PunkBuster

poruka: 9
|
čitano: 7.763
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
PunkBuster

Evo, nekuzim ovu instalaciju, a bez tog programa ne mogu igrat CoD 4 MP... tak da, jel mi mozete sam rec di trebam kliknut da nastavim instalaciju?

PunkBuster PunkBuster
People that think they know it all annoy those of us that do!
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.10.2008 8:30 (Shady).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PunkBuster

Pa klikni  na cod4 ikonu(zacrni je) i gore imas add a game..

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PunkBuster

Možda ti ovo pomogne.

ASUS P5Q DELUXE INTEL CORE 2 DUO E8500 NVIDIA 9800 GX2 SEAGATE BARRACUDA 320GB CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PunkBuster

Ako netko zna i može neka malo detaljnije objasni instalisanje PunkBuster u nekoj igri (na primjer bf2142).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: PunkBuster

znaci imas u pbsetup kada dodas igru kliknes na nju i gore stisnes check for updates i onda se pb nadogradi/instalira

16 godina
neaktivan
PunkBuster

E ovako igram cod2 i zanima me kada ima neki citer na serveru i nema call vote ja u konzolu upisem /pb_power i onda se pojavi oni slotovi samo sto to jako brzo prode pa nemogu procitati ako netko zna kako bih to mogao usporit da pogledam npr.igraca koji je prvi na listi od 32 jer na kraju se vidi samo zadnja 4 to mi treba kako bi koristio naredbu /pb_kick

mp14
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lamborghini murcelago lp640 kaže...

E ovako igram cod2 i zanima me kada ima neki citer na serveru i nema call vote ja u konzolu upisem /pb_power i onda se pojavi oni slotovi samo sto to jako brzo prode pa nemogu procitati ako netko zna kako bih to mogao usporit da pogledam npr.igraca koji je prvi na listi od 32 jer na kraju se vidi samo zadnja 4 to mi treba kako bi koristio naredbu /pb_kick

nemoj konzolu na samo taster za konzolu, nego Shift + taster za konzolu, i tada možeš scroll up i down i imaš full screen konzolu

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
17 godina
neaktivan
Kurosawa kaže...

Ako netko zna i može neka malo detaljnije objasni instalisanje PunkBuster u nekoj igri (na primjer bf2142).

1. Odeš na ovu stranicu, imaš listu igara koje PB podržava, i klikneš na Battlefield 2142.

2. Onda ćeš uočiti da piše Software Updates: Download, i klikneš na to download.

3. Onda klikneš na PBSetup.

4. Onda listaš stranicu prema dolje i klineš na For All Windows Games.

5. Onda upišeš kod sa slike, klikneš na download i PB će ti se downloadati.

6. Izvadiš PB.exe iz zipa i pokreneš dvoklikom.

7. Ideš onda na I agree i onda će ti PB napraviti update.

8. Onda ideš na Add game, dodaš Battlefield 2142.

9. Onda će ti ta igra biti u tom PB prozoru, označiš ju, klikneš na Check for Updates.

10. I kad ti update završi zatvoriš PB i to je to. I onda s vremena na vrijeme ponoviš korak broj 9. u slučaju da je PB izdao novi update za igru.

A evo ti i svaki ovaj korak sa slikama:

Korak 1 Korak 1
Korak 2 Korak 2
Korak 3 Korak 3
Korak 4 Korak 4
Korak 5 Korak 5
Korak 6 Korak 6
Korak 7 Korak 7
Korak 8 Korak 8
Korak 9 Korak 9
Najnovije vijesti iz svijeta filmske industrije: http://twitter.com/filmanje
16 godina
neaktivan

Meni nece da sifru prizna......napisem velikim slovima sifru i nece da skine,izbacuje da je sifra pogresna

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice