Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.429.344
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
12 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014
SimeKZ kaže...

Morat cu se navkinut da igram sa gljivama. Jer koliko vidim sa jednom cemo se kretat a sa drugom cemo se gradit.

na kojem se to videu moze  viditi?

15 godina

Reako je u videu da je ovo zadnji build igre. Meni se jako sviđa ovo što sam vidio, posebno ono kako se grade igrači, jako lijepo sve to izgleda.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
matej101 kaže...
SimeKZ kaže...

Morat cu se navkinut da igram sa gljivama. Jer koliko vidim sa jednom cemo se kretat a sa drugom cemo se gradit.

na kojem se to videu moze  viditi?

Ja ne moren nikako igrati s tim gljivama, prsti me zabole a ne znan ni upravljati kako triba.

17 godina

Gledao sam ja ove filmiće gameplaya na jubitu, i gledao sam gameplay tijekom intervjua sa ekipom developera, oni igraju a neka ženska prevađa (sramota da programer ne zna komunicirati na engleskom, sramota).

I mogu reć da me zasada baš i nije nešto impresionirao gameplay, zašto ?. Pa zato jer su se njih dvojica bezveze dodavali po terenu, dakle naprijed nazad taktika.Što ne pokazuje ništa.Nažalost u PESU 2013 ne možeš polako graditi igru protiv igrača koji forsira napad i igru na tvojih 20 metara, jednostavno igra ne dopušta zadržavanje lopte duže od nekih pet šest dodavanja, možeš protiv kompa ali u multiplayeru to ne igra.Isprobano, možeš zadržavati loptu u nedogled jedino na svojih 20 metara i to samo zato što ćeš svaku treću vratiti golmanu, .ederska taktika kojom ne dobivaš ništa, osim zasluženog epiteta, smetlar.

Uglavnom, zadržavanje lopte na stredini ili u protivničkih dvadeset metara je gotovo nemoguće duže od dva tri passa, naravno ovdje govorim o igri između dva igrača koji znaju igrati kakvu takvu obranu, dakle nešto sofisticiranije od bezglavog istovremenog stiskanja XiA.Naravno, možeš napraviti i deset uspješnih fliper passova, a da ne osvojiš nikakav prostor, dakle dodavanje bezveze.

Najuspješnija taktika protiv koje u principu nema obrane (ako igrate sa odgovarajućim timom) je quick counter, dakle visoko postavljena obrana, i napadači koji se pozicioniraju u ravnini sa zadnjim obrambenim te čekaju vašu pravovremenu through ball (Y niska ili L1+Y visoka), naravno odgovarajući timovi moraju imati CF igrača sa odgovarajućim karticama, najočitiji tim je Real sa Benzemom (ili Kikijem ako ga stavite na CF), PSG sa Ibricom, City sa Aguerom i Đekijem Čenom, i moj omiljeni Tottenham sa Adebayorom.Još ako takav zvijezdani igrač ima crvenu strelicu, he, onda se možeš kod viskog through passasamo samo slikat, jer će ti od 5 takvih paseva dva sigurno proć.Što mi je totalna debilana.

Ne samo meni nego za gro ljudi.Jeftina taktika za početnike koju je ultra teško zaustaviti.Obrana je jednostavno preslabo napravljena, što se vidi i iz rezultata u multiplayeru, mislim, kada igram sa ekipom  u 10 minuta uredno padne barem 4 gola, a ni 7 ili 8 sa obje strane nije neko čudo.Ono, uzmeš Barcu i lik te metne 4 ili 5 komada sa Tottenhamom (i to gototvo sve na visoku through ball, totalno realno).Mislim dosadno mi je više tako igrati, jedna jeftina taktika protiv koje se sranje braniti, mislim nije da se ne može, može se.

Obranu parkiraš na planu skorom  u ravnini sa golmanom, dakle, LB CM CM CM RB / LMF DMF RMF / SS (ILI AMF)  CF pa onda odabereš possession game i sve vrijednosti spustiš koliko nisko možeš, dakle da svi igraju zbijeno, nitko ne mijenja pozicije, dodatno podesiš da ti igraju all defence i da se nitko od defenzivnih igrača ne pridružuje napadu, i šlag na kraju bez koje je sve gore bezveze, MARKIRATI SVE PROTIVNIČKE IGRAČE jedana na jedan.A dobro je i to što ti za svo to namještanje uz markiranje ne treba više od cca 10 minuta tijekom kojeg ti svi viću, ajde pljugeru daj više, pa oćemo igrat ili namještat taktiku.

I kada si sve tako postavio, onda još moraš na terenu prilikom protivničkog napada, igrati obranu na naćin da sa desnom gljivom pravovremeno biraš igraća sa kojim ćeš zatvarati rupu dok u isto vrijeme pravovremeno pikaš X dakle CPU asistirano pikiranje na protivnika sa loptom (a ne možeš bezveze pikati X jer ćeš napraviti faul), pljuga, uopće nije teško istovremeno pratiti protivnika sa loptom, kontrolirati dva vlastita igraća, rupe u vlasitoj obrani i ostale protivničke napadače koji traže rupe.PLJUGA.Naravno, ukoliko se odlučite igrati obranu klasično, dakle napadati igrača sa loptom obrambenim igračem kojeg direktno kontrolirate, onda morate biti spremni naučiti "ručno guranje" RB+RT gdje u guranju pravovremeno pikate RT, što je isto ultra korisno kod osvajanja through passa kada se gurate sa igračem da bi došli do lopte.Uglavnom, PES je užasno kompliciran za savladati.I kada ga savladaš, opet ti je teško u multiplayeru koristiti sve finte koje znaš jer je iga jednostavno prebrza, dakle onaj sa druge strane ne mora znati ništa posebno, jedino odabrati pravi tim, i uprijeti u napad.Tri passa do tvojih dvadeset metara i dodaj Kikiju ili Ibri, ili Đeki itd (bum po golu, od 5 šuteva 2 ulaze) tupavo.

Dakle, više manje, MORAJU maknuti tu jeftinu foru sa LB+Y visoki through pass igraču zvijezdi za pravom karticom (speed merchant).Ubije čar igre, nije realno da će te obrambeni igrač pustiti da stojiš  u liniji sa njime i/ili preblizu, pa da ga okreneš ko na kocki leda nekom jeftinom forom.Igrao sam godinama nogomet u klubu, i to gro kao CM, i nikada, NIKADA si nisam dopustio da napadač stoji na meni ili usporedo (bočno) uz mene, pa neću se valjda ganjati u sprintu sa sitnim i startnijim napadačima, a u PESU je to uredno ponašanje obrane.MORAJU to ispraviti, jer inače ja prelazim na FIFU koja mi je daleko lošija od PES-a, ali jednostavno nema svrhe igrati nogomet u kojem ne možeš igrati efektivnu obranu.

Bolje im je da to poslože.

Or else.

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Moj PC  
1 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Baotica kaže...

Gledao sam ja ove filmiće gameplaya na jubitu, i gledao sam gameplay tijekom intervjua sa ekipom developera, oni igraju a neka ženska prevađa (sramota da programer ne zna komunicirati na engleskom, sramota).

I mogu reć da me zasada baš i nije nešto impresionirao gameplay, zašto ?. Pa zato jer su se njih dvojica bezveze dodavali po terenu, dakle naprijed nazad taktika.Što ne pokazuje ništa.Nažalost u PESU 2013 ne možeš polako graditi igru protiv igrača koji forsira napad i igru na tvojih 20 metara, jednostavno igra ne dopušta zadržavanje lopte duže od nekih pet šest dodavanja, možeš protiv kompa ali u multiplayeru to ne igra.Isprobano, možeš zadržavati loptu u nedogled jedino na svojih 20 metara i to samo zato što ćeš svaku treću vratiti golmanu, .ederska taktika kojom ne dobivaš ništa, osim zasluženog epiteta, smetlar.

Uglavnom, zadržavanje lopte na stredini ili u protivničkih dvadeset metara je gotovo nemoguće duže od dva tri passa, naravno ovdje govorim o igri između dva igrača koji znaju igrati kakvu takvu obranu, dakle nešto sofisticiranije od bezglavog istovremenog stiskanja XiA.Naravno, možeš napraviti i deset uspješnih fliper passova, a da ne osvojiš nikakav prostor, dakle dodavanje bezveze.

Najuspješnija taktika protiv koje u principu nema obrane (ako igrate sa odgovarajućim timom) je quick counter, dakle visoko postavljena obrana, i napadači koji se pozicioniraju u ravnini sa zadnjim obrambenim te čekaju vašu pravovremenu through ball (Y niska ili L1+Y visoka), naravno odgovarajući timovi moraju imati CF igrača sa odgovarajućim karticama, najočitiji tim je Real sa Benzemom (ili Kikijem ako ga stavite na CF), PSG sa Ibricom, City sa Aguerom i Đekijem Čenom, i moj omiljeni Tottenham sa Adebayorom.Još ako takav zvijezdani igrač ima crvenu strelicu, he, onda se možeš kod viskog through passasamo samo slikat, jer će ti od 5 takvih paseva dva sigurno proć.Što mi je totalna debilana.

Ne samo meni nego za gro ljudi.Jeftina taktika za početnike koju je ultra teško zaustaviti.Obrana je jednostavno preslabo napravljena, što se vidi i iz rezultata u multiplayeru, mislim, kada igram sa ekipom  u 10 minuta uredno padne barem 4 gola, a ni 7 ili 8 sa obje strane nije neko čudo.Ono, uzmeš Barcu i lik te metne 4 ili 5 komada sa Tottenhamom (i to gototvo sve na visoku through ball, totalno realno).Mislim dosadno mi je više tako igrati, jedna jeftina taktika protiv koje se sranje braniti, mislim nije da se ne može, može se.

Obranu parkiraš na planu skorom  u ravnini sa golmanom, dakle, LB CM CM CM RB / LMF DMF RMF / SS (ILI AMF)  CF pa onda odabereš possession game i sve vrijednosti spustiš koliko nisko možeš, dakle da svi igraju zbijeno, nitko ne mijenja pozicije, dodatno podesiš da ti igraju all defence i da se nitko od defenzivnih igrača ne pridružuje napadu, i šlag na kraju bez koje je sve gore bezveze, MARKIRATI SVE PROTIVNIČKE IGRAČE jedana na jedan.A dobro je i to što ti za svo to namještanje uz markiranje ne treba više od cca 10 minuta tijekom kojeg ti svi viću, ajde pljugeru daj više, pa oćemo igrat ili namještat taktiku.

I kada si sve tako postavio, onda još moraš na terenu prilikom protivničkog napada, igrati obranu na naćin da sa desnom gljivom pravovremeno biraš igraća sa kojim ćeš zatvarati rupu dok u isto vrijeme pravovremeno pikaš X dakle CPU asistirano pikiranje na protivnika sa loptom (a ne možeš bezveze pikati X jer ćeš napraviti faul), pljuga, uopće nije teško istovremeno pratiti protivnika sa loptom, kontrolirati dva vlastita igraća, rupe u vlasitoj obrani i ostale protivničke napadače koji traže rupe.PLJUGA.Naravno, ukoliko se odlučite igrati obranu klasično, dakle napadati igrača sa loptom obrambenim igračem kojeg direktno kontrolirate, onda morate biti spremni naučiti "ručno guranje" RB+RT gdje u guranju pravovremeno pikate RT, što je isto ultra korisno kod osvajanja through passa kada se gurate sa igračem da bi došli do lopte.Uglavnom, PES je užasno kompliciran za savladati.I kada ga savladaš, opet ti je teško u multiplayeru koristiti sve finte koje znaš jer je iga jednostavno prebrza, dakle onaj sa druge strane ne mora znati ništa posebno, jedino odabrati pravi tim, i uprijeti u napad.Tri passa do tvojih dvadeset metara i dodaj Kikiju ili Ibri, ili Đeki itd (bum po golu, od 5 šuteva 2 ulaze) tupavo.

Dakle, više manje, MORAJU maknuti tu jeftinu foru sa LB+Y visoki through pass igraču zvijezdi za pravom karticom (speed merchant).Ubije čar igre, nije realno da će te obrambeni igrač pustiti da stojiš  u liniji sa njime i/ili preblizu, pa da ga okreneš ko na kocki leda nekom jeftinom forom.Igrao sam godinama nogomet u klubu, i to gro kao CM, i nikada, NIKADA si nisam dopustio da napadač stoji na meni ili usporedo (bočno) uz mene, pa neću se valjda ganjati u sprintu sa sitnim i startnijim napadačima, a u PESU je to uredno ponašanje obrane.MORAJU to ispraviti, jer inače ja prelazim na FIFU koja mi je daleko lošija od PES-a, ali jednostavno nema svrhe igrati nogomet u kojem ne možeš igrati efektivnu obranu.

Bolje im je da to poslože.

Or else.

sve to stoji i slažem se s tim da je pretjerano koristenje LB+Y ali nemoj misliti da je u fifi bolje. Igrao sam od prvog dana izlaska pa negdje do 12. mj kada mi je dop***ilo isto to forsiranje through passeva preko cijele obrane.. ljudi igraju fliper i koriste samo te jadne fore tako da ove godine ni ne namjeravam pokrenuti mp koju god igru kupio, iako po svemu sudeći će to biti PES jer djeluje puno bolje od fife.

12 godina
neaktivan
soja kaže...
Ma samo da maku one točkice kod prekida

Moja greska onda jer pomislio da igraju jedan protiv drugoga, a komentare nisam najbolje cuo zbog buke gdje sam sad. 

edit:kolega mi posudio nick.markusss

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.8.2013 18:22 (sgptzu).
15 godina
neaktivan

Totalno sam nahajpan, i na prošloj str sam rekao da sam fakin oduševljen. Odličan su posao ove godine napravili po viđenom.  Bravo Konami {#}

Dueli su zaista odlični. Fakat imate osjećaj da mu igrač ulazi u duel i pokušava oduzet loptu. Demoo, demoooo :D

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.8.2013 16:43 (Tommy_123).
Moj PC  
5 3 hvala 0
16 godina
neaktivan

Slažem se što se dubinskih lopti tiče, u PES 2013 multiplayeru.

Ispravljena je stara boljka pretrčavanja čitavog terena sa super igračima tipa Messi, Ronaldo, Adriano, Ibra, iz stare generacije enginea, ali ovja za PS3 generaciju ima boljku da svaka dubinska lopta od 50 metara, iz obrane prolazi kod jakih timova, i igrač izlazi 1 na 1 sa golmanom. Nadam se da će to biti ispravljeno u novom engineu PESa 2014 za generaciju PS4 i usporedivih platformi.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovaj Fox engine u nekim djelovima izgleda ko RL.

Kako će ova igra rulat, jedva čekam.

Moj PC  
8 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pojavio se Pes 14 i na Base Hostu za 250 KN.

http://base-host.com.hr/202-pro-evolution-soccer-2014-cd-key.html

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

bome ja cu biti nervozan dok ne izađe demo...nikad kraja ovom cekanju

Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Pojavio se Pes 14 i na Base Hostu za 250 KN.

http://base-host.com.hr/202-pro-evolution-soccer-2014-cd-key.html

A u infomarku box verzija 259 :P

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
neaktivan

Meni je meni i game plan puno lijepsi na 2013.

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Baotica kaže...

....

Puno gluposti na jednom mjestu se da pročitat {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.8.2013 20:54 (Praetorian1).
16 godina
Pratim temu, al nisam jos vidio ove slike.. Sorry ako su vec bile..
13 godina

Anprerotti, rouminho ?????? NEEEEE, NEEEE !!!!

Nije istina... Da jos nisu mogli te licence rijesiti... a hebem ti sve...

Moj PC  
2 4 hvala 0
13 godina

{#}{#} obadvojica.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 0 hvala 0
13 godina

Romaldinho ? Sta nemaju oni licenciranu brazilsku ligu... ? :D

Moj PC  
1 2 hvala 0
12 godina
neaktivan

hahahahah..koji kraljevi..{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.8.2013 1:49 (PESgen).

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Romaldinho ? Sta nemaju oni licenciranu brazilsku ligu... ? :D

to ti nije brazilska liga to ti je onaj igrac u onom klubu Pes United

13 godina

Barem nesto, ali Mourinha i ancelottia se ne moze oprostit...

Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ako igram na pc-u ove licence me nimalo ne smetaju, ali nogometne simulacije igram na konozoli i ovakva neimaština licenci je veliki hendikep. Još uvijek se nisam odlučio za PES, ali isto tako niti za Fifu, tako da je svaki detalj bitan. Prema dosada viđenome PES se popravlja, ali dok ne probam neću donositi odluke. Dok je Fifa i dalje blagi favorit zbog UT moda i svih mogučih licenci, a gameplay mi je dosada bio zadovoljavajuć. Mislim da će ove godine biti teška odluka, ali bi UT mode koje igram mogao najviše odnijeti prevagu da zaigram Fifu. Jednostavno je prezarazan, pogotovo ako uzmem PS4 na kojem bi trebao biti novi engine.

2 7 hvala 0
14 godina

Hendikep za konzole, ali za Pc ce ekipa iz Pesedita srediti stvari...

Moj PC  
6 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

Trebaju i konzole malo patiti.

Zato mi na PC-u imamo Pesedit :))

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Za sve ps3 korisnike postoji option file koji je sličan patchu na pcu, samo daje dresove, grbove kolko znam.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Napisao sam da je to veliki hendikep za konzole, ali ovdje nitko ne čita nego lupa TD, samo zato jer netko napiše kritiku prema PES-u. Konzole su najjače tržište za nogometne simulacije i Konami mora poraditi i na licencama. Naravno gameplay je u prvom planu, ali nisu to više ona vremena kada je fifa bila inferiorna naspram PES-a pa su licence bile nebitne.
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.8.2013 16:15 (Đapa club).

4 3 hvala 0
16 godina
Kad ce drugi video gameplay-a?
12 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.8.2013 0:39 (PESgen).
15 godina
neaktivan

Još para do gamescoma. edva čekam, hrpa novih gameplay videa, informacija, demo informacija, uhh {#}

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

nadam se da će se ovo silno čekanje isplatit..{#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice