Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.395.605
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
17 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2014
dreammaker kaže...

Ajde movie, molim te suzdrži se. Nemojmo flejmati bezveze tu. Nitko te ne tjera da kupiš igru. Shvatili smo tvoje misli s kojima se ne slažemo i sve pet. Daboga nam ijedna od dvije ponuđene nogometne igre bude vrhunska. Pa to svi želimo. 

Da na facama zubi čudno izgledaju, bmk za to.

Stavrno prdiš bez veze. Prva slika stadiona je lijepa i tu se nema što dodati ali pogledaj te face?  Pogotovo drugu i četvrtu.  To je tebi lijepo modelirana faca? Onda imaš problema ili s vidom ili sa smislom za lijepo.  Ne znam što bi moglo biti treće. Ovdje nitko ne govori o igri. Samo kometiram postavljenu sliku a ti mi sad daj argument da su face lijepo posložene?  Naravno da bi mi bilo drago da igra bude dobra i naravno da s kamerom kojom igram neću face niti skužiti ali valjda imam pravo reći kako slika ove četiri face stvarno ne izgleda lijepo.  Ili možda tebi ipak izgleda...?

17 godina
SimeKZ kaže...

KOliko sam ja skuzio ovo su slike emocija. Dakle nema veze sa normalnom facom....

Kakve god da su prilično su plastične... no nebitno... bitno je ono kaj će pokazati u filmiću... fotka stadiona je lijepa i realistična bez obzira kaj je mala, ovih par slika igrača u napadačkim akcijama djeluju uvjerljivo. Ono položaj tijela i tako.  No face mi nisu legle..

16 godina

Ne izgleda lijepo, ali to je ono što ću ionako patchom zamjeniti prvi, drugi dan, ako igru uopće zaigram.

Ne trebaš svoje isključivo negativne stavove ovdje sipati, odnosno nitko ti ne brani ali daj se nemoj čuditi napadima sa svih strana onda. Po svemu viđenome (a viđenoga je dosta malo), igra ima potencijala biti odličan nogomet kao i biti očajan nogomet.

Pratim malo mogućnosti FOX enginea uz MGS gameplaye, i ovo ne može biti bolje. Savršenstvo, koliko god ti tupio da je engine zastario jer nije rađen za novu generaciju konzola. 

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 23:45 (dreammaker).
17 godina
dreammaker kaže...

Ne izgleda lijepo, ali to je ono što ću ionako patchom zamjeniti prvi, drugi dan, ako igru uopće zaigram.

Ne trebaš svoje isključivo negativne stavove ovdje sipati, odnosno nitko ti ne brani ali daj se nemoj čuditi napadima sa svih strana onda. Po svemu viđenome (a viđenoga je dosta malo), igra ima potencijala biti odličan nogomet kao i biti očajan nogomet.

Pratim malo mogućnosti FOX enginea uz MGS gameplaye, i ovo ne može biti bolje. Savršenstvo, koliko god ti tupio da je engine zastario jer nije rađen za novu generaciju konzola. 

Eto, to sam i ja rekao. Ne izgledaju lijepo. Ništa više. Ja ne sipam nikave negativne stavove niti potičem negativnu raspravu. To upravo ti činiš. Zašto bi ti mogao reći da face nisu lijepe a ja to ne smijem reći? Ne znam po čemu si zaključio da igra ima ili nema potencijala kad ništa nije pokazano? Ja ne donosim nikakve zaključke dok igru ne probam a kad probam to će biti ono kaj ja mislim  a ne kaj ti ili netko drugi misli. Naravno, nitko ne očekuje da se složimo ili isto mislimo. I da, opet mi stavljaš nešto što ja nisam nigdje rekao glede fox enginea. Ne znam zašto imate potrebu izvrtati stvari i poticati negativnu energiju?  Valjda si tako sretniji?

edit:  meni ništa ne smeta.  Dapače, uživaj... ja ti ne branim.  Samo sam bezazleno rekao da mi face nisu bog zna kaj. Pa nisam rekao nešto loše ili uvredljivo niti mi je to bila namjera.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 23:30 (movie).
16 godina

Gle tvoje trollanje nogometnih tema je svima znan pojam. Ja sam jedino glup što u to ulazim.

EDIT: potencijal vidim u vrhunskom engineu koji su uzeli za novi PES. 

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 23:29 (dreammaker).
13 godina

Evo slike u HD: Stadion, Lica

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

2 0 hvala 4
17 godina
dreammaker kaže...

Gle tvoje trollanje nogometnih tema je svima znan pojam. Ja sam jedino glup što u to ulazim.

Ako je trollanje reći za jednu fotku da nije lijepa, onda oprosti.. Što se enginea tiče, on se tek treba potvrditi jer primarno nije rađen za sportske simulacije. Realno, može ispasti vrhunski a mogu nešto i zaribati. Ipak je ovo prva godina da se koristi i trebat će im vremena da njime ovladaju u jednoj nogometnoj igri. Osobno, želim da u tome uspiju već ove godine...

evo ljepotana

http://2.bp.blogspot.com/-igQssSkOKR4/UXj-hR_q9EI/AAAAAAAACF0/AduRnLHKVy0/s1600/pes-2014-goruntuleri.jpg

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 23:42 (movie).
16 godina

Ova slika stadiona izgleda stvarno predobro, osvijetljenje i publika izgledaju fenomenalno

Da nije nekih detalja, lako bi se dalo zamijeniti za pravu sliku.

No. No. No. This is beautiful. This is art.
16 godina
movie kaže...
dreammaker kaže...

Ako je trollanje reći za jednu fotku da nije lijepa, onda oprosti.. Što se enginea tiče, on se tek treba potvrditi jer primarno nije rađen za sportske simulacije. Realno, može ispasti vrhunski a mogu nešto i zaribati. Ipak je ovo prva godina da se koristi i trebat će im vremena da njime ovladaju u jednoj nogometnoj igri. Osobno, želim da u tome uspiju već ove godine...

A što sam ja iznad napisao?

šumski put je bio ravan.
16 godina
neaktivan

I odvjetnik napada.  

A je lik uporan...

Moj PC  
3 1 hvala 1
13 godina
KiX777 kaže...

U HD.u lica su dosta realisticna. Ja ne znam gdje ti vidis manu u modeliranju lica. Pretjerujes movie.

13 godina
neaktivan

KONAMI je uvijek u odnosu na EA znao raditi s dimenzijama terena, osvjetljima, stadionima, animacijama, sveukupno je grafika mnogo bolja. ovo izgleda obećavajuće, sad samo treba gameplay pričekat 

17 godina
SimeKZ kaže...

U HD.u lica su dosta realisticna. Ja ne znam gdje ti vidis manu u modeliranju lica. Pretjerujes movie.

Da, na ovoj većoj slici to izgleda bolje, no ja sam komentirao onu prvu manju sliku gdje je to izgledalo lošije.. no o ukusima se ne raspravlja..

14 godina
SimeKZ kaže...
KiX777 kaže...

Meni isto na HD slikama izgleda sasvim ok. Na onima prije ne izgleda toliko dobro. Teksture zubiju su malo lošije, ali to je nešto što se u pokretnu neće primijetiti. Jedno je vidjeti lice zamrznuto u nekoj čudnoj pozi, a drugo u samoj igri.

Uglavnom, sve je to lijepo i krasno, ali ništa još uvijek od pravog gameplaya. A na kraju dana samo to i je bitno. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan

Meni ce ove face biti skroz cool ako su sredili fiziku, vrtare i ostale boljke PES-a...mislim da ce face poznatih igraca biti odlicno odradjene, iako malo na cudan nacin kao i u proslim PES-ovima ali svejedno bit ce zanimljivo, meni se svidja...sada valja docekati malo gameplay-a, da vidimo kako su unijeli taj emotion,brzinu gameplay-a, kretanje igraca, sut sa distance,let lopte, reakciju vratara,  itid itd... aaaj osjedit cu vise cekajuci...sve u svemu...drzim im fige za dobrobit svih nas, da sve bude tip-top. {#}

Profesor Seedorf
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 0:01 (KODAK17).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Praetorian1 kaže...

I odvjetnik napada.  

A je lik uporan...

Možeš mi točno reći koga sam ja napao i kada te kako? Ako si želio ispasti duhovit moram ti reći da ti nije uspjelo.. fora ti je poprilično glupa.. a ako si želio samo zaspamati grupu, uspjelo ti je..

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 23:51 (movie).
16 godina

Sutra u 19 ćemo više znati. Nadajmo se da se kralj nogometa vratio {#}

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Sutra u 19 ćemo više znati. Nadajmo se da se kralj nogometa vratio {#}

U meni nešto govori da jest...ali pricekajmo jos malo {#}

Profesor Seedorf
13 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 0:12 (maidkoric).
13 godina
neaktivan
sstrmi kaže...
maidkoric kaže...

ja mislim da ovo nije fake...jer na dosadasnjim screensima modeli face su bili u ovom stilu :D...mozda se varam ali mislim da nije fake..

{#}

mislio sam na sliku Benzeme na vrhu stranice "9" ....samo nisam znao da sam trebao ici na citiraj xD

15 godina
neaktivan

Neznam movie zašto ponovo imaš potrebu srat. Ako ti nije po volji, imaš fifu i dr*aj po njoj pošto ide na next gen konzole.

Odlično izgleda, pročitao sam par impresija koji su ig probali. Dosta hvale sam engine, fiziku te M.A.S.S.

Sutra ćemo vidjet ako bog da E3 gameplay trailer :D

E3 demo contains 2 teams: Bayern and Santos. 5 minute matches

#PES2014 at E3: September release confirmed, runs at 1080p, Konami tease new South American license and goalkeepers 'significantly improved'

Pošto će PS3 verzija se vrtit u FULLHD 1080p, mislim da engine i nije toliko zahtjevan koliko sam mislio.

EDIT: Nije sigurno oće li se na sve tri platforme vrtit u 1080p, čeka se potvrda :)

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 0:55 (Tommy_123).
Moj PC  
14 0 hvala 4
14 godina
neaktivan

Ovi igrači izgledaju ko zombiji iz Resident Evila 5.

1 9 hvala 0
13 godina

evo jos jednog đibinog agenta...

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo jedne slike s E3. Ne vidi se baš najbolje, ali se vidi Mandžo :D

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
5 0 hvala 4
15 godina

jedna stvar mi je interesantna kod tebe @movie. Kad je u pitanju FIFA i kad netko spomene face igrača, dresove ili nešto slično što se spomene u vezi grafike, uvijek staješ odmah u obranu kao da to uopće nije bitno, da je bitan samo gameplay. Nikad, ali baš nikad nisam vidio da si komentirao izgled bilo kojeg igrača u FIFA-i. A ovdje si odmah skočio na to.

a kad smo već kod toga, u PES-u bar možeš prepoznati sve igrače onako na prvi pogled, dok je FIFA puna "generic" faca za koje uopće neznaš tko su ti igrači, čak i u onim najvećim klubovima.
a izgledi igrača, dresova i ostalog dodatno će se poboljšati pesedit patchevima, tako da se tu zna na čemu smo. Treba samo sačekati gameplay...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 3:53 (antimadridista).
Moj PC  
12 1 hvala 4
16 godina
antimadridista kaže...

jedna stvar mi je interesantna kod tebe @movie. Kad je u pitanju FIFA i kad netko spomene face igrača, dresove ili nešto slično što se spomene u vezi grafike, uvijek staješ odmah u obranu kao da to uopće nije bitno, da je bitan samo gameplay. Nikad, ali baš nikad nisam vidio da si komentirao izgled bilo kojeg igrača u FIFA-i. A ovdje si odmah skočio na to.

a kad smo već kod toga, u PES-u bar možeš prepoznati sve igrače onako na prvi pogled, dok je FIFA puna "generic" faca za koje uopće neznaš tko su ti igrači, čak i u onim najvećim klubovima.
a izgledi igrača, dresova i ostalog dodatno će se poboljšati pesedit patchevima, tako da se tu zna na čemu smo. Treba samo sačekati gameplay...

Ajde da mu netko na miran način objasni normalno. Sad će ti on nažalost na ovo odgovoriti da on ima pravo reći ono što misli {#}

šumski put je bio ravan.
14 godina
neaktivan

grrrrrrr zombie face, malo šale nikome ne škodi, ali nisam daleko od istine.

2 1 hvala 0
14 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

evo ga, službeni E3 trailer!

moram reći da sam iznenađen, izgleda mi igra odlično na traileru, nema više robotskog trčanja kao prije, a i sam gameplay mi izgleda puno zabavniji i bolje izveden.

prenose se dojmovi od ljudi koji su probali igru na E3:

Adam Bhatti @Adam_Bhatti  2h

So far amazing impressions. People can't believe how it moves so differently. New learning curve, new game #PES2014

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 6:24 (antimadridista).
Moj PC  
11 0 hvala 6
13 godina

Kralj se vratio, kupujem! Bio sam pomalo skeptičan, al nakon ovoga...{#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

6 0 hvala 2
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice