Nakon predjenih tutoriala i zapocete kampanje mogu reci da je igra sjajna ali nije u mom stilu nazalost.. I sto se tice tehnicke strane i samog gameplaya, toliko informacija i ona enciklopedija i sve, jedna od boljih igara u posljednje vrijeme onako realno gledajuci, ali jednostavno nije ono sto mi lezi, bar u ovom ljetnom periodu..
Hoću li moći igrati shoguna na svom kompu imam stari amd athlon 64x 2.0 ghz, radeon hd 4650 i 2gb rama?
Hoću li moći igrati shoguna na svom kompu imam stari amd athlon 64x 2.0 ghz, radeon hd 4650 i 2gb rama?
Naravno da hoces, i to na High ces moci grafiku staviti.
Čekaj jesi li mislio na shoguna 1 ili 2 ja sam mislio na shoguna 2?
Pa u temi dvice smo, dakle na nju sam mislio :)
Ma samo da budem siguran!
Naravno da hoces, i to na High ces moci grafiku staviti.
Jel' se ti šališ? Možda na 800x600 rezoluciji...
Ne znam za tebe, ali ja na svom racunaru, na rezoluciji 1280x1024 igram bez problema, doduse bez AA i sa 1-2 opcija na medium, i sasvim dobro radi, zapravo odlicno, pogotovo s zadnjim patchem.
neznam jeli vama bio ovaj problem ali meni je loading time u kampanji za bitku odvratno dug nekada i po 4-5 minuta,kako da to rijesim?
neznam jeli vama bio ovaj problem ali meni je loading time u kampanji za bitku odvratno dug nekada i po 4-5 minuta,kako da to rijesim?
Ispuni "moj PC". Koliko rama imaš?
athlon 2x 2.8 gigaherza, 4 gigabajta ddr2,4890 x2, i neki matrix hard disk 260 gigabajta igra mi se normalno vrti na high ne podrzava mi bas ultra ali nema stopanja i zamrzavanja samo mi je loading time odvratno dug
Glavni problem ti je spori disk
cudno a medieval 2 i empire total war mi je loadiralo maximum 20 sekundi,vise bih rekao da je to problem do shoguna
Igram ovu igru od prvog dana.
Prvo su mi winsi i igra naravno bili na samsung f3 500 gb i učitavalo je ok.Zatim sam kupio ssd i učitavalo je momentalno.SSd je riknuo i sad su mi winsi na prastarom seagate-u 160gb i učitava pola godine :D
Igram ovu igru od prvog dana.
Prvo su mi winsi i igra naravno bili na samsung f3 500 gb i učitavalo je ok.Zatim sam kupio ssd i učitavalo je momentalno.SSd je riknuo i sad su mi winsi na prastarom seagate-u 160gb i učitava pola godine :D
3 diska u pola godine ? Hmmmmm..
Nije baš u pola godine al ajd.No nema veze,problem rikavanja diskova je riješen
jel zaigrao tko igru nakon zadnjeg patcha?
Imam li ja ikakvih šansi za pokretanje Shoguna?
Haha, pogledaj moj PC, igra radi odlicno.
Na kojim detaljima? I koliki ti je FPS kad zumiraš u bitku?
Na strategy map high detalji, bitka medium, ali iskljucim hardware shadows s konstantno dobrim fpsom cak i kad zumiram. Samo da napomenem jos da sa zadnjim patchem bar meni igra radi znacajno bolje.
EDIT: Naravno bez AA igram, a AF je ukljucen.
Na strategy map high detalji, bitka medium, ali iskljucim hardware shadows s konstantno dobrim fpsom cak i kad zumiram. Samo da napomenem jos da sa zadnjim patchem bar meni igra radi znacajno bolje.
EDIT: Naravno bez AA igram, a AF je ukljucen.
Rezolucija?
1280x1024.
PS. Kolko ispitivanja, nekim ljudima je bitna igrivost a ne da u sred bitke zumiraju do maksimuma i broje travke i broj iglica na borovima. Prvi Shogun je po meni imao super grafiku iako su sve jedinice bili obicni spritesi, ali kako tad, tako i sad, vazna mi je igrivost...
A za momka koji je pitao, snimi igru i probaj, ako ti je vazno more detalja, zao mi je.
Ja sam Shogun 2 presao sa svakim klanom, doduse nisam sa svim na najtezem nivou, al Boze moj.
Ovo nije DLC već ekspanzija, i neće nam trebat originalni Shogun2
Ovo nije DLC već ekspanzija, i neće nam trebat originalni Shogun2
Da, točno to.....
Ups ja sam pomiješao Rise of the Samurai i Fall of the Samurai.
Ovo prvo je DLC ovo drugo ne
Ti si napisao Rise of the samurai a stavio si video od Fall of the samurai, to me zbunilo.
Sada gledam i vidim da je to ipak DLC.....
EDIT: ma i ja sam sebe zbunio
Ma nije, gle ti si pomiješao Rise of the Samurai s Fall of the Samurai.
Da, gledao sam Fall, a napisao Rise i stavio link.....
Ispravljeno, pobrkani lončići....