Sekiro: Shadows Die Twice

poruka: 364
|
čitano: 114.103
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Re: Sekiro: Shadows Die Twice
DeniZg kaže...

Došao sam do zida i ne ide dalje.

Ashina Reservoir, poginuo 30 puta od mini bossa Seven Ashina Spears. Boss me 2-shota, nekad i one-shota

Uopće im se ne može napuniti Posture, igra traži da valjda 5 minuta savršeno deflectam njihove napade. Baš nekako gubim volju.

Treba ti skill Shinobi Eyes i borba će biti gotova za 15 sec koliko je OP.

Backstab, povuci se na čistinu pokraj kuće i budi mu blizu kad dodje. Izmamiš mu napad za Mikiri Counter, nakon kojeg slijedi uvijek slash kopljem za koji imaš dobar okvir za Deflect koji ga baca iz balansa i imaš vremena za tri udarca. Dovoljno je to napraviti 3 puta, samo ostani blizu jer će uvijek imati taj moveset. Prestani glumiti ražnjić i riješi to.

10 godina
Dosao sam do zadnjeg dijela prije raspleta priče. Sunken Valley. Sve iza tog je cisto osim 4 headlessa i onaj Scheiman. Njih cu kasnije kad budem mogao kupovati infinite devine confete ili farmati. Sad sam prošao Mt kongo i imam osjećaj da sam to mogao i prije. Razina tezine bosseva je na razini prvog bossa, konjanika. Proletio sam kroz Armored warriora i Long Arm bossa, Majmuni su bezveze boss. Sad farmam skillove da dobijem novi skill line od onog lika na ulazu u sunken valley. Fali mi ona raznovrsnost DSa. Protezu ni ne koristim, skupio sam vec 200 onih itema za protezu. Koja vam je taktika za liječenje Dragonrota? Ja sam samo 2 put koristio lijecenje. Poslije Lady i poslije Genichira. Dvoje su mi zarazeni.
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Stuckao sam na senpou može pomoć? ovako, ostavio sam headlessa i shicimena za kraj igre jer nemam konfete i ostavio sam genichira. I krenuo sam u senpou malo se šamarao došao do polomljenog mosta i krenuo desno po stijenama gdje su čovječuljci i došao do ring bella i ne znam dalje šta u tom senpouu se radi ili ne mogu napredovati jer trebam dobiti genichira? ako je to rješenje onda cu dobiti genichira pa na senpou pa u sunken itd. 

Btw dokle ste vi došli?

Imam ovih sugara dosta za attack boost, power itd. to je najbolje koristiti ako razbiješ neprijatelja na pola ili ti malo fali pa da riskiraš, sve ostalo je uzalud :)

snašao sam se, bila je stjena na koju se trebali popeti a mislio sam da se ne mogu popeti eo sad cu na armored lika, evo ako nekog zanima u 52 minute prešao igru https://www.twitch.tv/videos/402028406

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2019 9:09 (hanteed).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Jesi dosao do armored bossa ili si do zvona isao lijevo po liticama. U senpou je vazan jedan text na dnu jezera (meni je bio tu poslije Genichira, ako ideš prije netko ti ga da) i Zvono u glavnom hramu. Sreces devine child koja ti je potrebna za jedan od završetka. Takoder imas i esoteric text.
10 godina
neaktivan

išao do zvona vidio da nema ništa i otišao nazad i danas evo skontao kako se popeti i došao do armored lika, taj text i to nisam vidio

ugl mogu genichira za poslije ostaviti nije bed dozvolit ce mi igra da igram dalje

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2019 9:58 (hanteed).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Pao je i Veliki Gorila Boss :)
Očekivao sam puno tezu borbu, porazio sam ga vec u drugom pokušaju. Nekako su slabi bossevi u Sekiru. Tezi su mi mini bosevi.
Jedini pravi boss je po meni Genichiro, poslije njega Lady. Oni su cistokrvni DS bossevi :)
Igra postaje prelagana kad shvatiš mehaniku. A sto da koristim iteme i protezu češće.
Igra pokazuje tezinu tek kad dolazis u novo područje i boris se s obicnim neprijateljima.
Btw. Nasao sam glitch. Neznam dali se u igri radi o jednoj ili 2 zmije. Nakon sto me srusila s mosta ja sam ju ubio u mt kongo a kad sam isao po onaj drugi item u zmijin hram tamo je opet bila. Vjerojatno igra ocekuje da prvo pokupimo item iz hrama pa onda ubijemo zmiju.

SEKIRO: Guardian Ape Boss Fight
Moj PC  
1 1 hvala 0
10 godina
neaktivan

Zanimljiva mi je borba i svidja mi se igra na stranu što ne gledam uopće da bildam lika ko vi i trazim djelove za ruku,te ono pecanje, imam osnove i na stranu što izbjegavam te rpg mehanike ali moram reći manu iako ste i vi toga svjesni i volite igru i evo zašto nije 10/10. Kod mini bossova kada propadneš jednostavno nije zgodno da se opet boriš sa njim moraš pobjeći neprijateljima(primjer seven spear shikibu) i taman kada te krene borba ta smrt to prekine i ostaje opet daljina izmedju tebe i bossa, dakle puno moraš trčati da dođeš opet do bossa, zašto nije svaki kao lady butterfly,to im je mana koliko god i volili igru to im neću oprostiti, nije to način da se oteža igra nego nemogu preći preko tog, to je mana i to stoji.

Danas me genichiro zasukao da je mogao pitu od mene napraviti ali sam se uštosio u mehaniku i ovo mi je najzanimljivji boss baš je ono moćna borba-ajmo pa ko će duže, nema preseravanja. Treća njegova forma me jebe iako nije teška ali po meni nepotrebna.

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Svakog bossa mozes dobiti ako se zaljepis za njega. Nek te ne brine daljina, ako ima manje od pol healtha posture ce mu se jako sporo prazniti. Za seven speara se zalijepi. Kad bode deri krug kad zavrti koplje deri skok i gotov je i koristi sjekiru na njemu.
Kazem ti ja sam samo 3 put dosao do 3e faze genichira :( prve faze su lagane kad znas patern. U prvoj nakon napada koristi thrust a u drugoj swipe. :)
10 godina
neaktivan

Ma ubio sam kopljara, ostao mi je genichiro pa armored doduše na armoredu te daleko vrati kada propadneš to je mana još se ne znam popeti na onu stijenu pa tu popušim potione za health.

Strah me da mi ne dođe stuck moment da ne propustim kojeg bossa nadam se da ima povodac nakon senpoua iako sam vec otkrio sunken valley.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Gogy7 kaže...
Koja vam je taktika za liječenje Dragonrota? Ja sam samo 2 put koristio lijecenje. Poslije Lady i poslije Genichira. Dvoje su mi zarazeni.

Ne trebaš liječiti čim neko oboli, nek ih se nakupi pošto item liječi sve odjednom.

10 godina
neaktivan

Još nisam genichira prešao, evo još jedne mane i zašto nikad neće imati 10/10, responzivnost radi njhovog locka na 60fps e koliko sam puta propao sad samo zato što kad treba mikiri counter ja upirem a on ustaje s poda i ne stigne govno uraditi i rokne me, i još sa strijelama kada gađa ja upirem da se brani on ih samo prima i samo zadnju obrani, poserem vam se na 60fpsa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Uvijek lijecim poslije treceg bojim se da ne umre netko

Edit: Nekako se vise dobije oboljelih na kraju nego prije.
Imao sam 3 oboljela i idem se boriti protiv Lone Shadowa tamo di je prije bio Elite Ashina. Iskorisim liječenje i uletim unutra kad ono njih dvoje. Umro sam samo 2 puta kad ono cak 3 oboljela u istom trenu.
Poslije idem na Owla, umrem 3 ili 4 puta kad ono opet 3 oboljela? 6 (2x3) oboljelih nakon samo 6 umiranja :(
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2019 9:47 (Gogy7).
11 godina
hanteed kaže...

Još nisam genichira prešao, evo još jedne mane i zašto nikad neće imati 10/10, responzivnost radi njhovog locka na 60fps e koliko sam puta propao sad samo zato što kad treba mikiri counter ja upirem a on ustaje s poda i ne stigne govno uraditi i rokne me, i još sa strijelama kada gađa ja upirem da se brani on ih samo prima i samo zadnju obrani, poserem vam se na 60fpsa.

Daj molim te da je igra na 30FPSa slozio bih se instantno,ako ti 60 frejmova nije dovoljno za SP igre do tebe je frende jer pricas gluposti ako gines na Genchiru gines cuz you gotta get gud,kakvih crnih 60 FPSa da je lose za SP igre nije MP pucacina da ti treba 144/244 refresh rate i preko 140 FPsa.

Igra je responsive fanasticno cisto trazis izgivore jer gines.

To govorim kao netko tko ima 144 herzni monitor i nikad nisam cuo osobu da se zali na 60 FPSa u SP igrama.

10 godina
neaktivan
Wack kaže...
hanteed kaže...

Daj molim te da je igra na 30FPSa slozio bih se instantno,ako ti 60 frejmova nije dovoljno za SP igre do tebe je frende jer pricas gluposti ako gines na Genchiru gines cuz you gotta get gud,kakvih crnih 60 FPSa da je lose za SP igre nije MP pucacina da ti treba 144/244 refresh rate i preko 140 FPsa.

Igra je responsive fanasticno cisto trazis izgivore jer gines.

To govorim kao netko tko ima 144 herzni monitor i nikad nisam cuo osobu da se zali na 60 FPSa u SP igrama.

Igrao sam w3 na 30fpsa ali tu i nije toliko bitno jer nije teška igra. Dobio sam genichira jucer, ne znam evo neda mi se sada snimati ali vjeruj mi a vjerojatno je bilo i ostalima da nekada lik ne reagira na komandu dobra mozda je do dzojsteka jer imam x360ce eto bubam ali sigurno je da mi nekad zakasni na kontrolu kad je "brza" borba. Nisu izgovori samo komentiram. Opet govorim genichiro mi je najdrazi boss jer smo 1 na 1 pa ko će dulje i ne smeta mi sto sam se malo patio oko njeg

11 godina

Ne znam jel ti mozda ovo problem pravi,ali recimo kada napada pritisces i ako spammas attack button igra kao "qua" napad tako da ako pritisnes 3 napada i odlucis blockati prije nego odradis 3 napada mozda ti to pravi animaciju delay,ako nije to ne znam sta bi moglo biti,ja nisam dobio dojam kad ne blockam nesto da je problem u FPSu nego u meni.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Wack kaže...

Ne znam jel ti mozda ovo problem pravi,ali recimo kada napada pritisces i ako spammas attack button igra kao "qua" napad tako da ako pritisnes 3 napada i odlucis blockati prije nego odradis 3 napada mozda ti to pravi animaciju delay,ako nije to ne znam sta bi moglo biti,ja nisam dobio dojam kad ne blockam nesto da je problem u FPSu nego u meni.

Ma to nekada bude ali to je sasvim normalno, samo kada deflectam idem na spam, kod udaraca ne, osim ako se ne zaletim ali tu znam sta radim, ma sve 5 samo sam rekao šta sam vidio nije to problem neki.

btw evo me u main hall u senpou i nemogu inspectati stol kako bi išao na folding monkeys, sjedi nakav lik u zelenoj odori prije stolai kad uprem talk šuti, ne znam zašto mi neda

10 godina

Vjerojatno jer trebas ici na genichira pa pricati s malim tek onda ides na majmune, neda ti igra upoznati devine child prije nego pricas s malim

11 godina

Ubio me zadnji boss i mentalno i fizicki porazen sam potpuno, 3 dana bez napredka nikad ovoliko dugo na bossu nisam stuck bio a da nikakav skoro progess ne pravim.

1 0 hvala 0
12 godina

Heh, igra je brutalno teška. Mjestimično bez ikakvog smisla 

Ja sam odustao jer mi je dosadilo neprekidno mačevanje kling-klang-kling-klang (čitaj: skinuo trainer i prešao igru sa infinite health modom).

Bilo je to totalno olakšanje, pogotovo kad sam vidio šta me sve čekalo kasnije.

Jimquisition je dao zanimljiv osvrt na igru.

PSN - DeniZg80
10 godina
Pao je Great Shinobi Owl :)
Ako igrate na ps4 prije ovog Bossa spremite save na usb jer ima 4 kraja nakon ovog Bossa. Pitat ce vas jeste li uz njega ili protiv. Ako ste uz njega dobijete bad ending a ako ste protiv onda razvijate pricu ostala 3.
Kod OWLa morate koristiti dodge i udarac to je najlakse kad skoci naprijed ili kad baca potion na vas, samo izbjegnite i udarite i opet. Trebalo mi je dosta da skuzim.
Ostala su mi 3 jaka bossa jos :)

Moj fight:
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Nigdje nisam imao dojam da mi je brutalno teska bila,cak i zadnji boss koji je stvarno pretezak nije neposten jer pogledao sam lika koji ga ubija za 4minute bez ijednoga hita da primi i blocka i mikrija svaki napad.
Draze mi je bossa ubiti i imati daj neki rush nego ono cisto button sequence pritiskati na ekranu i eto killa.

Sto se tice Jimqueistina od njega nista ne gledam ako mu botw nije igra bolja od 7/10 ocjene imamo drugaciji pogled na gaming generalno.

0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan

Je jim je kritičar ima svoje poglede ali ne smiju se zaboraviti mane bez obzira sto je takav dev i takav način i igra, mnogi kada dobiju bossa zaborave na ostatak igre i bude im drago i odjednom je dobra igra.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Wack kaže...

Nigdje nisam imao dojam da mi je brutalno teska bila....

Recimo Mibu village i Fountainhead Palace, su baš nepotrebno prekrcani mobovima.

Neki mini-bossevi su po meni prenasvirani (npr.onaj Seven Spears) itd.

Ne kažem da toga nije bilo u prijašnjim Souls igrama, samo se meni vjerojatno više ne da sa takvim game dizajnom zaj..avat.

PSN - DeniZg80
10 godina
Pojam tezine je jako relevantan u Souls igrama tako i ovdje. Ne radi se tu o tezini vec o skilu, timeingu i strpljenju. U sekiru se sve svodi na posture. Mozes ili deflectati ako imas dobar tajming ili mozes mu polako spustati energiju i time slabiti posture. Mene muci kad mi iskoči ono crveno japansko slovo, pa zauzme pol ekrana pa ne vidim jel to upozorenje za skok ili thrust. Stisnem jedno a bude drugo. Neprijatelji su dosta jaci nego prije.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Wack kaže...

Sto se tice Jimqueistina od njega nista ne gledam ako mu botw nije igra bolja od 7/10 ocjene imamo drugaciji pogled na gaming generalno.

Koliko se sjećam, čovjek je sasvim fino argumentirao ocjenu. Slaže li se netko s tim ili ne je druga stvar, ali nije da je bacio random metacritic user comment. 

Meni recimo je bilo zanimljivo vidjeti njegov pogled na Sekiro jer znam da je i njemu Bloodborne među omiljenim igrama. A ono što sam čuo me uvjerilo da mi nije nikamo sila nabavljati Sekiro, ako ga uopće i probati. Parry mehanika u Soulsborn igrama nikad nije bila moj đir, ali tamo je to samo jedna od mehanika, a ovdje se cijela igra bazira na tome. Nisam siguran da će ova njihova igra biti za mene, tj. da ću imati dovoljno volje vježbati.

A i ono što sam vidio dosad kroz recenzije i random jubito filmiće me nije baš očaralo. Srećom sam na plejki pa me isprobavanje ne košta puno.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
Hexfire kaže...
Wack kaže...

Koliko se sjećam, čovjek je sasvim fino argumentirao ocjenu. Slaže li se netko s tim ili ne je druga stvar, ali nije da je bacio random metacritic user comment. 

Meni recimo je bilo zanimljivo vidjeti njegov pogled na Sekiro jer znam da je i njemu Bloodborne među omiljenim igrama. A ono što sam čuo me uvjerilo da mi nije nikamo sila nabavljati Sekiro, ako ga uopće i probati. Parry mehanika u Soulsborn igrama nikad nije bila moj đir, ali tamo je to samo jedna od mehanika, a ovdje se cijela igra bazira na tome. Nisam siguran da će ova njihova igra biti za mene, tj. da ću imati dovoljno volje vježbati.

A i ono što sam vidio dosad kroz recenzije i random jubito filmiće me nije baš očaralo. Srećom sam na plejki pa me isprobavanje ne košta puno.

Nisam ni rekao da covjek nije u pravu,moze joj dati i 3/10 ako zeli njegov kanal njegovo misljenje i pravo na misljenje,samo kazem ako je njemu BOTW 7/10 imamo drugaciju perspektivu na igre,njemu sve najbolje.

Presao danas Sekiro dobio poprilicno mindfuck i zanimljiv ending,prezadovoljan igrom DS mi nikada nije sjeo BB obozavam iako mi BB i dalje ima bolju atmosferu,setting i soundtrack od svih from softwere igara Sekiro mi ima najbolji combat.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2019 19:15 (Wack).
10 godina
neaktivan

Ja sam u sunken valleyu ne znam bi li išao na guardian apea ili da rješim zmiju pa onda je li baš moram na tog apea :) Prešao bi kojeg mini bossa ako tu ima ali izgleda nema, moram na majmuna :). Vjerojatno cu u mibu village nakon njega ako mi se htjedne šamarati corrupted monk jer nemam dovoljno confetija da mogu 3-4 propast prije nego ga rješim

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Ostavi si confete za 3 headlessa i 2 shichimana. Ja sam isprasio Orin i Monka bez confeta relativno brzo. Kod monka ces puno umirati.
Savjetujem ti da sad farmas konfete na samurajima u castle antechember s demon bellom jer poslije ih ima manje tu.

Ja sam jucer vratio save na prije Owla da dobijem Shura Ending. Emmu isprasio bez damagea, ali zato sam tesko dobio Ishina. Lik ima Aoe combo od 4 poteza, tesko obranjiv.
Danas cu rjesiti Headless Ape i idem dalje s ostalim endingima.
Razocaralo me sto ne mogu dobiti platinum od samo jednog prohoda. Igra nudi samo 6 itema po prohodu od potrebnih 10 koji su potrebni da dobijes trofej (onaj o max nadogradenoj protezi).
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2019 11:04 (Gogy7).
10 godina
neaktivan

ma sicimena i headlessa u kad predjem igru, opcenito ove za koje treba pacy agent i confeti cu kad predjem igru, rjestit cu znaci 90%bossova jer samo ih je nekoliko takvih

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2019 11:43 (hanteed).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ako sam u sat vremena došao četri puta do druge faze guardian apea onda i nije težak, nije mi jasno likovi govore druga je lakša a meni baš suprotno jednostavno ko da se izgubim u drugoj a prvu sam vec savladao, mislim da ima caka kada si blizu zida sa njim samo ga udaraj jer nekada on pođe nazad (zacrtano mu tako) valjda i onda ne može od zida i opet tvoj red dođe da udaraš tako sam mu napunio pola postura haha. Jebe me ovo što je wack rekao spamanje ja zaspamam ko lud 10 puta uprem da udari i kad treba da se obrani ovaj moj retard udara i tako popijem par šaka ni kriv ni duzan, samo me to jebe što luđački spamam i napad a i obranu i čudim kako nije stigao reagirati

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice