Zanima me , da li postoji neka ratna igrica čije je vrijeme radnje u doba Jugoslavije,ili točnije od 1991-1995 ,i da se u njoj radi o "Balkanskom ratu" ... tražio sam po netu,ali nisam ništa našao....također me zanima da li postoji možda mod?? i za koju igricu???...trenutno imam sve call of duty-e osim 1. i 5. , i par bettfielda...bio bih vam vrlo zahvalan....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ne postoji
baš ništa???? pa čudno mi da od toliko ratnih igrica nitko se nije sjetio napraviti barem jednu ... a mod ??? ... to znam da mora postojati ... našao sam sada jedan za COD 2 , ali je bezveze ... zanima me dal postoji za 4 ili 6 ??? ....
baš ništa???? pa čudno mi da od toliko ratnih igrica nitko se nije sjetio napraviti barem jednu ... a mod ??? ... to znam da mora postojati ... našao sam sada jedan za COD 2 , ali je bezveze ... zanima me dal postoji za 4 ili 6 ??? ....
ne, nepostoji niti igra niti mod, to jednostavno nikome nije zanimljivo za raditi jer bi bilo kupljeno svega 30 komada, ovo ostalo bi mi balkanci piratizirali, a ostalome svijetu nije zanimljivo pa nebi kupovali
| 1 | Tema je lock za po ure |
|---|---|
| 11 | tema je vec lock |
| 1 | Tema je lock unutar 3 sata |
| 2 | tema je super za spam |
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
and 
T 72 balkan on fire. Inace igra je sranje i to ponajprije sta igras sa srbima i upadas tenkovima u hrvatsku... Vukovar itd. Ja nisam igra cisto zbog tematike, a i starija je!