Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.397.377
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
15 godina
pa zar nije MLO nešto slično FUT-u? Ne baš isto, ali na taj princip?
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2014
antimadridista kaže...

Pa ne znam? 

šumski put je bio ravan.
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Skoro pa isti princip, slažeš dream team momčad, igraš turnire itd. Skoro pa isto.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina

Kako osvajaš igrače? Jer ako je prejednostavno do Messia i Ronalda onda nije to to.. Vjerujem da nema sličica kao UT?

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tommy_123 kaže...

Skoro pa isti princip, slažeš dream team momčad, igraš turnire itd. Skoro pa isto.

Nisam igrao pa ne znam. Imaš isto mogućnost kupovanja packova, razmjenu kartica igrača, kupovinu igrača i sve one kartice o formacijama, poziciji, dresovima, neke novce s kojima to sve ostvaruješ, itd, itd...?  Neki put sve ove dodadne mogućnosti znaju biti uzbudljivije od same igre. Znam po dva tri dana provesti na web appsu kupujući prodavajući igrače a da igru niti ne pokrenem...

15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Kako osvajaš igrače? Jer ako je prejednostavno do Messia i Ronalda onda nije to to.. Vjerujem da nema sličica kao UT?

Igranjem utakmice zarađuješ novce ikupuješ igrače. Bit će unaprijeđena master liga sigurno u 14' pa te nebi trebalo brinuti.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
Tommy_123 kaže...
dreammaker kaže...

Igranjem utakmice zarađuješ novce ikupuješ igrače. Bit će unaprijeđena master liga sigurno u 14' pa te nebi trebalo brinuti.

Prejednostavno djeluje za nabaviti jake igrače. Nadam se reksontrukciji tog moda, da sliči što više FUT-u!

šumski put je bio ravan.
15 godina
neaktivan

Sumnjam da će bit ono tipa paketići i to al bit će dodatno unaprijeđen sitnicama itd itd.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tommy_123 kaže...

Sumnjam da će bit ono tipa paketići i to al bit će dodatno unaprijeđen sitnicama itd itd.

Šteta, ti paketići su totalna zaraza..

edit:  tek sam sad skužio da pričaš o master ligi. Naravno da sam je igrao godinama ali to nije niti približno sličan mod futu.  Dok sam igrao pes samo sam derao po master ligi. No sva čar futa je u svim tim packovima, if, sif, totw, motm i tots igračima... tako nešto bi trebalo nadodati i u pes...  to bi privuklo više novih igrača...

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.6.2013 20:15 (movie).
16 godina
movie kaže...
Tommy_123 kaže...

Šteta, ti paketići su totalna zaraza..

Tu se slažem da, ali ajde ne moraju biti paketići, samo nek bude detaljno odrađen mod "na papiru" i u igri. 

šumski put je bio ravan.
15 godina
neaktivan

Vidjet ćemo, rekli su da su unaprijedili totalno online mode, i dodali novi online mode pa sad čekamo :P

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tommy_123 kaže...

Vidjet ćemo, rekli su da su unaprijedili totalno online mode, i dodali novi online mode pa sad čekamo :P

Znači, detalji se skrivaju do zadnjeg trena?

15 godina
neaktivan
movie kaže...
Tommy_123 kaže...

Znači, detalji se skrivaju do zadnjeg trena?

Najavili su pa će valjda u narednim mjesecima to i otkrit. Nadam se u isto vrijeme kada će i demo1 biti objavljen.

ELS BLAUGRANES <3
14 godina

Ne znam... FUT na papiru zvuči ok, ali samo na jednu godinu. Igrao sam ga u 12 i uživao. U 13 iako su ga doradili mi je jednostavno dosadio nakon mjesec dana. Ne vidim poantu raditi apsolutno istu stvar. To je kao da igram MMO, dođem do maksimalnog levela i onda mi lupe patch kojim me vrate na lvl 1 i moram opet raditi sve isto. 

Na stranu sad da je gameplay u FUT-u smeće, da nema razlike između igrača od 10 milijuna i igrača od 10 tisuča, da su paketići često sranje, a restrikcije kod povezivanja igrača te  limitiraju da napraviš pravi dream team, a da ujedno svaki igrač igra punim potencijalom. Da ne nabrajam dalje.

EDIT: I u suštini, bez obzira što je mod igre u nogometnoj "simulaciji", FUT uopće nije nogometna igra, nego je bliže trading card igri/auction house simulaciji. Samim time, tko god igra samo FUT, njegovo mišljenje o samoj igri je ionako irelevantno.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.6.2013 23:51 (Hexfire).
Moj PC  
6 2 hvala 1
17 godina
Hexfire kaže...

Ne znam... FUT na papiru zvuči ok, ali samo na jednu godinu. Igrao sam ga u 12 i uživao. U 13 iako su ga doradili mi je jednostavno dosadio nakon mjesec dana. Ne vidim poantu raditi apsolutno istu stvar. To je kao da igram MMO, dođem do maksimalnog levela i onda mi lupe patch kojim me vrate na lvl 1 i moram opet raditi sve isto. 

Na stranu sad da je gameplay u FUT-u smeće, da nema razlike između igrača od 10 milijuna i igrača od 10 tisuča, da su paketići često sranje, a restrikcije kod povezivanja igrača te  limitiraju da napraviš pravi dream team, a da ujedno svaki igrač igra punim potencijalom. Da ne nabrajam dalje.

EDIT: I u suštini, bez obzira što je mod igre u nogometnoj "simulaciji", FUT uopće nije nogometna igra, nego je bliže trading card igri/auction house simulaciji. Samim time, tko god igra samo FUT, njegovo mišljenje o samoj igri je ionako irelevantno.

Po toj logici ne treba uopće izlaziti novi pes ili fifa jer ćeš i u novoj igri raditi sve ono što si radio i u staroj samo ispočetka? Zar nije ponovno gušt slagati novi tim u novoj igri u kojoj će se pojaviti neki novi igrači. Nekim igračima ocjene će pasti, nekima porasti a nekima ostati iste. Realno, ista momčad u novoj igri može biti osjetno lošija ili bolja. Znači nije sve isto. FUT je zamišljen kao mod u kojem ćemo slagati momčadi iz istih liga. Raznim kombinacijama jednu momčad možemo učiniti boljom ili lošijom. Ovisno kako si ju posložio. No oni vještiji slažu razne hibride koji imaju puni potencijal te nema restirkcije o kojima pričaš. Sve je u mašti i to je najveća draž futa.

Prvo moraš odabrati formaciju koja ti paše. Po toj formaciji moraš potom odabirati igrače koji će u njoj dati svoj maksimum a potom i ti svojim igrama moraš iz igrača izvući ono najbolje. Onaj tko želi samo igrati, taj će složiti momčad i igrati. Onaj tko želi samo trgovati taj će trgovati i zarađivati. No najbolje je između svega toga pronaći neki balans i uživati i u igri i u web appsu. Po meni u igru bi trebalo ukomponirati malo ozbiljnije i zahtjevnije divizije kao i kupove. Malo poraditi na tom dijelu. Brzo dosadi igrati jedan te isti kup ili u nekoliko sati proći kroz određenu diviziju. Naravno i riješiti problem varanja koji najviše pogađa PC igrače.. Sve u svemu interesantan mod koji može zaokupiti svakog igrača željnog slaganja vlastitog tima s kojim će potom pokušati osvojiti sve kaj se može osvojiti.. Ljudi s kojima svakodnevno igram gotovo me uvijek iznenade novim idejama i novim momčadima koje imaju.. taj poriv prema novom ne prestaje nikada... to je fut...

16 godina
neaktivan

Da, ali ti se pozivaš na to kak je Pes nerealan i svršavaš na loše povaljke kod gomlana u Pesu. S druge pak strane igraš Fut koji također nema veze s realnosti.

Ok ti voliš igrat taj mod i sve 5, ali onda je suvišno s tobom uopće raspravljat o realnosti i Fife i Pesa.

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Slažem se...po meni, taj put ka sastavljanju dream team-a bi treba biti sto tezi jer bi onda svaki uspjeh dobio na vrjednosti...ovako kao od sale mozes sastaviti dobru ekipu i onda ti nastimaju điđu da nakon izvjesnog vremene kola krenu nizbrdo i na taj  nacin te natjeraju da moras sve iz temelja mjenjati...Ono sto mi jos ide na zivce je uvodjenje nekakvih crni, plavi, šareni kartica (još malo bit ce i pink-roze za cure i gay populaciju). Bolje da su se fokusirali na balans samog morala, da ako te ide, da to bude od velikog znacaja za svaku sljedecu tekmu, a ovako mzes imati sve na "High" a da ti to ništa ne znaci jer je igra odlucila da me je dosta. Tocno se vidi da su ciljali na mladje igrace. O samom gameplay-u je suvisno trositi rjeci, nikad nisam volio niti cu voljeti turbo folk"... uuupssss... pardon...." turbo nogomet". 

Ako se u Konami-u tj. PES-u odluce na nešto slicno, volio bi da taj mod ima jednu koliko-toliko ozbiljniju i realisticnu notu. {#}

Profesor Seedorf
14 godina
dreammaker kaže...
Tommy_123 kaže...
dreammaker kaže...

Prejednostavno djeluje za nabaviti jake igrače. Nadam se reksontrukciji tog moda, da sliči što više FUT-u!

Nisam jos igrao master ligu online pa iam jedno pitanje, je li moguce da vise igraca ima jednog? znaci kao šta u FUTu postoji milijon kartica od jednog te istog igraca, ili je naglasak na kupovanju mlađih igrača te napredak istih? 

Jel imalo slicno kao offline master liga, znaci da igraš sezone i na kraju svake stariji igrači odu u mirovinu i pojave se novi(mladi) koji će napredovat brže od svojih vršnjaka?

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
17 godina
Praetorian1 kaže...

Da, ali ti se pozivaš na to kak je Pes nerealan i svršavaš na loše povaljke kod gomlana u Pesu. S druge pak strane igraš Fut koji također nema veze s realnosti.

Ok ti voliš igrat taj mod i sve 5, ali onda je suvišno s tobom uopće raspravljat o realnosti i Fife i Pesa.

U bilo kojem modu u fifi golman napravi povaljku za razliku od pesa. Ništa nije savršeno, to je valjda svima jasno pa sam nekoliko puta napomenio kako je uz sve vidljive mane fifa i dalje najbolji nogomet, trenutno.. što će biti sutra ja to ne znam..  Uostalom, par postova iznad imaš jednu od mojih kritika fife pa pročitaj još jednom je li ja tvrdim da je fifa savršena igra...  FUT je uostalom jedan mod unutar fife i on nije reprezent onog što je sama igra jer je gameplay nešto drukčiji od same igre kao i neka pravila te mogućnosti igrača. To je napravljeno tako i kome ne paše taj jednostavno ne igra fut.  FUT nije fifa, FUt je samo jedan od modova igre...

14 godina
movie kaže...

Po toj logici ne treba uopće izlaziti novi pes ili fifa jer ćeš i u novoj igri raditi sve ono što si radio i u staroj samo ispočetka? Zar nije ponovno gušt slagati novi tim u novoj igri u kojoj će se pojaviti neki novi igrači. Nekim igračima ocjene će pasti, nekima porasti a nekima ostati iste. No oni vještiji slažu razne hibride koji imaju puni potencijal te nema restirkcije o kojima pričaš. Sve je u mašti i to je najveća draž futa.

Sve u svemu interesantan mod koji može zaokupiti svakog igrača željnog slaganja vlastitog tima s kojim će potom pokušati osvojiti sve kaj se može osvojiti..

Jedno je cijela igra, a jedno je samo mod koji se nikamo ne razvija. Da, dodali su cool stvari, ali suština moda koja je katastrofa, takva je i ostala. Naravno da nije gušt slagati novi tim kad su razlike minorne. Uuuuuu, Messi je prošle godine imao speed 93, sad ima 94, razlika vidljiva iz aviona. U 13 sam u 90% slučajeva igrao protiv identičnih momčadi kao u 12. A ti pošto nisi igrao FUT u 12 nemaš šta samnom raspravljati jer je najveći problem što mod jednostavno dosadi nakon godine dana. Vidjet ćemo šta ćeš govoriti o FUT-u nakon što/ako ga igraš cijele godine u FIFI 14.

Joj daj molim te... Sve je u mašti. Nemoj mi prodavat takve fore i pričati sa mnom kao nekim tko ne zna o ćemu priča. Restrikcije su glupe. Zbog čega bi netko bio kompatibilniji sa drugim igračem ako igraju u istoj ligi. Koja je tu logika lol. Još ovo za klub i državu ima kakvog takvog smisla.

Možeš ti biti kreativan koliko hoćeš, ali ako želiš Casillasa na golu te Silvu i Lovrena u obrani 4-4-3, a da Casillas ima puni potencijal, šta ćeš napraviti? Imat će 7 od 9 jer eto, očito čovjek ne zna braniti ako ispred sebe nema nikog iz Španjolske. 

Šta ak hoćeš Ronalda u špici, Balea desno, a Messija lijevo? E pa ne može jer je EA odlučio da Messi mora igrati špicu, a Ronaldo i Bale krilo. Da netko u EA-u prati nogomet barem imalo, vidjeli bi da svaki od te trojice igrača često mijenja pozicije, a Bale u zadnje vrijeme česo igra polušpicu za Tottenham. Mašta se pušta na volju onda kad nemaš glupe restrikcije, a ovako ne možeš ništa. Koliko god ti to branio, mod je u suštini očajno realiziran. 

Lol, zadnja rečenica ti rula. To, "osvojiti sve što se može osvojiti" u FUT-u traje maksimalno mjesec dana, ako nisi neki nesposobni kripl koji ne zna spojiti 3 pasa. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina

Sve je to subjektivno. Ja sam na PES 6 master ligu igral do 2023. godine, bez preskakanja tekmi {#}

PES 2013 odigrah 2 sezone. Dobro što zbog toga kaj sam tad bil klinac pa sam imal više mašte, a sad tražim realnost i nekaj više.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Jedno je cijela igra, a jedno je samo mod koji se nikamo ne razvija. Da, dodali su cool stvari, ali suština moda koja je katastrofa, takva je i ostala. Naravno da nije gušt slagati novi tim kad su razlike minorne. Uuuuuu, Messi je prošle godine imao speed 93, sad ima 94, razlika vidljiva iz aviona. U 13 sam u 90% slučajeva igrao protiv identičnih momčadi kao u 12. A ti pošto nisi igrao FUT u 12 nemaš šta samnom raspravljati jer je najveći problem što mod jednostavno dosadi nakon godine dana. Vidjet ćemo šta ćeš govoriti o FUT-u nakon što/ako ga igraš cijele godine u FIFI 14.

Joj daj molim te... Sve je u mašti. Nemoj mi prodavat takve fore i pričati sa mnom kao nekim tko ne zna o ćemu priča. Restrikcije su glupe. Zbog čega bi netko bio kompatibilniji sa drugim igračem ako igraju u istoj ligi. Koja je tu logika lol. Još ovo za klub i državu ima kakvog takvog smisla.

Možeš ti biti kreativan koliko hoćeš, ali ako želiš Casillasa na golu te Silvu i Lovrena u obrani 4-4-3, a da Casillas ima puni potencijal, šta ćeš napraviti? Imat će 7 od 9 jer eto, očito čovjek ne zna braniti ako ispred sebe nema nikog iz Španjolske. 

Šta ak hoćeš Ronalda u špici, Balea desno, a Messija lijevo? E pa ne može jer je EA odlučio da Messi mora igrati špicu, a Ronaldo i Bale krilo. Da netko u EA-u prati nogomet barem imalo, vidjeli bi da svaki od te trojice igrača često mijenja pozicije, a Bale u zadnje vrijeme česo igra polušpicu za Tottenham. Mašta se pušta na volju onda kad nemaš glupe restrikcije, a ovako ne možeš ništa. Koliko god ti to branio, mod je u suštini očajno realiziran. 

Lol, zadnja rečenica ti rula. To, "osvojiti sve što se može osvojiti" u FUT-u traje maksimalno mjesec dana, ako nisi neki nesposobni kripl koji ne zna spojiti 3 pasa. 

Gle, ja nisam osmišljavao mod nego ea sports. Zamislili su ga takvim kakav je. Kad su ga napravili nitko se nije nadao takvom uspjehu i popularnosti. Ja ga niti ne branim. Pa pogle samo koliko sam puta izrazio nezadovoljstvo?  Rekao sam da je to mod koji može i kamen rasplakati. No unatoč svemu meni je zabavan a sama pomisao na skupljanje momčadi mi je privlačna. Naravno, ako ti to ne paše ili se brzo zasitiš nećeš igrati. Na kraju krajeva fut nije fifa već samo jedan mod unutar fife. Već kad mi citiraš zadnju rečenicu mogao si i onu prije kad kažem da u par sati pregaziš diviziju i osvojiš taj jedan kup i da treba osvježenje kako bi se dobilo na kvaliteti samih natjecanja. Bolji, veći i raznovrsniji kupovi kao i kopleksnije i veće divizije. Očito ih je uspjeh zatekao jer koliko sam čitao nisu se nadali tolikoj popularnosti futa. To je kao trebao biti samo jedan usputan neobavezan mod. a izrodio se u nešto s čim se poistovjećuje sama igra. Neopravdano, po meni.. Što se tiče pojedinih igrača i njihovih rola u momčadi, pa recimo balea imaš i na LM, LW, CM, CAM, ST, CF. 

Stavljaj ga gdje hoćeš. No da bih ga ja volio recimo staviti na RM, bi ali mi to nije moguće u formaciji u kojoj ja igram. Volim s ljevakom igrati desno i obrnuto... i sam znaš da možeš mijenjati pozicije nekim igračima ali je to ograničeno, nije onako kako bi ti volio.. ali eto, kako rekoh, to je takav mod i prihvatiš ga takvim kakav je ili odustaneš kao što si ti odustao.. No kaj se messia tiče njega možeš šetati od ST, CF, CM, CAM pa ovisno o formaciji staviti ga u špicu lijevo ili desno..Vidjet ćemo, možda ga ove godine dodatno unaprijede.. no kako je gore rekao kodak, dajte maknite taj momentum pa da igramo normalno a ne da igra određuje

kad ću pobijediti a kad izgubiti. No očito velik broj igrača i to različitih igrača treba zadržati. A u ea sportsu su zaključili da je to moguće ako ćemo svi podjednako pobjeđivati i gubiti jer stalni gubitnici bi vrlo vjerojatno brzo odustali od igre u kojoj stalno gube.  Meni je to smiješno. Ako je netko bolji, neka me pobijedi ali isto tako ako je netko gori neka mu igra ne pomaže da izbjegne poraz..

14 godina
plavi08 kaže...

Sve je to subjektivno. Ja sam na PES 6 master ligu igral do 2023. godine, bez preskakanja tekmi {#}

PES 2013 odigrah 2 sezone. Dobro što zbog toga kaj sam tad bil klinac pa sam imal više mašte, a sad tražim realnost i nekaj više.

Ali to ti nije ista stvar jer u Master ligi ti igrači napreduju svake sezone. U FUT-u se statsi igrača ne mijenjaju tak često niti toliko drastično da imaš potrebu mijenjati momčad, niti igrači stare ili im se statsi smanjuju.

movie kaže...
pa recimo balea imaš i na LM, LW, CM, CAM, ST, CF. 

Imaš ako kupiš dvije verzije istog igrača. I to samo ako imaš sreće da ga stave u takvom posebnom (lol) izdanju u igru. Dobro znaš na što sam mislio.

17 godina
Hexfire kaže...

Imaš ako kupiš dvije verzije istog igrača. I to samo ako imaš sreće da ga stave u takvom posebnom (lol) izdanju u igru. Dobro znaš na što sam mislio.

Znam, pa to sam ti i rekao.. jedino nismo rekli koliko takva kartica košta, a košta da si ju 99,9% igrača nikad neće moći priuštiti.. Istina kaj gore kažeš, u futu igrači ne stare niti im se statsi mijenjaju ali tijekom sezone za pojedine igrače ovisno o njihovoj formi u stvarnom nogometu izlaze dodatne kartice tipa IF, SIF, MOTM, TOTW i na kraju TOTS. Znači poboljšane kartice pojedinih igrača.  Isto tako igračima kroz utakmice ovisno o igri i rezultatima može padati ili rasti moral i fitness koji potom utjeću na njihovu daljnju igru a to reguliraš kupovinom kartica koji podižu izgubljen moral i fitness..

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.6.2013 16:19 (movie).
14 godina
Hexfire kaže...

1. Suština moda je "katastrofa", a igraniji je od svih ostalih modova i Fife i Pesa (lol)

2. Zato se zove Ultimate Team a ne Career mode. U jednom modu slažeš ekipu kakvu oces a u drugom slažeš ekipu uz chemistry.

3. Ako se tebi nešto ne sviđa, nitko te netjera da igraš, ali bi bilo uredu da ne pricas gluposti jer bazirano na tvojim postovima netko tko nikada nije igrao Ultimate Team ni neće. Meni je WOW bio zabavan prva 3 tjedna, al ja nisam otišao u WOW temu na forumu i srao po svim mogucim bugovima i stvarima koje mi se ne sviđaju

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.6.2013 16:23 (KiCo77).
16 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Samo je pitanje ko bi htio uopće kupit Lovrena...

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.6.2013 16:25 (Praetorian1).
14 godina
Praetorian1 kaže...
Hexfire kaže...

Samo je pitanje ko bi htio uopće kupit Lovrena...

Jos je bolje pitanje tko igra 4-4-3 .

17 godina
KiCo77 kaže...

Jos je bolje pitanje tko igra 4-4-3 .

Pa rekao je na samom početku rasprave da fut nije realan...

15 godina
neaktivan

Pročitao sam da je samo jedan demo izlazi. Čekamo potvrdu.

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.6.2013 16:42 (Tommy_123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...
ajdin99 kaže...

That's my army! {#}

Ma samo svi lagano ignorajte ovog lika i čist račun duga ljubav.

OT: Pogledajte izjave zaposlenika IGN-a o novom PESu.

Fakat si budala! Dva dana se nitko s nikim ne svađa i onda se pojaviš ti s ovakvim idiotskim postom i otvoriš pandorinu kutiju ponovnog spamanja grupe? Čemu to? Pa daj pogledaj da se normalno razgovaramo cijeli jučerašnji i današnji dan i čemu potičeš opet spamanje grupe? Je li to potrebno?

Jeste. {#}

0 7 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice