Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.395.671
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
12 godina
neaktivan

Gledajući slike nisam impresioniran, vjerovatno japanci radili na updejtu pesa 2013 za novu godinu,pa prošla ponoć te ga naravno nazvali pes 2014

1 5 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako je ovo zaista pravi screen, onda ovo odlično izgleda.

Fake je nažalost.

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.6.2013 1:37 (Tommy_123).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2014
Tommy_123 kaže...

Ako je ovo zaista pravi screen, onda ovo odlično izgleda.

Fake je nažalost.

Ovo ćeš u igri imati tjedan dana nakon izlaska ionako u prvom patchu koji community bude sklepao. Lica su najmanji problem..

šumski put je bio ravan.
14 godina

Ne znam, meni su uvijek takve stvari bile nebitne. Izgled igrača, osvijetljenje, sjene, 3D trava. Kad igram, igram sa najudaljenijom kamerom pa niti ne vidim detalje, a sjene mi često i smetaju, npr. kad je pol stadiona u sjeni,a pol na suncu.

E da, još jedno pitanje. PES se aktivira preko Steama ili Konami ima neki svoj digitalni servis sa posebnim user nameom?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samo da online jos srede. A bitno mi je ksko izgleda, necu da mi messi ima generic facu i takve gluposti.
ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hex, pes koristi svoj servis. Konami ID ii password. Ali koliko sam vidio, 2013 je nasteamu trenutno pa neznam sta ce odlucit. Ja cu uzet boxanu verziju pa ono.
ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 1 hvala 1
14 godina
Tommy_123 kaže...
Hex, pes koristi svoj servis. Konami ID ii password. Ali koliko sam vidio, 2013 je nasteamu trenutno pa neznam sta ce odlucit. Ja cu uzet boxanu verziju pa ono.

Vidio sam ga na steamu, pa sam se ponadao da mogu samo preko steama igrat. Al nema veze. Osobno nisam već 3-4 godine kupio box verziju igre. Samo digitala. {#}

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan
Ja sam 2011 digitalnu uzeo. 2012 i 2013 imam boxanu pa cu nastavit a i dobijem ju na dan izlaska :-)
ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina

jeli danas onaj trailer/gameplay koji očekujemo i u koliko sati po našem vremenu?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja mislin da u 19 počinje, ali nisan siguran

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 1
17 godina
rookica19 kaže...

ja mislin da u 19 počinje, ali nisan siguran

A dan tek počeo...

14 godina

Nadam se da će pokazati pravi gameplay i to u solidnom trajanju, a ne ko glupi EA koji samo šiba trailere za nadolazeći patch.

Moj PC  
4 1 hvala 1
14 godina
neaktivan

kad će više PES sa elementima i čarolijom PES 6... PES 6 je bio samo mali dio slagalice koji je popunio cijelu sliku i učinio da dan danas volim SPORT,VOLIM NOGOMET... {#}

nadam se da će ova godina povuć sa sobom sasvim nešto novo i da se PES vraća na svoje staro mjesto vrijedno spomena....   

Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Jeste vi sigurni da je Pes večeras? koliko vidim na rasporedu je tek u srijedu:

http://www.gamespot.com/e3/stage-1-day-2/

0 0 hvala 1
14 godina
rigoleto kaže...

Jeste vi sigurni da je Pes večeras? koliko vidim na rasporedu je tek u srijedu:

http://www.gamespot.com/e3/stage-1-day-2/

Onda očito nismo sigurni {#}

15 godina

Adam Bhatti ‏@Adam_Bhatti 1h
So today is the day media get to play #PES2014. Rather exciting!

Only Pro Evolutions ‏@onlyproevo 5m
No trailer yet but only a few hours until the media get a #PES2014 hands-on. No embargo either. Have any gameplay Qs? Send them to @WENBlog

valjda je danas, ali općenito ove godine na E3 se ništa ne zna, bezveze organizirano.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 19:45 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
antimadridista kaže...

Adam Bhatti ‏@Adam_Bhatti 1h
So today is the day media get to play #PES2014. Rather exciting!

Only Pro Evolutions ‏@onlyproevo 5m
No trailer yet but only a few hours until the media get a #PES2014 hands-on. No embargo either. Have any gameplay Qs? Send them to @WENBlog

valjda je danas, ali općenito ove godine na E3 se ništa ne zna, bezveze organizirano.

Znači ništa od gameplaya. Samo hands on koji će kao i onaj za FIFU 14 biti pun hvalospjeva pa opet ne znaš na čemu si.

13 godina

TrueBall Tech

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

3 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
Odlicni skrinsi. Sutra bi trebao trailer doc a danas oko ponoci impresije ovih koji ce igrat iza zatvorenih vrata E3.
ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
1 1 hvala 1
13 godina
neaktivan

ja mislim da ovo nije fake...jer na dosadasnjim screensima modeli face su bili u ovom stilu :D...mozda se varam ali mislim da nije fake..

14 godina
maidkoric kaže...

ja mislim da ovo nije fake...jer na dosadasnjim screensima modeli face su bili u ovom stilu :D...mozda se varam ali mislim da nije fake..

{#}

14 godina

Ja mislim da je slika premala da se išta pametno iz nje zaključi. Al možda se varam.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

WOOOW *-*

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 22:48 (Tommy_123).
Moj PC  
2 2 hvala 2
13 godina

Hype raste, bit će je*eno! {#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

2 2 hvala 1
12 godina
neaktivan

ne znam ja sto to vi vidite, a ja ne vidim jer meni ovo izgleda bas konzolaski. ne vidim ja napredak u grafici, nadam se da ce to bolje izgledat na pc verziji koja je godinama zapostavljena upravo zbog konzola.

13 godina
neaktivan

Evo jos :D 

1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

:)

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 22:46 (Nidzo95).

3 2 hvala 1
17 godina
Tommy_123 kaže...
WOOOW *-*

Face ko iz nekog horror filma?

16 godina

Ajde movie, molim te suzdrži se. Nemojmo flejmati bezveze tu. Nitko te ne tjera da kupiš igru. Shvatili smo tvoje misli s kojima se ne slažemo i sve pet. Daboga nam ijedna od dvije ponuđene nogometne igre bude vrhunska. Pa to svi želimo. 

Da na facama zubi čudno izgledaju, bmk za to.

šumski put je bio ravan.
13 godina
movie kaže...
Tommy_123 kaže...
WOOOW *-*

Face ko iz nekog horror filma?

KOliko sam ja skuzio ovo su slike emocija. Dakle nema veze sa normalnom facom....

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice