Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.400.749
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
17 godina
neaktivan

gdje se može kupiti najjeftinije licence key za pes na netu.

Što nose vjetrovi sudbine nitko ne može znati.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014

to se desilo i meni

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 23:59 (sage).
17 godina
neaktivan
kresix kaže...
CROcodile11 kaže...
Dino.Randic kaže...
movie kaže...

Haha, sta kad istinu kazem prije sam igrao pro dok jer mi je fifa bila losija al sad zadnjih par godina mi je fifa bolja..jednostavno pro mi ima previse onih gluposti u igri..

npr. sta mi se desilo pogodim stativu, lopta se odbije golmanu u glavu i onda se opet odbije od stative u gol :)) pa di to ima xd

Jeb*te pa sve je moguće u nogometu,pogledaj malo di koju utakmicu pa ćeš vidit raznih situacija 

Evo pada mi na pamet mandzov gol protiv irske... givenu od glavu

to se desilo i meni

13 godina
neaktivan

sta je sa facama barselone mislim na pes 14

13 godina
protjeran

face su dobre.

Moj PC  
3 4 hvala 0
17 godina
themilition kaže...

face su dobre.

Za muzej iz Krapine..

16 godina
Joooj kad ce vise FIFA da se ovi fifini fan bojevi pokupe iz ove teme
15 godina
themilition kaže...

face su dobre.

face su veliki korak natrag u odnosu na prošli PES.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
neaktivan
PC Beta — 11 v 11 sign-up

Thank you for registering your interest. If you are lucky enough to be selected, we will email you with more information. Thanks and good luck!

http://www.pesfan.com/pcbeta/

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Lazioo00 kaže...
PC Beta — 11 v 11 sign-up

Thank you for registering your interest. If you are lucky enough to be selected, we will email you with more information. Thanks and good luck!

http://www.pesfan.com/pcbeta/

A day one match is needed before PES 2014 is able to offer online multiplayer, Konami as confirmed.

That’s not a problem, of course, as one would not intend to take the game online were they not to have an internet connection. The patch unlocks the Friendly Match Lobby, Ranking Matches and the Master League Online.

Konami has also revealed that it will be adding 11 vs 11 multiplayer via a second patch coming “in the weeks after launch”, as well as improved matchmaking support, roster updates, some new faces for players and a number of general cosmetic improvements.

14 godina
exorc1st kaže...

Ostavio sam ovaj "pes" instaliran do danas jer su mi prijatelji danas dosli da zajedno igramo.

Igrali smo 2v2,stavili na 30 minuta i kada smo zavrsili prvo poluvrijeme jednostavno smo se poceli smijat svemu tome, i kroz taj smijeh sam opicio delete iste sekunde  {#}

Nase face dok smo igrali:  {#}{#}{#}{#}

moja reakcija dok čitam ovaj shit od posta  {#}

sljedeća reakcija kad se čudim da moram odgovoriti na takav glup post {#}

13 godina
neaktivan

Ja ocito imam neki svemirski edition PES-a 2014.

Uradio sam Uninstall i ponovo instalirao igru. Prije nego sam uradio update (official patch 1.0.1.), usao sam u igru i vidio da engleski klubovi imaju lazne dresove i badge-ve. OK! Instalirao sam update i ponovo usao u igru i gle cuda, englezi imaju official dresove a badge-vi su ostali lazni.

Mozda mislite da se zezam ali barem je to lako provjeriti, jer imam account i nick.

Jednostavno sam nervozan zbog ovoga jer zelim igrati PES bez ikakvih dodataka sa strane.

Poveznica odakle sam skinuo patch:

http://pes14web.winning-eleven.net/pes14w_pc/patch_deliver/

The King of Old Trafford
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 8:43 (KODAK17).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
KODAK17 kaže...

Uradio sam Uninstall i ponovo instalirao igru. Prije nego sam uradio update (official patch 1.0.1.), usao sam u igru i vidio da engleski klubovi imaju lazne dresove i badge-ve. OK! Instalirao sam update i ponovo usao u igru i gle cuda, englezi imaju official dresove a badge-vi su ostali lazni.

Mozda mislite da se zezam ali barem je to lako provjeriti, jer imam account i nick.

Jednostavno sam nervozan zbog ovoga jer zelim igrati PES bez ikakvih dodataka sa strane.

Čudno.. Meni su dresovi i logovi eng. lige bili orginal tek nakon PES EDIT patcha..

13 godina
neaktivan
soja kaže...
KODAK17 kaže...

Čudno.. Meni su dresovi i logovi eng. lige bili orginal tek nakon PES EDIT patcha..

Naravno da je cudno! Ispadam luuuud jbt.

Volio bi da netko potvrdi da je imao slican problem. U biti neznam da li se ovo moze nazvati problemom ali ja hocu pureclean PES, a dodatke sa strane onda kada ja odlucim.

The King of Old Trafford
16 godina
KODAK17 kaže...
soja kaže...
KODAK17 kaže...

Naravno da je cudno! Ispadam luuuud jbt.

Volio bi da netko potvrdi da je imao slican problem. U biti neznam da li se ovo moze nazvati problemom ali ja hocu pureclean PES, a dodatke sa strane onda kada ja odlucim.

ako si već imao pes edit patch instaliran.. onda pogledaj u my documnts/konami i izbriši sve

i to bi trebalo bit to

13 godina
neaktivan
soja kaže...

ako si već imao pes edit patch instaliran.. onda pogledaj u my documnts/konami i izbriši sve

i to bi trebalo bit to

Probat cu jos jednom kada dodjem kuci, iako sam sve to odradio jer znam za te cake.

The King of Old Trafford
17 godina
neaktivan
Igram samo online ranking match, da li se vama desava da igrac nakon sto primi loptu nakon through ball-a automatski napravi pass, bez da ja stisnem ista? Ili je ovo jos jedan u nizu bugova koje sam primjetio, kao sto protivnicki igrac izbije loptu kad se spremam izvesti korner, lik je izbije u aut iz kornera. Da ne nabrajam dalje. Takodjer totalno je neigrivo s 4096kb/320kb i 35 ms pingom, a PES 2013 ide bez problema. Radi se o Ps3 verziji.
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 9:32 (Đuza).

0 0 hvala 0
16 godina
Đuza kaže...
Igram samo online ranking match, da li se vama desava da igrac nakon sto primi loptu nakon through ball-a automatski napravi pass, bez da ja stisnem ista? Ili je ovo jos jedan u nizu bugova koje sam primjetio, kao sto protivnicki igrac izbije loptu kad se spremam izvesti korner, lik je izbije u aut iz kornera. Da ne nabrajam dalje. Takodjer totalno je neigrivo s 4096kb/320kb i 35 ms pingom, a PES 2013 ide bez problema. Radi se o Ps3 verziji.

Ovo boldano se zna meni desit.. Valjda će ispravit te gluposti..

12 godina
protjeran
Đuza kaže...

To se i meni događa stalno. Ne znam šta krivo radim..

17 godina
neaktivan
soja kaže...
Đuza kaže...

Ovo boldano se zna meni desit.. Valjda će ispravit te gluposti..

Nadam se. Ovakav poluproizvod sam platio 60 Eura, nema smisla.
12 godina
protjeran

Nema fkt smisla. Dao sam 450kn, a da ima takav bug.

Ja sam prvo mislio da ja nešto krivo radim.

0 0 hvala 0
17 godina

Prelaskom na novi engine su zagrizli prevelik dio kolača, kao i nakon PESa 6.

Očekujem gro patcheva da zakrpaju ovaj poluproizvod, ali će se neki napredak vidjeti tek u iduće 2 godine.

Povijest se uvijek ponavlja sa Konamijem :-D

magistar prava

2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
soja kaže...
Joooj kad ce vise FIFA da se ovi fifini fan bojevi pokupe iz ove teme

cemu takav post? volim i fifu i pes.. ali da su zahebali-zahebali su.. 

xfact
12 godina
protjeran

Promijenili su skoro sve iz temelja. Pucanje, dodavanje, nabacivanje, uklizavanje, izvođenje auta...

Meni izgleda kao da su ga u paintu kreirali, al to mi ne smeta previše.

Najviše mi smeta tromost igrača, čak i Ronaldu trebaju dvije sekunde da uputi udarac.

Neću donositi već neke zaključke pošto sam samo par tekmi odigrao, al dosad mi nije ispunio očekivanja.

4 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
bandrinelli kaže...

Promijenili su skoro sve iz temelja. Pucanje, dodavanje, nabacivanje, uklizavanje, izvođenje auta...

Meni izgleda kao da su ga u paintu kreirali, al to mi ne smeta previše.

Najviše mi smeta tromost igrača, čak i Ronaldu trebaju dvije sekunde da uputi udarac.

Neću donositi već neke zaključke pošto sam samo par tekmi odigrao, al dosad mi nije ispunio očekivanja.

Prebaci sut i pas u prostor na ,,BASIC'', sutirace kao u prethodnim verzijama bez kasnjenja.

12 godina
neaktivan

Ak netko oce igrat neka dođe u eu - en - 03, nick mi je dzeko1993, a šifra bude 1234 :)

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

igra je mrak.

jedino taj delay malo j*be

ali sredit ce patchom to,i neka stave da mozes birat vrijeme kisa snjeg

e decki pitanje na koliko igrate onaj pass suport u opcijama ,na koliko ga stavite

ja ostavim po defaultu-jedno polje,neki 3 ili vise onih crtica stavi sta vec

podsjeca me ovaj pes 14 na pes 6 po fizici lopte i borbe na svakom djelu terena,jos da su stavili da lako mozes rokat sa 20 ili 30m

ko u pes 4,nikad necu zaboravit,sa veronom inter  slobodnjak 24m u golmanov kut bombu,

a henry arsenal je rasturao u pesu 4.

novi pes je napokon krenuo u dobrom pravcu,grafika je mogla bolje al meni ne smeta toliko,glavna je igrivost

stavim da igram tekme po danu pa je lijepa grafika

~^iGoR~
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 10:36 (igor1311).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
PESFan93 kaže...

Ak netko oce igrat neka dođe u eu - en - 03, nick mi je dzeko1993, a šifra bude 1234 :)

Jaaaa bi... Al sam na poslu pa ne mogu :(

Poslje 5 h mogu {#}

12 godina
neaktivan
soja kaže...
PESFan93 kaže...

Jaaaa bi... Al sam na poslu pa ne mogu :(

Poslje 5 h mogu {#}

A ionako maintenance rade opet -.-

16 godina
igor1311 kaže...

igra je mrak.

jedino taj delay malo j*be

ali sredit ce patchom to,i neka stave da mozes birat vrijeme kisa snjeg

e decki pitanje na koliko igrate onaj pass suport u opcijama ,na koliko ga stavite

ja ostavim po defaultu-jedno polje,neki 3 ili vise onih crtica stavi sta vec

Pass support = 0 crtica

Shot = Manual

Through pass = Advanced

i rokaj {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice