Star Citizen izdvojena tema

poruka: 4.785
|
čitano: 907.801
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
17 godina
odjavljen
Star Citizen

"We sat down to review a build candidate this morning and have decided that it’s not ready for launch today."

Moj PC  
14 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Re: Star Citizen

opet ti i hejt

17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

"We sat down to review a build candidate this morning and have decided that it’s not ready for launch today."

Znam Tonči, znam..  i ja sam nestrpljiv ;)

Tak je to kad se projekt prati kroz čitav razvoj a ne tek pred kraj - kad veliki izdavači obično odluče objaviti da imaju nešto (Beta, reklamni screenshot-ovi, ingame filmići itd.)

U međuvremenu pogledajmo što je novoga:

Dorade ugradbenih oružja

Što sve stiže ovih tjedana

Lijep pozdrav ;)
17 godina
odjavljen

Kao i za svakog patološkog lažova kad nešto obeća, svaki rok kad on nešto najavi ja očekujem "pismo šefa" u kojem ima neki razlog zašto ni ovog puta rok nije ispunjen.

Ja bih da razvoj preuzme neka ozbiljna firma i da dobijemo konačno SC-a.

Neka prestane obećavati. Nek' najavi igru za 2020. i točka.

16 godina
Star Citizen

ima li kakvih vijesti o hotas-u koji će napraviti...

Imao sam prilike testirati saitek x 55...katastrofa...i da imaš jako veliku ruku, raspored tipki na sticku je takav da za dohvatiti gornje tipke moraš pomicati ruku prema gore i onda gubiš kontrolu palice. Ista situacija je vidljiva i u ovom odličnom filmiću:

Druga stvar je da palica teško izlazi iz centra pa je teško kontrolirati male pomake,a kada se pomakne iz centra onda više nema dovoljno mjesta niti osjetljivosti na krajnjim dijelovima. Trenutno koristim t.16000m i jako sam zadovoljan jer je precizan i jeftin,puno ga ljudi hvali.

Za lijevu ruku ću najvjerovatnije nabaviti 3d space navigator. 

Sreća je put, a ne odredište.
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.3.2015 14:31 (goodie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tonči kaže...

Kao i za svakog patološkog lažova kad nešto obeća, svaki rok kad on nešto najavi ja očekujem "pismo šefa" u kojem ima neki razlog zašto ni ovog puta rok nije ispunjen.

Neka prestane obećavati. Nek' najavi igru za 2020. i točka.

Njih ili njega ne zanima što bi ti htjeo. Ako gledamo sa ekonomskog stajališta koje je objektivno.

Ponuda je ta koja diktira tržište i kupovna moć, a ne potražnja.

Što znači da kada igra bude gotova ti je možeš, ali ne moraš kupiti.

Do tada ćeš se morati zadovoljiti sa informacijama koje dobivaš, ali ne prema tome zaključivati kakva će biti igra i dali je to sa njihove strane uredu.

17 godina
protjeran
Star Citizen

da je ostalo na ovome i tadasnjim obecanjima ;https://www.kickstarter.com/projects/cig/star-citizen  nitko se nebi sprdao sa Jesus Chrisom Robertsom

2 2 hvala 0
16 godina
Star Citizen

I onda bi za dvije godine izašao Star Citizen 2.

Ovaku su skupili para da se usereš i sada znaju da moraju napraviti nešto što će nas ostaviti bez daha.

To je jako teško jer mi smo sve stariji i jednostavno gledamo igre na jedan drugačiji način nego prije.....meni je kao klincu bila svaka igra dobra.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.3.2015 14:49 (goodie).
Moj PC  
2 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Star Citizen

Danas sam sjeo u cockpit nakon 3 mjeseca i mogu reći da sam uživao na onoj "space vulcan" mapi a ni Cutlass nije više nepomična bačva, naprotiv izuzetno je manevribilan i to mu je sad gotovo nedostatak barem dok ne prođem  "osnovnu obuku".

Atmosferičnost je izvanredna a bogme mora se sa mouse+keyboard kombinacijom malčice zainatiti za pohvatati konce ali nema veze planira se uzeti neki ok stick u budućnosti.

Napredak sa UI-jem je vrlo vidljiv i stvarno sve skupa doprinosi tom čitavom ambijentu koji pomalo liči na tmurni EVE odnosno na onu poznatu "in space, no one can hear you scream" što je meni osobno glavna stvar kod space simulacija. Želim biti zamazan sa crnim hidrauličnim uljem dok pretačem iz kante u sistem za podmazivanje u mom osobnm asteroidnom skloništu .

Također  veseli činjenica da su kontrole dovoljno komplicirane da se ima dovoljno prostora za pronaći svoj stil letenja što će svakako ovisiti još dodatno i o tome kojim brodom se upravlja - to je zaista prava stvar i znak da se sve kreće u jednom pozitivnom smjeru. 

Sve u svemu ja zadovoljan, produkcija na nivou i ide to naprijed. Jedva čekam veće module.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.3.2015 20:04 (PanzerGod).

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Pa firmi ima...  zašto se nitko drugi nije uhvatio ovakve tematike (osim Elite Dangerous-a) ne znam..

Još uvijek i drugi mogu uskočiti u taj vlak - sad se vidi da postoji itekakav interes za space-operama i bilo bi super da izađu i moderni X-wing, Tie fighter itd.

Lijep pozdrav ;)
17 godina
odjavljen
PanzerGod kaže...

Danas sam sjeo u cockpit nakon 3 mjeseca i mogu reći da sam uživao na onoj "space vulcan" mapi a ni Cutlass nije više nepomična bačva, naprotiv izuzetno je manevribilan i to mu je sad gotovo nedostatak barem dok ne prođem  "osnovnu obuku".

Atmosferičnost je izvanredna a bogme mora se sa mouse+keyboard kombinacijom malčice zainatiti za pohvatati konce ali nema veze planira se uzeti neki ok stick u budućnosti.

Napredak sa UI-jem je vrlo vidljiv i stvarno sve skupa doprinosi tom čitavom ambijentu koji pomalo liči na tmurni EVE odnosno na onu poznatu "in space, no one can hear you scream" što je meni osobno glavna stvar kod space simulacija. Želim biti zamazan sa crnim hidrauličnim uljem dok pretačem iz kante u sistem za podmazivanje u mom osobnm asteroidnom skloništu .

Također  veseli činjenica da su kontrole dovoljno komplicirane da se ima dovoljno prostora za pronaći svoj stil letenja što će svakako ovisiti još dodatno i o tome kojim brodom se upravlja - to je zaista prava stvar i znak da se sve kreće u jednom pozitivnom smjeru. 

Sve u svemu ja zadovoljan, produkcija na nivou i ide to naprijed. Jedva čekam veće module.

Kojoj mapi? Koji UI? Koje kontrole? Atmosfera? Produkcija? O kojoj igri pričaš?

Dado_ZG78 kaže...
Tonči kaže...

Pa firmi ima...  zašto se nitko drugi nije uhvatio ovakve tematike (osim Elite Dangerous-a) ne znam..

Još uvijek i drugi mogu uskočiti u taj vlak - sad se vidi da postoji itekakav interes za space-operama i bilo bi super da izađu i moderni X-wing, Tie fighter itd.

Mogu, ali je prostora relativno malo; nije da nisu pokušali. Vidjet ćemo za pet godina kad i ako SC izađe, ako bude dobra igra, to će biti dobra stvar za žarn.

17 godina
neaktivan

Mapa - Space Vulcan

UI - informacije HUDa, radar i opceniti razni displayovi dok letiš01 

Kontrole - kontrole raznih brodova u arena comanderu što tipkovnicom što joystickom

Atmosfera - zvuk, grafika i poprilicno lijep backdrop svemira  (meni je ovo poprilicno atmosferično)

Produkcija - razno razni eye candy shit

Igra - Star citizen arena commander modul

Covjek napiše normalan post, a ti mu vratiš tako. Mislim ono jest to samo minijaturni modul ali ne mozes reci da nije atmosfericno, da ne mozes isprobat kontrole broda i UI broda kao i da se moze reci da je produkija assetsa na finoj razini.

Ne znam da li je prostora malo. Trenutno je tu samo Elite. Prostora koliko hoces. Kao što je Cities: Skylines popunio prostor koji je debilni EA ostavio sa Sim Citijem tako se moze i ovdje popunit prosotr jer nema niceg. Kad se sjetim Freelancera, Freespacea i sl. igara suza mi krene, o X3 ne treba ni trošit rjeci samo se sjetim travestije koja je bila zadnja iteracija tog serijala (hrpa patchova je izašla doduše).

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.3.2015 0:17 (mislav_01).
12 godina
protjeran
Star Citizen

kakvo je mišljenje dosad

0 1 hvala 0
17 godina
protjeran
windforce kaže...

kakvo je mišljenje dosad

17 godina
neaktivan
Star Citizen

- nice..

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Dado_ZG78 kaže...

- nice..

Ovaj trailer je najbolje od SC-a kaj sam vidio u zadnje vrijeme... A kolko sam imao prilike primjetiti, čini mi se da su konačno malo smanjili fokus na novim brodovima i prodaji istih i počeli davat van i druge stvari osim brodova... Samo se nadam da to kaj ni jedan segment ovog tralera koji je bio napravljen sa game engine-om nema uključen AA, znači samo to da su ga namjerno isključili kak bi ti dijelovi izgledali ko da su "real-time", a ne predrendani (da ne bi ljudi kenjali kak je to predrendana animacija, a ne igra)... u suprotnom bi značilo da ni oni sami ne mogu pokrenuti igru u respektabilnom frame ratu, a da imaju uključen AA...
Ali, generalno, thumbs up za SC u ovom slučaju. ;)

http://dejankober.com/, http://dd3d.hr/
17 godina
odjavljen

Dobar trailer. Zašto nam ovo ne daju? Ako je snimljen trailer u engineu, mogu nam ovo fino i dati. Ionako imamo pristup pre-alpha fazi, dakle svjesni smo da ne samo što nije gotovo, nego je vjerojatno iznimno bugovito.

17 godina
Tonči kaže...

Dobar trailer. Zašto nam ovo ne daju? Ako je snimljen trailer u engineu, mogu nam ovo fino i dati. Ionako imamo pristup pre-alpha fazi, dakle svjesni smo da ne samo što nije gotovo, nego je vjerojatno iznimno bugovito.

Jedno je napraviti par segmenata za trailer, a drugo je neka kolko-tolko funkcionalna verzija dostupna za javnost. Osobno bi rađe da više apsolutno NIŠTA igrivo ne daju van, barem dok interno ne poslože i istestiraju jedan veći segment igre koji zapravo i bude ličio na IGRU... Jer svako izdavanje javne verzije bilo nekog broda, hangar update-a, figting module updata i sl. troši resurse i vrijeme (za novac znamo da im nije problem). Jer kolko god oni pisali da je sve to pre-Alpha i sl. ipak to moraš kolko-tolko zapakirati u iole funkcionalan paket. Rađe nek sad 6 mj., godinu, dvije, ne update-aju apsolutno ništa od trenutno dostupnih stvari, nek rade na miru i tišini, sa tu i tamo kojim video update-om, čisto da ljudi ne pomisle da su na karibima i peku odojka na vatri od novčanica, pa da onda puste nešto što bi se moglo nazvati igrom, a ne tech demo.

Meni osobno ovaj trailer znaći više nego do sad dostupni hangar moduli, dogfight moduli, virtualni akvariji i ručnici skupa.... samo nek sljedeći put ukljuće AA, jer mislim da je već svima jasno da tu nema potrebe za predrendanim animacijama niti da ih ima smisla raditi, kad engine može prikazati gotovo identičnu kvalitetu... naravno, samo ako nedostatak AA u onom traileru nije posljedica toga da jednostavno ne mogu uključiti AA, a u isto vrijeme imati razuman frame rate (onda imaju ozbiljan problem).

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.3.2015 13:09 (Berko).
11 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Pa dobro biti će, što smo tako nestrpljivi... primjećujem da se najveći kritičari ove igre najviše pitaju "kad će" .

12 godina
protjeran

Odlično!ovo će biti igra desetljeća

17 godina
windforce kaže...

Odlično!ovo će biti igra desetljeća

tolko dugo ce se i razvijat

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Kako da bude revolucionarna igra ako se ne razvija dovoljno dugo?

Što mislite koliko su bili u razvoju World of Warcraft ili recimo nadolazeći The Division, godinu dana?

Mene veseli pratiti nastanak potencialne legende i vidjeti kako sadržaj klijenta biva sve bogatiji i bogatiji..  nekom to nije gušt, pa OK.. kom nije, neka pričeka godinu, dvije pa zaigra gotov proizvod.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Star Citizen

malo slika ... concept art ... (150) 

http://imgur.com/a/fVqgN

ambitious but rubbish
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2015 0:50 (stype7).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Star Citizen

lol pa preambiciozno

ne znam koji graficki engine moze gurati toliki svijet u toliko detalja a da su normalne performanse i loading vremena

soras se u svemiru, 5min kasnije slijeces na vodeni planet, s njega odlazis na space postaju na koju landas i izlazis u FPS combat

ma daj..

Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sistem koji ce biti smatran high endom kada igra izađe ce moci to vrtiti na max postavkama. U cemu je problem, sigurno ne u tome da li ce postojati hardware koji ce to moci vrtiti. PRoblem bi bio da li ce engine znati iskoristiti harware i nove zadatke u kojima se cryengine nije prije baš koristio.

11 godina
neaktivan
Fanu kaže...

lol pa preambiciozno

ne znam koji graficki engine moze gurati toliki svijet u toliko detalja a da su normalne performanse i loading vremena

soras se u svemiru, 5min kasnije slijeces na vodeni planet, s njega odlazis na space postaju na koju landas i izlazis u FPS combat

ma daj..

Pa inace ide ovi ljudi koji zive od toga programiranja,analiziranja nisu o tome nikada razmislili ni vjerovatno sastanak imali,tebi je prvome i jedinome palo na pamet kako bi to moglo raditi.

17 godina
stype7 kaže...

malo slika ... concept art ... (150) 

http://imgur.com/a/fVqgN

Tnx. Poslužit će za inspriaciju :) Baš sam počeo raditi neki svoj koncept/3d model svemirskog broda... Ideja je da bude za 1-2 člana posade, te sa teretnim prostorom za jedan standardni 20' kontenjer (http://www.containerstrade.com/content/images/b7.jpg). U sredini di su vrata, to bude prostor koji bude služio kao "airlock" te u slučaju nužde i kao kapsula za spašavanje. A sam brod bude namjenjen za sljetanje na planete; tj. prijevoz robe sa i na planete (zato ima "krila").

17 godina
neaktivan

Ja bih razdvojio motore u 2 skupine po 2 komada tako da su 2 na prednjim, a 2 na straznjim krilima, dok ne vidim profil ce mi izgledati previše bulky. Ako razdvojiš motore mozes između njim imati vrata za iskrcavanje marinaca npr. Kontenjer ti moze biti modularan tako da je cargo/medical/marines/gunpod/electronic warfare itd. Naravno ti motori bi se mogli rotirati kao što mogu na americkom osprayu. Zanimljiv koncept, mogao bi se ja bacit u neki spaceship dizajn isto, dugo nisam. :D

17 godina
mislav_01 kaže...

Ja bih razdvojio motore u 2 skupine po 2 komada tako da su 2 na prednjim, a 2 na straznjim krilima, dok ne vidim profil ce mi izgledati previše bulky. Ako razdvojiš motore mozes između njim imati vrata za iskrcavanje marinaca npr. Kontenjer ti moze biti modularan tako da je cargo/medical/marines/gunpod/electronic warfare itd. Naravno ti motori bi se mogli rotirati kao što mogu na americkom osprayu. Zanimljiv koncept, mogao bi se ja bacit u neki spaceship dizajn isto, dugo nisam. :D

A ovi motori i budu odvojeni; prednji i stražnji budu neovisni jedni o drugima i rotirat će se za 90 stupnjeva prema dolje za sljetanje. A ulazna rampa za utovar/istovar bude sa stražnje strane.

A sad pošto Unity konačno radi na 64bita, mogu napraviti cijeli sunčev sustav u realnom omjeru :) a i sa novim PBR shaderima i osvjetljenjem, fancy SFične stvari izgledaju mrak: 

A proceduralne planete imam već više-manje riješene:

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2015 16:02 (Berko).
13 godina
Wack kaže...
Fanu kaže...

lol pa preambiciozno

ma daj..

Pa inace ide ovi ljudi koji zive od toga programiranja,analiziranja nisu o tome nikada razmislili ni vjerovatno sastanak imali,tebi je prvome i jedinome palo na pamet kako bi to moglo raditi.

pa nisu razmislili..kao da bi star citizen bio jedina igra koja je po izlasku bila neigriva na vecini konfiguracija (crysis1, ac unity, metro 2033, arma2, gta4, ...)

samo kazem da mislim da tehnologija nije jos toliko napredovala da mogu izbaciti tako ambicioznu igru van i da ne bude totalno strgana

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice