Pro Evolution Soccer 2016

poruka: 795
|
čitano: 157.416
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2016

Probao PES 16, odigrao jedno 15 utakmica u ML-u na Superstar ja mislim da je tezina..iznad Top Player..i neznam nekako taj Superstar mi je "prelagan" i kad ga usporedujem dodje mi kao Professional na FIFI...znaci nije da trolam ili provociram al nekako iskreno moj emisljenje posto zadnjih 5 god sam na FIFI...i nekako mi se AI od fife cini puno puno tezi...na legendary of fife se mucim, ovdje superstar doslovno gazim..neznam dal je do mene..dal je slucajnost ili nesto trece...al kao sta vec rekoh...kad bi usporedjivao kao da je superstar od PES-a kao Fifin professional...

Igraci se jos i donekle krecu kako sam "naviknuo" s obzirom na fifu..al ti golmani..nez..vama nije cudno, ja cijelo vrijeme imam osjecaj da su prespori nekako da nekako kad skoce "lebde"...i nekako mi se lopta cini prebrza s obzirom na njih..nez kako bi se izrazio...i opet ponavljam, ovo nije nikakav trol niti ikakvo provociranje...nego moje iskreno misljenje...

Origin ID: ReaLazio
10 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Probao PES 16, odigrao jedno 15 utakmica u ML-u na Superstar ja mislim da je tezina..iznad Top Player..i neznam nekako taj Superstar mi je "prelagan" i kad ga usporedujem dodje mi kao Professional na FIFI...znaci nije da trolam ili provociram al nekako iskreno moj emisljenje posto zadnjih 5 god sam na FIFI...i nekako mi se AI od fife cini puno puno tezi...na legendary of fife se mucim, ovdje superstar doslovno gazim..neznam dal je do mene..dal je slucajnost ili nesto trece...al kao sta vec rekoh...kad bi usporedjivao kao da je superstar od PES-a kao Fifin professional...

Igraci se jos i donekle krecu kako sam "naviknuo" s obzirom na fifu..al ti golmani..nez..vama nije cudno, ja cijelo vrijeme imam osjecaj da su prespori nekako da nekako kad skoce "lebde"...i nekako mi se lopta cini prebrza s obzirom na njih..nez kako bi se izrazio...i opet ponavljam, ovo nije nikakav trol niti ikakvo provociranje...nego moje iskreno misljenje...

Probaj odigrati Champions League na SuperStar, pa javi do koje si faze stigao?

Something Inside so Strong
12 godina
neaktivan

Sto se tice tezine razine igre mislim da si u pravu, to je jedna od prvih stvari koju sam osjetio u gameplay u igrajuci na top player ili superstar. Po meni to zbilja nisu trebali raditi nego jos povecati tezinu. U FIFI legendary tezina je taman kakva treba biti ako se opustis i malo primis 3 gola. Mada osobno uvjek preferiram online play, nekako mi utakmice protiv racunala znaju biti suvise monotone i dosadne. Cak i karijeru ili master ligu jako rijetko igram upravo zbog toga.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
TheMadNix kaže...
TheDarkSide kaže...

E brutalno je, uništavaju me, igram s milanom, ali brate mili, uništavaju.

ML je ok težina, ja igram sa defaultnim igračima, nekad djeluje lako, ali ima tekmi kad me unište jako.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.9.2015 20:49 (fila2208).
10 godina
neaktivan

Od 10 golova koje primim 8 bude 45+1min ili 86a min :D
obavezno mi neki kreteni baš u tim minutama odigraju brutalnu akciju...ne znam..možda se drugima ne dešava...samo moje iskustvo evo

0 0 hvala 1
15 godina
Katema kaže...

Od 10 golova koje primim 8 bude 45+1min ili 86a min :D
obavezno mi neki kreteni baš u tim minutama odigraju brutalnu akciju...ne znam..možda se drugima ne dešava...samo moje iskustvo evo

bas sam maloprije bio napisao.. isto sve samo uvijek 90+

to mi se isto dogadalo uvijek u fifi 14..

http://trakt.tv/user/MjezZza
15 godina

Oduvijek sam tvrdio da se konami igra malo skripticama ili pojačaju nekako igrače, da te stisnu pred kraj. Držim 1:0 protiv bayerna, prebacim u defense igram posession ne forsam, on mi uzme loptu u napdau i sa dva dodavanja dođe do gola i iz prve skine rašlje.

Ja razbijem šaku o ormar.

Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina

Jel igra tko My Club online, ali da je  verzija?

VISCA BARCA

0 3 hvala 0
12 godina
fila2208 kaže...

Oduvijek sam tvrdio da se konami igra malo skripticama ili pojačaju nekako igrače, da te stisnu pred kraj. Držim 1:0 protiv bayerna, prebacim u defense igram posession ne forsam, on mi uzme loptu u napdau i sa dva dodavanja dođe do gola i iz prve skine rašlje.

Stara škola pes igrača. .  

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2015 9:20 (manipulator).
15 godina
manipulator kaže...
fila2208 kaže...

Stara škola pes igrača. .  

Dobra stara vremena kad si mogao sa l2 i kvadrat prebacivat one ''kockice'' u napad ili obranu, kad je to nešto vrijedilo. Sad imam dojam da je game plan čisto šminke radi i izuzetno je neprecizan i natrpan. Više mi se sviđao stari sustav.

No nebitno, velim, čisto mi nekad djeluje da pred kraj polude na suprestar i odigraju takvo nešto da ja loptu ni ne vidiim na ekranu. :)

ali definitvno nakon ispljuvaka onih 13-14-15 ovaj pes me vratio pred ekran s gamepadom u ruci i uživam, većinu vremena :)

10 godina
neaktivan

ubijaju me neke stvari ali stvarno jbt... u 3 utakmice dobijem 2 faula...i po tekmi mi ne sudi 5-6 ovakvih situacija...ajde jednom,pa kao greška sudaca,dva puta...ok...ali 5-6 puta da mi ne sudi....a u tri tekme 2 faula za mene pa nisu humani jbt 
https://vid.me/4KTS

i zašto nikako ne vrate najjači mod za repke koji je bio,još od PES6 onaj international challenge,kao kvalifikacije,pa svaku tekmu mozes birati igrače pozivati i tako...ciklus kvalifikacija

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2015 13:34 (Katema).

0 0 hvala 0
14 godina

Ja sam isto rekao da je sudac katastrofa,cpu me pokrade svaku utakmicu

https://www.youtube.com/c/DannyStrmi http://social.xfire.com/profile/strmi007
10 godina
neaktivan

moji kradu bez ikakvog rezona...a ni pravila baš se ne poštuju ahhaha
evo primjer...ja sma crveni branic,blizi sam lopti očito,imam izbor driblati,izbiti u korner,u aut napucati...ja vratim golmanu,a on lagano u ruke...i to sa stilom :) https://vid.me/tVPj
i jedna dvojbena situacija...penal DA ili NE ? :D https://vid.me/Aixl ja sam osobno malo popizdio ...možda sam subjektivan :) 
EDIT. da ne ispadne da samo kenj.am ako bude neki dobar gol stavim ga ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2015 15:00 (Katema).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Znaci, drzim tipku za u for skoro do crvenog jer hocu daleku loptu u for poslati, a svejedno mi nekad onak traljavo da prvom do sobe, a nekad bas pravo ju mazne, igram na manual... 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

isto se i meni događa...i baš sam htio napisati (ja ne igram na full manual) da možda ima veze sa postavkama..ali ako ti igraš na manual,a ja ne...a obojici se događa isto , znači  do igre je tako...čak onaj gore koji je dalji,na njemu je onaj plavi trokutić,ja sam ga označio da piči u for,i na kraju ovaj nešto truljavo izvede do ovog bližeg

13 godina
TheMadNix kaže...
TheDarkSide kaže...

Polufinale...i onda neznam kako da pojasnim, doslovno lopta NECE u gol...a bayeru je sve ulazilo...nesto kao u fifi 13-14 sat se desavalo..jednostavno kao da igra ti zabrani da zabijes gol i igraci postanu mutavi, neznam kako da objasnim...igrao sam sa Juventusom, Realom i jednu sam cak probao sa Laziom di sam stigoa u cetvrtfinale...al jbga naletio na Real, i rasturili me..al opet imam dojam po igri da je dosta laksi PES na superstar od fife..jer u fifi cisto sumljam da bi imao takve rezultate na legendary...nez moje osobno misljenje

Origin ID: ReaLazio
14 godina

sinoc skoro napucao monitor koliko sam bio ljut... igram bayern vs real, 0-0 i u jebenoj 90 minuti cpu kao da popizdi, serija dodavanja i gol glavom iza nabaca. a cijelu igru real nije napravo ništa slično toj akciji, nisu mogli spojit 3 dodavanja. ko da je skriptirano... ili meni bar tako izgleda.

danas ujutro opet ponovim tekmu, ista stvar samo kaj je bilo 2-2. baš ubija volju za igranjem protiv kompa.

btw, galaxy patch dolazi za vikend ili početkom sljedećeg tjedna.

Ne predaj se nikad osim kad moraš!

3 0 hvala 2
14 godina

Zašto nema Dinamo?trebao bi biti u ovom pesu s obzirom da PES ima licencu za LP a Dinamo igra LP

0 0 hvala 0
15 godina
Apachy kaže...

sinoc skoro napucao monitor koliko sam bio ljut... igram bayern vs real, 0-0 i u jebenoj 90 minuti cpu kao da popizdi, serija dodavanja i gol glavom iza nabaca. a cijelu igru real nije napravo ništa slično toj akciji, nisu mogli spojit 3 dodavanja. ko da je skriptirano... ili meni bar tako izgleda.

danas ujutro opet ponovim tekmu, ista stvar samo kaj je bilo 2-2. baš ubija volju za igranjem protiv kompa.

btw, galaxy patch dolazi za vikend ili početkom sljedećeg tjedna.

Jel tako, to se i meni dešava, a kad sam negdje napisao da je skriptirano onda me ljudi pljuju.

Desi se i kad zabiješ da oni odrade takvu ludu akciju da odmah izjednače, ali bolesno preciznu, od golmana njihovog do mog ne mogu ni dirnuti lopte, a svako i kršenje rezultira da on uzme lptu prije mog koji je bio bliže lol.

Jako čudno.

10 godina

Gledao sam malo po ovom Galaxy forumu, navodno Dinamo bi trebao biti dodan u njihovom patchu..

10 godina
neaktivan

uf sta rec za pes nego da nema bolje nogometne simulacije od pes-a..prije koji dan sam odlucio prec na fifu i kad sam je danas instaliro dobio sam jedno veliko NIŠTA..jednostavno se nemrem se prilagodit..inace igram pes jos od pes6 i jednostavno nema boljeg...mozda fifa mi nestima jer me FUT ne zanima ali grafika,gameplay su(po meni) na pesu kilometrima bolji i sve je nekako realnije..tako da svi koji se premisljaju između fife i pes-a mislim da je sve jasno,fifa je jednostavno bacanje novaca(osim za one koje zanima fut i ostale gluposti )..ja od danas sam siguran da ipak pes koliko god dobio kritika(mada neznam zasto jer jedini problem su licence al to nam odma rjesi PTE)cu igrat do njegovog izumiranja ;)

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

hahah vodim sa interom 3-0 protiv juvea..u 90min 4-3 za juve..također cpu kao da popizdi

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.10.2015 4:05 (leopgame).
12 godina
neaktivan

Cpu smrad zna svaki tvoj pokret i tesko li mu je tako izbjec sve prepreke. Zato volim ljudske protivnike i .

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel zna neko rijesiti problem sa lagom? igram i prvih 20-30 min tekme mi je normalno, onda pocne stekat i tako bude negdje do 70-80 min i onda dalje normalno

Ocito da nije do kompa jer onda bi mi cijelo vrijeme stekalo i titralo

Igram na laptopu i imam 2GB AMD grafu i sekundarnu intelovu, al posebno sam namjestio da mi preko AMDove pokrece igru makar to inace radi sa svim igricama, al i dalje mi uzasno steka

Trazio sam po netu vec i pisu kao da treba ukljuciti vsync i buffering al i dalje isto, radi normalno prvih 15-20-30 min i onda pocne bit ne igrivo.

0 0 hvala 0
12 godina
fornax9 kaže...

Jel zna neko rijesiti problem sa lagom? igram i prvih 20-30 min tekme mi je normalno, onda pocne stekat i tako bude negdje do 70-80 min i onda dalje normalno

Ocito da nije do kompa jer onda bi mi cijelo vrijeme stekalo i titralo

Igram na laptopu i imam 2GB AMD grafu i sekundarnu intelovu, al posebno sam namjestio da mi preko AMDove pokrece igru makar to inace radi sa svim igricama, al i dalje mi uzasno steka

Trazio sam po netu vec i pisu kao da treba ukljuciti vsync i buffering al i dalje isto, radi normalno prvih 15-20-30 min i onda pocne bit ne igrivo.

To sam i ja danas primjetio kad sam odigro par utakmica,do kompa nije sigurno

14 godina

0 0 hvala 0
15 godina

JEdan funny glitch od mene, snimio mobom jer mi se neda sad skidat neki software pa snimat.

Ali zaglavio se i dok sam držao analog tak je štekao, kad sam povukao na suprotnu stranu odjednom je povukao loptu, haha.

Strmi golovi su strava, kak ovako felšaš, s r2? ja nikako to savladat.

Kad počneš pucat već onda r2 stisneš jel?

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.10.2015 15:50 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Tek sam nedavno počeo koristiti R2 i mislim L1,tek nekoliko golova tako zabio dok prije nikad ni u jednom pes-u nisam to koristio

Uglavnom R2 - finesse,sa boljim igračima držim R2 i onda opucam a sa lošijima opucam pa onda R2.

L1 - dok pucaš stisneš i držiš L1 za lob i mislim da ima još L2 koji mi služi samo unutar 11m s kojim boljem pogađam stranu

10 godina

Je li izasao neki normalan patch?

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina

Nista?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka: