- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa klikni na cod4 ikonu(zacrni je) i gore imas add a game..
Možda ti ovo pomogne.
Ako netko zna i može neka malo detaljnije objasni instalisanje PunkBuster u nekoj igri (na primjer bf2142).
znaci imas u pbsetup kada dodas igru kliknes na nju i gore stisnes check for updates i onda se pb nadogradi/instalira
E ovako igram cod2 i zanima me kada ima neki citer na serveru i nema call vote ja u konzolu upisem /pb_power i onda se pojavi oni slotovi samo sto to jako brzo prode pa nemogu procitati ako netko zna kako bih to mogao usporit da pogledam npr.igraca koji je prvi na listi od 32 jer na kraju se vidi samo zadnja 4 to mi treba kako bi koristio naredbu /pb_kick
E ovako igram cod2 i zanima me kada ima neki citer na serveru i nema call vote ja u konzolu upisem /pb_power i onda se pojavi oni slotovi samo sto to jako brzo prode pa nemogu procitati ako netko zna kako bih to mogao usporit da pogledam npr.igraca koji je prvi na listi od 32 jer na kraju se vidi samo zadnja 4 to mi treba kako bi koristio naredbu /pb_kick
nemoj konzolu na samo taster za konzolu, nego Shift + taster za konzolu, i tada možeš scroll up i down i imaš full screen konzolu
Ako netko zna i može neka malo detaljnije objasni instalisanje PunkBuster u nekoj igri (na primjer bf2142).
1. Odeš na ovu stranicu, imaš listu igara koje PB podržava, i klikneš na Battlefield 2142.
2. Onda ćeš uočiti da piše Software Updates: Download, i klikneš na to download.
3. Onda klikneš na PBSetup.
4. Onda listaš stranicu prema dolje i klineš na For All Windows Games.
5. Onda upišeš kod sa slike, klikneš na download i PB će ti se downloadati.
6. Izvadiš PB.exe iz zipa i pokreneš dvoklikom.
7. Ideš onda na I agree i onda će ti PB napraviti update.
8. Onda ideš na Add game, dodaš Battlefield 2142.
9. Onda će ti ta igra biti u tom PB prozoru, označiš ju, klikneš na Check for Updates.
10. I kad ti update završi zatvoriš PB i to je to. I onda s vremena na vrijeme ponoviš korak broj 9. u slučaju da je PB izdao novi update za igru.
A evo ti i svaki ovaj korak sa slikama:
Meni nece da sifru prizna......napisem velikim slovima sifru i nece da skine,izbacuje da je sifra pogresna