Pro Evolution Soccer 2015

poruka: 1.902
|
čitano: 278.392
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2015

Ekipe u demu:

• Real Madrid
  • Barcelona
  • Atlético de Madrid
  • Athletic Bilbao
  • Bayern München
  • Juventus
  • Napoli

http://www.peseditblog.com/2014/09/pes-2015-demo-teams-revealed.html

16 godina
soja kaže...

Ekipe u demu:

• Real Madrid
  • Barcelona
  • Atlético de Madrid
  • Athletic Bilbao
  • Bayern München
  • Juventus
  • Napoli

Super što ima Juventusa, ali nema dema za PC ako se ne varam. Ovaj screenshot im nije trebao {#}

šumski put je bio ravan.
14 godina

El sigurno da nema demo za PC?ja mislim da će biti

https://www.youtube.com/user/007strmi

0 0 hvala 0
16 godina
dreammaker kaže...
soja kaže...

Ekipe u demu:

• Real Madrid
  • Barcelona
  • Atlético de Madrid
  • Athletic Bilbao
  • Bayern München
  • Juventus
  • Napoli

Super što ima Juventusa, ali nema dema za PC ako se ne varam. Ovaj screenshot im nije trebao {#}

Demo za PC izlazi kad i sama igra (13.11.)

Kaj ne valja sa screenshot-om?

11 godina

Valjda je postao običaj da sve prije dolazi na konzole, a onda tek na PC (pa iz principa necu dati ni kune vise za PC igre, gusari FTW...).

3 0 hvala 0
13 godina
soja kaže...
dreammaker kaže...
soja kaže...

Ekipe u demu:

• Real Madrid
  • Barcelona
  • Atlético de Madrid
  • Athletic Bilbao
  • Bayern München
  • Juventus
  • Napoli

SS je daleko od realnosti kakva je igra...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
soja kaže...
dreammaker kaže...
soja kaže...

...

Pa na što to točno liče Iniesta i Dani Alves?! Na trenutak sam pomislio da ćemo u DayZ dobiti nogometni mod :)

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.9.2014 15:59 (dreammaker).
14 godina

Ma daj nemoj me da ni Demo nećemo dobiti sada nego tek bog zna kad. Očekivao sam barem nekakav raniji build ko prošle godine da barem djelomično vidim isplati li se uopće čekati full verziju. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa rekli su da neće sada biti dema za pc. Tek par dana prije izlaska same igre.

Baš me zanima demo, iako ću sigurno fifu uzeti, nek bude barem igrivo da se s ekipom može igrati.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Danas sam skinuo PES 2014 i kada pokrenem igru izbaci mi ovu poruku

Sto da napravim da mogu konacno zaigrati tu vražju igru? Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
roby27 kaže...

Za početak pogodi temu u kojoj pišeš.

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan
roby27 kaže...

reinstaliraj DirectX

link setupa:  http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=8109

16 godina
12 godina
protjeran
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
iskreno jedva cekam da vidim novi pes na PS4, posto ga bas hale...
14 godina

Hvalili su i prethodnika...

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
znam , znam al me sada bas interesuje verovatno zbog toga sto imam PS$ pa da vidim kako to izgleda , mozda je to jedini razlog sto nestrpljivo cekam ...
14 godina

Baš me zanima kakva će biti konzolaška verzija, nema Dema za PC pa mi ovaj razlog da je zbog modifikacija zvuči tragikomično, kako im to ne smeta kad full igra izađe? Nekako mi se čini da neće biti po gameplayu (iako su rekli da bude) isti pa ga zato skrivaju. PC-aši koji im vjeruju prednaručiti po viđenom sa konzole a dobiti drugi proizvod u 11. mjesecu. Nemojte se iznenaditi ako dođe do toga.

A ovaj Bhatti je jaako bahat sa izjavama, da se opet ne dogodi pa pojede govno po tko zna koji put.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

bas glupo demo izlazi kad i igra

ne mozes probat,ustvari yogurt cu prvo pa onda vidit

uglavnom fifu 15 sigurno kupujem

nakon demoa nema sta igretina prava

novi ignite engine

pc igraci su dobili isto ko i ps3/4 xbox360/one

a ne ovi balavci iz konamija

opet ce nam uvalit okaljstren poludovrsen neki alpha proizvod na ps3 podlozi

sad ne da necemo imat kisu ili dan za birat u opcijama

falit ce sudac ili nam jedan igrac

a mozda opcija za formaciju ili zamjene igraca bude falila

lol

radili igru u UK i da nisu mogli licencu za englesku ligu napravit

i dodatbar jos par njemackih timova

npr BVB

~^iGoR~
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.9.2014 0:17 (igor1311).
Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
igor1311 kaže...

radili igru u UK i da nisu mogli licencu za englesku ligu napravit

i dodatbar jos par njemackih timova

npr BVB

Pa nisu licence trešnje da ih ubereš. Kako si mislio da konami uzme licencu za BPL kad istu već godinama ima ea sports?

14 godina

Joj kao da je problem nabaviti licencu, ako si spreman platiti. Pa nije EA kupio doživotnu pretplatu prije 20 godina i sad nitko ne može do toga lol. Konami jednostavno ne želi ulagati u igru kad znaju da će community popraviti 80% stvari koje oni u*eru.

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Joj kao da je problem nabaviti licencu, ako si spreman platiti. Pa nije EA kupio doživotnu pretplatu prije 20 godina i sad nitko ne može do toga lol. Konami jednostavno ne želi ulagati u igru kad znaju da će community popraviti 80% stvari koje oni u*eru.

Bolje dobar gameplay, nego licence.. to se lako pećom riješi (pa makar 3-4 tjedna čekali)... jućer igrao 4 minute (nisam duže izdražal) FIFA 15 demo i mogu reći samo da mi je žao kaj sam se zezal 15 min s regstracijom na origin.. igrači trče ko da su šlagirani, tolko ne prirodno.. sad vjerujem zašto je onaj frajer iz Konamija rekao da je pes bolji od "neke druge" nogometne igre za novu sezonu..

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.9.2014 8:59 (Schweini7).
13 godina
Ako je to neprirodna kretnja... Onda sta je PES. Nemoramo uz mrznje govorit gluposti...

Taj frajer iz konamia bi mogo ogromno govno pojest.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan

A kaj ja znam kaj je tebi neprirodno.. ne mrzim ja nikoga, sam velim, da nebre fraje "bežati" i dok "beži" se trsti i "cukati" (trzati) ko da ga "išijas" lovi... kolko se sječam u pes-u dok beže, beži bez togk trzanja..  i dok sma skretal s analogom ko da skrećem s 4 strelice na tipkovnici, nije onak ljepo okretal smjer nego naglo nekak, i sve pod kutevima određenima..tak mi se barem učinilo u tih 4 minute kolko sam izdražal.. (rez je bil 1:1, da nebi neko rekel da ms quital zbog reza)

3 2 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Da je to tako lako ne bi ea sports godinama bio bez lige prvaka.

17 godina
Schweini7 kaže...

A kaj ja znam kaj je tebi neprirodno.. ne mrzim ja nikoga, sam velim, da nebre fraje "bežati" i dok "beži" se trsti i "cukati" (trzati) ko da ga "išijas" lovi... kolko se sječam u pes-u dok beže, beži bez togk trzanja..  i dok sma skretal s analogom ko da skrećem s 4 strelice na tipkovnici, nije onak ljepo okretal smjer nego naglo nekak, i sve pod kutevima određenima..tak mi se barem učinilo u tih 4 minute kolko sam izdražal.. (rez je bil 1:1, da nebi neko rekel da ms quital zbog reza)

Da se razumijemo, nisam oduševljen demom fife. No reći da igrači neprirodno pod kutevima mijenjaju smjer je glupost. Nikad nisi imao veću slobodu pokreta i mijenjanja smjera nego ove godine. Sve to igrači rade besprijekorno, fluidno i nadasve prirodno.

Istina, neki put u punom trku igrač neobješnjivo uspori pa opet krene ali to mi se čini da radi kad gubi kontrolu nad loptom ili mu ona dođe na slabiju nogu pa si prebacuje na jaču. Po meni bezveze..

Meni osobno u demou najviše smeta korak unazad u kvaliteti izvođenja udaraca i loš balans golmana koji će u jednom trenutku braniti nemoguće a već u sljedećem neće ni ruku pružiti prema lopti koja mu ulazi u gol..

Od sva tri izašla demoa ( PC, PS4 i PS3 ) nekako mi se najviše dopao onaj s PS3...

FIFA je ovdje, PES je na štihu... prostora ima dovoljno a koliko će biti sposobni iskoristiti ga, vidjet ćemo...

13 godina
neaktivan
movie kaže...
Schweini7 kaže...

Potpis na sve, prvi put u životu. Al stvarno m ise činilo ko da po nekim određenim (kompas) smjerovima skreću.. možda više nisam u formi (nisam pes igral 3-4 mjeseca, čitaj nisam imal tolko gamepad u rukama), pa možda zato.. al ono strzanjem/zastajkivanjem kak ti nazivaš je istina..

14 godina
movie kaže...
Hexfire kaže...

Da je to tako lako ne bi ea sports godinama bio bez lige prvaka.

Lol, a EA se sam odrekao licence jer je preskupa, a igračima ne treba. 

17 godina
Hexfire kaže...

Lol, a EA se sam odrekao licence jer je preskupa, a igračima ne treba. 

A da možda i konamiu nije preskupa licenca za BPL? Zašto imaš dvostruka mjerila? Pitaj majstore iz ea sporta bi li voljeli imati ligu prvaka u svojoj igri? Čudi me da tako skupu licencu plaćaju škrtci iz konamia?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice