Zanima me samo zašto nemogu kreirati online profil u Call Of Duty: World At War ??? Stalno me vreća na ekran da upisujem ime. I neće i neće... Dali ima spasa ili je igri mjesto u kanti za smeće???
Hvala!!!
P.S. Nju sam i uzeo samo radi online
Zanima me samo zašto nemogu kreirati online profil u Call Of Duty: World At War ??? Stalno me vreća na ekran da upisujem ime. I neće i neće... Dali ima spasa ili je igri mjesto u kanti za smeće???
Hvala!!!
P.S. Nju sam i uzeo samo radi online
Kao prvo dali imas original igru? Ukoliko je odgovor ne preci cu odmah na stvar. Dakle trebas skinuti patch 1.4 instalirati, potraziti fix na torrentima i onda imas neku spiku gdje stisnes alt+1 pa alt+2. S tim fixom ti netreba account nego samo napises nickname i sve je gotovo. Pogledaj si malo po googleu imas dosta toga...
To je i meni zezalo i onda sam našao neku stranicu ali više neznam koja. Ali je pisalo nešto približno ovome. pa probaj. ja sam uspio!
1. Navigate to the folder :
* XP users :C: Documents and Settings\USER_NAME\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles\
* Vista users :C: Users\USER_NAME\AppData\Local\Activision\CoDWaW\pl ayers\profiles\
2. Delete all the folders in there.
3. Create a new folder with the name of the Profile ex: XXXX (folder remains empty)
4. Create text file: active.txt (must NOT be read-only)
5. Open active.txt and type in your profile folder name (XXXX)
(active.txt NOT active.txt.txt)
ak te i dalje zeza javi tu a dotle ću ja pokušat naći stranicu za druge igrače s tim problemom. :)
Pretpostaviti ću da imaš original, isto tako ću pretpostaviti da koristiš Vistu jer je to čest problem na njoj.
Ono šta trebaš napraviti je kreirati online profil PRIJE nego staviš bilo koji patch.
Dakle, deinstaliraj igru, ponovno instaliraj, pokreni, napravi profil i tek onda stavi patcheve.
To bi ti trebalo biti to.
pozz narode, nisam htio otvarati novi topic, ali imam problem sa istom igrom samo malo drugacije prirode :)
primjetio sam zamućenje (blur effect)oko okna nisana kad god nisanim, cega u prijasnjim nastavcima nije bilo, i strasno mi smeta :), u opcijama ne mogu pronaci nigdje da se to iskljuci pa ako neko zna komandu u konzoli mozda ili ima config bez tog blura, nek se javi
hvala :)