Pro Evolution Soccer 2015

poruka: 1.902
|
čitano: 278.463
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2015
plavi08 kaže...

Oprostite ako je bilo, nemam volje niti gledati ove "čudnovate" rasprave {#}

http://instagram.com/p/sCwnc3IuO_/

Ovakvi potezi bi trebali biti reklama za PES.

11 godina
neaktivan

Na Weedens-ovom videu se može vidjeti dosta pozitivnih stvari. Pogledajte samo Iniestu kako se zateturao pri pokušaju da mu se oduzme lopta, ali je ipak nekako ostao na nogama. Stvarno ima dosta stvari koje doprinose realizmu i tko to želi vidjeti vidjet će, a tko ne želi može trolati do mile volje...

Jedan od jačih aduta PES-a je definitivno taj, što možeš osjetiti svu širinu i dužinu terena. Kad igrač istrči 20, 30 ili 50m, jednostavno osjetiš svaki prijeđeni metar...

Slažem se sa Adamom, da bi ovo mogao biti najbolji PES ikada, barem što se gameplaya tiče.

Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Samo se nadam da neće opet staviti neki šugavi bug da se exploita, u 2014 ih je bilo pun vrag, šugavi loboi pa je maknuto, pa onda lopta s golmanom a mislim da to još nije maknuto.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina

Bolje nego su svi ocekivali ,ukljucujuci fifa igrace

Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moj PC  
14 1 hvala 1
11 godina
neaktivan

Prekrasnaa golčina!!! {#}

Bit će svega u novom PES-u.

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sensible Soccer 2015.

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Bit ce dobar ovaj novi soker :)  

2 1 hvala 0
13 godina

Tako je... neznam nista o nogometnoj igri, a jos manje znam igrat FIFAu. Pogodio si sve tocno u srž. Frustarko ? Balav ? Nope... nemam zasto bit, a balav hvala bogu nisam. 

PES uvijek ima mjesta kod mene, samo kad ga naprave bolje od konkurencije. 

Volim kad ljudi krenu sa uvredama, to je znak manjka inteligencije... vracanje korijenima, kad smo lovili mamute i onaj tko se glasnije dere produžuje lozu...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 8 hvala 0
11 godina
SimeKZ kaže...

Tako je... neznam nista o nogometnoj igri, a jos manje znam igrat FIFAu. Pogodio si sve tocno u srž. Frustarko ? Balav ? Nope... nemam zasto bit, a balav hvala bogu nisam. 

PES uvijek ima mjesta kod mene, samo kad ga naprave bolje od konkurencije. 

Volim kad ljudi krenu sa uvredama, to je znak manjka inteligencije... vracanje korijenima, kad smo lovili mamute i onaj tko se glasnije dere produžuje lozu...

Bolji je od konkurencije. Jer da nije nebi visio ovdje. A sad odo probat malo produzit lozu.....

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.8.2014 8:28 (Spacecraft).
11 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Nije istina, ali i dalje robotski nogomet... 

Robotski ili ne, ali na prvu, kada se posmatra iz kuta kamere wide, djeluje impresivnije  od FIFE. Modeli igrača, dužina i širina terena, dimenzije golova, brzina gameplaya, itd...

Ako išta, u KONAMI-u su uvijek imali bolji osjećaj za prostor.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.8.2014 11:00 (interblueNick).
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Spacecraft kaže...
Tommy_123 kaže...

Novi gameplay :)

Valja, ima jos do 11. mjeseca za usavrsiti.

:O

Ah  te mreze,kao da su od betona..

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
17 godina
drakula789 kaže...

Lako za mreže, to je završno glancanje. Meni je veći problem kaj me ova igra podsjeća na virtua tennis. Tamo kako god pukneš, lopta pada u teren. Ne možeš napraviti aut. Ovdje pak kako god dodaš, lopta savršeno ide u for ili noge tvom suigraču? Druga stvar, na jednom prijašnjem filmiću izbrojao sam 19 golmanovih obrana.

Od tih 19 uspio je uhvatiti samo 3 lopte. I te tri nisu bili neki udarci po golu već više malo jače dodavanje. Sve ostalo je odbio u polje. Neki udarci su stvarno smiješni bili i više nego jednostavni za uhvatiti ali nije ga išlo. Ovdje vidim ista stvar.

Trebalo bi malo otežati ta dodavanja a ne da sva budu savršena. isto tako trebalo bi napraviti da golman hvata one lopte koje se hvataju a stvarno teške  ili bomba udarce da odbija. Bezveze je da odbija svaki udarac koji mu je upućen... gameplay mi se po viđenom čini malo bržim nego do sada?

16 godina
movie kaže...
drakula789 kaže...

Lako za mreže, to je završno glancanje. Meni je veći problem kaj me ova igra podsjeća na virtua tennis. Tamo kako god pukneš, lopta pada u teren. Ne možeš napraviti aut. Ovdje pak kako god dodaš, lopta savršeno ide u for ili noge tvom suigraču? Druga stvar, na jednom prijašnjem filmiću izbrojao sam 19 golmanovih obrana.

Od tih 19 uspio je uhvatiti samo 3 lopte. I te tri nisu bili neki udarci po golu već više malo jače dodavanje. Sve ostalo je odbio u polje. Neki udarci su stvarno smiješni bili i više nego jednostavni za uhvatiti ali nije ga išlo. Ovdje vidim ista stvar.

Trebalo bi malo otežati ta dodavanja a ne da sva budu savršena. isto tako trebalo bi napraviti da golman hvata one lopte koje se hvataju a stvarno teške  ili bomba udarce da odbija. Bezveze je da odbija svaki udarac koji mu je upućen... gameplay mi se po viđenom čini malo bržim nego do sada?

Kako bi Tommy rekao, gameplay je u novom PES-u responsivniji. {#}

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.8.2014 22:04 (dreammaker).
11 godina
neaktivan
movie kaže...

Zanimljive opaske, ali meni se ovaj gemeplay čini zarazan do bola. Nadam se da će do izlaska same igre sve biti max. ispeglano i da neće biti onih "pomračenja" u gameplayu, koja su krasila PES 2014.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.8.2014 22:02 (interblueNick).
13 godina
neaktivan

Nadam se da cu moci zasjet s ekipom i peglat pes dugo,duuuugo :D

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
znaci za ps4 ce biti identicna kao i za pc ili ce biti razlike????
11 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...

PC igrači će najvjerovatnije biti grafički zakinuti...

11 godina
neaktivan
interblueNick kaže...
Red_Star_Forever kaže...

da, grafički će bit lošija, ali navodno će gameplay bit isti, šta je puno bitnije

13 godina
neaktivan
interblueNick kaže...
Red_Star_Forever kaže...

WTF?!? Pa kolko znam PS4 nebu imal neku bomba grafu (ili je frend krivo rekel, spominjao je AMD HD 87xx).. ili pak slažu samo 3 stupnja grafike, pa low mora raditi na kompu starom 10godina..

mada pobrao 10k TD, ovo zadnje me iritira, zašto da neko ko ima OK komp ispašta zbog nekih koji bi igrali igrice iz 2014. na 8800gts... to mi je glupa politika..

EDIT: po meni bi trebalo dodati ULTRA opciju, i to bi trebalo biti spektakl od efekata (bolje nego na konzolama, i s tim bi odma dobili puno puno PC igrača), pa da je neka gtx760/r9 270x potrebna za 60fps-a..

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.8.2014 15:38 (Schweini7).
14 godina
Schweini7 kaže...

WTF?!? Pa kolko znam PS4 nebu imal neku bomba grafu (ili je frend krivo rekel, spominjao je AMD HD 87xx).. ili pak slažu samo 3 stupnja grafike, pa low mora raditi na kompu starom 10godina..

mada pobrao 10k TD, ovo zadnje me iritira, zašto da neko ko ima OK komp ispašta zbog nekih koji bi igrali igrice iz 2014. na 8800gts... to mi je glupa politika..

EDIT: po meni bi trebalo dodati ULTRA opciju, i to bi trebalo biti spektakl od efekata (bolje nego na konzolama, i s tim bi odma dobili puno puno PC igrača), pa da je neka gtx760/r9 270x potrebna za 60fps-a..

Pa očito žele napraviti tako da igra izgleda puno bolje na konzolama kako bi povećali prodaju istih. Najavljivali su taj konzolaški next gen ko dolazak Isusa i sad kad je došao skužiš da smo takve detalje imali na PC-u prije par godina već. Tko god misli da se tu radi o brizi za korisnike koji imaju komp za 1000 kuna iz Konzuma, zavarava sam sebe.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina

Kad pogledas ps2 grafika je bila sve bolja i bolja iz godine u godinu ako se hoce.

Metal gear, re4, gran turismo 4...mislim resident evil je lijepsi graficki bio na gcube-u iako je slabiji bio po hardwer.

Ukratko, da developeri hoce,mogli bi ali vrijeme je novac zato nist od toga....

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.8.2014 22:50 (Spacecraft).
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

pozz jel ima neko link pre order pc keya ? nasao sam na amazonu i nekim sajtovima,ali to je dvd samo izgleda..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...
drakula789 kaže...

završno glancanje koje nisu u stanju napraviti već 2 godine, a koje je u 2013 bilo sasvim ok. u ovom konamiju rade očito neki idioti koji nemaju sluha za igrače. inače vidi se napredak od one verzije prije mjesec dana, ali kako kažeš u pesu si ograničen s slobodom dodavanja i šuta, u fifi je to puno bolje napravljeno, ali vidit ćemo šta će bit do 11mj

11 godina
neaktivan
rigoleto kaže...

završno glancanje koje nisu u stanju napraviti već 2 godine, a koje je u 2013 bilo sasvim ok. u ovom konamiju rade očito neki idioti koji nemaju sluha za igrače. inače vidi se napredak od one verzije prije mjesec dana, ali kako kažeš u pesu si ograničen s slobodom dodavanja i šuta, u fifi je to puno bolje napravljeno, ali vidit ćemo šta će bit do 11mj

O kakvom ograničenju pričamo?

Jbt-e., u PES imaš opciju (LT) koja ti omogućava da igraš malo assisted malo manual u toku same tekme, u bilo kojem trenutku. Ako to ne znači slobodu, onda stvarno ne znam. O taktičkoj slobodi da ne pričam...

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.8.2014 9:01 (interblueNick).
14 godina
neaktivan

kontrole ce biti munjevite

mislim na response time

ali golove iz daljine zaboravite

ko u 2014 ce biti

max sa 22m gol,niti toliko

valjda ces moci napraviti one two normalni

a ne ko u 2014 napravis a dr igrac krene tek za 5min

tako i sa loptom u for krene nakon 5 min

i samo da ne naprave ko u fifi

obrambeni ili napadac kad igras imas osjecaj

da su isto brzi,svi igracisu jednako brzi

onda cemu ocjene

~^iGoR~
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.8.2014 16:48 (igor1311).
Moj PC  
0 7 hvala 0
13 godina
igor1311 kaže...

kontrole ce biti munjevite

mislim na response time

ali golove iz daljine zaboravite

ko u 2014 ce biti

max sa 22m gol,niti toliko

valjda ces moci napraviti one two normalni

a ne ko u 2014 napravis a dr igrac krene tek za 5min

tako i sa loptom u for krene nakon 5 min

i samo da ne naprave ko u fifi

obrambeni ili napadac kad igras imas osjecaj

da su isto brzi,svi igracisu jednako brzi

onda cemu ocjene

Wtf ? :D 

13 godina
interblueNick kaže...
rigoleto kaže...

Jbt-e., u PES imaš opciju (LT) koja ti omogućava da igraš malo assisted malo manual u toku same tekme, u bilo kojem trenutku. Ako to ne znači slobodu, onda stvarno ne znam. O taktičkoj slobodi da ne pričam...

Izuzetno korisna i bitna opcija... 

A ova takticka sloboda stoji, ali opet ne pridonosi nicemu.

13 godina
neaktivan
interblueNick kaže...
rigoleto kaže...

da si igrao fifu shvatio bi da postoji više od 8 smjerova kretanja igrača i lopte kao u pes-u. fifa je u tom pogledu daleko ispred pesa, uostalom i ovi iz pes community su to naveli kao jedan od ključnih nedostataka pesa u odnosu na fifu, ali očito ovde ima puno većih stručnjaka od njih

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.9.2014 0:17 (rigoleto).
16 godina

PES 2015 Goalkeepers

6 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice