne mozes kupi bolji komp, ako mozes a ne mozes na max odluci jel ti to smeta ili ne. Od doslovce samog starta se zna da ce igra zahtjevati top end racunala kada izađe za vrtnju na max detaljima. Šta se sada cudite.

Ova igra ce ispuniti jednu nišu na tržištu i uopce se ne bi trebala "prilagođavat korisniku". Igra treba ponuditi maximum što tehnologija dopušta. Kao što je to Crysis ucinio 2007.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.3.2015 12:52 (mislav_01).
17 godina
mislav_01 kaže...
Point-X kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Koga boli briga oces li ti moc pokrenut igru ili ne (U CIGu jer pare si im vec dao ako nisi cekaj da izađe pa procjeni samo u međuvremenu ne trolaj). Ako ne mozes kupi bolji komp, ako mozes a ne mozes na max odluci jel ti to smeta ili ne. Od doslovce samog starta se zna da ce igra zahtjevati top end racunala kada izađe za vrtnju na max detaljima. Šta se sada cudite.

Mene boli OK? Ja sam dao pare i ja hoću igrat igru. Ne trolam, ne znam odkale si to izvukao. Nemoj biti bezobrazan. Od doslovce samog starta se zna da ce igra zahtjevati top end racunala; šzo znači da su od početka odlučili da ih za optimizaciju boli kiki?? Neka se uhvate otimizacije igre(i same igre kvragu) a ne gledanja u čarobne kugle tko i kada će imati kakav jeben stroj.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.3.2015 13:00 (Point-X).
17 godina
Point-X kaže...

Mene boli OK? Ja sam dao pare i ja hoću igrat igru. Ne trolam, ne znam odkale si to izvukao. Nemoj biti bezobrazan. Od doslovce samog starta se zna da ce igra zahtjevati top end racunala;šzo znači da su od početka odlučili da ih za optimizaciju boli kiki?? Neka se uhvate otimizacije igre(i same igre kvragu) a ne gledanja u čarobne kugle tko i kada će imati kakav jeben stroj.

Od sveg tog što si naveo to boldano je važno.

Opet mislim da nema bojazni, i na low postavkama igra je za slinit. Veći je problem oće li igra izađ i kad, tako što se tiče grafičkih detalja nema potrebe za brigom... bar ne još :P

17 godina
Vakaka kaže...
Point-X kaže...

Mene boli OK? Ja sam dao pare i ja hoću igrat igru. Ne trolam, ne znam odkale si to izvukao. Nemoj biti bezobrazan. Od doslovce samog starta se zna da ce igra zahtjevati top end racunala;šzo znači da su od početka odlučili da ih za optimizaciju boli kiki?? Neka se uhvate otimizacije igre(i same igre kvragu) a ne gledanja u čarobne kugle tko i kada će imati kakav jeben stroj.

Od sveg tog što si naveo to boldano je važno.

Opet mislim da nema bojazni, i na low postavkama igra je za slinit. Veći je problem oće li igra izađ i kad, tako što se tiče grafičkih detalja nema potrebe za brigom... bar ne još :P

Meni se samo čini da će to biti sad nominalno objašnjenje za neoptimiziranost igara i za lijenost devova.

17 godina
neaktivan

Igra nece biti neoptimizirana, tako kažu. Ali ce trebati za max postavke max računalo. Dakle high end racunalo za max postavke =/= ne optimiziranost. To je poanta. 

Ako igra izađe za 2 godine, a ti si na današnji dan kupio racunalo recimo prije 2 godine jel ti zaista misliš da bi racunalo staro 4 godine trebalo išta osim low i vecinom mid range postavke vrtiti?

Ja ocekujem da cu morati mjenjati graficku karticu 100% da igram SC na max postavkama. Za procesor nekako sumnjam, nisam siguran da ce nešto jace od quad core i7 trebati, uf kud srece da naprave support za 6+ jezgri. SSD je SSD i ostane mi RAM koji nabacam kad se sjetim.

Sorry ako sam ispao bezobrazan u ovoj temi pušem i na hladno jer više ne znam ko kenja i trola, a tko pokusava ozbiljno diskutirati. pa sorry

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.3.2015 13:47 (mislav_01).
17 godina
Star Citizen

Gle nema frke. I ja želim na kraju da SC bude veliki uspjeh ( jebiga nebi ga podržao da ne mislim tako, mad as am u jednom trenu htjeo acc prodati).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Ne znam, ja bih radije vrhunsku igru koja je hardverski zahtjevna nego nekakav osrednji poluproizvod koji radi na 5+ godina starim kantama - ali to sam samo ja ;)

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 5 hvala 0
17 godina
Dado_ZG78 kaže...

Ne znam, ja bih radije vrhunsku igru koja je hardverski zahtjevna nego nekakav osrednji poluproizvod koji radi na 5+ godina starim kantama - ali to sam samo ja ;)

Pa zato postoje grafičke postavke; high end kompovi guraju na max. postavkama, a za ostale tu su niže postavke. I problem riješen... Normalno, glupo je očekivat da neki low end komp to može vrtit i na najnižim postavkama, ali zna se kaj je "gaming PC" a kaj je PC za facebook i gledanje YT clipova... 

http://dejankober.com/, http://dd3d.hr/
17 godina
neaktivan
Berko kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Pa zato postoje grafičke postavke; high end kompovi guraju na max. postavkama, a za ostale tu su niže postavke. I problem riješen... Normalno, glupo je očekivat da neki low end komp to može vrtit i na najnižim postavkama, ali zna se kaj je "gaming PC" a kaj je PC za facebook i gledanje YT clipova... 

Slažem se..

Lijep pozdrav ;)
12 godina
protjeran
Star Citizen

koliko hejtera u ovoj temi

0 2 hvala 0
16 godina
Dado_ZG78 kaže...

Radije vrhunsku igru točka. Nego nekakav osrednji poluproizvod koji je hardverski prezahtjevan, opet točka.

17 godina
neaktivan
Dala kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Radije vrhunsku igru točka. Nego nekakav osrednji poluproizvod koji je hardverski prezahtjevan, opet točka.

Ne nužno.

Da bi igra bila revolucionarna/vrhunska nekad je potrebno probiti granice dosadašnjih pristupa grafici/fizici, cjelokupnog iskustva. Napraviti veču, detaljniju stvar sa mnoštvom simulacije, opcija - dakle ogromnu mrcinu koja ždere sistemske resurse.

Ja (kao i stotine tisuća drugih ljudi na svijetu) želim takvu igretinu i jedva čekam nadograđivat makinu da ju mogu igrat kak spada!

Lijep pozdrav ;)
11 godina
neaktivan
Fanu kaže...
Wack kaže...
Fanu kaže...

lol pa preambiciozno

ne znam koji graficki engine moze gurati toliki svijet u toliko detalja a da su normalne performanse i loading vremena

soras se u svemiru, 5min kasnije slijeces na vodeni planet, s njega odlazis na space postaju na koju landas i izlazis u FPS combat

ma daj..

Pa inace ide ovi ljudi koji zive od toga programiranja,analiziranja nisu o tome nikada razmislili ni vjerovatno sastanak imali,tebi je prvome i jedinome palo na pamet kako bi to moglo raditi.

pa nisu razmislili..kao da bi star citizen bio jedina igra koja je po izlasku bila neigriva na vecini konfiguracija (crysis1, ac unity, metro 2033, arma2, gta4, ...)

samo kazem da mislim da tehnologija nije jos toliko napredovala da mogu izbaciti tako ambicioznu igru van i da ne bude totalno strgana

Prvi Crisis je vise benchmark za graficke bio,mimo toga sto je i igra dobra bila,ali izlazak Crisisa u tome vrijeme manje vise svi su znali da ce proci dugo dugo vremena prije nego maxa igru,a da ne kazem da je igra SP bila.
AC unity lazy ass dev koji ne zeli da radi za svoj novac i delivera dobar i kvalitetan proizvod,metro koliko se ja sjecam kako je dobro izgledao odlicno je radio,gta4 isto kao AC unity lazy ass dev koji uzme kesh na konzolama a za PC ih nije briga.
Tehnologija je napredovala,vise nego ja i ti znamo sigurno.
Mislim pricamo o ljudima sa 75 miliona dolara u rukama,ne vjerujem da se to tako planira kao sto si ti zamislio.
Ja nisam kupio ovu igru jos niti cu,dok ne izadje i ne vidim kakva je kao full proizvod,ali tvoje predpostavke i usporedbe drugih igrara su pogresne.
Jedino me zanima koliki im je dev team uopste ? jer za ovo sto su najavili treba poprilican broj ljudi.

17 godina
neaktivan
Star Citizen

Mislim da sam cuo da je oko 200-300 ljudi trenutno što u samom CIGu i povezanim studijima što u outsourceanim poslovima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
danas je gaming zasnovan na potpuno pogresnim temeljima, igrivost bi trebala biti prva, pa tek onda grafika
npr, ja jos uvijek s gustom odigram prvi bg ili fallout, dok sam na freelanceru gubio mjesece i naravno da bi jos bolja grafika bila ok, ali meni nije nuzno
i nije neophodno trpat 16 zanrova u jednu igru jer to onda najveci potencijal ima za napravit cuspajz, a ne dobru igru - ali nadam se da cu bit u krivu
17 godina
neaktivan
picajzla0707 kaže...
danas je gaming zasnovan na potpuno pogresnim temeljima, igrivost bi trebala biti prva, pa tek onda grafika
npr, ja jos uvijek s gustom odigram prvi bg ili fallout, dok sam na freelanceru gubio mjesece i naravno da bi jos bolja grafika bila ok, ali meni nije nuzno
i nije neophodno trpat 16 zanrova u jednu igru jer to onda najveci potencijal ima za napravit cuspajz, a ne dobru igru - ali nadam se da cu bit u krivu

Ma naravno, igrivost na prvom mjestu, ali ovdje se ne raspravlja o igrivosti nego o novom revolucionarnom projektu koji osim igrivosti nužno mora postaviti novu ljestvicu za igre koje će dolaziti još godinama nakon njega.

Po meni je odlična stvar što kroz povijest gaminga imamo naslove koji su tjerali ljude da stalno nadograđuju svoje gaming konfe jer bez toga nema ni napretka hardvera.

Velik broj ljudi ima neki hobi na koji troši novce. Neki slažu makete, neki putuju i idu na izlete, neki modificiraju aute, slažu savršen hi-fi sustav, kućno kino itd.

Zašto bi trošenje novaca na pilu za gaming bilo išta lošije od drugih hobija? Što je loše u hit naslovima koji pri max postavkama koriste svaki atom snage iz takvih gaming strojeva?

Lijep pozdrav ;)
12 godina
protjeran
Star Citizen

normalno da se za ovu igru kupuju strojevi,neš ti igrati na kalkulatoru

0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sjecam se da je frend prije nekih 5 godina na kalkulatoru igrao super mario.
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Novi patch je zakon

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
Star Citizen

Isprika na offtipicu, al pošto sam već tu postao skicu broda, evo i par slika 3d modela kojeg sam složio jućer navećer... Ovih dana ću ga još izdetaljizirat (ovo je za sad grubi model), a onda složit game ready verziju sa texturama, te ubacit u Unity. Ideja je da vidim kolko bi mi trebalo da složim brod sa vanjskim i unutarnjim dijelovima i to čim detaljnije (po mogućnosti u rangu brodova od SC). Ideje i prijedlozi su više nego dobro došli...

Generalna ideja broda je da bude za prijevoz robe sa i na planete, te zato ima krila i termalni štit. 

Više slika: http://imgur.com/a/jVnPW

http://dejankober.com/, http://dd3d.hr/
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.3.2015 18:06 (Berko).
Moj PC  
10 0 hvala 1
17 godina
protjeran
mislav_01 kaže...

Mislim da sam cuo da je oko 200-300 ljudi trenutno što u samom CIGu i povezanim studijima što u outsourceanim poslovima.

je... samo oduzmi rodbinu i bliske prijatelje koji su na platnom spisku !

17 godina
neaktivan
Van_Blaster kaže...
mislav_01 kaže...

je... samo oduzmi rodbinu i bliske prijatelje koji su na platnom spisku !

Nisu ti to naši političari, malo si se zabunio ;)

Lijep pozdrav ;)
15 godina
neaktivan
Star Citizen

U pitanju hardvera mislin da je najbolje sacekat graficke sa DX12... . 

Ja imam gtx770 oc 2gb i na high igran AC , ali kada su u hangaru bili svi brodovi (free flight) FPS san moga nabrojat na prste .

Vjerojatno cu izdvojit za graficku ako bude tribalo jer ovi PROJEKT planiran dugo igrat jer putem obicne industrije nebi doceka ovaku igru 

za 10 g. . 

I have to quit smoking so I can play longer Star Citizen !
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice