Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.429.401
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan

Meni nema zvuka u igri,update sam napravio za direct x kako sam procito na nekom forumu al opet ne radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne znam ja o kakvim vi kašnjenjima pričate na REL. verziji, meni sve radi super. Osim što mi laga u replayima, a to laganje sam vidio još dok je Konami predstavljao igru.

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina

Misle vjerojatno na ove uporene kretnje u nekim trenutcima... mislim da je to tako kod svih

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Lupite 1.01 od Relodeda, i nebude tak usporeno. PROVJERENO.

S tim mi se PES 2014 jako jako počinje sviđati, stvarno je pogođeno. Još PESEDIT patch i GG.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014
robil kaže...

Nemogu povećat rezoluciju i uopće mi neda mogućnost. Napravio sam update grafičke

Molim savjet. Hvala. Igra je original

stavi prvo na najmanju rez ... i na high...iskljuci letterbox i stavi na 16:9...i idi ok...onda ponovo udji u settings i imat ces sve rezolucije..bar je kod mene tako :D

16 godina
neaktivan

Pored svega što mi se ne sviđa u igri(grafika,travnjak,animacije,kretnje igrače.itd da ne nabrajam dalje) danas me stvarno iznenadilo nešto što mi se u ni jednom pesu nije dogodilo a igrao sam ih sve do sada.Znači pucam slobodnjak sa Messijem,zakeljim loptu pod prečku,lopta se od prečke odbije od golmanovih leđa i bude AUTOGOL!Po toj logici je onda sve što golman skrene rukom u gol-autogol,mislim stvarno...Isto tako igram sad sa Barcom protiv Almerie i vodim 2-0 a na scoreboardu piše FCB 0-ALM 2 {#}

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
1 5 hvala 0
12 godina
Ak oce netko igrat koju utakmicu online, nek mi posalje poruku tu :D

0 0 hvala 0
14 godina

Kako namjestit da se igra i strjelicama i gljivicama? koji što se na 2013 moglo

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Već ima crk i update od RELOADEDA 1.0.1,i kad se instalira pojave se one nove ikone sa strane u igri,moguće je takodjer igratio online sad tko ima key i isto tako moze se uraditi update od Konamija tamo u opcijama,ja evo trenutno radim taj update ali ide nevjerovatno sporo...javim ishod šta i kako će biti!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

imam jedno pitanje,pes mi ne steka ali  me zanima zasto mi u settings pise intel hd 4000,a ne amd radeon 8750m

zna li netko to popraviti i koju on graficku karticu korsit za vrijeme igre?

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

kako su ove udarce iz vana lose napravili, zabio sam 30 golova sve u sesnaestrcu, sve igram na superstar i pobjedujem al nikako izvana zabit gol. jest da je realno i stvarnom zivotu rijetko se kad desi da se zabije gol izvana al ovo je igrica i prvenstveno sluzi za zabavu i trebali su to napravit bolje...

Moj PC  
2 5 hvala 0
14 godina
SiO kaže...

imam jedno pitanje,pes mi ne steka ali  me zanima zasto mi u settings pise intel hd 4000,a ne amd radeon 8750m

zna li netko to popraviti i koju on graficku karticu korsit za vrijeme igre?

Isti problem i ja imam, igra ide na high i sve, ali ne koristi mi GT 525m već HD 3000

12 godina
neaktivan

Odigrao sam oko 30 tekmi s kolegom, igra kida u svakom segmentu! U ponekim trenucima čovjek ima osjećaj da su igrači oživjeli, pogotovo ako igra na TV-u :D

Moj PC  
1 3 hvala 0
12 godina
neaktivan

Molio bih da mi netko objasni kako da dodem do orginala jer ga nema kupiti kod mene u gradu.

Da li mogu instalirati skinutu crac verziju i reci prijatelju u vecem gradu da kupi mi igru i poslje mi CD key bez CD???

Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
Lemyxz kaže...

Odigrao sam oko 30 tekmi s kolegom, igra kida u svakom segmentu! U ponekim trenucima čovjek ima osjećaj da su igrači oživjeli, pogotovo ako igra na TV-u :D

Da istina je, na prvu mi baš i nije bila nešto a svakom igrom mi je sve bolja.

Keep Calm and Carry On
12 godina
neaktivan
maidkoric kaže...
robil kaže...

Nemogu povećat rezoluciju i uopće mi neda mogućnost. Napravio sam update grafičke

Molim savjet. Hvala. Igra je original

stavi prvo na najmanju rez ... i na high...iskljuci letterbox i stavi na 16:9...i idi ok...onda ponovo udji u settings i imat ces sve rezolucije..bar je kod mene tako :D

probao sam po tvom i ništa......

12 godina
neaktivan

Specifikacije su mi sve uredu , sve je prihvatljivo sa (OK) a igra mi šteka , tj. sve je usporeno. Probao sam razne rezolucije , smanjiti detalje , povećati sve na razne načine ali cijelo vrijeme na isti način mi je igra jako usporena i šteka. 
Imate li neki savjet? Hvala unaprijed!  

2 0 hvala 0
14 godina
PlayMaker10 kaže...

Ja se pitam da li je KONAMI zaigrao ovu igru prije nego što su je izbacili, dodavanja i prebacivanja kasne da je to ružno za vidjet, replay trza još od onih verzija sa youtubea i oni to nisu popravili, igrač kod brzog trčanja ima zalet kao da se vozi u avionu i kao da na njega utječu ne znam ti kakve g sile. Moraju to popravit sve u svemu korak u naprijed ali ipak ovo je malo previše. A sve bi im bilo bolje da su izbacili demo. U biti ovo je demo šta su izbacili samo što ima sve ekipe.

edit : svima kojima se čini usporeno neka svate game speed +1 jer vjerojatno nemaju patch 1.01

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 14:06 (sstrmi).
16 godina
neaktivan

prije sam igrao na PS3, ali uvijek sam imao instaliranu ... verziju na PC. uvijek mi je igra na PC radila normalno, zbog pes edit patcha smo znali odigrat i sve 5 na high. e sad ... crka plejka, kupim igru za PC da bi igrao online. ponekad zašteka na offline, ali online prekinem na poluvremenu jer mi ludo šteka. i kao da me kontrole ne slušaju, kasne mi pun k. praktično neigrivo. ponekad mi se čini da je zbog interneta nekad zbog kompa ali najviše zbog same igre. inače brzina veze mi je 10 mbps a komp 

settings settings

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

I jesi primjetio koliko igra kad namjestiš da igraš po danu izgleda realnije nego po noći?
Sam doživljaj duplo duplo ljepši nego po noći,one sjene i sve ostalo daju toliku realnost da je to nevjerovatnom.Još ne vjerujem,kako igračima i stadionu i svemu ostalom daju toliku živinu,a kad igram po noćnom terminu npr.ligu prvaka nekako mi nije to to i nekako izgleda lošije :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 14:28 (picija21).
12 godina
neaktivan

ta grafička nije za igranje, već za CAD rad... ali ipak mislim da ne bi trebalo biti problema, ja na laptopu sa i5 i nvidia 630m igram na high, FHD preko HDMI-a na TV-u sa 50+ FPS-a....

kuku lele

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jucer skinio Pes 2014 da vidim kaki je, brzo sam se razocaro, po meni 2013 je bolja bila... Ove godine ipak ce biti Fifa 14

4 7 hvala 0
12 godina
neaktivan

Baš mi je žao ovih ljudi šta su bacili novce na veliki promašaj od igre.Po pročitanim komentarima  izgleda da je previše pogrešaka napravljeno.Nadam se da će sve više ljudi svatit da je pes veoma loša simulacija nogometa.

Moj PC  
3 9 hvala 0
14 godina
ProTech kaže...

Jucer skinio Pes 2014 da vidim kaki je, brzo sam se razocaro, po meni 2013 je bolja bila... Ove godine ipak ce biti Fifa 14

neznam kako nekome može biti bolji pes 13,to smeće

14 godina
Vladitor kaže...

Baš mi je žao ovih ljudi šta su bacili novce na veliki promašaj od igre.Po pročitanim komentarima  izgleda da je previše pogrešaka napravljeno.Nadam se da će sve više ljudi svatit da je pes veoma loša simulacija nogometa.

a ti si tu da nam to kažeš i da nam uvjeravaš da trebao igrati FIFU?  {#}

16 godina
neaktivan

ma znam da nije za igranje, ali da mi ona je neigriva u offline onda bi rekao ok nije to graficka za to. ali samo mi je tako neigrivo u online. inače igram nba2k13 i pes 2013, obe igre rade bez problema. nba na medium,a pes na high i sve je ok. spojim lap na tv i radi bez problema. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Daj pusti ih kraju neka pišu šta žele.

Igra je ispunila očekivanja većini,a ta većina su najviše PC igrači,ovo je vrh od igre znači,igra izgleda premoćno i tako prerealno,tko kaže da ne valja i da je ništa sa ničim taj izgleda nije pogledao 2 tekme u životu,šta bi oni htjeli da igrači lete po terenu i okreću se kao zvrkovi,e ne može,moglo je do sada,ali ovo je gotovo prava realnost nogometa onako kako treba izgledati i tko ima bolju konfiguraciju i malo bolji monitor osjetit će pravu čar ove igre,može ovo još i bolje ali ja sam za sada prezadovoljan.

Dok što se tiče konzolaša igra se nije pokazala baš u najboljem svjetlu jer su konzole sadašnje generacije već postale ograničene i oni misle da na PS3 mogu vječno igrati najbolje igre u punom izdanju koje izlaze,da mogu ne bi Sony pravio novi PS4 kako i XBOX isto,da bi mogli biti u koraku sa svime,tako da se ne vrijedi raspravljati jer 70% najmanje je nezadovoljnih igrača od strane konzolaša...

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 14:40 (picija21).
Moj PC  
6 1 hvala 1
14 godina
Vladitor kaže...

Naravno.Želim poručit ovim ljudima da mogu dobit bolje.

Bolje u tvom mišljenju,ne po svome  {#}

2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
gennaro_gattuso kaže...

ma znam da nije za igranje, ali da mi ona je neigriva u offline onda bi rekao ok nije to graficka za to. ali samo mi je tako neigrivo u online. inače igram nba2k13 i pes 2013, obe igre rade bez problema. nba na medium,a pes na high i sve je ok. spojim lap na tv i radi bez problema. 

aha, sry nisam vidio. što se tiče online meni je lagg bio samo dok nisam stavio 1.01 update, sada mi radi solidno, iako tu i tamo zna jos malo zalagat, a to je na trenutak.

kuku lele
15 godina
neaktivan

Napravit ću zasebnu temu gdje ćemo ostavit nickove za nas koji smo kupili igru.

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/pes2014-nickovi-se-ekipa-lakse-skupi/195377.aspx

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 14:53 (Tommy_123).
Moj PC  
6 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice