Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.397.408
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
17 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2014
Hexfire kaže...

Pa logično je da slobodnjaci ne postanu ko penali. Al s druge strane, ipak je to Konami {#}.

Što se mene tiče, nemam ništa protiv prikaza putanje lopte, ako će to biti isključivo u svrhu da lakše naciljaš, a opet će o mnoštvu drugih faktora ovisiti hoće li ili ne biti gol.

Video ne prikazuje ništa posebno novo osim da i dalje izgleda dosta dobro. Onaj combination play mi izgleda kao fora stvar, ako će se ljudima dati gnjaviti sa time. Nadam se da taj dio ne bude na neki način nebalansiran pa da ti uigrana akcija stalno pođe za rukom.

Ništa, čeka se demo pa ćemo vidjeti dali ide preorder ili se čeka koji mjesec na sniženje.

Ako ti je gušt igrati ne znam kako možeš izdržati do nekog sniženja koje neće biti prvih par mjeseci. Uostalom, stotinjak kuna te neće spasiti a može te dobro zabaviti..

13 godina
CROcodile11 kaže...
Tommy_123 kaže...

Neće to protivnik vidjet kad ćeš igrat protiv nekoga online, a i moći ćeš micat golmana. Postoji tu neka kvaka.

Ako se nevaram to je bilo u FIFI/PES-u 2004-06,i nije zabavno da naciljaš u rašlje i pogađaš svaki put

Jedno je putanja lopte, a ono je bila pi+darija sa krugicem kojega stavis na raslje, pogodis da ti bude jacina u zelenom polju i gol je tu.

15 godina
neaktivan

Hoće li ove godine biti velika razlika između igre na PC-u i konzolama ?

Igram PES 2013 na PC-u i najviše me živciraju dodavanja,hoće li to biti unaprijeđeno u PES14 ?

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

Jos se neke stvari konkretno ne znaju, ali cini se da da.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.6.2013 20:31 (pirat01).
13 godina

Mandžukić- 85 rating! {#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

3 0 hvala 0
15 godina
patch123 kaže...

Hoće li ove godine biti velika razlika između igre na PC-u i konzolama ?

Igram PES 2013 na PC-u i najviše me živciraju dodavanja,hoće li to biti unaprijeđeno u PES14 ?

pa nema nikakve razlike između PC verzije i konzole, svake godine je isto. Neznam zašto bi bilo drugačije ove godine.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.6.2013 20:39 (antimadridista).
13 godina

I zasluzio je... Brine me sta ce bit s Ibrom i dalje ce karat opasno... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Pa Ibra i ovako je zvijer, ali je dosta spor u pesu. Zanima me na koju foru Gomez ima 87 ocjenu i Pizzaro ? 

ELS BLAUGRANES <3
16 godina

Ništa do dema neću prognozirati. A za kupovinu PES-a moraju mi ponuditi dobar "online expirience"

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Tommy_123 kaže...
SimeKZ kaže...

Pa Ibra i ovako je zvijer, ali je dosta spor u pesu. Zanima me na koju foru Gomez ima 87 ocjenu i Pizzaro ? 

Isto ko i sta je s Messiem u Fifi. Bayern je ocito zastitni znak pa moraju biti nabrijani svi... 

14 godina
movie kaže...

Ako ti je gušt igrati ne znam kako možeš izdržati do nekog sniženja koje neće biti prvih par mjeseci. Uostalom, stotinjak kuna te neće spasiti a može te dobro zabaviti..

Mogu se ja s PES 14 zabaviti i bez da ga odmah kupim {#}

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan

:)

Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina

A tek faca Dantea... genijalno odradena...

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pogledajte samo gdje golman stoji prilikom izvodjenja slobodnog udarca.

{#} {#} {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.7.2013 19:13 (ajdin99).

7 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Upravo sam saznao da ona linija prilikom izvodjenja slobodnih udaraca je samo prikazivala kako mozemo zabiti gol.

Samo trajektoriju lopte u igri, nje nece biti u finalnoj igri.

Don't worry guys {#}

3 0 hvala 0
13 godina
ajdin99 kaže...

{#} {#} {#}

Brijem da protivnik moze sloziti gdje da mu stoji golman.

15 godina
neaktivan

Možeš kontrolirat golmana, samo neznam oće se moć kontrolirat u online modu. I sad se može uzet golmana u offline modu a a ne u onlineu.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina

Baš me zanima hoće li remplanje desnom gljivom i to prebacivanje težine biti vidljivo u samoj igri i stvarna prednost onima koji to usavrše. I možda prisili one koji su zaostali da pređu na gamepad :P.

Po ovoj slici izgleda da će ono prikazivanje putanje lopte ipak biti u samoj igri, iako je netko tvrdio suprotno.  

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
ajdin99 kaže...

{#} {#} {#}

Pa zar nije vec receno da ce se golman moci pomjerati prilikom izvodjenja slobodnog udarca.

Mislim da ce ga pomjerati igrac na ciji gol se suta, moze ga postaviti gdje god on hoce. . .

Ili grijesim :D

13 godina

Volim kada se komplicira sa kontrolama... hebem njih i 15 gljiva za koristenje...

Moj PC  
1 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Volim kada se komplicira sa kontrolama... hebem njih i 15 gljiva za koristenje...

nitko tebe ne sili da koristis gljive, mozes ti igrat i na tipkovnici ako ti je ovo previse. 
ovo je ionako za naprednije igrace, mislim da ce se sada jos vise vidjeti razlika izmedju dobrih i prosjecnih igraca.

15 godina
neaktivan
Uzemljivac kaže...
SimeKZ kaže...

nitko tebe ne sili da koristis gljive, mozes ti igrat i na tipkovnici ako ti je ovo previse. 
ovo je ionako za naprednije igrace, mislim da ce se sada jos vise vidjeti razlika izmedju dobrih i prosjecnih igraca.

Totalno se slažem s tobom, uopće nije komplicirano. Komplicirano je za prosječne igrače koji uopće ne igraju pes.

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
Uzemljivac kaže...
SimeKZ kaže...

Tipkovnicu ne koristim od ne znam kada... jedno je kad igras za razbibrigu a drugo je kad visis na tome dan i noc... razlika izmedu dobrih i prosjecnih.

15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Uzemljivac kaže...
SimeKZ kaže...

Tipkovnicu ne koristim od ne znam kada... jedno je kad igras za razbibrigu a drugo je kad visis na tome dan i noc... razlika izmedu dobrih i prosjecnih.

Drugo je igrat za razbibrigu i za turnire koji se održava skoro pa svaki mjesec.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
Hexfire kaže...

I možda prisili one koji su zaostali da pređu na gamepad :P.

Neka rade što hoće, ja tipkovnicu ne dam. Pa makar bio ispodprosjećan {#}

12 godina
neaktivan

a slusaj, pes se i dalje moze igrat s kombinacijom 8,9 tipki. i to pristojno, ali valjda se treba pozdraviti sve inovacije s kojom se pokusava doci na jedan viši nivo simulacije nogometa, ne kazem da ce im to uspjeti odmah, treba sacekati i vidjeti kako ce to sve funkcionirati.

16 godina

Stay tuned for the third part of Kei Masuda's interview tonight about "Heart of Football"! "Like" if you can't wait to learn more about the effect of crowds and stadiums in ‎#PES2014!

15 godina
neaktivan

HUGE NEWS! #PES2014 Code being shown this week to press and community is NEW CODE! Newer than E3!!!!

Možda i dobimo sada neki dobar gameplay ovaj tjedan :)

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

@PESFan  33min

Just to confirm, for those of you that have asked, you can toggle the free-kick marker on/off with the R1/RB button on #PES2014

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 3
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice