ja nemogu altabat.
pozz ekipa.. probo sam jogurt i jako mi se dopala.. gdi ima za uzet jeftinije? na g2play je out of stock al je dobra cijena (260kn)
http://cdkeyshere.com/tom-clancys-splinter-cell-blacklist-cd-key.html
Upravo sam Alttabo, igra mi se ni jednom nije srušila, igra na mojoj konfiguraciji na ultra postavkama, 1080p + SweetFX radi odlično, UI je prilagodljiv, igra je puno, puno bolja od zadnjeg Splinter Cella: Convition, igra je sto puta bolja od Hitmana Absolution, (stealth kategorija sa užasno pokvarenom mehanikom). Još mi ni jedan lik nije ostao stajati...
Nema ama baš nikakvih problema sa auto aimom itd...
A valjda ćeš instalirati patch od 1.7 GB prije nego počneš igrati... To su izbacili day one tako da nema razloga za neka jadikovanja...
Gle pogledao sam review i pitao lijepo, nepotrebno je postavljanje sa visoka. Vidiš da i Mar123 ne može alttabat..uostlaom patch od 1.7gb...mogli su još jednu igru stavit u tih skor 2gb lol.
Kakvo postavljanje visoko?
Ljepo sam odgovorio da nemam problema.
Ti si rekao da si vidio da igra ima autoaim; ja sam rekao da se može isključit i da nema.
Dalje si rekao da se nemože Alt Tab; ja sam rekao da može.
Ti si rekao da si vidio da se ruši; ja sam rekao da od kada ju igram još mi se nije srušila.
Plus sam dodao da ima odlične performanse, a uz to i kvalitetne teksture, osvjetljenje itd...
Ni meni se igra do sad nije crashala, mogu je alt-tabat i nikakvih stojecih tijela. Sve radi savrseno. Na mojoj konfiguraciji radi na "texture quality"-high, "shadows"-medium i ukljucen fxaa. To je i vise nego odlicno.
EDIT: I to sve bez updatea jer sam ga skroz zaboravio instalirati.
Hoće raditi igra na HD4830?
Hoće raditi igra na HD4830?
ja ju preso na 2600 pro.
ja zavrsio igru pa evo save game http://speedy.sh/dJv74/sc6-save.sav kome treba ;D
ja zavrsio igru Ja jos pokusavam da smaknem onog k...a na kraju kad ti se zaskoci s ledja... evo vec peti put i p..o sam.
Kako sam izgleda i zvuči loše, e ne vjerujem, kao da ovo nije splinter cell.
Btw. igra mi je neigiva, imam phenom x3 2.1ghz i hd5730 na laptopu i tako šteka da nije za vjerovati...kad sam pogledoa system reqse reko moći ću igrati ali očito ništa...
Btw. igra mi je neigiva, imam phenom x3 2.1ghz i hd5730 na laptopu i tako šteka da nije za vjerovati...kad sam pogledoa system reqse reko moći ću igrati ali očito ništa...
sta se desilo sa PC-em
sta se desilo sa PC-em
Pa ništa, u procesu je nabavke :)
ja sam evo preso na hd2600 pro 256mb. postavke na low i rezolucija na 1024x768-bez ijednog trzaja.
ja sam evo preso na hd2600 pro 256mb. postavke na low i rezolucija na 1024x768-bez ijednog trzaja.
Ne znam ke qurac onda...moram se poigrat sa postavkama.
to je i mene shebalo, pazi cijeli jedan dio skoro zavrsim i to se dogodi i skuze me, i naravno dead i sve ispocetka.
Prejako, kao da sam ga vratima udario ali mu ruka ostane na drugoj strani i puca po meni.
Glupiranje lol :)
ja sam odigro i nisam imao nikakvih problema :D
kupljen uplay KEY (https://inexus.us/users) upravo se dwnloada ;)
mislim se nabavit igru al ne znam bas nista o splinter cell-u, tj nisam igrao niti jednu igru iz tog serijala.
interesira me kakva je igra, da li ima sandbox elementana, je li linearna ili ne i tako par stvari. ako moze nekakav kratki opis bio bih zahvalan.
Odigraj Double Agent - Conviction - Blacklist... Conviction je najlošiji, ali nije smeće...
Igra nije sandbox, ali u ovom zadnjem možeš birat misije, upgrade svega i svačega itd......
nemogu namjestit u setingsima veci aa algoritam od msaa 2x na 1200p full screanu kad sam u Sli modeu,ima tko slicnih problema ?
nemogu namjestit u setingsima veci aa algoritam od msaa 2x na 1200p full screanu kad sam u Sli modeu,ima tko slicnih problema ?
a bo. kod mene je problem da sam prvu misiju prošao u eyefinitiju a na ostalim misijama su 2 monitora isključena bez obzira što je rezolucija namještena na 3 čekam update od skidrowa
moja nije jogurt verzija sto mi je jos cudnije ... Onaj patch nisam instalirao jos,probat cu stim ak sto pomogne...
Upravo sam instalirao patch i sad sve sljaka odlicno , imam zadnje force drivere koji su bas za ovu igru - SLI green bar je ispunjen do kraja nema ni B od BN-a
all max out od 80 do 130fps-a varira dok je avrage izmedju 100 -115 , moram priznat nvidija napravila odlican posao --- HT radi isto , to je kaj se tice grafike
sad idemo dalje igrat pa napisem par i o gameplayu uglavnom nisam bacio 2 glave na key bzvz :)
Ja skinuo igru na ruskom
Jel se može kako promijeniti jezik na engleski?
Ja skinuo igru na ruskom
Jel se može kako promijeniti jezik na engleski?
kod instalacije imaš izbor jezika po defaultu ti je ruski, znači da si klikao na brzinu samo da se instalira. imaš opciju na googlu ti piše u kojem fajlu možeš promijeniti jezik. samo umjestu ruskog upišeš ručno english i sejvaš. proguglaj
evo poceo i ja igrat imate li nekih smjernica za newbia u ovom serijalu.zadnji put sam provao splinter cell 2006 i to neki demo sto je dosao na bugovom dvd-u