još malo i igram!!
Sam Fisher u ovom nastavku izgleda mlađe nego u prethodnom
A i kao da je bio na kojoj plastičnoj operaciji...
ja se ne mogu odlucit na koga mi sad vise izgleda. isaac clarke ili na shepard iz ME. novi glas totalno ne pase, stari je bio puno bolji.
a kakvi su dojmovi igre? na stranu sad kako Sam izgleda
Joj, igra mi na ruskom jeziku. -.-'
Joj, igra mi na ruskom jeziku. -.-'
krivo si instaliro, kod instalacije imas za birat jezik, i ja sam krivo pa sam moro ponovo.
nego imam problem s rezolucijom, imam ponudeno samo 3 rezolucije, 1920x1080, 1680x720, 640x480, posto na prve dvije nemogu normalno igrat trebo bi neku nizu al 640x480 je preniska. moze neko rjesenje?
Strašno dobra igra.
Poslije bezveznog, bljutavo razočaravajućeg Convictiona očekivanja su bila na nuli, tako da nisam ni jedan trailer pogledao, ali dao sam mu šansu jučer radi pomanjkanja dobrog stealtha u zadnje vrijeme. I totalno iznenađujuće, Splnter Cell filing je od prve sekunde tu, naravno, pod pretpostavkom igranja na PERFECTIONIST težini ( nema mark&execute sranja i Sam umire nakon dva primljena metka ). Jedino fali Michael Ironside
, ali je*iga.
Za sada sve pozitivno, nakon dvije odigrane story misije, skoro čisti GHOST style ( bez alarma i ubijanja, jedino su mi se omakla dvojica na prvoj misiji pa su sada pokojni ). Ako ostane ovako do kraja, jedna od igara godine i definitivno jedan od najugodnijih iznenađenja, barem što se mene tiče.
nego imam problem s rezolucijom, imam ponudeno samo 3 rezolucije, 1920x1080, 1680x720, 640x480, posto na prve dvije nemogu normalno igrat trebo bi neku nizu al 640x480 je preniska. moze neko rjesenje?
da istina. ne mogu igrati u eyefinitiju. ima update od gige za skinuti a bumo vidli
naso sam rjesenje, hertzi su bili krivo podeseni tj po defaultu je 59hz, pmaknuo sam na 60 i odma sam dobio vise rezolucija, igraj se malo s tim, pa ces mozda moc.
Može jedna molba, ak može ko uploadat save games od igre..
Dignul nove winse, a zaboravil sačuvat folder...
tnx
pozz ekipa.. probo sam jogurt i jako mi se dopala.. gdi ima za uzet jeftinije? na g2play je out of stock al je dobra cijena (260kn)
pozz ekipa.. probo sam jogurt i jako mi se dopala.. gdi ima za uzet jeftinije? na g2play je out of stock al je dobra cijena (260kn)
imas vamo za 35$ https://www.gamekeysnow.com/keys/Splinter-Cell:-Blacklist
tnx stranica je pouzdana? platio bih masterom
tnx stranica je pouzdana? platio bih masterom
da
Sve u svemu, nikakav napredak u odnosu na Conviction. Sustav nadogradnje je fail, sakrivanje tijela još veći, skupljanje novaca najveći. Čima kupiš 3 nadogradnje igra postaje nenormalno lagana i neizazovna. Izbacivanje zvukova okoline kod šuljanja je ravno pljuvanju na sve što su prva 3 Splintera predstavljala i Fisher je zaslužio dostojnu mirovinu, a ne da ga se ovako uništava iz godine u godinu.
Fanovi pravih SC-ova ovome neće ni prismrdjeti, a ta nova generacija gamera koja nije igrala pravi snekaer će vjerojatno biti zadovoljna i sa ovim smećem. Dabog da propao prokleti Ubisoft što prije.
I dobro je kad smakneš jednog protivnika oni provjeravaju sve ljude da li su na broju putem radija i ako se ne javljaju počinje mala uzbuna i budu pažljiviji.
I dobro je kad smakneš jednog protivnika oni provjeravaju sve ljude da li su na broju putem radija i ako se ne javljaju počinje mala uzbuna i budu pažljiviji.
u zadnji misijama je gadno kad nadu tijelo jer onda dignu uzbunu i one crvene lasere na sva vrata i nemozes proc ako ne uzmes mrtvog i dovedes ga do vrata da se laseri maknu.
sto sam spojlo?
sto sam spojlo?
Da u igri ima crvenih lasera.
Sve nadogradnje osim xbowa koji je cool su apsolutno nepotrebne. Toliko olakšaju igru da samo zaobiđeš sve protivnike. Najčešće knockoutam par likova reda radi, a ne jer su stvarna smetnja. I nitko nikad ne pronađe onesviještenog lika jer prije dođeš do checkpointa nego se to dogodi.
Napravio sam SweetFX plugin - download
Stavljen SMAA; u igri FXAA užasno zamuti sliku dok mi ostale AA opcije gutaju previše performansi - stavljen SMAA koji radi bolji posao od FXAA i MSAA 2x sa minimalnim gubitkom performansi, (AA isključen - SweetFX SMAA) - u igrinim opcijama isključiti AA
Mrvicu izoštrena slika, smanjen intezitet boja radi promjenjenog osvjetljenja, (nešto tamnije sjene i mrak) te dodan filmgrain koji mi se baš dobro uklopio u ovu igru; no neznatan je te se skroo niti ne primjeti)
sto sam spojlo?
Da u igri ima crvenih lasera.
Sve nadogradnje osim xbowa koji je cool su apsolutno nepotrebne. Toliko olakšaju igru da samo zaobiđeš sve protivnike. Najčešće knockoutam par likova reda radi, a ne jer su stvarna smetnja. I nitko nikad ne pronađe onesviještenog lika jer prije dođeš do checkpointa nego se to dogodi.
ma kad uzmes onu pusku honey badger i nadogradis najbolje sto moze nezaustavljiv si, oni protivnici u oklopima padaju samo tako, niko ti nista nemoze i mozes ic i poubijat sve koji su tamo.
e da, i minus igri je onaj dio gdje je igra fps, uzas.
Jel igra vise slici dostojnom nastavku Chaos Theory ili je i dalje casual smece kao Conviction ?
Jel igra vise slici dostojnom nastavku Chaos Theory ili je i dalje casual smece kao Conviction ?
ma bolji je od convictiona ali nije bolji od orginala.
Gledam neke reviewe i bojim se probati...pomalo sam razočaran, ali vdijet ćemo kakav je mutli i coop?
Vidim da je preloš port za pc, sa autoaimom i hrpom problema.
Autoaim se može isključit... Koji su to problemi?
Autoaim se može isključit... Koji su to problemi?
Gledao sam neki review, igra se neda altabat, ima hrpa gličeva di ubiješ lika on ostane stajat., nema fov slidera za multi (za mercove), konstantna rušenja igre...itd...
Upravo sam Alttabo, igra mi se ni jednom nije srušila, igra na mojoj konfiguraciji na ultra postavkama, 1080p + SweetFX radi odlično, UI je prilagodljiv, igra je puno, puno bolja od zadnjeg Splinter Cella: Convition, igra je sto puta bolja od Hitmana Absolution, (stealth kategorija sa užasno pokvarenom mehanikom). Još mi ni jedan lik nije ostao stajati...
Nema ama baš nikakvih problema sa auto aimom itd...
A valjda ćeš instalirati patch od 1.7 GB prije nego počneš igrati... To su izbacili day one tako da nema razloga za neka jadikovanja...