Silent Hill 2

poruka: 25
|
čitano: 4.959
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Silent Hill 2

otvorio sam ovu temu jer sam vidio da nema nijedna tema koja se bavi drugim dijelom ovog survival-horror serijala. pa kakva su vaša mišljenja? ja sam počeo igrati prije par dana i za sad mi se čini ok...

što vi mislite o ovoj igri?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Silent Hill 2

jel je stara ta igrica?ja inace volim horor igrice,pa ne znam,mogao bi i nju da probam!

Ivke

0 0 hvala 0
17 godina
Silent Hill 2

To mi je jedna od najboljih igri. Prebolesna atmosfera,priča i glazba. Također ako nisi igrao preporučam ti i trojku.

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Silent Hill 2

od silent hill igrao sam samo silent hill 4 i to mi se bas i nije svidelo ali probacu dvojku i trojku!

Ivke

0 0 hvala 0
17 godina
Silent Hill 2

Četvorka je malo lošija, 2 i 3 su krema serijala (dobra je i jedinica, ali prestara).

...something diabolic
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Silent Hill 2

Silent Hill serial su mi najbolje igre,svaki nastavak ima svoj posebni ugođaj.Ipak su ju japanci radiliCool

Sama dvojka je super,pogotovo ako imaš Editors Cut verziju koja ima malo popravljenu grafiku.

Kak su mi svi nastavci jednako dobri nebrem izdvojiti neki detalj po čemu je ta bolja od ostalih,ali to su igre koje se moraju igrati.

PS:čak mi je i ovaj 5 dio koji odstupa po igranju od ostalih 4 ,super.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2009 22:32 (toma).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Silent Hill 2
betmen kaže...

ja sam počeo igrati prije par dana i za sad mi se čini ok...

što vi mislite o ovoj igri?

Drugi najbolji horor (poslije Silent Hill orginala/jedinice) i jedna od najboljih igara svih vremena.

Po uzoru na najgenijalniji soundtrack ikad napravljen temelji se i ostatak serijala.

Fantastična atmosfera, genijalna priča kroz koju vas prati istinski osjećaj tjeskobe i straha koji vam neće biti prepreka zbog velike znatiželje, provest će vas najmračnijim putevima tajanstvenog gradića obavijenog maglom koji će zauvjek ostati u vašem sjećanju.

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
16 godina
neaktivan
Silent Hill 2

Ja sam igrao na mobu xD

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Silent Hill 2

Odlicna igra ali ipak prvi deo je neprevazidjen.Peti deo sam probao   igrat ali sam brzo odustao cini mi se a su dosta odstupili od originalne ideje.A tek onaj film sto je izasao prosle godine ....

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Silent Hill 2

Kao što su svi već konstatirali igra je odlična a i cijeli serijal (ustvari nisam igrao prvi dio Cool), po mom ukusu četvorka je najbolja zato što mi je ona soba zakon, to me je totalno oduševilo ali ni drugi dio nije manje vrijedan spomena.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Silent Hill 2

ja je igram već par tjedana i sad mi se čini da sam pri kraju, i ne znam baš,, al meni se čini da nije ništa posebna ta igra... atmosfera mi uopće nije nešto, igram je po mraku i sa slušalicama i uopće mi nije strašna... bolju atmosferu sam doživio u FEAR-u i čak u The Sufferingu.. te igre su bile puno strašnije od ove, iako su i FEAR i Suffering više orijentirani na akciju nego na strašenje igrača, svejedno uspijevaju me bolje prestrašit od silent hilla....

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.6.2009 17:23 (betmen).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Silent Hill 2

Silent Hill 2 je jednostavno rečeno - remek djelo. Izvrsna atmosfera u igri i još odličnija priča svrstava ovu igru među najboljom u serijalu. Silent Hill 4 ima od svih drugih nastavaka drugačiji koncept te ga je isto tako zanimljivo odigrati ali je priča slabija od one u dvojci. Peticu ne želim niti pogledati da ne upropastim cjelokupni serijal Silent Hilla. Jedinica isto tako ima svojeg štiha, trojka je isto dobra samo od svih u serijalu izuzev petice najlošija jer se očituje u igri da se nisu previše posvetili glede inovativnosti naspram dvojke i četvorke, sve u svemu Silent Hill serijal će vam pružiti sate i sate zabave izuzev petice koju nisam igrao i čini mi se da su htjeli petim nastavkom živjeti na staroj slavi prijašnjih nastavaka ali bezuspješno. Jawohl!

s.t.a.l.k.e.r. semi-pro
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.9.2009 21:23 (stalker).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Silent Hill 2

ma dobra je igra,, al me ne uspijeva prestrašiti nikako.... a to je ono što se i očekuje od horrora.....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Silent Hill 2

@stalker

Znači dvojka je najbolja? Ja sam odigrao 1 i 3 dio, dok 2 i 4 još nisam.

Treći dio je žestoko poremećen i krvav.

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Silent Hill 2

Inace 1 ica je najbolja ali stara ali ako imas PS1

obavezno igraj.Inace 2 dio se smatra najboljim.

Ali meni je najbolja 1 ica.4 i 5 su ispali lose zbog toga sto

su neki ljudi odustali od projekta.Zato i nije bas nesto posebno

izaslo iz SH4 I 5 ice,ali isto nije losa igra.

born to be gamer
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Silent Hill 2

Ja igram jedinicu na kompu i odlična je!

Počeo sam sa starom igrom zato što želim početi od početka,a ne preskakati dijelove koji su dosta vezani jedni uz druge.

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
brhgzugfewu kaže...

Inace 1 ica je najbolja ali stara ali ako imas PS1

obavezno igraj.Inace 2 dio se smatra najboljim.

Ali meni je najbolja 1 ica.4 i 5 su ispali lose zbog toga sto

su neki ljudi odustali od projekta.Zato i nije bas nesto posebno

izaslo iz SH4 I 5 ice,ali isto nije losa igra.

ja sam igro sam 5 i meni je odlican starije nisam igro zbog toga sto me takve igre prije nisu zanimale

grafika je odlicna na njemu i prica,a i kombat sistem je jednostavan i dobar i ono sto je meni najvaznjije da se userem od

straha(ne doslovno)

a izgleda da ce se radit novi sillent hill film jedva cekam

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.9.2009 15:56 (hrvatskafarkasevec).
17 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

Počeo sam sa starom igrom zato što želim početi od početka,a ne preskakati dijelove koji su dosta vezani jedni uz druge.

Dobro si krenuo, samo da ti neće biti puno da pređeš zaredom 3-4 Silent Hill-a?

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
16 godina
neaktivan
boxer kaže...
Tomislav95 kaže...

Pa dobro,ne igram Silent hill svaki dan,odigram možda jedanput tjedno

16 godina
protjeran
boxer kaže...
Tomislav95 kaže...

zašto bi mu bilo previše?

ja sam tako prešao zaredom oba nastavka igrice za koju sam mislio da je naslov teme i jedini problem je što se razlikuje način igre pa je mna početku zbunjujuče. a ad idem na torrentz po Silent hill 2

Sk8er Boi
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.9.2009 16:52 (filip avril_fan).
17 godina
protjeran
Silent Hill 2

malo cu spoilati 3-ica je naj bitnija!hihihihiCool

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Silent Hill 2
Zašto bi bila najbitnija ako se priča ne nastavlja?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Silent Hill 2

eh sada zasto bi ti reko?

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Silent Hill 2
imaš pravo,bolje da sam otkrijem ;)