- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo ovako... Skino sam i ja jogurt verziju, ja cu osobno priznat da nisam ljubitelj PES-a, nisam bio ni dok je fifa bila za k*** na PC-u, i samo si mogao igrat PES... I tada sam pljuvao po njemu i govorio da je shit igra...
Ali ajmo ovako...
Kolega koji je lagani PES fanboy (ujedno i ona p*** kojem sam posudio fifa svoj fifa acc, na kojem je cheatao pa sam sad bannan.) i ja smo igrali FIFU demo jedan protiv drugoga dok se skino PES, onda smo poceli igrat PES, i ja sam se doslovce poceo smijat... Igra je bila tolko blesava naspram FIFE da je to cudo...
Poslije je dosao drugi kolega, njemu sam trebao prebacit igru, i usput smo odigrali jos jednu partiju... E sad, to je bila 4. partija pesa, i nije se onda cinio tolko los... Ono sto su napravili sa dodavanjem u for JE APSOLUTNA GLUPOST... To mi uopce nema smisla, al ajd igra nije bila tolko losa.
Zakljucak: Ako se moze maknut ono cudo sa dodavanjem u for, igra cak i nije onda tolko losa, ali još uvijek par svjetlosnih godina iza FIFE
tvoj nickname dovoljno govori..
OT: Igra mi radi na medium u 60fps stalno ali kad jedan igrac dodaje drugome nekako se uspori ko da ide skroz sporo i tako u mnogim situacijama uspori se sve jednostavno a nema FPS dropa.Mislim da je to do opcije 'frame skipping' koja je bila u proslim nastavcima ali sada nema izbora niti za vsync niti za frame skipping.
Btw koristio sam krek od Reloadeda i opet tako...
Evo ovako... Skino sam i ja jogurt verziju, ja cu osobno priznat da nisam ljubitelj PES-a, nisam bio ni dok je fifa bila za k*** na PC-u, i samo si mogao igrat PES... I tada sam pljuvao po njemu i govorio da je shit igra...
Ali ajmo ovako...
Kolega koji je lagani PES fanboy (ujedno i ona p*** kojem sam posudio fifa svoj fifa acc, na kojem je cheatao pa sam sad bannan.) i ja smo igrali FIFU demo jedan protiv drugoga dok se skino PES, onda smo poceli igrat PES, i ja sam se doslovce poceo smijat... Igra je bila tolko blesava naspram FIFE da je to cudo...
Poslije je dosao drugi kolega, njemu sam trebao prebacit igru, i usput smo odigrali jos jednu partiju... E sad, to je bila 4. partija pesa, i nije se onda cinio tolko los... Ono sto su napravili sa dodavanjem u for JE APSOLUTNA GLUPOST... To mi uopce nema smisla, al ajd igra nije bila tolko losa.
Zakljucak: Ako se moze maknut ono cudo sa dodavanjem u for, igra cak i nije onda tolko losa, ali još uvijek par svjetlosnih godina iza FIFE
Stavi through ball na basic u controller settingsu.
Kod mene kontrole nisu nešto uredu,kad idem u setting sve mi je nešto pomiješano i moram sam sebi štimati!
Plus mi je previše čudno kad izvodim slobodne one točkice su toliko nestabilne da je to nemoguće dignem npr gore malo podju trzati ne mogu ustabiliti da stoji na mjestu gdje ocu (mislim najvjerovatnije da mi je do analoga,isto tako je i sa penalima,jedva pogadjam na onom treningu tamo mete,u stranu skroz tesko mogu pogoditi u one rašlje) ali moguće je da je i do gamepada tj. ovih postavki!
Kakvo je stanje kod ostalih,ima li tko sličnih problema??
Ali ajmo ovako...
tvoj nickname dovoljno govori..
OT: Igra mi radi na medium u 60fps stalno ali kad jedan igrac dodaje drugome nekako se uspori ko da ide skroz sporo i tako u mnogim situacijama uspori se sve jednostavno a nema FPS dropa.Mislim da je to do opcije 'frame skipping' koja je bila u proslim nastavcima ali sada nema izbora niti za vsync niti za frame skipping.
Btw koristio sam krek od Reloadeda i opet tako...
Bump
Decki moji.. meni je zao.. al ovo sto sam sad probao je sprdnja.. znaci ja neznam sta vi vidite u ovome pesu.. kao prvo i prvo igraci uopce nisu tromi vec brzi ko siba.. kamera je katastrofa uopce neprati igru i u masu situacija nevidi se pola terena.. uopce se nezna di su napadaci.. udarci su smjesni jednostavno ih nemogu opisati.. a golman.. prff sprdnja znaci kad gledas kako se on postavlja brani i ostalo izgleda kod je na onom malom golu u futsalu.. stvarno smjesno.. iskreno da vise ne gadim igru.. mogu vam samo rec da sam imao nade u pes al ovo.. ovo neam rijeci.. nemogu opisat kako sam razocaran.. i sad zao mi je sto to moram rec.. ali red_Star i movie su bili totalno u pravu.. ovo je nista...
Decki moji.. meni je zao.. al ovo sto sam sad probao je sprdnja.. znaci ja neznam sta vi vidite u ovome pesu.. kao prvo i prvo igraci uopce nisu tromi vec brzi ko siba.. kamera je katastrofa uopce neprati igru i u masu situacija nevidi se pola terena.. uopce se nezna di su napadaci.. udarci su smjesni jednostavno ih nemogu opisati.. a golman.. prff sprdnja znaci kad gledas kako se on postavlja brani i ostalo izgleda kod je na onom malom golu u futsalu.. stvarno smjesno.. iskreno da vise ne gadim igru.. mogu vam samo rec da sam imao nade u pes al ovo.. ovo neam rijeci.. nemogu opisat kako sam razocaran.. i sad zao mi je sto to moram rec.. ali red_Star i movie su bili totalno u pravu.. ovo je nista...
Najbolje je kaj je ovo tocno haha, ja sam takodjer razocaran, ali tko zna, mozda mi se igra s vremenom svidi, 1. dan je jos preran za sudit....
Posto sam cijelo vrijeme do sad igrao PES 2013, koji je puno brzi i dinamicniji dosta se teze prilagoditi na ovaj usporen tempo.
Lakse je upravljat kamionom u Euro Truck Simulatoru nego s igracem trenutno, ne znam, ali za sada sam nezadovoljan.
decki ja nikako da rijesim problem sa kontrolama jel moze neko u detalje objasnit ili kopirati ako je neko vec objasnio,mozda sam slucajno preskocio
2 posta iznad
Jos da napomenem da ona forica preko sebe sto se radi sa RS je OP do bola.. znaci dok je lopta u zraku igrac dobije neki xtra speed boost us to svi se odbijaju od njega.. al stvarno je tako iskreno nista nepreuvelicavam.. upravo sam sad zabio gol s tom foricom taman pocetku 16-erca .....
Slika: nakon sto smo krenuli 2.pol napale nas sjene
2 posta iznad
vidio sam to ali se bas nesnalazim :(
pratio sam sa frapsom i igra mi radi 60fps i spusta se do 62 i tako stalno varira i to izaziva onu sporost.
kako to da rijesim?
i gdje se postavlja vsync i one ostale opcije?
Pada ti sa 60 na 62? Igra koristi novi fox engine i ako igraš s pcem u profilu nije ni cudno da ti pada fps...
igra je show
Ali to se sve vidjelo na svim klipovima prije izlaska igre i kad nešto kažeš, drvlje i kamenje po tebi. Ekipi je bitno kako je ronaldo depiliran, na koju stranu tjera zurak i kakve žnirance ima na kopačkama. To kaj je fizika lopte, kretnje i sama igra u banani nema veze a golmana da ne spominjem. Slušao sam kako će biti mrak samo kad se prijeđe na novi engine? Prešlo se i...? Kaj se samog enginea tiče, govorim o konzolama, grafički pes u ničemu ne šiba stari fifin engine... još jedna urbana legenda o neviđenom engineu pada u vodu... svake godine isto... ništa, idemo dalje ili što bi rekla suzana mančić: dragi igrači, više sreće u sljedećem izvlačenju..
Bar nisam kupio ovo g*vno hvala bogu pa postoje piratske verzije da se prvo proba pa onda odluci o kupovini. Jbt igraci tromi ko tenkom da upravljam i tri sata im treba da odreaguju na dodavanje....Jedan od vecih failova ove godine cini mi se.....
Kad izlazi kitserver za ovaj PES? Intelovi driveri opet su se pokazali katastrofalnima na HD4000 (i5 3570K). Sa kitserverom sam rješio stvar s PES2013.
Bar nisam kupio ovo g*vno hvala bogu pa postoje piratske verzije da se prvo proba pa onda odluci o kupovini. Jbt igraci tromi ko tenkom da upravljam i tri sata im treba da odreaguju na dodavanje....Jedan od vecih failova ove godine cini mi se.....
Stani! Svi se nesto zale da su igraci spori i da lose reagiraju.. nebi se slozio s tim.. ili imas krivi krek ili imas los komp.. pravi krek je exe.. vrsta
mene zanima kako da ja igram tu igricu? udjem u utakmicu i ja igram s jednim igracem a komp sve sam!? mako sam sve da mi ne asistira itd...
Najjaci su mi ovi sto seru po igri da je pre troma ocito su navikli na fifu pesu je oduvijek gameplay nesto sporiji (citaj realniji) sto se meni svida
ugl. Skoro nitko nije igro original a vecina "strucnjaka" na forumu zna da je smece...
mene zanima kako da ja igram tu igricu? udjem u utakmicu i ja igram s jednim igracem a komp sve sam!? mako sam sve da mi ne asistira itd...
Ima ona jedna opcija stavi semi-assist tak nes.. pa probaj.. meni je isto tako bilo jer sam stavio kao da mi komp nepomaze.. i na kraju su sami igrali.. lol o.O
Najjaci su mi ovi sto seru po igri da je pre troma ocito su navikli na fifu pesu je oduvijek gameplay nesto sporiji (citaj realniji) sto se meni svida
ugl. Skoro nitko nije igro original a vecina "strucnjaka" na forumu zna da je smece...
Ti mene oces uvjerit da je original totalno drukciji od pirata??? po cemu molim te..
pa sta je ovo sa novog pesa gameplay je totalno usporen(pada fps prilikom replaya i pri samom pocetku tj izlaska igraca) zatim se kopao po rezoluciji i prebacim na window mode ubrza se gameplay odziv komandi bolji ali tokom meca zna padat fps, imam ovu narodnu verziju.. kako je kod vas?
Ako imate krek preko virtual drivea zato vam je sporije.. ako imate exe krek i dalje je sporo onda vam je komp u banani..
meni je ovo brzo,mislim speed +2 igram na +1,
dueli odlicni,lopta i golmani super,jedino je bed sto Hrvatska nije licencirana.
Ugl dosta bolje od 13ice.
Kome se neigra nogomet nek igra fifu.
Mene zanima sa ovim loptama u for nikako da skuzim u cem je fora! Odigrali smo ja i kolege jedno desetak utakmica i nikako da skuzimo! Ima neka fora u onom krugu (ciljnik) al ne kuzimo uvijek nam ode u pm lopta!
control settings... though ball... makni advanced... stavi basic
Jel vi to igrate fudbal ili Hunting Unlimited?trebas da pogodis krug